Jump to content


Класация

 1. Lelqtian

  Lelqtian

  Ramaniасs


  • Точки

   374

  • Коментари

   11476


 2. Emanuela.Carey

  Emanuela.Carey

  Ramaniacs


  • Точки

   338

  • Коментари

   1499


 3. DarkChild

  DarkChild

  Ramaniасs


  • Точки

   168

  • Коментари

   8152


 4. asylum

  asylum

  Rеspеct


  • Точки

   157

  • Коментари

   19949


Популярно съдържание

Показване на съдържанието с най-висока репутация от 1.03.2023 навсякъде

 1. 14 точки
 2. Мне, статии като тая са по-плашещи Ужас за Полина! И Татяна ражда от Благо Джизъса? KLIUKI.BG Певицата е луда по бившия футболист! Най-вече тая част Интересно как е залязла като певица, щом никога не е изгрявала като такава, ама карай.
  11 точки
 3. Чистех си паметта на телефона и намерих нещо от дълбоките архиви.
  11 точки
 4. Емир и Фатме в дует. Османска идилия.
  11 точки
 5. Счетоводителkama се опитва да предотврати материални загуби
  10 точки
 6. 10 точки
 7. Във филма "Чалга" има сцена как в една лудница са пуснали "Дай ми още" и специално уточняват, че 'Анелия успокоява лудите'.
  9 точки
 8. Аз сега като го изгледах Медун точно на частта за Галин се изкиска. Галина обаче е отмъстителна маман и ще продължи покушенията по Мегастар като изчука брат му Саби и плати в Дерма Акт да превърнат Габриела в Донатела Версаче.
  9 точки
 9. Меди не говори български, а Моника не е завършила по български - не са виновни хората, не са разбрали за какво става въпрос…
  9 точки
 10. В тези Капки постоянно слагат на нагласения бутон някакви временни настоящи сензации, които не са известни за голяма част от зрителите. Някак несериозно ми е Меди да са го имитирали соло преди имена като Десислава, Глория и Ивана. Но Тома се справи доста добре. А на Галена, уви, това с ваната ще си й остане главното, с което масата ще я свързва. Но конкретно на лица от шоубизнеса като двамата водещи не им прави чест да я подбъзикват така.
  9 точки
 11. Все пак става въпрос за Алекс Робов, идентичността му е равна на филия хляб. И на глава да танцува ме съмнява някой да се обърне.
  9 точки
 12. Ще даде отчет за счетоводната си дейност за изминалата година.
  9 точки
 13. Ама то най-яките песни на Джен са точно от периода в който уж не са й позволявали да прави нищо сама.
  9 точки
 14. Само Галин може да обърне 3ти март към себе си, новата Райна Княгиня
  9 точки
 15. Е какво му е на пеньоара? После направо ще си легне.
  8 точки
 16. След скандала за един линк, Емилия сама си качи отделно видеото във Фейсбук, НО започва поста с лицензи - да знаете другия път да не ви осъди!
  8 точки
 17. Фен си е татуирал Диона
  8 точки
 18. И отгоре на всичко, толкова нелеп край на героичното му съществуане - да ужили баш тоя караконджул като за последно ...
  8 точки
 19. Егати, с какво е виновен скорпионът, че някакво чудовище от другия край на планетата е дошло неканено в неговата територия?
  8 точки
 20. Горкия скорпион ... от 8 милиарда души да намери да ужилия точно таза бъдеща героиня на хорър франчайз ...
  8 точки
 21. Отмъщението се сервира студено. Фатме е на път да детронира Софка от трона на ромската кралица и да си отмъсти за двойките в Пей с мен, както и за Евровизия.
  7 точки
 22. Рашия с Галин… да не е подписала в Алфа?
  7 точки
 23. Аз не виждам какъв е проблема, че Галена е направила песен която е харесала и подкрепяла чистосърдечно от началото. Очевидно това е нейния вкус и иска да стане популярна песента. Сравнението със Преслава е не на място. Преслава винаги е правила тези песни като Шушана, като За да те забравя, които са мега хитове за да не потъне и да заглуши оригиналите. Да е тя отгоре, Галена е направила тази песен за да я популяризира. Което е точно обратното.
  7 точки
 24. Какво сте се заяли ? Счетито е права. Ако това се случи в САЩ - ще ви дойдат на гости полиция. В Германия даже ако изтеглите софтуер, музика или каквото и да е без да платите - директно ви идва глоба на сметката. Истината е, че трябва сме благодарни, че има Ютуб и безплатен Спотифай план. Не стига, че тази музика идва безплатно, но и не можем да се отучим да не теглим и качваме в неофициални канали.
