Jump to content

devotioner

Ramaniacs
  • Коментари

    392
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от devotioner

  1. devotioner

    Андреа - Повече от думи

    Втори опит за тая песен, иначе клипът е топ!
  2. След почти 2 дни, още ми е странно като слушам песента(въпреки че не съм я спрял). Уникален клип, брутална песен, много зарибяваща, но…. във всяка част от текста се замислям за Денис и ми става гадно. Когато я пуснах за първи път ми се напълниха очите като запя… Гледания, харесвания, рекорди - никакво значение нямат, радвайте се на последните заснети моменти на това момче, защото няма да имаме повече☹️
  3. Никой не говори за Освобождението. Крайнито мнение по която и да е тема е вредно. Полша е подкрепяна от Германия, НАТО, и са в пъти по-единен народ от нас и няма място за сравнение. Ако Вова активира ядрените сили, всички ще се надупят като к*рви, но въпреки всичко се надявам да е запазил малко разум и да види, че не е 1941г. и няма как да излезе победитл в подобна война. Да му дадат Динецк и Луганск и да се свършва с ужаса
  4. Путин е тотално откачил, дори познати русофили се отричат от действията му, за съжаление очаквам дори да вкара ядрено оръжие в сила, защото крахът май е неизбежен....Силно се надявам днес преговорите да доведат до нещо, както и Лукашенко да не се включи във войната, че тогава.... Обаче не ми харесва позицията на Петков, твърде, твърде краен е с класифицкациите, Русия може да е всичко, но не е "бензиностанция с ракети". Путин ако реши може да ни прик;ючи за 6 часа, а в момента от губеща позиция не му остава много. Можеше да излезе с много по-обрано изказване, в което осъжда военните действия и настоява за прекратяването им.
  5. devotioner

    Какъв е вашия хронотип?

    Сутрин съм много енергичен(ако не съм препил) и на 80% се определям като чучулига. След 16ч. съм адски неородуктивен, мога всичко, но никак не ми се занимава и съм разконцентриран. Иначе и аз трудно заспивам, затова се опитвам максимално да се изцедя през деня, за да си взема 6-до-8-те часа сън.
  6. devotioner

    С какъв телефон сте?

    След 6 години Самсунг и Андроид мога да кажа само едно - никога повече. От година съм с айфон 12 про, не е мръднал, батерията държи на целия товар, който понася, взех си и часовник и слушалки и просто работят безотказно.
  7. devotioner

    Преслава - От утре

    Ау, тука Прес ме спечели. Обожавам сръбската версия, само като чух началото и настръхнах. Текста много ме спечели, (защото ми описва последната година без есента, obv.). един от малкото сполучливи на Петя Радева. Май ще е първата песен след ВНЛ, която ще слушам всеки ден.
  8. За първи път следях "Гласът" редовно, очевидно заради Галена, но като формат е много зле. Имаш 3 епизода да се запознаеш с участниците и да изградиш фаворит. "Мюзик айдъл" и "Х-фактор" са в пъти по-интересни, но и иазискват осезаемо по-голям бюджет. Все пак бях за Жоро или Петя и много се зарадвах като останаха накрая. Галена най-накрая получава заслуженото масово одобрение след толкова години непрестанна работа и себеусъвършенстване. Супер представяне, много познати в началото подходиха с недоверие към нея, но тя ги опроверга и сега бяха за тийм Г. Перфектна черешка на тортата за 2021, а ВНЛ-то тепърва ще се разгръщааа....
  9. devotioner

    Галена x Азис - А+Г=ВНЛ

    Най-доброто, не съм я спрял. Владо Пенев и Силвия Лулчева в началото не ги очаквах, но и техните гласове допринасят за цялостното чувство, което носи песента. Май само мен не ме дразни Азис Шапка й свалям на Галена, че не спира, а натиска педала още и още. Затова най-накрая получава успеха, който си заслужи през последните години.
  10. Какъв алкохол пиете, ако изобщо употребявяте, че гледам се отвори темата? От твърдите пия уиски и водка, лятото и джин, като от уискитата предпочитам ирландските. Препоръчайте нещо, което не е толкова масово. Monkey Shoulder е много приятно, но то си е сравнително популярно.
  11. Giveaway с нова рокля доколкото знам.
  12. devotioner

