Jump to content

omline

Ramaniacs
 • Коментари

  2272
 • Регистриран

 • Победи

  7

Последно omline беше ТОП потребител на Октомври 25 2022

omline имаше най-харесваното съдържание!

3 Последователи

About omline

 • Рожден ден 2.12.1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Силистра/Варна

Последни посетители в профила

4311 посещения в профила

omline's Achievements

Ентусиаст

Ентусиаст (7/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

3,5k

Репутация

 1. Пффф...ново 20 - откога в този бранш е важно как пееш?
 2. @adorable Това са си ваши неща, за мен е новина, че си до такава степен близък с нея. Мислех, че всичко опира до някакви стари спомени от времето на фен клубовете и дотам. Тегава е за комуникация - то не е нужно да си в кухнята, за да се види, но аз не мога да си представя каква навалица ще е около нея, ако позволява всеки да й каже всичко. Мисля, че все пак има нелоши сензори, щом успя да откъсне онзи Митко от компанията си, така че ако сте имали някакви градивни разговори, ще се освести в даден момент. Загоров, къде си, Загоров! 😀 Иначе до момента, в който не реши да пренесе този си характер на някое друго поприще, мисля, че все пак някак ще успява въпреки него. Ако Слави Трифонов не беше надробил такива лайна в политиката, още щеше да носи обаянието на строг и справедлив стопанин, обречен на успех.
 3. Имам си оправдание значи. А твоето какво е?
 4. А, де... ама ти е все друг крайният резултат. Айде лягай вече и си крОтни нервната система!
 5. А на теб ти е време да заприличаш на вятъра...
 6. А да ти подложа един зад врата, после да има да се обясняваш, че съм вземал пример от нея? ☺️
 7. Какво е ставало, @adorable?
 8. omline

  Татяна - Чалга Коалиция

  Широка лъка, радвай се!
 9. ...и точно там им е проблемът. Сръбският шовинизъм не трябва да ни е пример, според мен. Щото само допреди 20 години още се колеха, а сега пак са на същата бариера.
 10. А не - верно малко са ми досадни на моменти, но аз имам добър тренинг с инфантилните досадници.
 11. За Молец говорехме, ама нейсе! Излей си сърбежа, заповядай!
 12. Не, бе, не говори така моля те.... ! 😊☺️
 13. Тааа така де - обяви си Глория концерта и духовете се разбесняха. 😄 Спомням си за едни други времена, когато ВИДЕН представител на форума убеждаваше народа, как ако Камелия направела концерт, чалгата щяла да спре да работи. Та в тоя смисъл: Благодарим ти, Камелия, че още има чалга! Никога няма да го забравим! Но с изненада, от последните две страници, установявам, че Глория май не е от тестото, което е произвело Преслава, Галена, Ивана и Деси Слава, а всъщност от това, което е произвело Графа, Лили Иванова та дори Бионсе и Тейлър Суифт. Кой да предположи, че след две години хейт ще се докарате дотам? 1 година било много време - ами да, много си е. Познайте на колко хора ще им пука кога е обявен концертът след 1 година! Зеро. Няма да има никакво значение, точно както към днешна дата няма никакво значение, че Скандау (които май са от същото тесто по ваши впечатления) напълниха Арената с билети, които пръскаха като салфетки в дискотека, а ако все пак имаше нещастници, които нямаше откъде да се снабдят с безплатен - им се наложи да се лишат само от пакет цигари в този месец - по 10 точки бяха всички билети без оглед място, сектор и тем подобни дребнавости. Нямат значения и факти от типа, че 2015 си напълни доволно залата за 4 месеца. Всичко това, драги лукчета, се забравя и остава само едно - АПЛОДИСМЕНТИТЕ, УВАЖЕНИЕТО и ЗАПИСЪТ, които тук ще ви се напомнят до пръсване - нищо повече, нищо по-малко. А като ви е много тая година, тя ще е високосна - сиреч 366 дни от днес, в които всяка една турбо кобила, на която френетично броите гледанията, може да я забие в земята като направи концерт в Арената, който да напълни за 6 месеца (примерно). Лучените ви мозъци още не проумяват как изпълнител като Любо Киров пълни залите - ни хит, ни гледания - как стаа тая работа, бах мааму - ама е поп изпълнител и няма нужда толкоз да разсъждавате. Сега обаче ви иде до главата и щете не щете темата е на дневен ред. Ще го кажа с прости думи: Всяко мнение, различно по смисъл и контекст от "Равнис!" по отношение на този концерт, е по стойност равно на значението на ледено сокче в диета - абсолютно неадекватно. Никоя друга няма ни самочувствието, ни увереността, нито смелостта да се вкара в нещо подобно - щото само по себе си да се направи концерт не е чак такъв биг дийл - биг дийл е да си Глория към 2023 и въпреки всичко да обявиш, че ще правиш нещо голямо. Щото в едно съм сигурен, скъпи лукчета - ако тази зала с 3380 места се напълни, то няма да е заради Дани Милев бенд, нито заради домът, в който ще се намира Венера тогава. Твърде много и твърде дълго залагате на куци коне. Същите коне, които впрочем, и ще бъдат първи писти в публиката й. Приятно ДОизкарване на вечерта от мен!
 14. Кои са тези никои, които пълнят арената? Азис и Десислава с фолклорна програма може би?
 15. Концертите са смисълът и есенцията на тая професия, невежи лукчета раманянови. А там хората ходят първо заради уважението към изпълнителя.
×
×
 • Create New...