Jump to content

Illyria

Rеspеct
 • Коментари

  765
 • Регистриран

 • Последно посещение

Репутация

0 Neutral

12 Последователи

About Illyria

 • Рожден ден 9.01.1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Denmark

Последни посетители в профила

1971 посещения в профила
 1. Да си припомним този готин концерт Заповядайте!
 2. Дали някой може да качи концерта на Глория в НДК за промоцията на Крепост? На едно или по отделни клипове няма значение Мс предварително!
 3. Illyria

  Поп фолк скандали

  Верно ли? Сигурно за това се водеше Калудка в Шоуто на Слави
 4. Интересни са мотивите на това преиздаване. Със сигурност не е случайност. Явно искат да превземат правата на песните за още 10 години.
 5. Те и днес са си същите. Слави постоянно прави сексуални намеци на Камелия и не се придържа към ролята си на водещ. Не, че е различно с други мъже водещи де. Та и жени даже, като Венета и там подобни. Обаче Камелия си е лисица, знаела е през годините как да ги върти мъжете за неина си полза, тя да си флиртува а днес все още да я уважават. Не като някои други Пайнерки, камо ли пък Араджийки
 6. Лелее колко отврътително предаване и, най-много, отврътително водене! :gun_bandana: :mf_surrender: Пълна гавра и нискокачествена телевизия. Нямаше нито водене, нито интервю, нито нищо. Просто една гавра, от уж кадърни хора, в опита си да забавляват зрителите. Единственото, което аз видях, бе сексуален тормоз над Камелия от двама мъже по време на работа, и тя трябваше да им играе играта. Единствено началото и края на това гостуване си заслужават, където Камелия пее на живо Няма шега и Ти си. Останалото е пълен боклук, заради безкрайно безинтересния Слави. Не знам как са се задържали толкова години в ефир.
 7. Какво ли й са казали режисьора и продуцента на Южни Вятър, като са й звъннали? Язък, водещата не я остави да се доискаже.
 8. Illyria

  Поп фолк скандали

  Клеа е транс жена, ако не сте забелязали.
 9. Папараци: Камелия: Паля само домашното огнище, не паля чужди пожари
 10. Illyria

  Поп фолк скандали

  Какви са тия кампании на ЛС да се гласува за Галена дето получавам напоследък?
 11. Illyria

  Поп фолк скандали

  Дали някой е изтеглил тези албуми и може да поднови линка? Link : Петра - "Избрано за вас" (2018), WAV,Original CD Rip /Неофициален албум/ Link : Камелия - " 20 години златни хитове" (2018), WAV,Original CD Rip /Неофициален албум/ Link : Глория - "Избрано за вас" (2018), WAV,Original CD Rip /Неофициален албум/
 12. Illyria

  Поп фолк скандали

  Сега се оказа, че това да си известен извън България и да те слушат в другите страни е кръшкане, защото гледанията не ти идват само от България... Пази боже, сляпо да прогледа! "Която и да е песен" не се оказа там, а точно една, която е направила впечатление на момичето от малка и е останала с нея. Защо не й са направили впечатление "Вик" или "Сто патрона" или "Митерия" или там подобни? Все пак и те са големи хитове и са от времето, но не те са останали в съзнанието на подрастващата дечурлига тогава, и то в Сърбия, а точно Луда по тебе. Изригването на публиката и в България на първите нотки от тая песен също е показател, че и в българската младеж е останала Луда по тебе, не само в сръбската младеж. Къде късмет, къде чар, точно Камелия е останала в съзнанието на това момиче, а не други песни от времето. А ако беше избрала друга песен, едва ли щеше да има такъв отзвук по Югославия. Все пак, песента не прави филма, и тя има маргинално присъствие в него. След като хората се зарибиха с Луда по тебе, тогава продуцентите капитализираха успеха на песента и взеха да се обръщат към нея като "Песента от филма Южен вятър" Тя коментира при Стоянова, че не иска да я преиздава в нов вариант след успеха в Югославия, защото хората си я харесват така, както им напомня на онова време. Пък не мисля, че ще е добър ход да я преиздава. Може да има кратка хитовост в началото, но рискува да си осере оригинала с който хората я обичат след като мине фурора.
 13. Един единствен интересен въпрос зададе водещия към края на това интервю, и сам си го заличи като не й остави шанс да отговори "От кои от твойте песни се срамуваш или не би върнала" или нещо такова беше. Глория като че ли щеше да отговори искрено, но тоя веднага смени темата. Тъпотия!
 14. Illyria

  Поп фолк скандали

  Превзехме бивша Югославия… с поп-фолк хит от 90-те "Луда по тебе"
 15. Май е една от единствените й песни с аутотюн и се съмнява в уменията си да я пее на живо, но си я харесва, за това я включва, макар и на плейбек.
×
×
 • Create New...