Jump to content

fearless`

Rеspеct
  • Коментари

    1839
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от fearless`

  1. Не знаех, че вече има право да издава музика. Последно четох че още се съдят с dr Luke.
  2. fearless`

    Камелия и Крум - Сахара

    Не знам на Камелия толкова ли няма кой да и напише хубав текст?! 10 години ще станат от както не е в Пайнер и от тогава има 2 или 3 слушаеми песни. По-добре да няма нова песен от колкото такива бози.
  3. Горе-долу това е, което реалистично може да очакваме. Със сигурност ще има песни, които са любими на някого но няма да бъдат изпяти. Аз например много харесвам "5 промила любов" и "Не ми говори за любов", но това не са й от най-големите хитове.
  4. На самостоятелен концерт ще е нелепо да пее миксове вместо целите песни. Концерта трудно ще бъде повече от 2 часа от които 20-30 минути почивки на които ще пеят гост-изпълнители остават още 90-100 минути по 4 минути на песен с няколко приказки измежду тях са около 30 песни. Може да са 5 повече или по-малко в зависимост колко точно времетраене ще е концерта, но ако някой очаква 50 или 70 песни ще остане разочарован.
  5. Искали са да заложат на това че звучи като песните на Анелия от първите години, което е страхотно, но текста е кошмарен. Освен "погледни ме, погледни тя не може да ме замени" нищо друго запеваемо няма
  6. Реакциите на всички да яко fake. Най вече вече Тайлър. Въпреки, че от години е явно че тази церемония работи по договаряне, чак такива преиграни емоции не са приятни за гледане.
  7. Боже! Не вярвам, че това се случва най-накрая, но наистина е нелепо, че досега няма нито един концерт дори в малка зала. Успех!
  8. Ария 6000?! Абсолютно не реално. Галена вече не е ли в Пайнер?
  9. fearless`

    ANDREA - MISS ME WHEN I'M GONE

    Оффф защо продължава с тези чуждоезични бози... "Повече от думи" се получи много добре с още няколко поп-фолк песни на същото ниво щяха да й се получат нещата. Прави една по една чалгия на година-две после реве че няма участия
  10. Да, да, баш за това е
  11. fearless`

    ДЕБОРА - ДА ИЗЛИТА

    Добре, че темата за насилието й беше много болна.
  12. Тайлър Суифт ли имаш в предвид? Освен нея, мисля че и Ариана Гранде е пред Риана не знам кой още.
  13. Самата Риана в момента е на 9то място по стрийминг в spotify, което е впечатляващо в предвид, че няма актуална музика от години. На моменти през миналата година беше дори на по горни места. От кариерна гледна точка, изобщо няма нужда от нови песни, при такива цифри, може да се бави колкото си иска.
  14. fearless`

    Меди - Надежда

    Песента е един път и Меди е единственият от новото поколение чалгари, който ще се задържи. Харесва ми че следва някаква концепция в кариерата си!
  15. Така е! Ако си имаш име и след Пайнер продължиш да си правиш хубави песни, няма да залезеш, както беше преди години. Аз дори не знаех, че Емилия е напуснала. На Андреа например и се развиха, кофти нещата след тях, но това си беше зарари нейните си лични проблеми. Единствено, което Пайнер може да предложи са сигурни участия, защото вече имат изградени отношения със всички клубове, но от както вече не са в позиция на монопол, за утвърдените имена е все тая. И как цялата дискография на Емилия си стои в spotify и на всякъде, а Камелия не можа да се разбере за най-големите си хитове?
  16. fearless`

    Меди - Здрасти

    Много хубави песен и клип, видимо вдъхновени от "hallo" на Адел, но не бих го нарекъл имитация, защото са взели само идеята и са я направили по тазличен начин.
  17. fearless`

    Адел - Хепи

    Хубава е песничлата, но с това име е обречена да не бъде взета на сериозно никога. И този глас в началото е много дразнещ
  18. fearless`

    Джена - Не е любов | 2023

    Ахх... не. И друг път съм казвал, според мен нови версии могат да се правят на стари песни, които са останали незабелязани на времето по някаква причина, но имат хитов потенциал. Това е вероятно, най-големия хит на Джена задно с "Да видя какво е" и просто нямаше нужда от тази версия.
  19. Точно! Никакъв дивидент няма да извлече ако се асоциира с арогантно поведение на въпросния господин. Въпросното клипче, на което перуката танцува предизвиква отвращение, жалко за иначе хубавата песен, която е обречена да се свързва с него завинаги.
  20. Новия вариант на песента е супер ако не броим Устата. Но наистина като че ли трябваше да го направи преди години този клип, изпусна момента тогава и според мен беше излишно, най-много една лайв версия да беше направила.
  21. Според мен, проблема е че до нея не достигат добри песни, чисто като музика, аранжимент и текст. И друг път сме говорили авторите в България са малко, повечето правят по 50+ песни на година, добри проекти няма за всички. Като прибавим към това, че самата Десислава, няма да се размърда да потърси по-добра песен от каквото и е предложено, стигаме до положението днес.
  22. Десислава все пак има време да снима клипове, не както Рени твърди! Нищо особено не е песента.
  23. С песен на чужд език, пак няма да се получи. Иначе хубава музика.
  24. Съгласен съм, аз много я харесвам, но наистина песните й не са "сензационни" или безспорни хитове. Но има огромна фенска маса, която я прави което е.
×
×
  • Create New...