Jump to content


Класация

 1. Andrew Cunanan.

  Andrew Cunanan.

  Графикьор на форума


  • Точки

   777

  • Коментари

   21529


 2. Emanuela.Carey

  Emanuela.Carey

  Ramaniacs


  • Точки

   509

  • Коментари

   4868


 3. Balkandji1

  Balkandji1

  Ramaniacs


  • Точки

   469

  • Коментари

   514


 4. DevilWish

  DevilWish

  Moderator


  • Точки

   445

  • Коментари

   18457


Популярно съдържание

Показване на съдържанието с най-висока репутация от 18.03.2024 навсякъде

 1. Съдейски по резултатите - в подземен гараж в Перник.
  9 точки
 2. Факта, че Преслава не се бъхти толкова прави успехите й да (изглеждат) по-органични някак си. По-добре е пускат песни за кеф, пък каквото се хареса. Ето, вижте Андреа наля толкова пари за песен на Оцко със скъп клип и всичко, пък нищо не стана.
  8 точки
 3. Джордан: Може би трябва да живееш в друга галактика, за да не си чул за моите песни. Оле и тоя нещо си повярва… набързо ще бъде свален на земята тази година.
  8 точки
 4. Ние с Ники и шефа в ресторанта слушаме само хитове с по 20 мил
  8 точки
 5. БТВ: Само наш екип успя да разговаря с нея... Дебора: Няя коментирам!
  8 точки
 6. Еволюцията на Галин: Аз нищо не съм си правил на лицето >>> Само ходя на фитнес, затова ми се е изменило лицето >>> Е имам някакви малки намеси >>> Да вече всеки си е пипал лицето, няма нищо срамно Аз не харесвам мъже >>> Само ходя на фитнес, затова уважавам мъжкото тяло >>> Би сексуален съм >>> Да вече всеки е гей, няма нищо срамно
  8 точки
 7. @MichailjkkHere our biggest star, the Bulgarian chalga singer Bashurka says to the reporter lady: "Bless you dear! And your mother too!" All our singers are polite, classy ladies with good manners.
  8 точки
 8. До концерта на Стораро остава малко повече от месец,а до този на Преса има повече от половин година + че гадния резак е поканил 90% от топ имената в жанра. Сравненията между двата концерта са нерелевантни
  8 точки
 9. "Улицата" вече е най-гледаната женска самостоятелна песен за 2023-та, с това затвърждава лидерската си позиция по всеки един възможен metric.
  8 точки
 10. Даниел, миличък, ще намалите ли тази чалга дъндания? Хора с високо кръвно сме, мъжът ми получава паник атаки, като чуе песента, а на мен одеве краставицата, дето ядох ми приседна. Влияе зле на целия блок.
  7 точки
 11. 7 точки
 12. №1 хит от 2004 година. Един от последните й най-големи хитове и Глория още във вихъра си!
  7 точки
 13. От всички сезони на Капките това си остава най-паметното изпълнение
  7 точки
 14. Азис при Мон Дьо обяснявал че в чалгата изпълнителите не си подливали вода, не се мразели, не се карали и имало само приятелства и обич. Не знам дали сам си вярва на тия глупости като е един от най-големите скандалджии. Да питат Джордан какво мисли за думите му. Може би Васка сега като го видя че набира инерция ще започне пак да му се подмазва.
  7 точки
 15. Рени пусна пералня и простря, а вие? Неделя е!
  7 точки
 16. Коя е Глория и кои са феновете, всички изглеждат еднакво????
  7 точки
 17. Глория и феновете и ❤️
  7 точки
 18. Емануела си е върнала черната коса
  7 точки
 19. Преслава е звезда. Стораро е дуетен изпълнител и балон, който се спука. Трябва да ги раздава безплатно тези билети, че да напълни нещо. Хората предпочитат да попаднат случайно на негово участие в дискотека на вход свободен, да си купят пиячка и да се надрусат. За какво им е да ходят, ако последните 2 ги няма?
  7 точки
 20. Галин щял да отиде на концерта на Преслава ако тя му дала покана? Алоо - за кого се взе? Ми купи си билет да покажеш малко колегиалност. Голяма наглост, голямо чудо…
  7 точки
 21. Галс няма 50 лв за билет
  7 точки
 22. Съдейки по интервалите, почеркът е на самата Глория
  7 точки
 23. Чух ,,Сърце’’ на Галена. Аз преди това изобщо по музика не бях чак толкова запален, все нещо не ми стигаше в каквото и да си пусна, този стил го избягвах заради насадената ми омраза от малък, че попфолка е простотия, долна, пошла работа, за леки жени и т.н. Но като чух ,,Сърце’’ на Галена ме удари в сърцето и си казах, че това е за мен. В последствие открих и Емануела, там вече е като по поръчка за мен, точно песните с клетвите 😂😂. На 19 противно на представите на някого тук във форума, който веднъж каза, че е сигурен, че хора под 20 няма хаха.
  6 точки
 24. Това е едно попфолк разстройство. Първи прояви на старческа деменция в 40-годишната Преслава. Като одъртяват почват тук-таме да серат редки лайна. - Д-р Хинова
  6 точки
 25. 6 точки
