Jump to content


Класация


Популярно съдържание

Показване на съдържанието с най-висока репутация от 5.07.2021 навсякъде

 1. 15 точки
  @Blueberry видях, че си писала под Твоята жена
 2. 10 точки
  не мога, тоя го разкриха във една немска страница която поства известните със фалшиви ролекси
 3. 10 точки
  Аз:*офф,дано да си намеря гадже сега по морето* Също аз:
 4. 8 точки
  Не мисля, че е бъг, така работи класацията. Просто махат клиповете с купени гледания, затова вече не се вижда видеото на Галена…
 5. 7 точки
  В периода около Грешници, помня че обложката на песента й беше профилна, а сега това с черното е в знак на загиналата й кариера с последните две колаборации...
 6. 7 точки
  Гло и на мен ми се видя много скучна, без да коментирам дуетите и със Сима, които преспиват публиката само, не знам до кога и защо продължава да я мъкне навсякъде. На хората им се слуша ГЛОРИЯ! Иначе сварих някакъв ъндърграунд микс на плейбек пак с “Любима”, “На по-добрите стрелци”, “Нещо ударно” - ми то си звучи като една песен…. Разцепи обаче с “Намери си майстора” - такива комерси трябва да прави. Разлика от земята до небето с по-горе споменатите. На Ивана концерта ми се видя по-добре и като сценография, и като контакт с публика. Обожавам лелча да кара публиката да погледне към небето и да си пожелае нещо и в следващия момент да приканва към късане на ризи и съвкупления със седналия до нас.
 7. 7 точки
  Правилно, даже минимум до края на годината не бива да пуска нищо след мегахита "Мама ми казА"! ❤️
 8. 7 точки
  2 години от хита на 2019!
 9. 6 точки
 10. 6 точки
  Забранявам на Уили да спами с класации след като Галена не присъства на първото място.
 11. 6 точки
  Това си остава най-якия клип и една от топ песните за 2021 ❤️
 12. 6 точки
  На Галена първа й дoйде цикъла тoзи месец, нoв пoкoрен връх! Никoя друга няма такъв!
 13. 6 точки
  Не те ли е срам да демонстрираш елитизъм и дискриминация спрямо селяните? Типично двуличие на либералите. Турболенция е по-големият хит и и ще се запомни повече. На Галена новата вече ми омръзна.
 14. 6 точки
  Не! Щала да идва миячка във вашата кръчма, 2 ра смяна!
 15. 6 точки
 16. 6 точки
  Саня министърКа на културата. ПОДКРЕПЯМ, харесвам хора които са подли и смели. Освен това тя знае как еднолично да слага ред. Няма делегиране на властта.
 17. 6 точки
 18. 5 точки
  Изобщо не ми хареса. Най-слабият им дует. Скучна песен, като пълнеж в турски албум. Много мразя метафори за наркотици, пък е и банално, още повече не отива на топ име. И е кощунство да излиза толкова скоро след трепача Още не съм чул Тиана и Радо Шишарката, но със сигурност е по-добре. Засега се връщам при Ломска и Емуто, Айви и Ария, да си оправя слуха.
 19. 5 точки
  Не коментирам изпълнители, които вече са на ниво Алфа.
 20. 5 точки
  ДЖЕНА ... ДЖЕ-НА ... Не, не се сещам за такава певица. Или си ударил грешния клавиш за ДЖИНА СТОЕВА?
 21. 5 точки
 22. 5 точки
  Всяка може да има участия стига да и ги уредят - не се заблуждавайте, че еди коя си като имала 30 участия за месеца взима по 5 бона на участие или много ангажира хората с пеене или присъствие. Ми една Десислава е мъка да я гледаш и слушаш - хубаво, че е Сашка да и урежда участия иначе преди, когато си беше топ преди Пайнер, едвам връзваше по 5 в месеца.
 23. 5 точки
  Колко ни е зле музиката и публиката, щом Скандал е хит, пък даже и най-големият. Останалите, без В твоето легло и Рана, са много добре. Общо-взето тоя скрийншот показва, че цаката е да направиш поне 2-3 топ хита и после всичко ще ти оглавява класациите.
 24. 5 точки
