Jump to content


Цялата активност

Обновява се в реално време

 1. Последният час
 2. Красимир Красимиров - журналист. Заедно с Бети Методиева поработват нещо и в Илевън.
 3. музика: Ивелина Росенова — IVI аранжимент: Християн Запрянов микс | мастер: Спас Лазаров текст: Филип Алексов, Ивелина Росенова — IVI режисьор: Добромир Николов
 4. Порното съм убеден, че се появи след турне 2007, заедно с клипа на “Утешителна награда”. Галя тогава вече си беше с Галин, който я е подкрепял. Дори Нов Фолк издадоха специален брой за Галена точно през есента.
 5. https://www.instagram.com/tv/ClucmS7o58a/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
 6. Днес
 7. Първият й истински хит беше Знам диагнозата.
 8. Да, тя се правеше на жертва. Даже имаше интервю за Сигнално жълто. Не смятам, че е било есента след турнето, защото всички коментираха, че с порно се стига до концертите. Но и така да е било - дали вече не е била с Галин? Душата ми крещи беше сезонен хит - първи за Галя, но не се забеляза много като излезе. После гръмна. Някъде из сайтовете открих, че порното е от началото на 2007.
 9. Вчера
 10. Стари чанти, ама лачени, викаш.
 11. Галена беше на турне още през 2007 година. Клипчето от ваната е есента след турнето. “Душата ми крещи” е от лято/есен 2006.
 12. Аз пък незнам даже коя е Маряа Кери
 13. Съскащото педалче се прави на аранжор двамата с Педерасо май бачкат като един човек Тоя вокал на Гьона звучи като записват на 64AAC Предишната му песен от него ставаше ама тая вече звучи изтъркано. Слушали сме ги тия аранжименти при Ася преди години от тях!
 14. FolkEmpire

  Киара - Отровна

  Педерасо малко е прекалил с високите така режат ушите ми и дерат яко вокалите все едно слушам индийска песен .... На кишев саунда става.
 15. И какво общо имат ваните и Галена? Или някъв рекламен спот ли е снимала по онова време? Помня рекламираше дини, предполагам на Коко, но за вани нищо не се сещам ....
 16. FolkEmpire

  Mile Kitic - Bahata

  Тия сърби само Кавъри ейй... очаквах тоя голямата работа да иска нова песен от Ганев той кавърче като колежките му, че и песента не е кой знае какво на Сузана Нещо не ме кефи тая версия. Когато има вокал като Сиана и обработка от Ганев няма как да не звучи като пееща певица Ако е при някой друг ще звучи като 100 различни жени, щото всеки се мъчи да я обработи за да звучи добре ама никой не може освен магьосника Ганев
 17. Е нали е Ултрас как няма да направи песен за световното Оригинала беше по-добър, тия много цвилят тука. Абе Люската беше с по-висока тоналност тука пее като умиращо зомби
 18. FolkEmpire

  IVI - Графата бивши

  И аз си помислих, че Айва е почнала да се самопродуцира Тая е оная дето пя дует с "Щеше да се виждаме"
 19. Не сме го коментирали защото всички тук сме фенове на Галена и я obi4ame
 20. ANGEL

  IVI - Графата бивши

  Слабичко доста... Момичето може много повече!
 21. При Галена е малко сложно. Ваната й помогна, за да се докопа до турне. Макар да има нюх за песните, тогава явно й пробутваха смотани парчета и от 4 в годината 3 бяха ниво Даниела. После забременя през 2008, за да си осигури мъж, деца и бизнес гръб. 2011 беше годината, в която издаде албум и даже беше споделила, че е теглила кредит, за да направи видеа на всички песни. Оттам хората започнаха да я възприемат масово като лидерка. Преди това винаги е дишала прахта на Преслава, даже втората го изпя през 2010 Както би казала Ивана, дори се песен-чекия, Преслава > Галена през 2010. За Галена беше супер, че спряха награди и концерти, защото там се виждаше най-ясно, че нещо не й достига. Или най-малкото Преслава я превъзхожда по харизма. Та, ако нямаше вана, нищо нямаше да се промени. Десислава мина първа през мъжа на Галена. Той явно си има афинитет към фолкаджийки. Да, щеше да отиде на турне една година по-късно. Това беше първият сезонен хит на Галена, но нямаше да е достатъчен, за да я хвърлят на турнето. Даже помня, че като излезе много не се отрази, но след събитията стана доста по-интересна. Даже в клипа участва компаньонът й от ваната Първо беше песента, после порното.
 22. ANGEL

  Киара - Отровна

  Тва верно е добро със сериозен компромис откъм текст...
 23. Галена? Има клипче със свирка? Ай стига бе. Я сподели да видим. Не вярвам да е тя. Пък и се чува сръбски в клибчето.
 24. А тук дискутирали ли сте дали ако не беше клипчето със свирката Галена щеше да бъде толкова успешна? Според мен тя и в началото имаше хубави песни, но май нямаше да се открои. И може би щеше да залезе като например Даниела, с която започнаха почти по едно време да пеят в Пайнер. Как мислите? Затова, въпреки, че признавам, че Галя има супер песни уважавам Преслава повече, защото тя не е прибягвала до такива тактики, а нашумя просто с гласа си.
 25. Вероятно официални кавъри на разни хитове, неща които да се въртят на поздравите по Фен, нещо ала:
 26. Зъболекар...Така ли му се казва вече?
 27. Менил ги трепе... Баси якото румънско манеле в сръбски вариант...
 1. Показване на още
×
×
 • Create New...