Jump to content


Цялата активност

Обновява се в реално време     

 1. Вчера
 2. Ако пеенето на Галена беше човек
 3. Няма ли нови клипове със зверските ревове на Галош в Америка?
 4. https://nova.bg/news/view/2021/10/23/343875/новият-делта-плюс-вариант-на-covid-може-да-е-по-заразен/ тия в Англия толко ли са дефектни бате. Се при тех мутации се появят. Ся ново 20…
 5. И какво от това. Няма да ходя на тях.
 6. THE IIconic

  Маскираният певец 3

  Според мен нейния беше един от яките, ама повече щеше да и отива костюм на хипопотам!
 7. asylum

  Маскираният певец 3

  Оле, ужасен костюм!
 8. THE IIconic

  Маскираният певец 3

  #ДОЛУМАСКАТА БУКЕТЪТ💐! Феноменално участие от Рени Гайтанджиева, по-известна само като Рени! 👏
 9. Just_Me

  Маскираният певец 3

  Айдеее Рени е аут 😅 Азис и Раева как може да се правят, че в Прилепа не познават виенето на JJ 😂 А на Заека мега много си пролича, че изпълнението и обяснението за уликата са на запис + дори не му зададоха въпрос 😄
 10. Не знам кого в какво се опитваш да убедиш още, но последният ти пост е като прессъобщение на Кирил Петков - от девет кладенеца вода само в две изречения. Що си го причиняваш?
 11. Я си прочети какво си казал. Може да не знаеш английски де, което ще си е в реда на нещата. Ти каза, че технологията е нова. Тя не е, ваксините срещу Ковид са. Drug не значи технология. Не е била използвана за лицензирана ваксина, но е била използвана за такава срещу РАК, Ебола и т.н. Отново демонстрираш ... Те и тези за Ковид са спорни и се водят за профилактични. Дори не се водят ваксини в истинския смисъл на думата. И пак се относехме. Темата беше, че ГЕРБ се провалиха във ваксинационната кампания. Това е ФАКТ. Не казвам, че другите не се, но те имат най - голям управленски опит, а мерките им бяха противоречиви. Както и останалите послания.
 12. За първото: О, колко сладко! Браузнали сме уикипедия и сме взели датата, на която изобщо на някого му е хрумнала идея за такава технология и сме пропуснали това. Не помня нито да съм те питал, нито да ме е вълнувало!
 13. Kъвто и да е, минало е. Честно казано изглежда да казва истината, защото и много статии се появиха, че е мързелив и чака Мона да го гледа. Но любоффффф, тъпо за детето.
 14. Overcoming these challenges, mRNA as a therapeutic was first put forward in 1989 "after the development of a broadly applicable in vitro transfection technique."[40] In the 1990s, mRNA vaccines for personalized cancer have been developed, relying on non-nucleoside modified mRNA. - Като говорим за компетенции и говорене ей така. Толкова си да не кажа, че дори не ти хрумва да провериш. Отново говориш глупост след глупост. Няма за какво да получа точки, но дори да получа имам толкова победи, че ше ги затрия. Но това, че са взели най - евтината ваксина и това, че за разлика от останалите не са купили по - равно е абсолютен факт. Отделно ти постнах линкове, а не празнословни глупости като теб. Не ме цитирай, ти си живееш в твой свят. Още при Глория се видя, че ти си живееш в свой свят. Просто са взели най - евтината. И за финал, аз не живея в България. Не чакам абсолютно нищо. Идвам три месеца до 4 за да проверя БГ офиса ни. Вече отговарям за цяла Европа
 15. ЛЛ, че ще си получиш наказание, ще си получиш, но между това цяло лято да знаеш какво те очаква (при все че вече и показно от предната есен имаш), да чакаш до последно за някакви мерки и това тепърва да минаваш по негазена пътека има дЗверска разлика. Всички ръководители на всички евро страни ли са флопнали, защото са поръчвали АстраЗенека? На въпроса ти: Не знам и не ме интересува. Първите ваксини бяха на Пфайзер, с кво друго да се набодат в края на декември? А АстраЗенека 3 месеца беше единствената векторна ваксина - повече от ясно е, ще се поръчат от нея за всички, които не вярват в иРНК технологията, която е нова. Не знам с каква смелост и наглост хвърляш обвинения в некомпетентност, когато твоето пребиваване тук не лежи на нищо друго.
 16. Да, и аз мисля същото за теб. Изключително доволен и елементарен индивид. На всичкото отгоре и некомпшетентен. Но както и да е, нека си останеш некомпетентно самодовлен. Като гледам и не приемаш мнение. И драги ми смехурко, всеки има право да коментира. Отново ти казвам, твоето мнение не е крайно. И както и да го въртиш и сучеш си беше точно така. Самият ти си прочети поста. Бяха купили Астра Зенека, стана издънка и останаха без ваксини. Толкова ли нямаш логика да си вържеш мисълта. https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/angelov-vaksinite-na-astrazeneca-shte-bydat-iztegleni-pri-lipsa-na-interes-325844/ Ето, избор на ваксини ще има от месец май. Именно защото преебаха кампанията. И това си е флоп, пък Омлин, и другите както искат да го наричат. И за да видиш колко си празнословен и не разбираш: https://www.svobodnaevropa.bg/a/31120992.html Ето тук спряха зелените коридори и хората не успяха да се ваксинират драги ми смехурко. И за финал: Що ГЕРБ не се ваксинираха с АстраЗенека, като я имаше тогава, а за тех си зеха едно Пфайзърче, а некои цокнаха Модерна и за семействата си.
 17. asylum

  Ще се ваксинирате ли бе ?

  Добре, че го цитира, понеже бях пропуснал! Доста изчерпателно!
 18. На Софка новата гледянията дали са реални?? 🥸
 19. Уж са одобрени от СЗО, пък вече почнаха да им намират кусури.... то и матриалът явно не е много добър, както беше казал един Баце. Това ще са едни от най-тегавите избори в живота на българина. Удрят ни в момента от всички страни, ваксини, фалити, сметки, паспорти, погазване на права. Няма един, който би се опълчил на ЕС за каквото и да е, както направиха поляците. Гледаме изключително слаби лица, пълни фигуранти. Дори и ПП, които набутаха къде ли не свои хора.
 20. Вчера Десита и Доника са били заедно на 33, а Лидия и Наско Колев + отделно Теофиков и Кристиан Кирилов - в Плаза 😅 Интересни комбинации хахх
 1. Показване на още
×
×
 • Create New...