Jump to content

fearless`

Rеspеct
 • Коментари

  1735
 • Регистриран

 • Последно посещение

5 Последователи

About fearless`

 • Рожден ден 25.11.1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Последни посетители в профила

7321 посещения в профила

fearless`'s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

501

Репутация

 1. Според мен нови версии трябва да се правят на хубави стари песни, които обаче по някаква причина не са се оценили на времето. Конкретният случай не е такъв и на мен лично няма как да ми хареса, защото оригинала е запечатан в главата ми.
 2. Златно при Алисия можем да говорим само за "имаме ли връзка", а при Емануела може би за първите и оцкови песни в Ара, но дори там не съм сигурен, че нещо се е запомнило. Трябва да имаме в предвид, че няма никаква връзка между това какъв хит е била дадена песен когато е излязла с това, което е останало във времето. Има много примери за не толкова успешни песни, които са се запомнили и мегахитове, които не са.
 3. fearless`

  САНДЕФ - СИРАЧЕ, 2022

  А с Михаела какво се случи никъде не съм я виждал из мрежата от много години?
 4. Ако не ме лъже паметта пя още няколко години, но няма какво да се лъжем не и се получава нещата след Милена Рекърдс, а и се омъжи и явно е решила да се откаже. Чувал съм че тя е отгледала децата на Румяна, но не знам дали е вярно.
 5. Тя е от родният ми Видин, започна с естрада, но после се ориентира към поп-фолка. Наистина имаше хитове в края на 90-те, но нищо не се запомни във времето. В момента е в Америка, някъде около Лас Вегас заедно мъжа си, до колкото знам правят вино.
 6. fearless`

  Камелия-Двама непознати

  Това е не слушаемо! Между куплетите и припева няма никаква разлика в ритъма. Гласът й е обработен много гадно, не звучи като себе си. Текста не е лош, но на фона на всичко друго... Ако ще пуска песен веднъж годишно, не може да бъде на това ниво...
 7. Никой не избира в кого да се влюби и съм сигурен, че всеки един от нас е имал кофти връзки в които е бил дълго време без да осъзнава, че са токсични. Зайка, очевидно вярва, че Ники я обича, което може би дори е вярно, но това не променя факта, че той реално и губи времето. Не я съдете, защото чувствата я заслепявят и не може да види истината. Нима вие не сте правили малоумни неща заради човек на когото му е все тая за вас? Аз определено да и би било много лицемерно ако тръгна да я упреквам.
 8. fearless`

  Фики - Дай ми знак

  Много напомня на Да си тук/Къде беше ти. На припева е трябвало повече пауър, някак постно звучи. Добър опит на Фики, защото такъв тип песни се търсят от мъжете в поп-фолка, но можеше да се постарае повече.
 9. @zai4eto82 не ги слушай изглеждаш страхотно, но моя съвет е да не носиш червеникави дрехи докато си с този цвят на косата, защото ставаш прекалено червена.
 10. fearless`

  Галин- Да си ми ти

  Браво, добре се е получило. Трябва и такива песни да се правят от време на време.
 11. Хилда Казасян, Михаела Филева, Михаела Маринова колко хита имат?
 12. Абсолютно НЕ обективна класация, умишлено изолираща поп-фолка, сложили са две имена колкото да не е много очевидно. Изобщо не смятам че чалгарките да най-голямите в държавата, но при обективно подреждане трябваше да има много по-сериозно присъствие.
 13. Това за Гергана 100% потвърдена информация ли е или просто приказки? В смисъл наистина е странно, защото и с две участия на месец ще изкара повече от заплатата в лидл. Въпреки всичко ако е щастлива както някой на предните страници каза няма нищо лошо.
 14. Това сме го чували и преди, а след това... Котка..
×
×
 • Create New...