Jump to content

pacho

Графикьор на форума
  • Коментари

    8071
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    13

Всичко публикувано от pacho

  1. pacho

    Всичко за сръбската музика

    И тя няма да се класира за Ферарито.... какво им е станало, гледам и Милица Тодорович почти се търкаля, а беше отслабнала. Явно плескавиците и каймакът си казват думата.
  2. pacho

    Всичко за сръбската музика

    Снежка дали изобщо ще успее да се качи в него. Ще трябва с кран да я слагат, то е доста ниско. Рада и аз я чакам, много се забави, снимаше видеа уж още в края на миналата година. Цеца сега какво прави? Водеща ли е станала. Много се активизираха нещо.
  3. Ако съм на Слави Трифонов тая ще я съдя.
  4. pacho

    Всичко за сръбската музика

    Много са смешни като слизат от скъпите возила със скъпите чепици и парцали и са принудени да вървят по този закърпен асфалт. Гледам и Саша Попович си е докарал Ферарито пред това хале.... как ли е минал през тези копки, умислих го....
  5. pacho

    Всичко за сръбската музика

    Тоя пък.... за какво изобщо й отиде на концертите в Белград.... малко лицемерно. Дано се съвземе и да си подхване кариерата отново, има какво да даде и да изпее. "Крива" много ми харесва. Наташа Джорджевич вчера е пяла с Весна в НДК. Весна никаква я няма, ни глас, ни излъчване.
  6. Мивка бейбе певачка ли ще става?
  7. Сигурно има общо със сърбите, които са луднали по тази песен от година насам някъде. Някакъв сръбски профил я е пласират и е станала вайръл. Нещо като "Васко жабата" но в по-малки размери. Видеото все едно е снимано с телефон, на едната сцена Милко през цялото време не е на фокус.
  8. Азис вече нищо не може да напълни. Пълен мързел е в последните години, няма ни 1 хит. Порадва се там малко на Хабиби и още 1-2 цигански апотеоза и ако не са дутите никой няма и да се сети за него. Дори Глория има хит, който е хем на 3 години, хем на 26.
  9. pacho

    Теодора - Най-добрите

    Мома Тудора в коя година живее? Ужасно. Нищо не е взела от тези щати, пълна загуба, че е живяла там.
  10. pacho

    Sasha Sandra - Bez Teb

    Много зарибява, кефи ме, интересна е.
  11. pacho

    АЗИС × ЛИДИЯ - ЛУДНИЦА

    Скука. Едно и също всеки път.
  12. Е, нали уж Рени я държаха в Пайнер, че беше мост на Балканите и уреждаше права. Сега се оказа, че Ивана крадяля сръбските песни....
  13. Вече официално и безаварийно могат да я пуснат да води наградите на телевЕзия Планета, които никога няма да се състоят. Но нека бъдем добррррнмерррени хора.
  14. "Нека останем приятели" е с някаква нова версия, звучи готино. Да почне да пее "Обичам те".
  15. Може наистина да не слуша нищо от Балканите и за това е в творческа криза от 5-6 години. Не си сверява часовника. Това говори много зле за него като композитор.
  16. Не знаех, че Глория е аФторка на тази песен, по-скоро е СлаФка Калчева.
  17. pacho

    Всичко за сръбската музика

    Големи хитачки има Мира. "Ъъъъъъъуууоооооткачи....."
  18. Много яка, особено на 1,25.
  19. pacho

    Всичко за сръбската музика

    То си личеше още на клиповете след концерта, не малко песни ги "изпя" така. Ама нищо, в световен масово пеят по този начин.
  20. pacho

    Евровизия 2024

    Гърците си пращат чалгийка и не им дреме, а ние все да плащаме данък обществено мнение, много е срамно да пратим нещо по-така. Никакво чувство за принадлежност и национална идентичност от нас.
×
×
  • Create New...