Jump to content

DevilWish

Moderator
 • Коментари

  15981
 • Регистриран

 • Победи

  35

Последно DevilWish беше ТОП потребител на Ноември 26

DevilWish имаше най-харесваното съдържание!

About DevilWish

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Последни посетители в профила

38862 посещения в профила

DevilWish's Achievements

Senior

Senior (11/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

10,6k

Репутация

 1. Ами в Пайнер нали пусна две песни, "Сериал" и една за рози, а тази година никаква я няма. Някъде изпълзя и тя. Май раздялата няма да подейства творчески при нея, както при други.
 2. Добре говорите за Оцко. А с любимия ни Гущер какво става? Отказа ли се вече от музиката? Отдавна не е пускало крещящо зелените си песни.
 3. Мисля, че няма да я включи, но нека изчакаме траклиста. Ако евентуално е в албума, песните стават 12. По-важното е, че дуетите ще са повече от самостоятелните. Нищо чудно да вкара и някоя народна песен, преди имаше такава традиция, в албумите да има по една.
 4. Не, Dja, dja няма да бъде включена. Даже не я е и споменавала. То по тая логика трябва да включи песни като Harem и още други такива. 8 са + 3 нови, стават 11.
 5. Много станаха? 10 - Прощавам ти, Ела, Хабиби, Турбуленция, Алкохол, Пак ще се броиш, Единствено, Друг живот със Стораро, Българи - юнаци ? Май са 8.
 6. Ами тя ако не издаде поне 3 нови песни, ще е голяма излагация. Първо, защото освен "Прощавам ти" единствената самостоятелна песен която е издавала от 5 години насам е "Българи-юнаци", второ ако наистина е говорила за 4, това означава 3 + Прощавам ти - 4, т.е. 4 нови песни. Горе-долу добре звучи. Мисля, че има около 6-7 познати песни, така, че ми се вижда напълно възможно да има още 3 нови. Иначе какво става? 98% дуетен албум. Няма да се изложи така с такава голяма пауза или поне не вярвам.
 7. Тя каза, че има желание до края на тази година, но не беше сигурна. За догодина ще е албума.
 8. Тя май каза, че има няколко нови песни? Май са 7 с тази, но не мога да ти кажа със сигурност.
 9. Сериозно? Мен от миналата година сега ме зарибиха "Сладкото зло" и "Завоя" , слушам ги като нови. "Спомени" няколко месеци по-късно и тя ме зариби. Иначе от новите най-много слушам Улицата на Прелава, Емануела - Свекървище и Биляниш - Райски гЪз А другите ми любими за тази есен също са Новата ти на Диона и Бавария. ❤️
 10. Прост и злобен народ. При това Фотев! Да си *** майката авторът и коментарът му. Изказват се неподготвени, пълни със злоба.
 11. DevilWish

  НАСИ - МОЯТА ЛЮБИМА

  Това за Теди Александрова ли е ? Ъм? Явно му е направила магия яка песен да няма и да се запомни само с участието си тук: Разбираме, това е първия и последния му хит. Ако иска нов, да отиде отново да души гъзът на Теди!
 12. Съмнявам се да изкара нещо по-добро от "Бавария" на този етап. Идеята не е лоша. Нищо, че така може да си убие песните една след друга. Спят месеци, години, накрая 3 песни..... Никаква стратегия. Разпредели тия песни на по 3 месеца всяка, най-правилно е.
 13. Не съм видял клипът, защото изобщо не ми е интересно присъствието й, само прочетох, че си играе на телефона и кара. Принципно не бих се учудил ако и това прави, освен да изглежда по-дърта от година на година. Докато другите какички колежки младеят, тая от ден на ден прилича повече на сбръчкан пенис голям размер или по-тактично казано, престояла толумба XXL размер.
×
×
 • Create New...