Jump to content

WindWalkerMonk

Ramaniacs
  • Коментари

    7387
  • Регистриран

  • Победи

    82

Последно WindWalkerMonk беше ТОП потребител на Юни 10 2023

WindWalkerMonk имаше най-харесваното съдържание!

4 Последователи

Последни посетители в профила

4198 посещения в профила

WindWalkerMonk's Achievements

Наставник

Наставник (8/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

17,1k

Репутация

  1. Да видим, и ти си прав.
  2. Има подобрение в Глория, това е факт. Дори се ротира с доста песни на ретро. Шокирах се наскоро, явно Кали и Тото и направиха реклама. Пуснаха Златна клетка, Намери си майстора и Не сме безгрешни. Хората си избухнаха. Кама я пуснаха само с Луда по тебе например. Деса дори не я пуснаха, но е далеч от Преслава. Улицата е голям хит, много по - голям от "Скъпи купи ми нещо" която също се пуска. Иначе браво за двата концерта, явно ще успее да докара ниво Арена. В доста правилен период е.
  3. Дуа си е екстра, да Худини и Трейнинга не са баш топ хитове, но песента от Барби? Дето от чешмата не течеше. Пак беше с гига хит.
  4. Хич я няма милата наистина.
  5. WindWalkerMonk

    ЕРГЕНЪТ 3

    Но е страшен траверс на живо. Ужасна е, сега се е напомпила, отделно е напълняла.
  6. WindWalkerMonk

    ЕРГЕНЪТ 3

    Истинската победителка!
  7. То трябваше да спечели.
  8. Към днешна дата Емилия си е на ниво Галош/Праса и като хитове, и като учстия и като хонорар. И е доста над Анелия, те дори не се виждат в група А.
  9. Нито един от тези хитове не е по голям. Тогава се късах от ходене по морето. Пиян беше някъде там, но имам клипчета от Созопол и Слънчев бряг където е много умряло на нея.
  10. Ама Емилия сама си е виновна. Трябвало е да удари по масата. Така стават нещата в този живот, Преслава колко пъти взе певица, а дори не беше в топ 3 на хитовете на годината. Галена също удряше по масата, Анелия? Емилия е могла да го направи. Сега при Акула/Тръгвай си щеше да е тя, защото бяха топ хитовете на годината, но нямаше награди.
  11. Абе акула и тръгвай си бяха по - големи хитове от всичко на Преслава и Галена. Отделно Емилия имаше и популярна чужда песен. Аре сега да не се правим на луди. За Турболенция също можем да кажем, че е по голям хит от всичко на Пепа последните 10 години. Преслава също е взимала подарени награди, бозата режим взе наградата на Кой. Или ще ми кажете, че е била по голям хит?
  12. Никога не е била по голям хит. Това беше най големия хит на 2004.
  13. По темата, Колев е много по хубав от Умрях. Иначе Емануела е чалгарката с най - висок хонорар, а Цура е никоя - няма фенове, няма хитове, няма участия, просто си мисли, че прави нещо като пуска некви лайна в скъпи опаковки, които дори не се забелязват кой знае колко. Но не това е важното, основният момент тук е, че се илагат като кифладжии. Ако това ни е шоубизнеса - жалка картинка сме.
×
×
  • Create New...