Jump to content


Класация

 1. asylum

  asylum

  Rеspеct


  • Точки

   533

  • Коментари

   19550


 2. WindWalkerMonk

  WindWalkerMonk

  Ramaniacs


  • Точки

   528

  • Коментари

   6662


 3. DarkChild

  DarkChild

  Ramaniасs


  • Точки

   521

  • Коментари

   7870


 4. Lelqtian

  Lelqtian

  Ramaniасs


  • Точки

   425

  • Коментари

   11075


Популярно съдържание

Показване на съдържанието с най-висока репутация от 4.11.2022 навсякъде

 1. Съседната родилка: Аз сънувах името Цветея. А вашата как ще се казва? Джена: Ами, мислехме Джена да е, но това твоето пò си ми харесва, така че си го вземам. Съседната родилка:
  16 точки
 2. Kitty - Мислиш ли, че ме интересува какво мислят за мен простаците от града? Дето само секса и простотиите са им в главата. zai4eto82 - Ааааа, Кити не знаеш какво удоволствие изтърваш със секса. Само да пробваш и ще искашпак.
  12 точки
 3. Емилия си отправя поздрав по нова тв.
  9 точки
 4. Джена се била опитвала да учи Наки на английски... Представям си я как седи до него и му диктува "Djena tu hev a konsert in the New York!".
  9 точки
 5. Някой да донесе тоалетна хартия на Емрах че положението е рисково
  9 точки
 6. 8 точки
 7. ФЕН ТВ 4 ч. · Ако знаете само какво ви готви Sinan... Не, не искаме да знаем, от както чухме "ЩЕШЕ да се виждаме", тоя неграмотник от гетото, вън от Диапазон цигле!
  8 точки
 8. Симона като хване Либия за врата и като я засили, ще я върне в Бургас.
  8 точки
 9. Навремето заглавията на песните ставаха синоним на певицата. Например, Златната рибка на фолка беше Камелия. Сега Десита ще е известна като кучето на фолка ли?
  8 точки
 10. Ти как очакваш аз да въртя погачи и да меся хляб, след като съм на 98,9% неподвижна?! Днес се опитах сама да хвана и натисна на дистанционното за да си пусна Анелия и Вятър в косите, но не успях, паднах...боли ме при мисълта за сестра ми и Петър с оная к***а от '84-та.
  8 точки
 11. Целият технически екип на тубата в Сан Бруно, Калифорния работи денонощно, за да отстрани проблема на Джена.
  8 точки
 12. Не знам, но с този спедиторски клип ще гърми от всеки обект на Спиди и Еконт!
  8 точки
 13. Глория е истински новатор, всяка нейна песен е по - лоша от предходната. Това се казва да си има градация в кариерно отношение. Или по скоро деградация. По добре да си слушам Яница!
  8 точки
 14. В уискито ми сипваш лед Няма да е Гюра, ако не възпее ледчето
  8 точки
 15. Пикня, както винаги от 2019 насам. Също като тази със Софи, не я изтърпях цялата. текста е мн неадекватен на първо място, а на второ е странно подреден, сякаш аз съм структурирал тая песен. Закривай!
  7 точки
 16. Мислех си тези дни, ако има филм за живота на Гюра, кои да са актьорите в него? Това измислих. Дайте и вие идеи: Глория като млада - Десита Глория като възрастна - Мария Илия Загоров - Константин Митко Пайнера - Милко Калайджиев Мама Стефка - Даниела Пирянкова (по-известна като леля Данче) Симона Загорова - Симона Алфова Камелия - Либия Ивана - Галин
  7 точки
 17. От интервюто разбрах, че не е имала разрешителни за снимане, не знае момчето в клипа с какво се занимава и не знае как се казва, както и че са я сбъркали за стажантка в предаването. Това всичко едва в първата третина.
  7 точки
 18. Китуция сигурно върти погачи,меси хляб и се моли след Украйна,Путин да денафицира и нас. Липсват ми скандалите между нея и Зайка.
  7 точки
 19. добър вечер! бих искала да ви помоля ако имате информация за телеграм групата където изпращат голите снимки и клипове на ванче великова да ми дадете линк! благодаря ви предварително и приятна вечер!!!