 26. за мен това е един от най-бруталните проекти в поп - фолка - аранжимент, текст, изпълнение, клип, визия - всичко е бетон. Камелия изглежда абсолютно невероятно с червена коса. Теньо Гогов е написал поетичен шедьовър, а автора на аранжимента е създал нещо, което ще ни надживее. Абсолютен връх!!!
  6 точки
 27. "Палатка" - изключително прехвалена песен, много излишно титулувана. Не можех да понасям как беше номер едно 11 поредни седмици или нещо такова в тогавашната с голяма тежест класация на Сигнал. Постави рекорд за най-дълго време на първо място през 2010. Основна конкуренция й бяха "Тихо ми пази" на Галена, "Пия за тебе" на Преслава и Елена Паришева.
  6 точки
 28. 4ecmum PaMa3aH baūpaM! ga 3ano4HeM geHq c I-OHoHoBu HeBo/\u.
  6 точки
 29. Соня Немска в трескава подготовка на летен хит http://planeta.tv/img/favicon.png Соня Немска в трескава подготовка на летен хит PLANETA.TV ТЕЛЕВИЗИЯ ПЛАНЕТА | PLANETA TV Щяла да прави някакъв кавър. Ще ги закопае всичките!
  6 точки
 30. Песента е топ, ама нещо не виждам харизма в момичето. От клипа запомних само как се кълчи като ненормална, но лицето й хич не е обаятелно и отличаващо се, нито пък гласът й е нещо УАУ. Нова кандидатка за Отбор #Коя отвсякъде. Нова Габриела е по-запомняща се.
  6 точки
 31. Обаче Лидия и Азис бая прекалиха с пазаруването, песента им си стана хит, готина е, ама тези гледания нищо общо с реалността. Не се усеща нещо като големия хит, те дори не минаха Джордан в епъл мюзик, в спотифай ясно, че Галин намери начин да купува стриймове. Нито тренд стана песента, нито някакъв уау ефект. Дори Тони Стораро и Алисия успяха да станат тренд в Тикток
  6 точки
 32. Затова сърби, албанци и т.н. ще са по-успешни от нас що се отнася до чалга. Тия нашите хептен имат слушателите за риби - едни и същи барабани, едни и същи мелодии, едни и същи текстове и све. Сериозно ли си мислят, че по този начин ще просперират още дълго с такива бози?!? И естествено отново тенекиена помия, поредният ударен флоп!
  6 точки
 33. 6 точки
 34. Жената ви каза, че концертът е SOLD OUT още преди дни, вие купувате билети - може ли така да противоречите на Кралицата?!
  6 точки
 35. Валя била издала 5 песни за час, все още не съм ги чул, но дано някоя стане хит като:
  6 точки
 36. Човекът е написал най-нормален коментар с препратка и асоциация, но ние трябва пак да отговорим на контра... Всичко се приема за нападка и заяждане, даже и от най-доверените и доказалите сe. Трябва само хвалби и защити или заобиколни молби. И да, на хората им липсват много неща, много песни, много клипове - имат спомени... и за това трябва да е благодарна и горда, че немалко са тези, които още се сещат и искат нещо! Какво общо има тук почивката и презареждането... Къде го чукаш, къде се пука?! Не поработи ли спешно върху поведението си, ще продължава да губи хора със скоростта на светлината. Търпението не е константна величина. И тук вече никакви юбилеи и оправдания няма да помогнат. Да е жива и здрава и да си напълни залата, на мен не ми изглежда да се вълнува и да ѝ се занимава - всичко е от някакъв вид задължение и уважение. Дано греша, но към днешна дата това са ми впечатленията след всички усилия и опити да бъде разбрана. Трябва да знае, че срещу себе си има Личности... и да внимава на кого се зъби и как (по)стъпва, защото по обратния път назад може пак да го срещне.
  6 точки
 37. 6 точки
 38. А и за него билетите са пуснати в Продажба отдавна, Преслава само за месец и половина е продала близо 6000...... въпреки циганизацията която е купила билети за Стораро, при нея ще има повече хора. То е ясно. Преслава е изпълнител с хитове, глас, харизма и песни които ще останат. Докато Стораро се превърна в дуетен изпълнител , а хитовете му са кръчмарски.
  6 точки
 39. Да се поздравим с този недооценен хит!
  6 точки
 40. Десита как се е окепазила с новия си нос сега в "Аз обичам България". Какво хубаво момиче беше. Тъжно.
  6 точки
 41. Гледам инстаграма на Глория и ако продължава така става една от най-добрите от старата генерация. Добри песни, живо пеене - нищо общо с това което виждаме от Деса и Кама в последно време. Доста и участия е почнала да приема. Ако и се занимава повече и намали хонорара като нищо да прави по 10-15 участия като двете споменати преди. пс: Странно е защото гледаш хората на плюс 30 примерно се раздават на ''Звезда на вечерта'' (дуета с Тони Дачева) а реално по критериите не е никакъв хит.
  6 точки
 42. Честно казано, дори Маджуна е по-красив и по-гласовит от тия двете.
  6 точки
 43. Или пък да се забърсва с тях.
  6 точки
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Create New...