Jump to content

Blueberry

Rеspеct
 • Коментари

  8220
 • Регистриран

 • Победи

  37

Последно Blueberry беше ТОП потребител на Юли 7 2022

Blueberry имаше най-харесваното съдържание!

About Blueberry

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Последни посетители в профила

10985 посещения в профила

Blueberry's Achievements

Ентусиаст

Ентусиаст (7/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • One Year In Rare
 • One Month Later Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

14,2k

Репутация

 1. Blueberry

  ЕРГЕНЪТ 3

  Отново познахте, че си тръгва Криси. И Киара Накрая да не са двете на финал
 2. Какво пък е щяла да играе Кейти в Уикед, Елфаба ли?
 3. За един месец си върви супер добре, чакаме сингъл номер 3 скоро
 4. Blueberry

  ЕРГЕНЪТ 3

  Кой иска да се хванем на бас, че Криси няма да си замине тая седмица, нали всички я очаквахте още миналата заради измисления списък 😃 вече спечелих един за Киара 🥰
 5. От снипета не ми харесва... очертава се доста слаба ера, макар че Training Season е хубава.
 6. Blueberry

  ЕРГЕНЪТ 3

  няма да понеса Магдалена втори път за две седмици
 7. Blueberry

  ЕРГЕНЪТ 3

  Не мисля, че е вярно това. Според мен Кристина тепърва ще се проявява и си мисля, че Теа ще хваща пътя скоро (харесвам я, ама се изчерпа като образ и химията с Алек е 0).
 8. Blueberry

  ЕРГЕНЪТ 3

  Аз от рекламата мисля, че никоя няма да си ходи (абсурд да изгони Магдалена), а цяла седмица без гонене означава само, че другата ще изгони някой силен претендент.
 9. Blueberry

  Евровизия 2024

  Кой тва? На Австрия песента е от автора на Татуу и половината песни на Мелфест в последните 3-4 години. Шведското Боби Миланов.
 10. Blueberry

  Евровизия 2024

  И 10 да са, пак е отвратително и не трябва да се случва. Лошото в случая е, че се случва поради вина на Израелското правителство.
 11. Blueberry

  Евровизия 2024

  Миналата година си беше two-horse race, освен тях двете, другите силни предложения бяха Израел, Италия и Норвегия и това беше и топ 5 в крайна сметка. Имаше много пълнежи лично за мен, които не знам как се добраха до топ 10-12 - като Литва и Естония. Иначе точно това е, че Израел изобщо не трябваше да участва, ама не им стискаше да ги дисквалифицират. За мен има риск от тяхна победа, защото песента е силна, много хора смятат, че Палестина е агресорът, в крайна сметка и в Израел страдат и умират хиляди цивилни хора и песента си е препратка към това, те затова я връщаха сто пъти. I'm still broken from this hurricane си е намек за атаката на Хамас през октомври (имаше нещо със Storm в името, а оригиналното име на песента беше October Rain), само това са успели да прокарат, но пак ще се улови от хората. Аз и за Украйна не вярвах, че ще спечелят през 2022, обаче те даже направиха рекорд по телевот. Искам да чуя Швейцария на живо, намерих само много кратки клипчета в Тикток и е много добър. За мен е далеч по-силен претендент от Хърватия, но не знам дали не е твърде извън кутията за масовата публика и дали няма да пострада при телевота. Все пак на този етап смятам, че ще е отново Two-horse race между двете. Гърция не ме грабва, не мисля и че на журито ще се хареса, Белгия ще се поизгуби сред тях, а Великобритания не е чак толкова зарибяваща. Но това мисля, че са основните претенденти.
 12. Blueberry

  Евровизия 2024

  Изслуша ли целите песни или пак само снипетчета? Швейцария и Хърватия са top tier и май пак ще е оспорвано като миналата година. Ако спечели Израел се отказвам от конкурса.
 13. Blueberry

  ЕРГЕНЪТ 3

  Точно на 20 март остана на последна роза и настръхнах, но спечелих баса Вече може да си ходи, но ми се иска Васка да е преди нея.
 14. Я ме ъпдейтнете в Алфа клюките, че съм назад - ама ме цитирайте или споменете, за да го видя 🤪 значи Лидия и Десита вече официално не са приятелки? И Галин не се опитва да ги прави равни след като пусна Лидия на Азис, а Десита не я уреди примерно с Тони Стораро? Кога и защо са скъсали Наско и Лидия? Галин прави ли се, че има и други певици освен първите 4 алфички или ги заряза? И още нещо интересно, ако пропускам 😌
 15. Какъв флоп, бе, душичко, писал си го буквално след поста, че е номер 1 в Билборд?
×
×
 • Create New...