Jump to content


Цялата активност

Обновява се в реално време

 1. Последният час
 2. @Emanuela.Carey На твойта майка аз ли съм проблема ѝ?
 3. На кривата ракета космосът й е крив 😂
 4. Джия ѝ се искало чалгата да е по-духовна и да няма пошлости - Затова ли имаше лесбийски сцени в “Проверено”? Искала да пуска по-западни неща - Затова купува сръбски кавъри? Dejan Kostic ѝ бил виновен че “Саботираш” е флопнала. Не го направил както трябвало. - Абсолютна неадекватница. Флопна защото не можеш да пееш. Докато обвиняваше Супер Саш и Оцко че ѝ дали фал старт сега наред е един от топ композиторите на Балканите. На тях с Доника всичко им е пречка да са известни освен собствената им бездарност.
 5. Днес се замислих кой е бил последния албум на Глория и с изненада установих, че през 2019 е имала албум - Любовта настоява и песента с Устата не е нова, както мислех хахаха ПО-шокиращото за мен е, че от този албум НЯМА НИТО ЕДИН ХИТ, дори популярни песни, пълно е с някакви бози....Това сигурно е най-слабия албум в цялата и кариера....Ужас.
 6. Днес
 7. Нали е победител в Хелс Китчън? Той ще направи най-добрите еклери!
 8. Но първо Джони има такава - Фа мажор.
 9. Рена да не се е сгодила за Кадиев Сашо Кадиев тъпче годеницата с еклери на романтичен воаяж M.BGDNES.BG На поредната си почивка забегна Сашо Кадиев. Актьорът и водещ заведе годеницата си Ивелина Чоева в съседна Румъния. С двойката е и щерката на Кадиев - малката Катя, кръстена на популярната си баба Катето Евро. "Посетихме една от най-красивите книжарници, които съм виждала. Над 10 000 книги, имаше 6 нива
 10. Мда, естетиката на класна, от много дълбоката провинция, да не кажам направо селска пръчка. Което при нея не е период, а цялостен мотив от началото до, надяваме се скорошния, край на кариерата.
 11. Неприлично е, защото предизвикваш грешни мисли във недоразвитите им загорели ... бях се засилил да пиша мозъци, но те нямат. Хич да не ти пука, и се оплачи на Колегата Ники от тия двамата. Тъкмо и той да ти каже как си си хубава.
 12. Съвсем нормално да не се разберат с Доня Галина, тя е известна че приема само биологични жени във неговия курник, а наш Дончо чисто физически не се вписва в това определение.
 13. @DevilWish Извинявам се. Готвача явно са го викнали да изхрани Рени, която прекалено добре са я вписали в плаката, чак не я различих сред транитата. Смелчаци, смятат че само един ще успее да и насмогне, дано са подсигурили и друг кетъринг, както и продукцията на половин София сладкарници и сладкарски цехове, еклеРени обича да туши горчивината със сладко Той Коцьо май не е реален вече, ти искаш гледанията да са?
 14. Е той си е на Костьо, гепил си го е от архивите
 15. Много е в грешка. Иска и се да е само последния, тая изобщо е грешка от самото начало.
 16. Организират благотворителна вечеринка да нахранят бездомните никому неизвесни шимейли и други трансове от народа, но разбирамо ги представят като поп-фолк награди. Знаем общественото мнение по посока на полово различните какво е, нищо че без работа по магистралите и други подходящи кьошета не са останали .... Слагаме им цензура и стискаме палци любимото трани Сузи Д да спечели, ако организаторите да се редят за по един голям
 17. Тая дано пусне яка хитачка, защото буквално всички я забравиха. А какъв дебют направи, до ден днешен го слушам, може би един от най-добрите дебюти някога!
 18. Thecranfan

  Емрах - Напих се

  Кой е Нямлитее Няасиншо?
 19. Дете пищи, Константин ръкомаха, синтезатор гърми - не знаеш песен ли е или атентат.
 20. Много е яка новата версия и клипа. Евала на Слави:
 21. Вчера вечерта като си тръгвам от работа и 2-ма от колегите мъже-готвачи- единия на 28 г, другия и ъой там някъде ми викат как може да се облека така-пук аз с топ на Алеса и къси дънкови гащи и сандали. Викам какво ми е-най-нормално съм облечена-лятно, свежо. Всички носят къси гащи. А те, можеше по-прилично да се облечен, не да си показваш и краката. И аз им отвърнал, лято е, как да се облекат, горещо е, а те можеше по-прилично да се облечеш.Всички се обличали като к*рви вика. И аз ом викам нищо нередно лятото да сложиш ъоп и къси гащи. Все едно гола съм била викат. Само дето топа на мен е към 100 лв на Алеса. И им казах много сте консервативни и лятото как да се обличам като монахиня ли? И им казах, че да се обличам секси правя нещо лошо ли? И аз им викам млад човек съм как да се обличам. Готвачката вика хубава си, аз те харесвам как се обличаш.
 22. Дуета с КОнстантин е ужасен и тотално са убили гласа на момчето с тия гадни обратботки. Сигурно е заради Константин, който отдавна не може да пее вече и унищожи гласа си с алкохол и дрога. Хора, кой лансира тази карикатура Ивка Бейби? Този парцал буквално е навсякъде....работи и в ПЛаза и в рекламната агенция която работи с Константин и Преслава. Ужасна е .
 23. Стана известен в тикток с този кавър: Оттам и Пашев го е надушил.
 24. 50 хил. гледания · 273 реакции | Тото реве в празната зала на... WWW.FACEBOOK.COM Тото реве в празната зала на концерта на СкандаУ във Велико Търново. Такъв е животът · Оригинално аудио
 1. Показване на още
×
×
 • Create New...