Jump to content

WindWalkerMonk

Ramaniacs
 • Коментари

  5542
 • Регистриран

 • Победи

  62

Последно WindWalkerMonk беше ТОП потребител на Септември 11

WindWalkerMonk имаше най-харесваното съдържание!

Репутация

11329 Excellent

5 Последователи

Последни посетители в профила

2373 посещения в профила
 1. Eкстра си беше. Имаше истински хитове близки до хора. Абсолютен фешън:
 2. И Глория има "Не сме безгрешни" и "По навик". Проблема при двете е, че тези песни са вечни хитове, но не предизвикват интереса на "Две сърца", "Нямаш сърце", "Луда по тебе" и т.н. Нямам обяснение защо обаче. Може да го дискутираме. Специално "Не сме безгрешни" е виждала национални ефири бол. Много е важно как хората те приемат. Дори доста по - важжно от хитовете. Ивана и Глория са приемани като стерилни лелички, които не могат да се впишат. Особено Глория. Ивана има значително повече песни и дори поведение, което може да вдигне хората. Всичко е до комуникацията с феновете. Особено на голямата сцена ако не можеш да влезеш на хората под кожата си изгубен.
 3. Става въпрос за Емилия счети и за Емилия Цветкова, ака. Емануела/Емануелсе/Лейди Тръмп?
 4. На мен самата "прима" ми е по - интересна от академична гледна точка как може човек сам да се срине с лекота. Самата тя в реалния живот и творчество ми е 100 кратно по - неинтересна. Всъщност и останалите чалгарки ме вълнуват колкото да се джаволя тук с форумците, не толкова като музика и т.н.
 5. И тук всички данни и визуални доказателства отиват в коша. Видяхме палетата които ни казаха, че са предварително продадени и ние вярваме. Най - добрият изпълнител, това директно отива в бисерите. Нали изнасящите се хора на 20 години Пайнер са "тъпигьоси". Нереализирани боклуци, още кви бяха, а да нелепи защото си тръгват и не слушат Глория. Тия от Мура Мега също. Тези дето я освиркаха в НДК също. Тези които не си купиха билети за малката вечеринка в Пловдив също. Всички са тъпи и посредствени, че не са оценили класиката на Глория. Това не са доказателства, приемите й по концертите и турнетата също не са доказателства. Пропадналите й 8 от 10 концерта по абсурдни причини за дъжд по слънчево време също не значат нищо. И никой нямаше да се занимава дори да спори, ако не се опитваха няколко човека тук да я бутнат най - великата във всеки удобен момент. Се ше се прокрадне едно изречение в което ще й се даде повече кредит от на останалите.
 6. Ами това е малко тъпо наистина, защото тя има всички качества за да е успешна, но заради характера си се проваля. Сега нека сме обективни: 1. Глория има някакъв глас. Не е Селин Дион, или Уитни, но може да пее. 2. Глория изглежда много добре. За годините си изглежда добре и смея да твърдя, че си е баш 50 годишна много добре грижеща се за себе си леля. 3. Глория има интересни песни. Някои са доста шукаритетни. Една "Откраднат миг" е доста пош песен, която звучи топ. 4. Има популярност и поне преди статус. 5. Последните години надскочи мутреенето и стана коректен човек. Но до тук! Тя няма усет за следните неща: 1. Не търпи професионална критика. Отиде при Алис за два урока и гг. Общо взето си пее по един и същи начин всичко. 2. Никъф усет за аудиторията. Страшен киселяк и затва жълтурите й серат на главата, а народа понеже я мрази вярва. 3. Абсолютно не знае къде и кво да изпее. Дори златно място да й дадеш пак ще флопне. 4. Адаптивност 0. Тя дори не се опитва.
 7. Че сме неблагодарно племе е вярно. Спор няма, но това което твърдиш не е вярно, хората си обичат ретро песните. Ти изкривяваш данните както ти е удобно. Камелия нямаше пукнат хит в този период, но залата е на крака: При Азис, Ивана, Софа, Стораро също го има. Ако искаш мога да ти дам клипчета за тях. Залите са на крака.
