Jump to content


Цялата активност

Обновява се в реално време

 1. Последният час
 2. Няма да ти отговоря подобаващо на поредната атака и да падам на твоето ниво. Аз: Ти:
 3. Орлов или Лъвов мост? Доколкото знам нейните сбирки са на второто съоръжение.
 4. Днес
 5. Тука малко все едно Счети имитира кака Гюрулту.
 6. Оф, дано Гюра да е била първа, че това да си след феКали е бахти гнусотията.
 7. Вчера
 8. ToBa>Gafa Грандиозното фолклорно изпълнение!!! Младата певица от Гурково... FB.WATCH Грандиозното фолклорно изпълнение!!! Младата певица от Гурково разтърси селото с "Бяла роза". Самоопределилата се за наследничката на Славка...
 9. asylum

  Fiki X Biser King - Sprechen Sie Deutsch

  He c/\y6a6 Gafa, He c/\y6a6 Fiki - mu cu mpo/\! 🙈
 10. Онова последното не го казах в позитивен контекст. Попаджиите колкото и надуто да изглеждат, се опитват да правят достъпна музика, която да бъде приложима навсякъде и във всякакви ситуации. Чалгаджиите дето се пишат за "гласът на народа" действително създават твърде тежки, експериментални композиции, трудни за преглъщане за хора, които не са претръпнали към подобен вид ритми, съответно не стават за по-широка употреба.
 11. Много любимата песен на Фатмесс ❤️ Предвид, че клипирала бози като "Не спирай", 'Не можем без тях" и "Най-добрия", а песни като "Не издържам" - не. От време оно е тотална патка. Последният й албум е особено слаб и безличен, неслучайно е най-големият й флоп.
 12. Близки са били около някакви благотворителни каузи в един период, когато заедно ходиха по болници - с Роро, Бог да му прости, Борислав Комсийски и т.н. Кали като стана това нещо, може би е видяла, че нещо съм писал иии не знам защо, но ми писа лично съобщение да я извиним, ако с нещо ни е засегнала. Малко започна да се оправдава, но се опита да ми обясни ситуацията и поне в чата се държа като пич. На нея проблемът е, че иска да е с всички, да угоди на всички и оттам отива в лицемерие. Не можа да го отиграе добре и в стремежа си да излезе готина пред Тото, вместо да защити своята колега, тя му влезе в тона и олекна. Сега се извинява, защото видя как канселираха Тото. Според нея тогава не сме я разбрали правилно. Както и да е, тя отдавна си ги има тия противоречия. Иначе винаги е казвала хубави думи за Глория.
 13. lucellent

  EMILIA ft. SHAGGY • DJA DJA by Costi

  Има само една Джаджа
 14. Като изключим проблемите с микрофона и динамиката - много добро изпълнение. Десислава много неща можеше да направи с тоя глас, но...
 15. adorable

  Всичко за сръбската музика

  Аз съм ходил на Драгана в нашата Арена и НДК. Агитират ме и за Белградската, но наистина датата е мега неудобна. Отдавна не правя такива жертви за концерти. Да е жива и здрава, няма да ѝ е за последно, така че по-нататък. 2014 концертът там е бил супер - сега не знам дали ще е в тази форма. А за драмата - пошегувах се. Но всъщност доскоро реклама за концерта нямаше никаква, дори официално не беше обявен. Обяви го и за няколко дни почти го разпродаде. Как мислиш, дали има шанс за нещо самостоятелно на някой от стадионите? Щото тя популярността си я има, може би е въпрос и на актуалност. Еми, да - засилен АЗ, пак зодия Лъв, затова се надушиха с другата лАвица - Милица. До декември има време за нея, дано засили рекламата и да напълни залата. Не знаех това за телевизиите, благодаря за инфото.
 16. Много сакато изпяване. Квато нацията, такава и таз версия. ☠️
 17. Andrew Cunanan.

  Fiki X Biser King - Sprechen Sie Deutsch

  Фики от 2 години няма нищо слушаемо за моя вкус.
 18. На счетоводителката й се плаща в участие в пакет с работодателката. НЕма пАри за заплати.
 19. Еее стига де, кой нормален човек би пожелал на стабилен и уважаван изпълнител като Графа дует с Деси Слава...
 20. Графа е бурен фен на Анелия, Джеса може само да му яде кетъринга.
 21. Стига си се правил. Просто очакваш Доня да направи песен от него. Тая песен, дето си постнал, ѝ е една от най-гадните евър.
 22. И аз не съм му някакъв голям фен на Графа, даже по едно време ми идваше в повече натрапването на него и изпълнителите му, но като се сетя какви яки евъргрийни има и как си е намерил стратегията благодарение на тях да издухва лишените от амбиция прехвалени чалгарки... ами кеф е да се вижда как този, който се старае повече, побеждава.
 23. Тя по колко ги е събирала на ден в Хотел Маринела - Графа няма толкова дуети с Мария Илиева
 24. Палома като направи самостоятелен концерт на Орлов мост след няколко дни и събере не 20 000, а 2 000 000 - тогава Гафа пак ще рони сълзи и шмърка сополки в ъгъла:
 25. Попът е елитарен само външно, а чалгата само вътрешно.
 26. Гафа е просто една руска подводница в музикалния бизнес
 1. Показване на още
×
×
 • Create New...