Jump to content

devotioner

Ramaniacs
  • Коментари

    392
  • Регистриран

  • Последно посещение

Последни посетители в профила

4304 посещения в профила

devotioner's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

1,1k

Репутация

  1. devotioner

    Андреа - Повече от думи

    Втори опит за тая песен, иначе клипът е топ!
  2. След почти 2 дни, още ми е странно като слушам песента(въпреки че не съм я спрял). Уникален клип, брутална песен, много зарибяваща, но…. във всяка част от текста се замислям за Денис и ми става гадно. Когато я пуснах за първи път ми се напълниха очите като запя… Гледания, харесвания, рекорди - никакво значение нямат, радвайте се на последните заснети моменти на това момче, защото няма да имаме повече☹️
  3. Никой не говори за Освобождението. Крайнито мнение по която и да е тема е вредно. Полша е подкрепяна от Германия, НАТО, и са в пъти по-единен народ от нас и няма място за сравнение. Ако Вова активира ядрените сили, всички ще се надупят като к*рви, но въпреки всичко се надявам да е запазил малко разум и да види, че не е 1941г. и няма как да излезе победитл в подобна война. Да му дадат Динецк и Луганск и да се свършва с ужаса
  4. Путин е тотално откачил, дори познати русофили се отричат от действията му, за съжаление очаквам дори да вкара ядрено оръжие в сила, защото крахът май е неизбежен....Силно се надявам днес преговорите да доведат до нещо, както и Лукашенко да не се включи във войната, че тогава.... Обаче не ми харесва позицията на Петков, твърде, твърде краен е с класифицкациите, Русия може да е всичко, но не е "бензиностанция с ракети". Путин ако реши може да ни прик;ючи за 6 часа, а в момента от губеща позиция не му остава много. Можеше да излезе с много по-обрано изказване, в което осъжда военните действия и настоява за прекратяването им.
  5. devotioner

    Какъв е вашия хронотип?

    Сутрин съм много енергичен(ако не съм препил) и на 80% се определям като чучулига. След 16ч. съм адски неородуктивен, мога всичко, но никак не ми се занимава и съм разконцентриран. Иначе и аз трудно заспивам, затова се опитвам максимално да се изцедя през деня, за да си взема 6-до-8-те часа сън.
  6. devotioner

    С какъв телефон сте?

    След 6 години Самсунг и Андроид мога да кажа само едно - никога повече. От година съм с айфон 12 про, не е мръднал, батерията държи на целия товар, който понася, взех си и часовник и слушалки и просто работят безотказно.
  7. devotioner

    Преслава - От утре

    Ау, тука Прес ме спечели. Обожавам сръбската версия, само като чух началото и настръхнах. Текста много ме спечели, (защото ми описва последната година без есента, obv.). един от малкото сполучливи на Петя Радева. Май ще е първата песен след ВНЛ, която ще слушам всеки ден.
  8. За първи път следях "Гласът" редовно, очевидно заради Галена, но като формат е много зле. Имаш 3 епизода да се запознаеш с участниците и да изградиш фаворит. "Мюзик айдъл" и "Х-фактор" са в пъти по-интересни, но и иазискват осезаемо по-голям бюджет. Все пак бях за Жоро или Петя и много се зарадвах като останаха накрая. Галена най-накрая получава заслуженото масово одобрение след толкова години непрестанна работа и себеусъвършенстване. Супер представяне, много познати в началото подходиха с недоверие към нея, но тя ги опроверга и сега бяха за тийм Г. Перфектна черешка на тортата за 2021, а ВНЛ-то тепърва ще се разгръщааа....
  9. devotioner

    Галена x Азис - А+Г=ВНЛ

    Най-доброто, не съм я спрял. Владо Пенев и Силвия Лулчева в началото не ги очаквах, но и техните гласове допринасят за цялостното чувство, което носи песента. Май само мен не ме дразни Азис Шапка й свалям на Галена, че не спира, а натиска педала още и още. Затова най-накрая получава успеха, който си заслужи през последните години.
  10. Какъв алкохол пиете, ако изобщо употребявяте, че гледам се отвори темата? От твърдите пия уиски и водка, лятото и джин, като от уискитата предпочитам ирландските. Препоръчайте нещо, което не е толкова масово. Monkey Shoulder е много приятно, но то си е сравнително популярно.
  11. Giveaway с нова рокля доколкото знам.
  12. devotioner

    Адам ft. Симона - Agapi Mоu

    Куплетите много ми приличат на(Бог да го прости Ангел) Иначе приятна песен, Симона се оказа много силен коз и има най-силна година от Алфа.
  13. devotioner

    Илиян Бойд - Името ти

    Най-добрата му самостоятелна песен от много време насам. Дано се наложи, Илиян е пич и го заслужава.
×
×
  • Create New...