pacho Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Като чета и аз последните писаници за нея от внучето насам, имам чувството, че има някакви смъртни врагове по тези медии или се е изпокарала с някого. В болница преди влизахме и за пневмония, не знам дали сте забравили!!! Така че по-спокойно, дишайте само. Маса народ на крак го изкарахме, а аз мисля че го изкарах февруари, когато още никой не говореше в БГ за вирус! Спрете малко ТВ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 До всички недробожелатели, Глория е в стабилно състояние и няма място за притеснение с нея. След няколко дни ще бъде изписана! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 преди 56 минути, gotiniq каза: До всички недробожелатели, Глория е в стабилно състояние и няма място за притеснение с нея. След няколко дни ще бъде изписана! Тази болест е непредсказуема и много бързо може да се влоши. Не казвай голяма дума предварително. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Споменавал съм, че не харесвам особено Глория, но най-искрено й желая бързо оздравяване и дано остане без последици. Не съм съгласен обаче с хейта, който отнсая заради участието - в крайна сметка жената си е вършела работата. Както вече споменаха, във веригите големи магазини не е по-добре, като цяло всички мерки и спазването им при нас е пълен т*шак, но това е друга тема. Маса народ обикаля кихайки, кашляйки, обаче няма проблем, защото не е известен. Вирусът за съжаление е истински, опасен е и дано тежкото при нея да е минало. Жива и здрава да е, другото се оправя. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Точно като известна личност тя следва да дава пример. Ако беше с маска, дума нямаше да обеля, щях да я поздравя. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Ето и го микса, с който щеше да смачка на Планета Мура мега. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Илия градил не килия, ами най-градил брутален саунд. 😎Само как ги е синхронизирал с духовите инструменти, а на куплетите и припева матрицата е пълна денс лудница. Това е толкова уникално за фолка, че няма аналог. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 минута, pacho каза: Илия градил не килия, ами най-градил брутален саунд. 😎Само как ги е синхронизирал с духовите инструменти, а на куплетите и припева матрицата е пълна денс лудница. Това е толкова уникално за фолка, че няма аналог. Да, супер е, обичам да слушам инструментала. Нещо не ме кефи останалото, нищо че харесвам Глория. О, ти точно инструментала си дал! МЕРСИ! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 2 минути, asylum каза: Да, супер е, обичам да слушам инструментала. Нещо не ме кефи останалото, нищо че харесвам Глория. Аз редовно слушам инструменталите. На Глория са много яки да ги слушаш и с бекволите ѝ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 минута, pacho каза: Аз редовно слушам инструменталите. На Глория са много яки да ги слушаш и с бекволите ѝ. Да, и аз преди мвого ги слушах, имам ги и на мп3-ки в някой стар комп, но сега си слушам това, което сподели. Сетих се за поздравите по Сигнал Плюс - вървеше за фон, докато Стоянова четеше Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 2 минути, asylum каза: Да, и аз преди мвого ги слушах, имам ги и на мп3-ки в някой стар комп, но сега си слушам това, което сподели. Сетих се за поздравите по Сигнал Плюс - вървеше за фон, докато Стоянова четеше Така ли, не го знаех, макар че я слушах много. Много се радвах на онази емисия от 15ч., в която пускаха песни, пожелани във форума. Редовно ги изчанчвах с някакви безизвестни парчета. Например от на Глория дискографията "Луда скорост" :D. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Току що, pacho каза: Така ли, не го знаех, макар че я слушах много. Много се радвах на онази емисия от 15ч., в която пускаха песни, пожелани във форума. Редовно ги изчанчвах с някакви безизвестни парчета. Ох, не помня рубриката, но в поздравите в 12 ч. или в някаква класация уикенда, Жената вървеше отдолу. Сетих се - беше някаква обедна класация, в която се звънеше на живо в ефир. Казваш си Топ 3 и в края на предаването обявяваха песента-победител. Единствен път се обадих и ме изтеглиха - спечелих касетка на Татяна А в поздравите на обед всъщност звучеше Руса пичка на Никсън. Нямаше ли инструментал и на ремикса на този епохален хит? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 И тази песен ми харесваше, въпреки че нещо й липсваше. Обичам й този стил, може би само Циганите никога не ми допаднаха. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Толкова яки ми се струваха тези реклами навремето - чак да ти е съвестно, че не си го купуваш, когато ти го презентират с такава еуфория... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 О, не - това е велико просто.... ...не знам как са го оставили, не знам и как никой лайномет не го е забелязал още.... 4:05 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 От 30.01.2021 г. от 18:38, omline каза: О, не - това е велико просто.... ...не знам как са го оставили, не знам и как никой лайномет не го е забелязал още.... 4:05 Не виждам какво му е на този момент... просто някой се опитва да ѝ даде цветята си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 28 минути, Illyria каза: Не виждам какво му е на този момент... просто някой се опитва да ѝ даде цветята си. Как бутна охраната е комичното 😃 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Според мен проблема при Глория е точно че са я оставили да прави каквото си иска и никой не я съветва за нищо. Тя има нужда от екип, продуцент, пр или както искате там го наречете, който да се грижи за кариерата й, да помага с избора на песни и като цяло да й организира продукцията и изявите, а тя да само да си пее. Друго много важно е да намери формула по която да припомня старите си песни, защото тя има поне 20 мега хита в кариерата си, а реално точно нейното творчество е най-забравено, което е абсурдно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 4 часа , Blueberry каза: Как бутна охраната е комичното 😃 Бутна? Тя баш си го изджаска по кралски. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 А само няколко години по-рано му беше посветила цяла песен http://youtu.be/s7Sgv0X9Lz0 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 двоен пост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Много ми е интересно дали наистина се обижда когато й честитят за внучето?! Отказвам да приема, че егото й е толкова голямо, че да не й позволи да се зарадва че е станала баба, а още по-малко че ще кара детето да я нарича по име. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 15 минути, fearless` каза: Много ми е интересно дали наистина се обижда когато й честитят за внучето?! Отказвам да приема, че егото й е толкова голямо, че да не й позволи да се зарадва че е станала баба, а още по-малко че ще кара детето да я нарича по име. Изобщо не ми се вярва. Според мен много се радва. Не знам дали одобрява жениха, но ми е и все тая, де. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Глория е много свестен и земен човек. Не знам защо излъчва тази енергия, че не. Но изобщо не би се обидила ако хората го правят с добро. Разбира се, сега ще я подемат врагове, да я изкарат, че едва ли се е обиждала, като я наричат баба. Много ясно, че може да се обиди, когато го правиш със зло. Това не означава, че не се радва на внучката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Глупости са това, Глория не се обижда, че е станала баба. Напротив, много е доволна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.