Jump to content


Класация


Популярно съдържание

Показване на съдържанието с най-висока репутация от 12.11.2019 навсякъде

 1. 12 точки
  Андреа на първия мийтинг на Alpha Music, след като заплашила Галин, че ако не я вземе ще му качи порното в PornHub:
 2. 12 точки
  Андреа: Нанков, ще можеш ли да ме направиш слаба в новия клип? Нанков: Ти първо ела на снимките!
 3. 11 точки
 4. 11 точки
  Също и: Приятелите ми гледайки ме как правя точно противоположното на това, което са ме постветвали Аз пред дискотеката когато се снимам с приятел и твърдя, че не съм пиян Ангелите ми пазители, гледайки ме как си живея живота Аз като се покажа на мама как съм се облякъл преди да изляза Когато имаме гост в нас и аз сляза просто, за да си взема чаша с вода
 5. 10 точки
  Оцко: Ох, отивам на почивка малко в Поморие да си почина от работа.... 15 минути по-късно се чука на вратата на хотела му в който е бил инкогнито.. отвратя вратата:
 6. 10 точки
  Аз пък не знам какво очаквате. Колко трябва да вземат изпълнителите? 70%? В крайна сметка те подписват един договор и са запознати с условията. Насреща имат ротация и по телевизия, официалния им канал, заведенията и т.н. За 1 вечер, те изкарват колкото аз за 2-3месеца работа и тука седите ги жалите. Просто тяхното се е превърнало в болни амбиции да бъдат номер 1, да се говори само за тях и да се показват. Сами са си го избрали в крайна сметка. Вие, ако сте едни шефове ще оставите те да вземат примерно 6000, а вие 1000 ли?? Като не ги устройва пътя, да си направят собствена компания, собствена телевизия. Те някои от тях се и опитаха, ама се и върнаха после. За мен всичко е 50/50. И едната страна е права и другата.
 7. 10 точки
  Джен: ще пусна снимка от предстоящия ми проект и ще ги побъркам в рама-та днеска. Андреа:
 8. 10 точки
  То пък една публика в тия дискотеки. Ако замениш Преслава със случайно момиче от дискотеката няма и да забележат и пак ще викат на бис. Особено пък с Преслава ще е много лесно щото нито някой е сигурен как изглежда вече, нито пее на живо.
 9. 10 точки
  Преслава иска да включи в лайфа Цецо Андреев. Павел: Мани го тоя, пак ще се лигави нещо.
 10. 10 точки
  Голям зор докато го направя.
 11. 9 точки
  Аз и най-добрата ми приятел/ка, замислейки ковренски планове.
 12. 9 точки
  Андреа направи нещо, което едва ли друга би се осмелила. Това в историята на БГ шоубизнеса като цяло едва ли се е случвало, такова разконспириране. Ако бяха умни пайнерските мърши щяха да напишат просто по едно “подкрепям” под някакво тяхно селфи, без дори да поясняват кого подкрепят, или да бяха започнали масово да напускат, но не... ще се цупят обаче там да са, в кокошарника. А не осъзнават, че всички поотделно ще си се справят, клубовете няма да се откажат от тях просто така.
 13. 9 точки
 14. 9 точки
  Нютон,~1690г.: Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие Джена,2019:
 15. 9 точки
  Когато Мелето купи форума и осъзнаеш, че сте се карали многократно в Поп фолк скандалите и не те харесва особено:
 16. 9 точки
  К'ва е тая коза😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
 17. 9 точки
  Когато, след години затишие, се видиш с някоя далечна роднина и те пита къде е гаджето ?
 18. 9 точки
  Аз пред залата на професора преди изпит, след като съм спал 12 минути вечерта:
 19. 9 точки
 20. 8 точки
  Галин, подготвяйки се емоционално да се целува с момичета в следващите си 8 клипа отново, за да заблуди народа, че е хетеро:
 21. 8 точки
  О, със сигурност, още от 2013 го почнаха с интриги и саботажи. Думите й звучат като клетва, направо настръхнах. "Не бъдете толкова негативни, защото така няма да ви върви". Mic drop.
 22. 8 точки
 23. 8 точки
  Тя, когато е разбрала, че през последната година браних повече Клеа и Преса отколкото нея:
 24. 8 точки
  Той: Какво има за вечеря? Аз:
 25. 8 точки
  “Красивите да направят крачка напред, а умните крачка назад.” Аз:
 26. 8 точки
  *събуждам се в 9:00* Олее закъснявам за училище! Ох чакай аз съм на 30... *5 минути по-късно* АЗ СЪМ УЧИТЕЛКА!!
 27. 8 точки
  Мелето на 1-ви януари: Айде, марш от екипа на форума ми! Аз:
 28. 8 точки
  Приятели: Хайде да закусваме шкембе чорба. Аз:
 29. 8 точки
 30. 8 точки
 31. 8 точки
