Jump to content

Illyria

Rеspеct
 • Коментари

  864
 • Регистриран

 • Последно посещение

7 Последователи

About Illyria

 • Рожден ден 1.01.1870

Profile Information

 • Gender
  Male

Последни посетители в профила

2720 посещения в профила

Illyria's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

115

Репутация

 1. Контекста в който го казва е, че Нов Фолк са ги наградили тогава за крал и кралица, и по тази причина Маргарита им е поискала да направят песен заедно. Не се хвали че тя е кралица, а че тогава е била наградена като такава. Стига сте се правили на чукнати.
 2. DM Sat https://www.vbox7.com/play:e4ef3d8105
 3. При Шкумбата https://www.veoh.com/watch/v142168490tnhJJfCd
 4. И вие знаете колкото нея какво да изпее. Доживяхме да чуем, че нюансите, стрелците и влюбена в живота ще са добър избор където и да е да ги пее... Аман! Ясно от къде и идва бедната представа за избор на песни!
 5. Песни на Лорена, Нелина, Есил Дюран, Емилия и Софи Маринова за фон в испанското предаване Españoles en el Mundo (Испанци по света) в България https://www.rtve.es/play/videos/espanoles-en-el-mundo/espanoles-mundo-sofia-bulgaria/5606339/
 6. Хахаха каква ирония само, коментара от този канал под клипа качен от Глория: "Благодарим за взаймстването на клипове от нашия канал". Баси наглоста, какви хора има... Качили те първи клипа и вече бил техен.
 7. 'баси! Наложи се да го преведа на английски за да разбера какво пише. Тук не говорим сръбски... Очаквам с нетърпение коледната песен!
 8. Някак си не приляга да се подиграваме за завършеното образование на хора, които само това са имали възможност (при това дали и са имали!) на времето си. Механизатор в растениевъдството съвсем не е елементарно обучение, а още по-малко през 80-те през соца и по време на бум и силна нужда от тази специалност. Не виждам каква полза имаме, като принизяваме хората.
 9. Аз пък се радвам за нея, че е щастлива покрай тази среща и се показва истинска и земна. Всеки си има идоли. Лично мнение.
 10. А защо не може просто Глория да е щаствилва, че нейна идолка лично я е поканила на такова събитие? Това, че е голяма българска зведа, не я прави по-малко човек. Както много тук биха се радвали, ако Глория ги покани на такова свое събите, така и Глория се радва, че Драгана я е поканила. Май просто не можем да търпим да гледаме една жена как споделя щастието си.
 11. Много се раздвам за Глория. Много интересно какво са записвали. Очаквам с нетърпение!
 12. Пробвай като сложиш линка тук https://vbox7-mp3.info/
 13. Можеш ли да ме обичаш е имала съвсем друг замисъл в началото, със заглавие "Исках да бъдеш искрен". https://www.vbox7.com/play:307546523b
 14. DV форматът е дигитален (Digital Video), и дори и да е трудно да си го представим днес, аналогови носители като касети могат да запазват дигитални файлове без да променят оригиналния файл (помисли например как старите дискети за компютър работеха). Илюзия е заснета дигитално на 720x576, както и всичко от може би 1996 напосле.
×
×
 • Create New...