Jump to content

asylum

Rеspеct
 • Коментари

  17313
 • Регистриран

 • Последно посещение

 • Победи

  199

Всичко публикувано от asylum

 1. КЛЕА! К-Л-Е-А! КЛЕАААААААААААААААААААААААААА!
 2. Печели Райна. Следва бой между титани! Двата най-силни дебюта за последните 50 години.
 3. https://instagram.com/stories/malina.official/2670621318791037267?utm_medium=copy_link
 4. Какво светотатство да пропусна Тонито! Емел, Весела, Димана, Стефани и други също могат да пеят, но не са сред актуалните или вечни имена. Теодора също пее много добре, но я броя към отказалите се.
 5. Ужас и Везувий. Милко изглежда по-млад и от двамата.
 6. Ще отговоря от негово име - Софи Маринова, Нелина, Екстра Нина, Глория, Анелия, Емилия, Бони, Джена, Роксана, Есил Дюран. Тези са най-пеещи, т.е. пеят здраво и могат да правят различни неща с гласа си. Преса и Деса също се славят като гласовити, но не знам към днешна дата как са и запазили ли са нещо. "Приятно" пеещи са още Таня Боева, Валя, Теди Александрова, Ваня, Мира, Рени, Ивана, преди и Яница, но май се развали. Има за всеки вкус сред гореизброените, но, за съжаление, 90% от неспоменатите изобщо не могат да пеят, поради което критериите ми са занижени и включих имена, които иначе не бих.
 7. Аз мислех, че е на 70 от 10 години. Стораро направи ли 70?
 8. Кали грачи като гарга цял живот.
 9. <Песен от Иран> Sahar - Ey Vay за утре
 10. От селско стопанство може да направи много пари, но... акъл за круши
 11. Печелят Мира и Екстра Нина! Някой днес сподели архивен Новфолков концерт, според който Откритие и Дебют на годината са Райна и Валя. Нека ги съпоставим тогава! В темата "Първата песен" тези бяха посочените да техни първи парчета:
 12. Има предвид, че са изрязани сега от ютюб. И от Пролетното парти има няколко изтрити изпълнения, но повечето песни са авторски и са си там. Иначе клипът бива блокиран. Който качва, изрязва, за да може да остави остатъка.
 13. И тогава са били изкуствени и режисирани наградите. Всяка победителка излиза направо откъм сцената, след като бъде обявена. Екстра Нина страшно телО вади!
 14. Това репелент ли е? Вероятно пази от чума, уроки, корона и други вируси.
 15. <Песен от 2006> Полина - Любов нетрайна
 16. А ХММ какво е? Напоследък се подписва под повечето песни на Хидмигза - преди основно на Джина Стоева и Ивена. Да си припомним кой вдигна цял Пайнер на крака! Вечен мегахитов хит!
 17. <Песен от Белгия> Ian Van Dahl - Castles in the Sky
 18. Търсих сега из нета уж сред нейни фенове, и всеки вади различна песен измежду 3 - някакво Адажио се намесва също. Едва ли и тя помни коя е първата. То и на Милица не знаем коя от тези двете е първа... Иначе Рени си прави купон, а в момента работи досущ като Глория, пускайки само фолклорни песни.
 19. Аз съм чувал, че първата песен на Лили е Море на младостта.
 20. Според мен Стари рани и Не сме безгрешни са най-доказани във времето, но тук не знам дали биха спечелили.
 21. Здравей, мила Преси! Още не си дебютирала и нямаш издадена песен, но знам, че те очаква бляскаво бъдеще! Ще ти пратя адрес на лично...
×
×
 • Create New...