Jump to content

Fast

Rеspеct
 • Коментари

  11200
 • Регистриран

 • Победи

  5

Последно Fast беше ТОП потребител на Септември 29 2019

Fast имаше най-харесваното съдържание!

Репутация

5059 Excellent

About Fast

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Последни посетители в профила

22713 посещения в профила
 1. С течение на времето ще я харесат. Чисто като човек е много скучна личност, поне от това което показва по интервютата.
 2. Предполага се че тази тема е главно за актуалните новини, докато задълбочените кариерни анализи и тн. принадлежат на темите за изпълнителите.
 3. Пренасочвайте дискусиите за Глория в нейната тема за известно време. Стана банално вече.
 4. Разбира се че има вариации. Аз визирах по-твърдо убедените либерали и консерви.
 5. Темперамента е унаследим и вроден. Личностните черти проличават още от детската градина. С напредъка на годините, хората стават повече, от това което са, освен ако не си увредят определени части от мозъка, в следствие на сериозни падания по глава, катастрофи, заболявания или селективни обременявания докато все още се развива (злоупотреба с цигари, алкохол, наркотици и тн.). Дори ако решат да се правят на нещо, което не са, в един даден момент лъсва истинската същност. По-силно е от тях.
 6. Това е съществената част. Няма смисъл от разпалени емоционализирани спорове, или поне аз не виждам такъв.
 7. Тук не става въпрос за американски партии, а за темпераменти. В България не се усеща толкова този ефект либерали срещу консерватори, защото преди години комунистите са изнесли селските хора, по-голямата част от които са с консервативен темперамент в градовете в името на идеологията им. Ефекта е виден..
 8. Не знаех че са пускали песни на Milena Records по Планета.
 9. Аз помислих че се опитваш да кажеш друго. Статистически, консерваторите са по-податливи към конспиративни теории, към която приспада и алтернативната медицина, но някои либерали също я практикуват, в следствие на участие в нетрадиционни new-age религии или култове, което е свързано с висок фактор "отвореност" . Мисля че случая на Джобс е по-скоро такъв. Не съм запознат до такава степен с личния му живот. Ще се осветля.
 10. Вярата в алтернативна медицина не те прави автоматично консервативен. А и той никога не е пропагандирал този начин на живот в публичното пространство. За създаването и развиването на компания от подобен калибър се изисква сериозна иновативност, каквато консервите физически не могат да предложат. П.с. докато разделяш хората на умни и прости, няма да стигнеш доникъде. Всеки блести по свой си начин.
 11. От моят опит, споровете ми с консерви винаги са свършвали по г/д идентичен начин, така че карам директно с фактите.
 12. Либералите не са просто голяма група от хора с някаква обща цел. Това са приказки за лека нощ. Темперамент е. Политическите виждания, и степента да убеденост в тях могат да разкрият много за личността. Мозъчната структура на по-консервативните хора е устроена различно. Имат по-силна развита лимбична система за сметка на по-слабо развити фронтални дялове, което ги прави по податливи към страх и религиозност, и имат по-ниска емпатия, креативност, както и толеранс към новото и различното. При либералите е точно обратното. Не е случайност че окупират сферата на технологиите и изкуствата в световен мащаб. Ако нямаше либерали, нямаше да има компютри, мобилни устройва, интернет, нито какво да слушаш или гледаш.
 13. Не е никакъв нов световен ред. Просто консерваторите прогресивно загубиха влиянето си над социалните политики, защото показаха на света, че им липсва капацитет конкретно в тази област. Един човек с по-консервативни възгледи може да бъде отличен банкер, инвеститор или бизнесмен, но в никакъв случай морален водач, защото по природа е устроен да облагодетелства само себе си и себеподобните си.
×
×
 • Create New...