Jump to content

Andrew Cunanan.

Графикьор на форума
 • Коментари

  18401
 • Регистриран

 • Последно посещение

 • Победи

  107

Последно Andrew Cunanan. беше ТОП потребител на Октомври 1

Andrew Cunanan. имаше най-харесваното съдържание!

About Andrew Cunanan.

 • Рожден ден Септември 16

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sok od moje pičke

Последни посетители в профила

93990 посещения в профила

Andrew Cunanan.'s Achievements

Опитен

Опитен (10/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Well Followed Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

12,1k

Репутация

 1. Много любимата песен на Фатмесс ❤️ Предвид, че клипирала бози като "Не спирай", 'Не можем без тях" и "Най-добрия", а песни като "Не издържам" - не. От време оно е тотална патка. Последният й албум е особено слаб и безличен, неслучайно е най-големият й флоп.
 2. Много сакато изпяване. Квато нацията, такава и таз версия. ☠️
 3. Andrew Cunanan.

  Fiki X Biser King - Sprechen Sie Deutsch

  Фики от 2 години няма нищо слушаемо за моя вкус.
 4. Стига си се правил. Просто очакваш Доня да направи песен от него. Тая песен, дето си постнал, ѝ е една от най-гадните евър.
 5. Палома като направи самостоятелен концерт на Орлов мост след няколко дни и събере не 20 000, а 2 000 000 - тогава Гафа пак ще рони сълзи и шмърка сополки в ъгъла:
 6. Гафа е просто една руска подводница в музикалния бизнес
 7. Когато не си драскащо котенце, си по-сладък и можем да водим диалог. Според мен е пиарът и възприятието, че попът е хай музика. Имам познати, които ходят на концерти на Ритон, Маргарита Хранова и други само заради имената им, в последните 20 години не знаят и една тяхна песен. Но заради младостта, добрият имидж и очакването за качество - посещават. Това с чалгораните няма как да се случи, защото са омърсени и омерзени отвсякъде. Виж какво става във фейса под жълти статии за тях, във вестниците как ги правят на 2 стинки, никога не съм видял такъв черен пиар по Графа или другите попаджии. Нито така да ги гаврят и подиграват бедните хора от народа. Отделно народът е ужасно завистлив и чалгарките го ядат четвартит и заради тва, че имат и демонстрират най-висок стандарт на живот. Просто завист! Но в крайна сметка чалгарките печелят най-много, защото ходят на сватби, по мутри, от трафици по платформите свалят и всичко им е топ. Графа проекти за 100-200 хиляди като Галош и Цура няма.
 8. Ма хората цъкат на нейните хитове, а не на тези на Графа. Този феномен как си го обясняваш??? Хората му ходят на концертите, но не му слушат песните в платформите? Значи само защото името му се води хай и престижно, демек е един надут балон.
 9. Знам доста песни на Гафа, предимно от налагането им по националните медии като второ пришествие. Даже се връщам сега от Кауфланд и там звучеше "Крадена любов", в последните 10 години не са го бутали като направил нещо значимо в музиката. Даже няма и песни с някакви солидни гледания - все провали някакви с 300-400-500 хиляди за години. Успехът му се дължи предимно на това, че е син на баща си и сълзливите му песньовки, дето грабваха жените преди 20 години, когато бяха млади, а сега са в климакс. Една Милица и Татяна са по-интересни от него. А Татяна в последните години има и повече милиони от него в тубата.
 10. Мило, ти си последния човек, който трябва да употребява тази дума в този форум, след като коментарите ти излъчват повече злост от Чернобил-радиация преди построяването на бетонния саркофаг. Нашите любимки са най-добри в празненето, не в пълненето ❤️
 11. Andrew Cunanan.

  Всичко за сръбската музика

  Баси панаирите дето сте направили в тая тема. нямам време да ви чета глупостите сега, но stay tuned.
 12. Виждаме, виждаме колко са достоверни.
 13. И преди изказването за Калория никой не слушаше Фекали и фекалното й творчество, соу...
 14. Като нямаш аргументи пишеш ейтакива малоумни сентенции. Казах ти - не претендирай за достоверност, жалко е, че и смешно. По така изтъкнатите от теб стрийминг платформи чалгата доминира попа. А в БГ радио знаем как се урежда първо място за най-въртяна песен. Ако хората искаха да си пуснат песента на Графа - тя щеше да има много повече от някакви си мижави 500 000 гледания за година. Това, че са я чули не по тяхно желание, натрапена от 100 места - не означава, че някога е била хит. Ти престави си чалга хитовете да имат такива промоции по БГ радио и БТВ - не 10, а 40 милиона гледания ще направят.
×
×
 • Create New...