Jump to content

Emanuela.Carey

Ramaniacs
 • Коментари

  1487
 • Регистриран

 • Последно посещение

 • Победи

  46

Последно Emanuela.Carey беше ТОП потребител на Март 29

Emanuela.Carey имаше най-харесваното съдържание!

1 Последовател

Последни посетители в профила

1323 посещения в профила

Emanuela.Carey's Achievements

Наставник

Наставник (8/14)

 • Posting Machine Rare
 • One Month Later Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

3,2k

Репутация

 1. Emanuela.Carey

  Breskvica & Teodora - DRIFT

  Всеки ден я слушам, наистина добре се е получило. Би било интересно някой да я кавърдиса да видим нашите композитори как биха я направили.
 2. Споделям ЛИНКА на Емилия за да я подкрепим с гледания. Нека сме добри към социално слабите.
 3. Рашия с Галин… да не е подписала в Алфа?
 4. И пя народни песни на живо, да не вземем да видим албум с народно от нея преди Пресова и Джеса.
 5. Клипа от много време е изтрит в Ютуб, но топика стои и я има в Apple Music (в Спотифай я няма което е странно). Така че предполагам е нещо с видеото, а не песента.
 6. Диона го разказа това. Според мен вероятно е било защото Диона напусна Алфа и Кама се е вдъхновила. Иначе сега като е в Пайнер не вярвам някога да я потърси отново.
 7. Камелия лично била поздравила Диона по телефона след “Любовница”
 8. Тук аз не съм толкова склонен да виня само Оцко. Колко песни в чалгата имат вокали с неясен език и значение? Ганев, Пашев, Асенов също често ползват такива. Ако тръгнем да ги превеждаме със сигурност и други ще се намерят които да са проблематични. Просто за лош късмет на Гергана точно нейната песен е била разпозната. Въпроса при песента също не беше това че вокалите са крадени, помня че ги бях намерил от един популярен сайт за семпли около скандала - съвсем легални за купуване срещу някакви дребни пари. Не че одобрявам практиката за тези мазни обработени вокали, за мен те винаги са били безмислени и не допринасят към аранжимента. Но истината е че си беше хитово звучене. Самата песен на Герагана си стана хит.
 9. Как защо? Отишла е за да промотира статута си на бивша чалгарка и да се покаже като по-можеща от гилдията. Аз не знам през годините кой толкова я е нахъсал тази Кали че е някаква сценична фурия. На мен никога не ми е харесвала като певица. Дори на някои концерти на Пайнер е трудно да я гледам като започне да крачи, да залита и да вика като ходжа.
 10. Emanuela.Carey

  Всичко за сръбската музика

  Не беше ли казала че ще е през втората половина на 2023
 11. Музика: Limeni, Henny Текст: Relja Torinno, Laki Sosa Аранжимент: Jhinsen Китара: Milos Kostic Mix/Master: Jhinsen
 12. Тази Десита ще вземе да ми се издигне в позициите. Да вземе вместо ревливи песни да си фокусира махленството в някоя чалгия.
 13. От 5 години насам с тази Оцкова песен се занимава. Накрая ще се окаже че той от тогава е рециклирал мелодията 10 пъти и вече сме я слушали.
 14. От Тикток: Емрах: "Мамо хубаво ли ти е като ме храниш?" Първи признания че е изоставащ. Емрах и майка му си говорят за курви Счета събира дарения за нов нос Десислава пее Водка с Утеха Преслава пее Птица Скитница Райна пее на гръцки
×
×
 • Create New...