  Животът не се изчерпва с кариерата на чалгаджийка. Тя не е певица по природа, за да се занимава с това дори само по кръчмите, а сама наистина няма идеи или характер за да поддържа кариера. Освен това не е и човек, който да проституира, за разлика от почти всички останали. Да не говорим, че е имала връх, за който всички останали могат да мечтаят и който вече самата тя не може да достигне отново. Има ли смисъл да се занимава с това?
 25. 5 точки
  Стига за всичко си се оправдавала с работата си, то човек ще каже че там спиш и живееш. Даже и лапетата знаят, че билети се продават и на касите на залите малко преди самите концерти. Кажи "не ми се ходеше" и толкова. Не се изкарвай все жертва на работата, която и не искаш да напуснеш, то бива бива, ама.. 🙄
 26. 5 точки
 27. 5 точки
  Бруталнааа А там с жълтото и правата коса е огиин
 28. 5 точки
  Ами вече ще имаме нормални пътища..без дупки.. Вече няма да има КРАДЕНЕ
 29. 5 точки
 30. 5 точки
  Емилия как им го наши, няколко дни в Созопол реално не се чува друго освен "Турбуленция", чак ми е нереално в какъв хит се превърна тази песен... По кръчмите най-малко пет пъти на живо, певиците са я научили дори на румънски и постоянно я пеят, от колите гърми и от плажа, в дискотеките на всеки час и става фурор. Изобщо не е очаквала според мен чак такова чудо и е много вероятно това да се превърне в най-големия хит в кариерата й, определено освен като хит на лятото, засега и за годината друго толкова масово не е излизало. Ще споделя и за другите по-късно, че съм с такава компания, която буквално всяка вечер ме мъкне по чалготеки, сякаш има някои разлики с гледанията в Тубата и реалността. Но чалгата мачка както не е било скоро...
 31. 5 точки
  Леле, наистина е вкарала Рамзи кючек. 😂😂
 32. 4 точки
  Феновете на Райна пият само
 33. 4 точки
  Мисля, че това са национални комплекси. Бием ги по всеки един критерии и всяко едно отношение, в поличитически, исторически, финансов и т.н план. Нека им оставим музиката да си е тяхното нещо...
 34. 4 точки
  Форума вече има опция за спомени като фейса !?
 35. 4 точки
  Може и аз да не съм китка! Мен не си ме виждал, по вип сватби не съм ходила
 36. 4 точки
 37. 4 точки
  Какво значение има соло-моло. Най-големият хит е Като за последно, ютуб е бъгнат и показва грешни гледания! На второ място е Твоите измами! п.п. Трябваше да погледна как се казват и двете песни, защото вие завиждате и не говорите за тях 🤷🏼‍♀️
 38. 4 точки
  От ЛЕД!!! Чутовно неуважение!
 39. 4 точки
  Току-що се замислих как преди казваха, че Глория била Лили Иванова на поп-фолкa и изобщо я слагаха на нейното ниво. Каква обида за Лили да я сравняват с някаква си обикновена баба от народа, застинала в миналото. Вижте Лили колко е енергична на сцената и след това сравнете с препарираната полупенсионерка. И това е в Античния театър на Пловдив, а не в Летния, за който сега сефте чувам.
 40. 4 точки
  Верно е и това. Имах предвид, че имат шизофрения. Нали уж беше Азис, после па Преслава, сега Галена, май и за Рена са го казвали. Говорят каквото им е удобно.
 41. 4 точки
  Според актуалната прогноза от България до Румелия продължава да се върти турбуленция!
 42. 4 точки
  Почвам да следя Планета и да отчитам! 25 юли, 10.34
 43. 4 точки
  @Fast, коментирай расизма, който проявява Галена в новия си клип, където тормози чернокожата кукла!
 44. 4 точки
 45. 4 точки
 46. 4 точки
  Оф, не мога. Това е като концерт в ТКЗС-Ардино. 😂
 47. 4 точки
  Галена защо е откраднала завесите на баба Въчка от миналия век?
 48. 4 точки
  Нинова категорична: Няма да подкрепим кабинета на Слави Трифонов тъпа крава
 49. 4 точки
  Любимата ми Мариина песен. ❤️ Сега ако някоя изпее подобен текст, к'во, няма да се чувстват толкова "модерни" ли?
 50. 4 точки
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...