Jump to content

Andrew Cunanan.

Графикьор на форума
 • Коментари

  15642
 • Регистриран

 • Последно посещение

 • Победи

  28

Последно Andrew Cunanan. беше ТОП потребител на Октомври 5 2022

Andrew Cunanan. имаше най-харесваното съдържание!

About Andrew Cunanan.

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Курволандия

Последни посетители в профила

91915 посещения в профила

Andrew Cunanan.'s Achievements

Зарибен

Зарибен (6/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

5,7k

Репутация

 1. Може да е от Райна, нали тя постоянно се преструва на тъмнокожа жена от американския народ, само й погледни прическата тук, въобще никакъв срам от това културно присвояване при нея.
 2. От този клип са се вдъхновили за видеореализациите на техните бози. Квито и деколтета да покажат - не могат да се сравнят с Глориевото тук.
 3. Милички, как ще коментирате факта, че тази песен е в топ 3 на женските самостоятелни хитове за годината заедно с "Еуфория" и "От утре"? Показа невероятно задържане и се е устремила към 10-те милиона, което ще я направи първата такава на Джуджи след 4 годишно затишие, осеяно с провали и неуспехи, което започна след "Яко ми е"? Още един такъв хит и ще се завърне в А група с гръм и трясък.
 4. Би било жалко кавърът на сръбски мегахит ала Ивана с песните на Индира да бие каквото и да било. Столипиново са си сила, те направиха песента на Фикрет такъв мегахит.
 5. Алкохол е на 6 милиона, а Преси Софи на 5,7, а разликата в излизането на двете е цели 20 дни.
 6. На леля си - дедовия е смазала. Те и тогава бяха модерни и ги носеше всяка втора селянка.
 7. Решила е да си припомни началото на кариерката си, когато беше селска пръчка без пукнат лев и носеше леопардови щампи? Селянка си е, Галошица, и за толкова години не успя да изкорени този селски корен, захванал се дълбоко за интригантската ѝ и измамна същност, кел файда, че претендира да е МОДНА ИКОНА, като е наметнала традиционното облекло на всяка себеуважаваща се жадна за внимание провинциалистка.
 8. Да, ама няма да има концерт "Ку-Ку Бенд представя Глория", нито в НДК, нито в Арената. Цял живот е принудена, завалийката, да ползва услугите на "професионалисти" втора ръка като почнем от Калин, минем през модна къща "Юнона" и стигнем до "Дани Милев бенд". Лошото е, че ни циганите я слушат, ни българите. Дори масово швестерките предпочитат Камелия и Галена пред нея. Позицията й в българската музика е една никаква, като оставащата й публика.
 9. Андреа й го каза на Нелата още 2011 - No Andrea, No evolution, но явно втората е прибягнала пак до наша Тодорка да й спасява замрялата и отдавна кримирина кариерка.
 10. Какъв е този събор на бедни прохождащи музикално жени от народа? И защо всички са облечени като цирка? Циркаджийки!
 11. Напомняше на нея в пика й, сега Гюрче може само да си мечтае за кариерата и тъпкача на Арийчето. ❤️
 12. Andrew Cunanan.

  Габриела - Мина ми

  Твърдо НЕ и от тази нищо няма да стане. А Меди все удря на камък досега от трите му изпълнители - брат му, Доника и тази - чеп за зеле не става.
 13. Любимита ми нейна песен е: От Класа до дуета с македонеца по някакъв странен начин ми напомняше на Глория 2003-2004.
×
×
 • Create New...