Jump to content

WindWalkerMonk

Ramaniacs
 • Коментари

  7391
 • Регистриран

 • Победи

  82

Последно WindWalkerMonk беше ТОП потребител на Юни 10 2023

WindWalkerMonk имаше най-харесваното съдържание!

4 Последователи

Последни посетители в профила

4296 посещения в профила

WindWalkerMonk's Achievements

Наставник

Наставник (8/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

17,1k

Репутация

 1. WindWalkerMonk

  ЕРГЕНЪТ 3

  Не гледам предаването, само прочетох коментари за случилото се. Според мен Ергена е ужасен, но майката донякъде, пак казвам донякъде е права. Но като имаш такива изисквания, не оставяш двете най - възрастни дами накрая. Ясно е, че е с гадже и е влезнал за реклама. Но отново е пословично комично. Относно претендентките, ами те какво очакват. Отишли да се предлагат като стока, ми една стока като не я бива или не я искаш, просто не купуваш. Общо взето формата във всяка форма ще е елементарен. Не може да избираш от стадо кози и да очакваш уважение, а и другото - кво е тва да си търсиш половинка по телевизията и то за месец - голяма любов, голямо нещо.
 2. Mи не е много. На моменти е като на запис. Особено на припева.
 3. Помислих, че е Памела Андерсън на младини. Честно, мега яката е!
 4. Да видим, и ти си прав.
 5. Има подобрение в Глория, това е факт. Дори се ротира с доста песни на ретро. Шокирах се наскоро, явно Кали и Тото и направиха реклама. Пуснаха Златна клетка, Намери си майстора и Не сме безгрешни. Хората си избухнаха. Кама я пуснаха само с Луда по тебе например. Деса дори не я пуснаха, но е далеч от Преслава. Улицата е голям хит, много по - голям от "Скъпи купи ми нещо" която също се пуска. Иначе браво за двата концерта, явно ще успее да докара ниво Арена. В доста правилен период е.
 6. Дуа си е екстра, да Худини и Трейнинга не са баш топ хитове, но песента от Барби? Дето от чешмата не течеше. Пак беше с гига хит.
 7. Хич я няма милата наистина.
 8. WindWalkerMonk

  ЕРГЕНЪТ 3

  Но е страшен траверс на живо. Ужасна е, сега се е напомпила, отделно е напълняла.
 9. WindWalkerMonk

  ЕРГЕНЪТ 3

  Истинската победителка!
 10. Към днешна дата Емилия си е на ниво Галош/Праса и като хитове, и като учстия и като хонорар. И е доста над Анелия, те дори не се виждат в група А.
 11. Нито един от тези хитове не е по голям. Тогава се късах от ходене по морето. Пиян беше някъде там, но имам клипчета от Созопол и Слънчев бряг където е много умряло на нея.
×
×
 • Create New...