Jump to content

asylum

Ramaniacs
 • Коментари

  6209
 • Регистриран

 • Последно посещение

Репутация

70 Excellent

4 Последователи

About asylum

 • Rank
  Бате Шеф

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  с. Воден, Елховско
 • Interests
  Минималната е 5 бона заплата

Последни посетители в профила

1714 посещения в профила
 1. asylum

  Поп фолк скандали

  😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣
 2. asylum

  Поп фолк скандали

  Оле, ужасно мязат на цигани и двамата!
 3. asylum

  Поп фолк скандали

  Единствените песни, които харесвам от цялата дискография на Преса, са... забравих й името, но се пееше "Ти на мен ли или аз на теб..." и "Без теб". Аматьорка щеше да ми харесва, ако не беше крала от Опа на Теодора и Пантелис! Всичко останало й е тотал щета, но вълнува хората вече над десетилетие, не може да се отрече!
 4. asylum

  Поп фолк скандали

  Но поне година се избухваше мощно на тая песен. И се помни. За днешните стандарти е тотален хит, не бих казал златен. Стои под Сен Тропе и Чалга пеперудки, но Преслава винаги е правила хитове, били те и лишавани от клипове - Нямаш сърце, Горчиви спомени. Галена засне дори Чупката, която вече беше наложен хит.
 5. asylum

  Поп фолк скандали

  На Цура Янева са с държавни пари. Нищо в песните на Преса не е различно. Същите са като на Галена. Емануела и Теди Александрова са по-иновативни.
 6. asylum

  Поп фолк скандали

  Поздрав с този скъп клип. Песента хич не е била хит, не се и помни. Случайно ми излезе и рекох да чуя за ко иде реч:
 7. asylum

  Поп фолк скандали

  Не са й лоши песните и клиповете на Галя, но ме е яд, защото може повече. Също така може да си го позволи.
 8. asylum

  Поп фолк скандали

  Няма лошо в скъпия клип, но ако е безидеен и краден, какъв е смисълът? Още повече, че малцина певачки може да си го позволят и не съответства на стандартите нито на чалгата, нито на държавата. Проститутки и държанки на политици и със скъпа продукция нямат успеха, който други постигат с прости тв версии. Дори една пачавра като Мария е по-премерена и не се изхвърля за клипове, защото знае, че не е оправдана инвестиция. По-добре да си купи марково сукманче.
 9. asylum

  Поп фолк скандали

  Отвращава ме Преслава, но евала й бича за евтините клипове. Няма смисъл от изръсвания. Грешни пари на вятъра за песни, които забравяме след 3 месеца, ако не и по-бързо. Дано да почне с телефон да снима, за гаврата. Пак ще е номер едно, особено ако песента е хит.
 10. asylum

  Поп фолк скандали

  Най-големите хитове на зимата са Въртележката, Яко ми е, Името ти. На Галена песните пък с какво я отличават? И тя залага на сигурно звучене. Когато ми беше фаворитка, беше различна, налагаше ново звучене, сега се сля с Яница, Преслава и всички други. Ганев, та Ганев.
 11. asylum

  Поп фолк скандали

  Само ЛУНА може да разбие с клип за 0 лева.
 12. asylum

  Поп фолк скандали

  Дано да е отново бременна.
 13. asylum

  Поп фолк скандали

  Тя няма активна кариера вече, за кеф ги е издрискала тия проекти. Не се бута никъде вече, така че няма смисъл да я сравняваме с предишното й положение, нито с това на колежките й сега.
×
×
 • Create New...