  7 точки
 25. Ако някога си правя татуировка, ще е при този артист! По-добро от оригинала! (леко мяза на Весо Фена с дълга коса и голям задник)
  7 точки
 26. Роксана във всеки епизод който са я пускали пее Кралица.
  7 точки
 27. Никой: YouTube алгоритъма:
  7 точки
 28. Магапаса е голям пич, ти да видиш. И той като Джена, разказва как е предложил песен на Пайнера, но той отказал да снима видео и след няколко месеца Азис излиза със същата песен и става тотален хит. Тоя дъртофелник е провалил куп кариери и хитове...
  7 точки
 29. Бони под последната снимка на Галена в инстаграм
  7 точки
 30. Не знам ама на Меди и Моника си им стана забавно... Дали да очакваме Сашка да направи съкращения в Мега Стар по поръчка на разярената шефка?
  7 точки
 31. Даде ли разяснения за попълването на Данъчните декларации, че срокът е до края на април?
  7 точки
 32. Аз видях повече негативни коментари относно имитацията - всички са съгласни че това шоу вече е дъно и се чудят какви циркове да правят за рейтинг. А кампанията за осмиване на Кичка, която медиите водят толкова усърдно наистина става досадна. Този насран старец Панайот къде ли не го бутнаха вече и той тапунгера се радва като циганче на кебапчета че му дават рейтинг.
  7 точки
 33. Яница много скоро се присъединява към Галена, Преслава и Анелия, като единствени певици с повече от една СОЛО песни над 20М. Буквално кралица!
  7 точки
 34. Тотя доказва, че лоша реклама ИМА, и още как. Да си беше седяла вкъщи, поддържайки илюзията за готината мадама от клиповете. Сега се превърна в нарицателно за плашило.
  6 точки
 35. От 5 години насам с тази Оцкова песен се занимава. Накрая ще се окаже че той от тогава е рециклирал мелодията 10 пъти и вече сме я слушали.
  6 точки
 36. Анастасия Мавродиева качи клип на “Болка в минути” и подканва Десислава и Пашев да направят нова песен заедно. (няма нужда от Коцето)
  6 точки
 37. Принципно е права, но точно в тоя случай е супер нагло да мърмори точно по този начин точно за мушамата в която прави помен с чужда питка ... може само да цитираме най-големия и хит, него що не е включила поне? Липса на ... (1:30)
  6 точки
 38. Ако това в момента е еднообразие какво да кажем за Оцковия период в Пайнер когато слушахме една и съща песен по 10 пъти?
  6 точки
 39. За Гласът не знам, ма като гледам и тия колко често са почнали да канят Счета, като нищо ще я видим водеща на Зона за Поздрави по Фентивито.
  6 точки
 40. 6 точки
 41. Единственият изненадан е SG. На тия двете пикли още в началото им личеше, че ще са поредните 1-2 години любимки на децата и след това ще ги отхвърлят. Рандъм песен от преди 10 години на неизвестна певица е по-добра от цялата Алфа продукция. За какво ниво говорим...
  6 точки
 42. Гергана изобщо не би била на място в Алфа, защото въпреки всичко си е останала във времето като Легенда от най-силния период на фолка. А Гальо във фирмата си прави всичко за временна популярност, но не и да създава нови легенди...
  6 точки
 43. Трима велики текстописци Галена, Десита и Петя събрали се да напишат най-добрия в леглото най-добрия в устата най-добрия правиш ми магия😂 Доника е най-неуспешното и безлично нещо появявало се последните години
  6 точки
 44. Едната ще ги псува на майка, а с другата ще си режем всички дружно вените надълго. Труден избор, да ги слагат двете да делят единия стол. ПС - Ако трябва да е само една в крайна сметка, аз съм за Анелия. Бисерите ще са повече.
  6 точки
 45. А и са си чернички и двамата, също така и простички. Наистина се допълват. Като нищо искрата ще пламне. 😁 Тоти сега поне си клечи на спокойствие там в храсталаците.
  6 точки
 46. + - Лорена - Купи ми цветя (Асенов) - Гери Никол - Моля те
  6 точки
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...