  Аз: *в много добро настроение, решавам да изчистя цялата къща, уча вече 4 часа и си взимам телефона за 10 минутна почивка, когато майка ми се прибира и започва да ми крещи, че само си губя времето в интернет*: Аз, поствайки си статус, специално за определен човек чакайки да го лайкне и да ми пише след това:
 32. 8 точки
  Щом Преслава не проби на световната сцена с футуристично звучащия шедьовър “Ин кънчрол” в дует със Стефан Илчев, Емилия не знам как ще успее. На практика има шанс, ако отиде на концерт на Лейди Гага и пробие сцената с вилица ще може да зачеркне “Пробий на световната сцена” от списъка с новогодишните си цели. Гледах някакъв филм където жената искаше да обиколи света и го направи като си купи глобус и го заобиколи, така че... Давам идеи просто.
 33. 7 точки
  Тази вечер знам как се чувстват футболните фенове по време на напрегнат мач. Още, още, още!
 34. 7 точки
  Моралната забрави колко зърна показа и как се чекнеше и ни провали като поколение! Благодарение на нея сме такива мърши сега! Нали ма, @Kitty
 35. 7 точки
 36. 7 точки
  Дори и Галин унижи Ламборгинито на Галена и Фики
 37. 7 точки
  Как кой, кога? Изнадите не спират...
 38. 7 точки
  Някой чел ли е коментарите под последната статия за Преслава в сигналточкаБеГе? https://signal.bg/преслава-сюрпризира-с-нова-визия-виж/
 39. 7 точки
  На мазния кючек ще си въртиш мазния задник в следващите месеци ама хайде от мен да мине ...
 40. 7 точки
  Седнали да плюят и омаловажат най-голямата в чалгата евър. Разберете го - дори към 2019 да я няма никаква, за тези 25 години на сцена, Глория е оставила толкова качествена музика след себе си, че другите т.нар. актуални и топ имена, дори и срещу нея да тръгнат пак няма да могат да я догонят. Доживях да прочета че "Ако те няма" била някаква си там популярна песен. Моля? Та тая песен срина държавата през 2007 година и си стана залужено "Хит на годината". То бива подценяване бива, ама поне малко обективност покажете. За последните 15 години била в девета глуха и албумите и били провал? В световен мащаб успехът на един албум се измерва по броя продажби. Уви, в това отношение Глория винаги ще е най-продаваната - с или без хит. В последното десетилетие е оставила толкова много стойностни песни. Да - някои са еднотипни до болка - факт - критикувал съм я яката за което и към днешна дата е далеч от това, което е била някога. Обаче да се омаловажава и плюе по този жалък начин само показва колко са запознати с нейната биография, успехи и творчество въпросните. Сега ако успее да пусне книгата + албум и клип и да ги представи из страната паралелно, смятам, че ще и се получи доста добре. Дай Боже скоро да напълни и Арена Армеец за следващия си юбилеен концерт, където отново ще остави много критици с пръст в уста, защото е единствената, която има смелост да пълни най-големите зали в страната. Нека актуалните моми, с многомилионните (купени) гледания да се изявяват пред пияндури в пропаднали дупки на плейбек и да си мислят, че са върха. Жалко е, че в България не показваме никакво уважение към успелите ни личности и обичаме да ги плюем и в същото време да възхваляваме разни певачки от Сърбия, Гърция и т.н. Срам!
 41. 7 точки
  Когато видя че бившия е постнал статус,че го е блъснала кола,но аз отдавна знам,защото аз бях в колата
 42. 7 точки
  VulkoisThebest *влиза във форума* Всички:
 43. 7 точки
  Мелето след като Андреа му пише гневно ЛС със заплахи, че ще закрие форума:
 44. 7 точки
  Аз: Мразя яхти и море. Кръш: Обожавам яхти. Аз 10 минути по късно:
 45. 7 точки
  Real life story от преди няколко дни: Продавача: "Сметката е 592 динари" Аз: *давам 530* Продавача: 592! Аз: *давам още 10* П: 592!!! 5 9 2 ! ! ! Аз: абе кажи ми кво да прая П: сметката е 592 Аз:
 46. 7 точки
  Форумът за 3ч. получи рекордните 12662 реактвания Мелето в 5:
 47. 7 точки
  Приятели: Усмихни се малко де стига с тая депресия! Аз:
 48. 7 точки
  Сега разбрах, че Мая Нури била оная Мая. Мислех, че е някаква други, дори чужда нова маймуна. Леле, мале, след толкова години да пуснеш това...И да, не ѝ се разбира нито пола, нито расата. По-скоро е като някакво извънземно, дошло да проучи Земята и после да докладва на своите.
 49. 7 точки
  Миналата седмица в общежитието излизам да пуша и някаква пееше тая песен в стаята си. Стана ми лошо колко хора с лош вкус има около мен..
 50. 7 точки
  Намериха си майстора!
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...