    Адам ft. Симона - Agapi Mоu

    Куплетите много ми приличат на(Бог да го прости Ангел) Иначе приятна песен, Симона се оказа много силен коз и има най-силна година от Алфа.
  13. devotioner

    Илиян Бойд - Името ти

    Най-добрата му самостоятелна песен от много време насам. Дано се наложи, Илиян е пич и го заслужава.
  14. devotioner

    Джена - Чуй ме

    С тийзъра се надъхах за нещо тип "Да ти се доказвам", ама... Не е нищо особено песента, Джена си я уважавам, но това ще е за 3 дни. "Чуй ме" отпреди 7 години ми харесва повече.
  15. "Южен вятър" си е мини-феномен, нещо като "Под прикритие", но за Балканите. Имам приятели сърби и направо са луднали. Гледал съм първия филм, после и сериала, доста добро ниво, наистина има взаимствани неща от "Под Прикритие", но играта на Бикович е брутална, не като Иво Захариев. Според мен Ускорението ще има успех и в България, все пак каста на "Под прикритие" е в него. Галена и Криско ще намажат във всички случаи.
  16. Силно се надявам да има възмездие срещу Цеци "дижейчито". Мръсен селяндур, псевдо-мутра, долен наркоман. Благодаря на @FolkEmpire за клиповете, които изпрати, за да ми затвърди мнението. Съмнявам се да влезе в затвора или да понесе някаква наказателна отговорност, но се надявам все някой от обкръжението на Денис да има позиции, за да го поставят на място.
  17. Бих му един репорт, както и на боклуците от News24 вчера. Това са същите, които реагират на статиите за 300 починали със смеещо се... дано не им дойде до главата, въпреки че го заслужават.
  18. Криско и той ще намаже покрай Южен вятър 2.
  19. devotioner

    БГ YouTube

    Направих грешката да изгледам повече от 3 минути от клипчето горе, обаче след 13-тото брат се отказах. Който го издържи получава награда за търпение. Наистина ги съжалявам последователите на такива отрепки, включвам и "бияча" и "приятелката".
  20. devotioner

    БГ YouTube

    От българските ютубъри (за мен) 95% са негледаеми. Алпер Чочев е единственият, който гледам без да се изнервям, позитивно момче, което не се превзема. Любо Жечев имаше попадения, но и той нагази лука. Не знам как Мъцита, Конради и подобни генерират такъв интерес. На тая утайка Кристиян не съм му гледал и клип, явно за добро, след видеото, което сте качили.
  21. Абсолютно същото чувство изпитвам, в съзнателния ни живот наистина губим човек, който всеки ден слушаме, за пръв път(когато е починала Румяна съм бил на 3). За Честър от ЛП също ми беше тъжно, но Денис съм го виждал на живо няколко пъти и е просто отвратително, още повече и с нещата, които излизат.
  22. Ужас, наистина пожелавам на Цеци долната пача да й резнат крилата и с ПродуцентЪТ Пашев да си понесат последствията, въпреки че се съмнявам, но след всичко, което се изписа, остава малко надежда в мен. Четвърти ден не искам и не мога да приема, че загубихме едно 21-годишно момче, което ще се превърне в легенда и адски ще ни липсва, мамка му! По ирония на съдбата третият им дует с Емилия ще стане най-гледаната песен, но какво от това…
  23. Нямам ваксина все още(имам огромно количество(доказани с тест) антитела), но подкрепям мерките. Разчистих много хора във фейсбук в последните дни, изключително прости хора има. Не може да сме най-умни в цяла Европа и да сме с по 150 смъртни случая на ден. Не подкрепям сляпо проваксъри, но завиждам на антиваксърите - кой е умрял за теб, бе, “ааланколу”. Бил Грйтс, Илън Мъск и Зукънбуърг се събират, за да ти имплантират чип, с който да си диктатор на Новия Световен Ред.
×
×
  • Create New...