Jump to content

Класация


Популярно съдържание

Показване на съдържанието с най-висока репутация от 23.04.2019 навсякъде

 1. 7 точки
  17 милиона за хита на 2018-та!
 2. 7 точки
 3. 6 точки
  Фиклена е кралица. Избухна
 4. 6 точки
 5. 6 точки
  Откъде баннат потребител ще поства тук чрез чуждо потребителско име? Въпросното лице-проводник следва да бъде наказано.
 6. 6 точки
 7. 5 точки
  И още нещо много важно трябва да се отбележи. Преслава в това предаване беше представена като най-голямата звезда в България (и го повториха няколко пъти), а Галена като една от най-големите. Т.е. Преса е най-голямата, а Галош - една от многото. Което е истина.
 8. 5 точки
  Една звезда знае как да се държи на ниво и има харизма. Преслава много я хвалеха в коментарите колко е естествена. Дори в самото предаване ѝ посветиха много време с клипове и снимки. Галош без клиповете, гримовете, фотошопа и парцалите е кръгла нула. Разбрали са я веднага, че не може едно изречение да върже. Какво да я държат дълго време.
 9. 5 точки
  Българите не са готови за нещо различно, харесват си кръчмарското и кавърите на Криско, които визира и Гери в песента. Такива интересни песни, различни в звучене, текст за огромна жалост не се оценяват. Последната такава песен, която беше напълно различна от всичко, беше "Луцифер и Буда", но пък тя стана хит, защото имаше огромен отзвук дори по националните телевизии. Гери наистина вкарва тенденциите и след нея се правят кавъри на песните ѝ, копира се визията ѝ и какво ли още не, нито една песен не и прилича на останалите. Другите изпълнители примерно след хит като "Напрао ги убивам" веднага биха направили копие, пример за това е "Антилопа" - "Фотошоп" и ще има още и още песни от този род.. но не и Гери, пуска си интересни неща и каквото и се пее на нея. Хората много злобеят специално за нея, защото е от богато семейство и те и финансират проектите, това си е чиста проба завист, вместо да оценяваме интересните и различни неща, ние пак плюем и завиждаме, че нямаме възможностите ѝ. И така автоматично се прехвърлят към "миличката" Тита, идваща от малък град, скромна, мила.. извървявала сама пътя си и т.н. и т.н., просто българия народ си обожава такива жертви и ги подкрепя. А такива с Лидерски характер като Гери гледат всячеки да потъпчат в земята, много жалко за което.
 10. 5 точки
 11. 5 точки
 12. 5 точки
  Следното: Ако @Stela дава профила си на Kondomcho, моля, да бъда уведомен официално затова. Нямам намерение да ставам падар на профила й - кой кога пише и така нататък. Ако @Stela просто публикува негови коментари и те са в разрез на правилата, ще получи наказание, както е според Правилата + сваляне на модераторските права. Необходима е само една издънка, считано от датата на текущия ми коментар. Така че Стела трябва да си помисли дали иска да рискува модераторските си права. Джина Стоева има фейсбук чат бот МАлко тъпо отговаря, но е иновативна стъпка. Пробвайте го като почнете да й пишете на ЛС във ФБ страницата й. 2000 лв май й беше хонорарът. ПП. Последните няколко коментара на Стела не са по темата! Моля, да ги саморевизира и да е нащрек.
 13. 5 точки
  Чухте ли за изтрещяването на Джена? И тя станала веган, загрижила се за агънцата! Не съм очаквала и нашите звезди да ги тресне тая лудост веганството. Вие ще хапвате ли утре агнешко? Аз - да! Традициите трябва да се спазват, напук на тъпи психарски моди!🍤🍤
 14. 5 точки
  Много яка песен и клип. Обаче Емилия ме дразни. Не знам защо ми е някак неприятна - и като поведение, и като излъчване, и начина по който говори. Винаги ми е изглеждала като жена, която демонстрира фалшив морал, принципи, класа, а в същото време е пееща златотърсачка, на която мъжете й сервират всичко на поднос. Не искам Денис да прави дуети с пенсионерки. Искам самостоятелно парче.
 15. 4 точки
  Явно само в България да правиш евтини клипове е за хвалба и предпочитане, пред това да се стараеш, да влагаш в проектите си и те да са на топ ниво, надскачащо българската продукция като цяло.
 16. 4 точки
 17. 4 точки
  Как смееш а пореден път да нарушаваш правилата, цитирайки коментар, който личностно обижда друг потребител? Време е да се вземат мерки, защото твоя спам и интриги не се търпят. По темата: Вместо да си губите времето да броите гледания, радвайте се на хубавите песни, които се пуснаха тези дни.
 18. 4 точки
 19. 4 точки
  Няма как, приоритет е Малката, а не Пълната 😉
 20. 4 точки
  Страхотна е. Разбира се, че ще я мразят българите, тя е нахакана мацка със самочувствие, а не поредния смачкан ревящ пъзел.
 21. 4 точки
  Айде пускайте, да понатрупа малко гледания
