Jump to content

Illyria

Rеspеct
  • Коментари

    930
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Illyria

  1. Мале, като отворих първо прочетох "Певицата Мира не се ебе от очаяние" лол
  2. Къде са качени тези клипове?
  3. Абе... взех си и аз, един път му е! Последния в сектор 9.2 Ако някой продава своя в сектори 1-4 ще му го купя или заменя с моя с разликата в цената.
  4. Ех и на мен ми се ходи на тоя концерт но не знам дали ще съм в България тогава. Има ли начин да си върна парите ако го купя сега и после не мога до отида?
  5. Разбирам те, но като само загатваш, без да казваш, хората се интересуват. Все пак е клюкарски форум тук. Или разкажи цялата клюка, или не загатвай изобщо. Така хвърляш камъкка а скриваш ръката. Изглежда, все едно търсиш внимание, а като някой го даде, казваш "не е мое място да разказвам". Зебелязвам тая черта от доста време.
  6. Та какво е станало с Планетчо, Ина, Сребрин и др.? Много загатвате все едно всеки е наясно, а които сме извън, хабер си нямаме за какво става дума. Каква е драмата, подробно?
  7. Готин проект са направили двамата! Лъха на Азис и Десислава 2005 или Азис и Марта Савич 2006. Особено допринасят на качеството, че заснемането е хубаво, като филм, без различни размери на картината осветлението е професионално няма смяна на кадри и снимачни площадки, особено в евтините чалгарски студия и фонове не променят триста кичозни тоалета, какъвто е глупавият стандарт във всички клипове историята е една от начало до край, с една опростена идея двамата играят вторични герои, сервитьорка и барман, а не се бутат да са в прожекторите (например певицата на сцената) има смущаващи елементи, но без прекаляване, като стареца с куклата, а ла Андреа - Докрай с мишките Само да бяха ползвали лева вместо долари на тая една сцена. Какъв е тоя акъл всичко да се американизира за да е по-интернационално... Като цяло, много качествен проект, браво им!
  8. Пък и е била много оборотна последната година. Направо не съм усетил как ги е пуснала 6 песни с клипове и всичко! Наистина браво ѝ! Яче, яче Ледена Кралица Звезда на вечерта Най-добрите Вълк Скъпи купи ми нещо
  9. Браво на Глория. Наистина си е голямо постижение да напълни зала в период в който поп-фолк не се слуша. И то само с онлайн постове, без пукнат билборд или телевизионна реклама. Евала на жената.
  10. Оти не си я видял. Тачат я много по изяви.
  11. Имаме си нов бисер - Хит: Райна
  12. Евала ѝ на Райна! Няма косми на езика. Ама и си е права!
  13. Какво толко я захапахте Емилия. Изгледах интервюто преди да ви прочета злобните коментари. Ами добро впечатление ми стори жената. Земна, човечна, естествена. Какъв е хейта към нея, някой да обясни, наистина не виждам причина.
  14. Готино клипче са направили на Камелия.
  15. Много грозно е да виждаш как лапета и зрели мъже се заяждат с имиджа на жени, без значение на каква възраст са. Нищо ѝ няма на Рени, много си е добре за годините. Коментари като тези ги карат да се правят на маймуни. Много бездушни сте.
  16. Каква е тази компилация ретро хитове на Пайнер? Да не бързат да преоправят права, че да не изтекат? Как нагло са вмъкнали Камелия да ѝ правят мръсно. Някой да знае подробности?
  17. Не знам коя е и не съм ѝ фен, но ето на Камелия - Оргазъм. Заклевам се, нищо не съм посочил за ориентацията, но на всяко изображение генерира само момичета без изключение. Единствено съм поставил текста. Как ме гледаш страстно ти сега, значи ли това флирт с теб сега? Горя, кожата ми наслаждава се, навлажнява се от сигналите. Горя, изпотеното ти тяло, мен побърква ме изцяло и във мен си ти. Полудявам, твоите ръце ме изгарят и желая те. Полудявам, докосни ме ти, целуни ме, моят свят бъди. Как целуваш точно там така, влез във мен сега, влез до край сега. Горя, кожата ми наслаждава се, навлажнява се. От сигналите горя. Изпотеното ти тяло, мен побърква ме изцяло и във мен си ти. Първи куплет Припев Втори куплет
  18. Може да сте чували, но генеративния изкуствен интелект (ИИ) навлиза яко в средите. Та реших да пробвам да видя какво ИИ ще сътвори от текстовете на някои поп-фолк песни, които харесвам. Това е от текста на Петра - Обич (поезия на Дора Габе) Ти ли, моя майчице направи тая обич толкова голяма, че света във нея се побира, че в света на нея равна няма? Нашето небе е тъй дълбоко, нашите звезди са тъй големи и земята наша е безкрайна, а се сбира цялата в сърце ми. Че прегръщам с обичта си, майко, нашата земя, с цветя покрита, с пресен дъжд на пладне оросена и с дъга, на златен сърп извита. Че ми греят право във сърцето: златно слънце, ниви позлатени, утрин рано сребърна зорница, в топла вечер облаци червени! А това е от на Глория - Ако бях се родила река Ако бях се родила река, щях да бъда аз майка на всички много нежна и много добра – на дървета, на хора, на птици. Но родих се аз просто жена – благодарна, безкрайно човечна. „Ти сестра си на тая река“ – ми прошепна накрая сърцето. Ако бях се родила река, щях безсмъртна да бъда навеки, за да моля небе и земя свойта прошка да дават на всеки. И Глория - Красив свят Обичам този дъжд, той е с ръце на мъж, погалва мойте коси от атлаз. Обичам вятъра развял косата ми, и аз съм цялата в негова власт. Обичам росната трева, докосва тя, с любовни връхчета пръстите ми. Обичам пек и мраз, но в миг намразвам аз, ако от мене отидеш си ти. Този свят блести красив и нов, прероден от нашата любов. Този свят блести красив и нов, той звезда е с името любов. Обичам лятото, то плисва златното море на слънцето, щедро край мен. Обичам зимата там край камината, ме близва огъня с пламък червен. Обичам аз безкрай, край мене този рай. Достигат в космоса мойте мечти. Обичам пек и мраз, но в миг намразвам аз, ако от мене отидеш си ти. Какво мислите? Виждате ли смисъла на текстовете в изображенията?
  19. Май 2003 започнаха травмите с Илия Загоров и това я беляза до днес.
  20. Мале за момент си представих Глория в същия клип на Кралеуша, с тази визия и голота̀. Какъв е този клип, то зърната са и на показ, Андреа пасти да яде пред нея! Иначе каква е тая Карлеуша? Нали на времето с Камелия си имаше дразги? Не е много красива обаче. Изобщо даже. Много агресивна визия и муцка има.
  21. Кой помни тази хитачка на Юнона? А за клипа на Камелия Ти ела, това не са ли същите модели от на Глория Намери си майстора?
×
×
  • Create New...