Jump to content

Blueberry

Rеspеct
  • Коментари

    8223
  • Регистриран

  • Победи

    37

Последно Blueberry беше ТОП потребител на Юли 7 2022

Blueberry имаше най-харесваното съдържание!

About Blueberry

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female

Последни посетители в профила

11028 посещения в профила

Blueberry's Achievements

Ентусиаст

Ентусиаст (7/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • One Year In Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

14,2k

Репутация

  1. Training Season е най-добрата песен на Дуа от новата ера, всъщност единствената, която е реално добра. Не мога да изслушам Тейлър, много uninspired е тоя албум. Midnights ми хареса, но за този нямах никакви очаквания и пак съм разочарована. Наистина трябва да започне (отново) да работи с други автори.
  2. Не знам защо си я пуснах, ама почти не съм я спирала. Десита по-добре не е звучала и изглеждала никога (абстрахирам се от носа, ама ще спадне). Гледам, че Алфа основно на кавъри залагат. Толкова ли не могат да измислят нещо оригинално? Тая е брутална и заради хиляда пъти по-хубавия език, звучи по-добре от оригинала, но все пак.
  3. Blueberry

    ЕРГЕНЪТ 3

    Е не може ли да се шегувам с това, че всички бяха на едно мнение, аз на друго и се оказах права? 🤣 It’s not that deep
  4. Blueberry

    ЕРГЕНЪТ 3

    Много ми хареса как и в тоя епизод си тръгнаха Киара и Криси 💅 (вече спирам, щото другата седмица е едната, ако не и двете 🤣)
  5. Blueberry

    ЕРГЕНЪТ 3

    Отново познахте, че си тръгва Криси. И Киара Накрая да не са двете на финал
  6. Какво пък е щяла да играе Кейти в Уикед, Елфаба ли?
  7. За един месец си върви супер добре, чакаме сингъл номер 3 скоро
  8. Blueberry

    ЕРГЕНЪТ 3

    Кой иска да се хванем на бас, че Криси няма да си замине тая седмица, нали всички я очаквахте още миналата заради измисления списък 😃 вече спечелих един за Киара 🥰
  9. От снипета не ми харесва... очертава се доста слаба ера, макар че Training Season е хубава.
  10. Blueberry

    ЕРГЕНЪТ 3

    няма да понеса Магдалена втори път за две седмици
  11. Blueberry

    ЕРГЕНЪТ 3

    Не мисля, че е вярно това. Според мен Кристина тепърва ще се проявява и си мисля, че Теа ще хваща пътя скоро (харесвам я, ама се изчерпа като образ и химията с Алек е 0).
  12. Blueberry

    ЕРГЕНЪТ 3

    Аз от рекламата мисля, че никоя няма да си ходи (абсурд да изгони Магдалена), а цяла седмица без гонене означава само, че другата ще изгони някой силен претендент.
  13. Blueberry

    Евровизия 2024

    Кой тва? На Австрия песента е от автора на Татуу и половината песни на Мелфест в последните 3-4 години. Шведското Боби Миланов.
  14. Blueberry

    Евровизия 2024

    И 10 да са, пак е отвратително и не трябва да се случва. Лошото в случая е, че се случва поради вина на Израелското правителство.
  15. Blueberry

    Евровизия 2024

    Миналата година си беше two-horse race, освен тях двете, другите силни предложения бяха Израел, Италия и Норвегия и това беше и топ 5 в крайна сметка. Имаше много пълнежи лично за мен, които не знам как се добраха до топ 10-12 - като Литва и Естония. Иначе точно това е, че Израел изобщо не трябваше да участва, ама не им стискаше да ги дисквалифицират. За мен има риск от тяхна победа, защото песента е силна, много хора смятат, че Палестина е агресорът, в крайна сметка и в Израел страдат и умират хиляди цивилни хора и песента си е препратка към това, те затова я връщаха сто пъти. I'm still broken from this hurricane си е намек за атаката на Хамас през октомври (имаше нещо със Storm в името, а оригиналното име на песента беше October Rain), само това са успели да прокарат, но пак ще се улови от хората. Аз и за Украйна не вярвах, че ще спечелят през 2022, обаче те даже направиха рекорд по телевот. Искам да чуя Швейцария на живо, намерих само много кратки клипчета в Тикток и е много добър. За мен е далеч по-силен претендент от Хърватия, но не знам дали не е твърде извън кутията за масовата публика и дали няма да пострада при телевота. Все пак на този етап смятам, че ще е отново Two-horse race между двете. Гърция не ме грабва, не мисля и че на журито ще се хареса, Белгия ще се поизгуби сред тях, а Великобритания не е чак толкова зарибяваща. Но това мисля, че са основните претенденти.
×
×
  • Create New...