 22. 4 точки
  Момиче, ваканциите ти не ме плашат. Не си мисли, че за мен е някаква трагедия. Форумът не ми е единственото поле за изява, за разлика от някои други. Жалко е, че с новия собственик не дойде и една голяма чистка на старите кадри. По темата, Галена е кючекчийка.
 23. 4 точки
  Знаех си, че Фатме не е загубила правилната посока!В каквато и дупка да е изпадала винаги успява да се съвземе и да ни покаже на какво е способна.Надмина очакванията ми стократно!Да продължава в този дух и да забрави за маанетата, които само я дърпат надолу!♥️♥️♥️
 24. 4 точки
  Чакаме... треперим... отброяваме... Не можем да си поемем въздух... Гюбекчийката идва!!!
 25. 4 точки
  Ще е яко като одъртее още малко да го промени на "Голямата".. А щом е решила да се кръщава на песен можеше и да е по-зле "Послушната", "Още", "Шедьовър" 🤣🤣🤣🤣🤣 Неее... това е не сериозно
 26. 4 точки
  Чалга пеперудки е най-големият хит от Сен Тропе насам.
 27. 4 точки
  Няма как да не изкажа благодарностите си към човека, който доунищожи Рамания с този нов дизайн. Опитвам се да свикна, но то просто е отвратително. Сори. Иначе Галин май е взел и танцьора от Мегами за изпълнител...тая компания се превръща в пълна трагедия. Ясно е, че таргета е 12-18 годишни изглеждащи като модели wannabe. Галин усети къде е пазара, в момента тийнеджърите са луди по онлайн сериали, инстаграм истории, звезди и прочие. Но просто не му отива да се вдетенява на Галин, та той е на 27 почти, а се движи с 16-годишни.. Глупак! Давам макс година-две на пишман компанийката му.
 28. 4 точки
  мойта кожа е прекрасна, гладък, сладък карамеел
 29. 4 точки
  На 2:12 се вижда зърното на Галена.
 30. 4 точки
  Коментирайте как Камелия с "Името ти" вече много дни поред прави повече гледания от излязлата по същото време и обявена за най-големия хит на Преслава в последите години "Да гори в любов". До няколко дни вероятно ще мине и "Феноменален".
 31. 3 точки
  Към днешна дата прави ли повече гледания? Прави. Лек ден ти желая.
 32. 3 точки
  Нищо няма да й пожелавам, освен до следващия си рожден ден хит да не види, че да залезе тотално пришитото лице!
 33. 3 точки
 34. 3 точки
  След снощи: @Stela загуби модераторските си права. Новият профил на @TSARvul e баннат, а въпросният потребител е на ръба да получи перманентен бан. Не се толерира втори профил. Изглежда, че ще трябва да ускоря процеса по търсене на модератори, след като нещата се развиха по този начин.
 35. 3 точки
 36. 3 точки
  Емилия колко хитра лисица е да яхне Теофиковата вълна, уреди се два грандомански хита на годината за нула време. Топ кучка! Ненапразно бях влюбен в нея 2003-2004. Аз в случайници не се влюбвам.
 37. 3 точки
 38. 3 точки
 39. 3 точки
  Ето го хита на годината, всичко друго - траш
 40. 3 точки
  Нормално да забие при такъв интерес. На всяка минута има по 4 коментара. Не съм очаквал, че 2 млади момичета могат да разбият рекорди на топ имена в бранша. Трябва да се радваме за този успех, защото най накрая чалгата има млади момичета сензации след дългогодишна суша. А не веднага да се лее злоба и съмнения.
 41. 3 точки
  Когато Денерис мине през Димитровград с Дракарис и изпепелят мазето все едно е Червената цитадела на Церсей.
 42. 3 точки
  До колкото разбрах песента е по музика на Десита.. Искам голям хит!..
 43. 3 точки
  А споменахте ли прогнозата за времето в Чунцин, Китайска народна република? 😉
 44. 3 точки
 45. 3 точки
 46. 3 точки
  Най-хубаво е когато един изпълнител надмине очакванията на собствените си фенове... Не че напоследък нашите за Десислава бяха големи. Бях се зарекъл да не се запалвам пак по нея ако пусне просто стойностна поп-фолк песен, но с това пеене как да не ме разколебае... И клипът е брутален, даже и визията от първата промо снимка ми допада в движение. За мен това е истинското завръщане на Деси Слава.
 47. 3 точки
  Брой участия от Пайнер за първите 4 месеца от 2019-та. Инфо от сайта на Планета. Емануела - 63 Преслава, Анелия - 47 Галена, Джена, Джулия - 45 Галин - 44 Деси Слава - 41 Теди Александрова - 38 Яница - 37 Кали - 32 Емилия, Джордан, Борис Дали - 29 Фики - 24 Илиян - 23 Ваня - 19 Мария - 14 Милко Калайджиев - 12 Татяна - 11 Райна - 8 Роксана, Тони Дачева, Ивана - 7 Соня Немска, Нелина, Магда, Гергана - 6 Устата, Трио Сопрано, Малина, Константин, Глория, Димана - 5 Йоргос Ясемис, Денис - 4 Юнона, Марина Тошич, Ани Хоанг - 3 DJ Живко Микс, Радо Шишарката - 2 Валя, Екстра Нина, Есил Дюран, Крисия D - 1
 48. 3 точки
 49. 3 точки
  Нем. Дъртата🤣
 50. 3 точки
  Пак излъга кючекчийката.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...