Jump to content

WindWalkerMonk

Ramaniacs
 • Коментари

  6720
 • Регистриран

 • Победи

  78

Последно WindWalkerMonk беше ТОП потребител на Януари 31

WindWalkerMonk имаше най-харесваното съдържание!

4 Последователи

Последни посетители в профила

3491 посещения в профила

WindWalkerMonk's Achievements

Ентусиаст

Ентусиаст (7/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

15,1k

Репутация

 1. Е тя Диона е транс като тях, по - добре получила се, но пак! Тя е мъж който благодарение на хирургията е станал изрод!
 2. Тейлър има според мен, по скоро е щото нямат много печалба. Тейлър обаче е вайръл, всички чакаме турнето й. Аз й на Бионсе мисля да ида, но искам да видя какво ще пее.
 3. Всичко е много хубаво, но всяко нещо трябва да има цел и позитиви. Аз не виждам нито едно от двете от ходенето й там. Изкара популярна като за нея песен, чудесно нали. Но всяка седмица там е малко като да няма какво да прави. Поне да беше на живо, да ви напълни душата с нови изпълнения.
 4. Защото се изисква интелект, който те нямат поради тяхната природа на най - употребяваните и грозновати момичета от село, които са пробили и са се ремонтирали. Макар лъскави отгоре, те си остават същите кухи лейки отдолу.
 5. Само Деса е звезда, другото е траш дето се държи с такива предавания: В благотворителния сезон участие ще вземат осем известни личности, които ще бъдат в дуети с осем талантливи деца. Участниците във всеки дует ще влязат в образа на различна звезда. Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, Деси Слава и Вики Терзийска ще се качат на сцената, готови за нови преобразявания, заедно с малките си партньори. Кой е Тити Папазов или Ненчо? Какво правят? Или Калин който няма успешен филм от десетилетие. Аман от нафталини. Какви звезди са тия трътки бе?
 6. Ми не е лоша идея, най малкото да видят как се получават траверси. Засега само Доника и Мая Нури, а да и Диона са се получили. Но те са от по мъжкия вид. Женските ни траверси са трагедия, нито една няма. Затова всички да се дигнат и да видят как става.
 7. Е тя много високо се цели, ама не е лошо де. Aim big! За съжаление, травеститите в Тайланд са се получили по - добре от нея и колежките й
 8. Е сина й, Коцака и оня движат. И аче само се прави на тъпа. Мангустата е яхнала Слави и сие и направо пръска. Отделно Благо Солов и още двама педала (дърти) наливат хора и пари и тя мъндръса здраво.
 9. Никаква, но на Софа парите й идват от сводничество на млади мангасарки, това са стотинки да участието да си прави пишки. Отделно и от хонорари взима много по реалитита.
 10. Кама взима 6 бона, кви 8, кви 9. Айде сега, вие ще изкарате, че чалгарките дето има видим спад са стигнали 20к за участие. Не знам в кое измерение живеят някои хора от тоя форум. Глория е на 5, Ивана е на 5.5 и камелия е на 6. Тва е. @GSA и естествено, че ще има 15 участия, тя няма кво да прави, да плете ли у тях.
 11. Камелия е много успешна чалгарка, но като всички е бъкана с комплекси защото е страшно ограничена. Обикновено го прикрива успешно, но веднъж я засякох в гласът. Там Графа критикува английския на една от участничките й. Кама как побесня и почна да говори несвързани неща за комплекси, знаела защо той се заяждал. Всички останали треньори бяха в шок, той (Графа) си я пита: какво говориш, какво ти става? Другото което много ме дразни е, че винаги се опитва да принизи всеки само и само тя да е отгоре. Последния случай: не знаела Бял мерцедес, която е хит колкото нейният най - голям хит и се избухва на ретро също толкова колкото и на Луда по тебе. Ама хората я накарали да им я пее в щатите. Абе злобна стара вещица си е.
 12. Тва не й пречи, тя е достатъчно нагла и Долна. Се1 не се хвалеше с гледанията, като преди това беше обявила за невъзможно милиони в YouTube или операциите. Просто не й е приоритет.
 13. Тва не й го отрича никой. Има кариера в чалгата и за там е голяма. Има няколко големи хита и знае как да забавлява хората в кръчмите. Имат го и други, една Деси Слава също има няколко вечни хита, Праса също, Софа дори ще ги мине сите сега като искат да лапнат мангасарите покрай нея и я налагат. Кво от това? Единственото което не може да се отрече на Кама и тук не се съгласявам с @meleto e, че минава евтино. Напротив, колкото може влага и пробва. не е Галена или Цура, ама няма техните възможности.
 14. Пиши и се обяснявай, но сега не ми се чете лошата версия на Нов Фолк. Чичко се мазни на застаряваща чалгаджийка и ходи да я изкарва нещо повече от кръчмарка по форумите. То голям рокет сайънс. Те й другите са траш, но тя не е повече. Нека не забравяме, че като изкука и почна да се кара с хората по участията й.
 15. Келеш е добра дума, но за някой друг. Повече естествено, че няма да чета - нямам нужда да чета измислиците на 50 годишен човечец, които дори често си противоречат. Ти ставаш за четене единствено като трябва да оправдаваш Камелия за нещо дето е порицава, но после е направила. Като например за пришиването на лице, крадени песни и т.н. И не се опитвай да ме засегнеш, няма се получи. Не й след като Камелия те беше нахокала, беше ти казвала, че си превъртял часовника и ти продължаваш да й слугуваш. Някак си това е тотална липса на достойнство. Но нека не забравяме, че се занимаваше с една от най долните професии в държавата.
×
×
 • Create New...