Jump to content

Illyria

Rеspеct
  • Коментари

    929
  • Регистриран

  • Последно посещение

7 Последователи

About Illyria

  • Рожден ден 1.01.1870

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители в профила

4178 посещения в профила

Illyria's Achievements

Чирак

Чирак (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

238

Репутация

  1. Къде са качени тези клипове?
  2. Абе... взех си и аз, един път му е! Последния в сектор 9.2 Ако някой продава своя в сектори 1-4 ще му го купя или заменя с моя с разликата в цената.
  3. Ех и на мен ми се ходи на тоя концерт но не знам дали ще съм в България тогава. Има ли начин да си върна парите ако го купя сега и после не мога до отида?
  4. Разбирам те, но като само загатваш, без да казваш, хората се интересуват. Все пак е клюкарски форум тук. Или разкажи цялата клюка, или не загатвай изобщо. Така хвърляш камъкка а скриваш ръката. Изглежда, все едно търсиш внимание, а като някой го даде, казваш "не е мое място да разказвам". Зебелязвам тая черта от доста време.
  5. Та какво е станало с Планетчо, Ина, Сребрин и др.? Много загатвате все едно всеки е наясно, а които сме извън, хабер си нямаме за какво става дума. Каква е драмата, подробно?
  6. Готин проект са направили двамата! Лъха на Азис и Десислава 2005 или Азис и Марта Савич 2006. Особено допринасят на качеството, че заснемането е хубаво, като филм, без различни размери на картината осветлението е професионално няма смяна на кадри и снимачни площадки, особено в евтините чалгарски студия и фонове не променят триста кичозни тоалета, какъвто е глупавият стандарт във всички клипове историята е една от начало до край, с една опростена идея двамата играят вторични герои, сервитьорка и барман, а не се бутат да са в прожекторите (например певицата на сцената) има смущаващи елементи, но без прекаляване, като стареца с куклата, а ла Андреа - Докрай с мишките Само да бяха ползвали лева вместо долари на тая една сцена. Какъв е тоя акъл всичко да се американизира за да е по-интернационално... Като цяло, много качествен проект, браво им!
  7. Пък и е била много оборотна последната година. Направо не съм усетил как ги е пуснала 6 песни с клипове и всичко! Наистина браво ѝ! Яче, яче Ледена Кралица Звезда на вечерта Най-добрите Вълк Скъпи купи ми нещо
  8. Браво на Глория. Наистина си е голямо постижение да напълни зала в период в който поп-фолк не се слуша. И то само с онлайн постове, без пукнат билборд или телевизионна реклама. Евала на жената.
  9. Оти не си я видял. Тачат я много по изяви.
  10. Имаме си нов бисер - Хит: Райна
  11. Евала ѝ на Райна! Няма косми на езика. Ама и си е права!
  12. Какво толко я захапахте Емилия. Изгледах интервюто преди да ви прочета злобните коментари. Ами добро впечатление ми стори жената. Земна, човечна, естествена. Какъв е хейта към нея, някой да обясни, наистина не виждам причина.
  13. Готино клипче са направили на Камелия.
×
×
  • Create New...