 8. Точно истина е. Ако мислиш, че не е, ам доказателства да ни предложиш? Защото данните, знаем нямат значение, но все пак не са на ваша страна: 1. Глория има минимални слушания в онлайн платформите. Единствената й значима песен е Не сме безгрешни заради Азис. 2. Глория има минимални приеми до нулеви по панаири, общи концерти, клубове. Общо взето където публиката не е нейна. 3. Глория има минимална ротация по ретро партитата, и нулева в съвременните клубове. Къде се слуша? от една шепа хора в НДК - 2 000 човечета събрани от цяла България в зала с размера на голяма дискотека? Няма нужда от клипчета, нали ?
 9. Аз не моа повярвам, че има очи да спори за Бетовен. Той е гениален, а музиката му велика. Няма нищо общо с днешните абсурди. За мен е потресаващо.
 10. О, не. Аз мислех, че темата за Глория е отишла далеч. Но нямах идея кво се случва тук. Къде ти Бетовен, къде ти консерватори. Аз мислех, че Бетето е бил от Европа. Трябва пак да чекна.
 11. Нека наистина да спрем, няма смисъл да се спори с Глория или предворните дами. Но като за финал, един въпрос на който недейте да отговаряте, защото ще четем абсурди: Защо само под нейните новини никнат въпроси: кажете ми една песен на Глория и няма нито 1 хит? Защо при останалите го няма тва
 12. Стигнахме до там да се присмиваме на хора, че работят. Канена е, няма значение за колко. Има си публика 1000 години след старта си. По добре ли е да си седи вкъщи? За колко мислиш, че пеят останалите? Деси пее за към 3 бона. Няма певица с повече от 5 бондака тази година. А за гласа изобщо не е вярно. В маскирания смаза. Кога ще чуем от друга чалгаджийка да пее така. Сеньорита я изпя по - добре от оригинала. Алелуя също. комерса Токсичен за мен е страхотна песен. Слушам си я, радвам й се и си има интерес. Тук всеки който не е неудачник отхвърлен от индустрията е заклеймен е друг въпрос.
 13. Да, на клипчето пее потресаващо. Имала е й други такива периоди. Но винаги се оправя. Има всичко което казвам. За справка погледни машъпа й: беше номер 1 в тренда, виж коментарите, и после погледни тези изпълнения на Глория. И както @DarkChild ти каза сравненията със световните крави не са на място. Техните хитове се пускат и знаят. Тези на Глория не особено. Глупаво е да обвинявате България. Да, страната е скапана, хората също. Но ако вашия чешит беше в Англия или Германия щяха с камъни да го убият заради поведението му. Тук пак повече я търпят. За мангото Стораро дори няма да коментирам. Той има всичко което трябва за да си вечен. Какво, как и защо е отделен въпрос.
 14. Толкова клиширано и по женски, че нямам дори думи. Толкова арогантно и нелепо, че дори лъхащо на посредственост. Той не е прокопсал, но тръгнал на другите акъл да дава. Ако даден изпълнител е дъно, не е виновна нито държавата, нито хората, нито дори жълтите медии. И последното, толкова клиширано и смешно за името и кариерата. Тя няма към днешна дата нито едно от двете. И да, когато осъзнаеш, че е копирал албумите 1:1 на Цуца някак ти олекват всичките тези лайна за авторско, дрън дрън и т.н. И то за да мине по тънко е направила по - малкото братче на 39.2 или квото е там. Не е само тя, другите също го правят, но те нямат претенциите. Смешно е да имаш претенции за нещо, а да се окаже, че си въздухар. Ето например Деси, няма претенции, няма надменно самочувствие. Но Деси има глас, талант, не пее фалшиво, има репертоар, хитове, уважение. Не й трябва да се надува. Затова и преди 30 години и сега ще си е слушана и харесвана. Софи Маринова, Камелия, Азис, Стораро са успешни. Всеки има силни и слаби страни, но умее да печели хората.
×
×
 • Create New...