Jump to content

WindWalkerMonk

Ramaniacs
 • Коментари

  7016
 • Регистриран

 • Победи

  81

Последно WindWalkerMonk беше ТОП потребител на Май 22

WindWalkerMonk имаше най-харесваното съдържание!

4 Последователи

Последни посетители в профила

3652 посещения в профила

WindWalkerMonk's Achievements

Ентусиаст

Ентусиаст (7/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

15,9k

Репутация

 1. Глория изглежда много добре тогава, по добре от Галена и Преслава. Просто няма техния усет, и затова я наричаха баба. Щото се правеше на голямата работа.
 2. Чух Влюбена в живота, но пияна е много посредствена песен. Главната е добра, ама другите там китайската и останалите са оцет. Само Любов с изтекъл срок, майстора и изповед са яки.
 3. Тук прилича на транс малко, но за времето си е яка фотосесия.
 4. Най голямата звезда в чалгата в Силвия, после е Татяна. Точка.
 5. По това време рулираше. Даже нека кралските кажат, но благодарение на Азо и Деса в прай тайма в брадъра Глора беше тема номер 1. Имаше фотосесия в някво списание помня и те се превъзнасяха, че е най - добрата фотосесия в България. На другия ден в клас всички момичета бяха с тва списание и искаха да докарат визията.
 6. Знае къде да инвестира жената.
 7. Не бяха само те, имаше голям хейт отвсякъде. Иначе за да дам пример защо хит <<< фенове (очаквай сега голям гейт да отнеса от феновете на Галош). На един от последните концерти в Арената, Галена изпразни залата с хитовете си и дори мегахита с Деса не я спаси. Аз също си тръгнах от скука. Преслава пя пред 1/3 от залата, ама образно казано и 500 човека бяха достатъчни да я замете. Праса си получи биса от нейните фенове и направи супер закриване, нищо че хората си тръгнаха защото беше 3 часа концерт и не искахме да де бутаме. Гледах клипчета после. Галош пя половин час и след първите 5 минути почна изнасянето, то си и личеше колко зле беше де. Скука откъдето и да го погледнеш.
 8. Кали и Глория не са били в една категория, дори в една галактика. И бтв, дори когато св опита са си направи реклама на гърба на баба отнесе хейт с Тото. А Глора взе само позитиви. Това е то да не си играч, Кали и другите нафталини нямат концепция за фенове и кариера. Няма как да си успешен така.
 9. Ми затова са виновни авторите, песните се правеха така тогава и сега. А това че я е пуснала първа не значи нищо. Абсолютно нищо, Майкрософт пуснаха първи таблет, но Апъл взе пазара. Имала е хитове, всички са имали, но Глория е имала повече. И това е, винаги ше има по успешни. Мен не ми пречи че се чопли с баба, пречи ми че преди това обясняваше как няма стигане, как е номер 1.
 10. Ами сам виждал защо мрази Глория. Това го чувам за първи път, после се сети какъв хит беше Убиец на Любов на която е копие и после Феникс която беше мегахит.
 11. Кали просто не е голям играч, тъпо за нея, но повечето не са. Всичките й медийни изяви граничат от хейт до нулев интерес. Ето сега в капките мина и замина. Нямаше дори едно, ЕДНО изпълнение което да стане вайръл и да й донесе актив. Никой не се сеща, че е ебила там. То и никой не разбра де. Една Есил без претенции имаше по успешно с Бурлеска.
 12. Основния проблем на Кали е, че дълги години го играеше ментор, а накрая направи точно обратното. В Пайнер били курви, но отиде там. Галена бил Еди ква си, после й лижеше гъза. Глория била номер 1, нямала минаване, пълнила сцената - това каза като к беше на промоцията. После нямала хитове. Няма как да уважаваш такъв човек.
 13. Давам го като пример, защото самата Кали се слага на ниво Глория и първа във всичко, не е само видео албуми. Имаше и други неща в които беше казала, че е първа.
 14. Не е само това, тук с теб говорим обективно, ако ще дискутираме без да има пристрастия към никого. Аз пиша в този форум защото ми е забавно, а дори не слушам чалга. Гледам я по - скоро като бизнес модел и поведение. Ако Глория има и е имала участие с Преслава, Галена, Деси Слава, Анелия, те винаги са я представяли като най - голямата, за тях тя е била нещо като идол като са били малки. Всяка една от тях й е пяла песните, дори още го правят (справка Галена в гласът наскоро). Помня едно общо участие е Анелия, където Ана я нарече вечната икона. Сега ако те имат участие с Кали мислиш ли, че някоя от тях ще реагира така? Другото което е, ако Глория отиде и ги помоли за дует шансовете да откажат са мнооооого малки, ако Кали отиде и ги помоли как мислиш?
 15. Не говоря за това. Говоря за успехите и дори за това, че Кали роди от Илиев, но той пак предпочете Глория. Говоря за това, че макар баба да е бледа сянка навремето беше като Преслава - редеше хит до хит и се знаеха, а Кали се луташе. Двете дори ги сравняваха когато Кали беше на турне, но Глория завършваше това турне и беше голямата звезда тогава, а не пълнежа. Дори пееха по концертите една след друга. последните години Кали имаше 4/4/2, но Глория винаги си е имала Не сме безгрешни и ледена кралица, която си е нейна и се знае и може са си я пее както Кали си пее тва със Роман. Не успя да превъзмогне и това, че Глория макар да остави да се забравят песните й от младите в САЩ я помля като бяха една след друга защото има Носталгия, Белите манастири и куп песни дето 30+ знаят. Както и това, че винаги е била с висок хонорар. На колко частни партита са били точно те двете и баба е била звездата. Това е проблема на всички - Радо, Сашо, Кали. Те имат хитове, но нямат кариера. Една тигре, тигре например в по голям хит и от всичко на Преслава според мен, но Преслава е има с 10к хонорар. Глория също е име колкото и да й се смеем. Те винаги ще имат кариера дори без хит. И докато Пепи е от новото поколение, Глория е дори преди тях, има 6/7+ участия, пълни всичко и няма проблем да си докарва пари които да я държат на високо ниво. Те за сметка на това пеят за 700 лева и трябва да се молят. От там идва омразата. Нищо лично, просто бизнес.
×
×
 • Create New...