Jump to content


Цялата активност

Обновява се в реално време

 1. Последният час
 2. Правила: 1. В темата се пише само за поп фолк и всичко около жанра. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видеоплатформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема изадължително трябва да посочат Време на заключване.
 3. Чат чат чат хванахме ли влака?
 4. Яко шотовете шотовете завърти
 5. Днес
 6. Вчера
 7. И пхххррринцесатааа дойдеее!
 8. и Гугутката, разбира се.
 9. Така и така съм почнал ... и е време да почнем нова тема, нов месец без Иконите
 10. Никога не съм бил по дисапойнт че Фен не могат да си позволят клиповете на Ванчето. Чудесен повод да поздравим Дамян с нейна песен
 11. DJ Насран опа Дамян ще говори на мйеку във вторник по Фен ТВ
 12. Докато се мотаят модераторите, които за ще стане петилетка, не се научиха да отворят нова тема, преди старата да се заключи автоматично, така ще е. Нека започнем с хитов хит! Центрофугата така и така вече мина.
 13. Правила: 1. В темата се пише само за поп фолк и всичко около жанра. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видеоплатформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема изадължително трябва да посочат Време на заключване.
 14. Дай ми, дай ми париииии... ти недей ме жалиии
 15. Само като видиш участниците и знаеш да НЕ гласуваш за тази партия.
 16. Я още един анимационен герой. Да не съм объркал темата, тука "поп-фолк скандали" ли беше или "анимационни филми"? Или скоро ще гледаме отколешната ми любимка Урсула по Планета?
 17. Я, каква интересна компилация за Мара. Маро, колко още бой трябва да изядеш, за да спреш с к*рвенските номера? KLIUKI.BG Проституция, срамни болести, разбити семейства и предателства бележат живота на Отварачката
 18. Двойна доза месоо ммм DP Бйез бял суооос мда прозрачен прясно изцеден
 19. Абе уж приятелки пък не се следват в един инстаграм. А Галя следва над 1500 човека - всичките по-близки ли са ѝ от уж приятелката Прес? Малко цирково ми идва цялото нещо, че още се обичат. Преди повече от година Преса обеща лайв с Галена и още истории с нея щели да разказват - така и не стана. Или е ПР и тепърва ще се “сдобряват” публично, или още не се понасят.
 20. Какъв е тоя сеч, какво е това качество? И микрофона на водещия от клозетя все едно говори хахаха. ФЕН ТВ най-големите про-та всеки ден с техн. проблеми Да ми бяха поръчали да им рипна хубав рип не тоя шит
 21. Като слушам и плейбека е умопомрачителен. Ма нека се редват хората, според мен е повече щото някой се е сетил изобщо за горките нещастни, клети души в района на Северен парк, а не че конкретно са дошли Лиса, Трио Сополани и приятели.
 22. "ПроФтууу някАКССи живота ни раздели" Абе тия двете - Фъфлата и Велосираптор да не са правили ПР, че уж са скарани едно време и сега да са решили да си разкарат ПР-а вече "АкУ тя ми звъннее можЖ да разчита на мен" брей че обръщане на палачинките Студио версиика на двамата в едно на Името ти с Илю Тоя ЦиЦиКридис не се научи кое е кючек и кое е мелодична песен.
 1. Показване на още
×
×
 • Create New...