Jump to content

Fast

Rеspеct
 • Коментари

  11914
 • Регистриран

 • Победи

  7

Последно Fast беше ТОП потребител на Април 5

Fast имаше най-харесваното съдържание!

About Fast

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Последни посетители в профила

23718 посещения в профила

Fast's Achievements

Зарибен

Зарибен (6/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

6k

Репутация

 1. Безнадеждно е да се очакват базово уважение и благоприличие от хора, които се гордеят че са политически некоректни.
 2. Десетилетия наред мигновеното превъртане е било считано за невъзможно, защото всичко се е записвало аналогово. Когато се появи нов пазарен тренд, без значение на какво, е нормално да има голям бум в продажбите първите няколко години. Средностатистическия купувач търси конвенционалност преди всичко.
 3. Според RIAA, пикът на касетите е бил $7.8 милиарда, а на дисковете $20.8 милиарда. Било е ново и революционно нещо, че можеш да си сменяш песните с един бутон.
 4. Компакт дисковете стават популярни тогава.
 5. Не се въртят много песни от 90те, и почти никой не иска да се сеща за този период. Особено в България.
 6. Знам за тези концерти, но за повечето тях се говореше, че събирали минувачи в залите с покани часове преди началото. Единствено Слави и Лили пълнят чисто.
 7. Чудя се в кои други държави го има това само един-двама изпълнители да разпродават зали при действаща и жива музикална сцена. Наистина ли е толкова заседнало населението, че не могат да си отворят сърцата и за други певци? Ако не е Лили Иванова, ще бъде Слави Трифонов. Никакви среди положения. Става банално вече.
 8. https://nova.bg/news/view/2022/11/27/391822/камелия-провокацията-трябва-да-има-съдържание
 9. Fast

  Преслава - Мълчете си

  Изпяването е на ниво, както обичайно. Но много ме дразнят текстове, където лирическата героиня се опитва да рационализира грубото отношение на половинката си. Няма по-досаден троуп.
 10. Fast

  Преслава - Мълчете си

  Защо скри темата ми? Аз бях първи. Другия път ги сливай.
 11. И да имаше комисия, пак е конфликт на интереси. Бяха като най-обикновени фирмени банкети, но когато сме били по-малки, не сме знаели по-добре, и сме ги намирали за интересни, интригуващи и драматични.
 12. След последната церемония стана прекалено очевидно че раздава награди на база приходи, а не по заслуги, и искаше да се скрие зад зрителите. Хакерската атака му дойде като перфектно извинение да се измъкне от кашата, която е забъркал.
×
×
 • Create New...