  7 точки
 20. Нямам си на идея. Но определено липсват нейните интервюта с култови изказвания от типа на: "Как така тази песен попадна в твоето гърло".
  7 точки
 21. Тази песен и Емилия Стоянова сигурно не я е чувала?
  7 точки
 22. 6 точки
 23. За първи път виждам и чувам тази личност, ти за песента говориш.
  6 точки
 24. Рокса що не е у Де Ем сату на новогодишен прОграм?
  6 точки
 25. Трябваше малко по-труден въпрос: Каква е родствената връзка между малкия син на Емануела и сина на Ариа
  6 точки
 26. Днес при Ники Кънчев имаше въпрос: "Каква е родствената връзка между Глория и Симона Загорова?" Участникът си беше научил урока.
  6 точки
 27. Лили Иванова след гигантско турне пред пълни зали в цялата страна сега е и с разпродадена Арена Армеец. Междувременно темите в Рамания са дали Преслава или Галена са навъртяли повече (не)реални гледания и стрийма докато на единствените им два опита за концерт за годината не са отишли и 1000 човека, на чии песни в клубовете са крещяли няколко пияни кифли и пичове повече и дали Глория е класна кралица на кадифето.
  6 точки
 28. Тогава беше световната финансова криза, мари.
  6 точки
 29. Рязко се върнах в 2008-2009. Но не в добрия смисъл.
  6 точки
 30. А аз сега след прозрението на Ивана лежа в 1 часа и се чудя, тази песен с п…..та ли е изпята или?
  6 точки
 31. Ивана за Преслава....Без думи
  6 точки
 32. Аз дочух, че няма къде да я сложи в програмата, защото ѝ търсят Кадифе по няколко пъти на участие. Клас!
  6 точки
 33. Андреа продължава с shade-a към Галена. Качила е клип от участие на което казва "не съм дошла да обръщам шотове с устата надолу, нагоре като колегите..." и в момента в който каза "да слушате най-големите хитове през моята кариера" някой извика ТЕ СА ЕДИН ИЛИ ДВА 💀☠😭🤧🌠
  6 точки
 34. И двете са баби травеститки вече с тия ремонти. Единствената разлика е, че КуРнелия почна да изперква и тя. Надебелява, заяжда се с хората по участия и е по рязка. Като другата баба.
  6 точки
 35. Коментирай, че клипа на Райна от 2008 е по-ефектен от този на Кама! пс Локацията е същата!
  6 точки
 36. Еми поне някой се излъже да си го пусне 😀 Трябваше да сложат някоя снкмка на Галена 🥸😀 Хвърлете едно око на профила в инста на гло 😀😀😀 Бая се посмях. Качила е снимка, определяща проекта като класен 😀😀😀😀 Голяма комплексарка е, а застаряващите феи в коментарите така я превъзнасят, че лошо да ти стсне 😹😹😹😹
  6 точки
 37. Пропуснат е шансът да я кръсти "Не съм дЖена ти"...
  6 точки
 38. Трудно се научава старо куче на нови номера.
  6 точки
 39. Баба ви тепърва ще завърти махленски скандал 🙈
  6 точки
 40. Не съм очаквала да се случи подобно нещо и да ги чуя да изпълняват такива песни. Ама като гледам нещо ги е ударил накриво патриотизма. Какви са тия деколтета, чупки и чалгарски маниери в подбни клипове? Просто да ги хванеш да им бутнеш един шут от върха на планината..
  6 точки
 41. Не знам на колко години си, но триъгълникът с Коко и Ана беше светска новина номер 1 за много дълго време през онези години. Катастрофата беше отразена по новините доста време. И по БНР говореха за нея. Имаха и интервю при Мон Дьо. На Андреа кокошарските скандали са само по платени статии във второстепенни сайтове. Кариерно на Андреа силните години са 4, от 2008-2012, с много уговорки може и 2013. Ема има хитове много преди и след нея.
  6 точки
 42. Дала е на България три деца!
  6 точки
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...