Jump to content

Fast

Rеspеct
 • Коментари

  12882
 • Регистриран

 • Победи

  7

Последно Fast беше ТОП потребител на Април 5 2022

Fast имаше най-харесваното съдържание!

About Fast

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Последни посетители в профила

25384 посещения в профила

Fast's Achievements

Наставник

Наставник (8/14)

 • Well Followed Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

7,3k

Репутация

 1. Вчера в ТикТок ми излезе някой който го чува като "Да не съм светофар, с най-добрия съм била" 💀
 2. "Мила моя симпатична си ми, ще те черпя пури" "Ти си пор!" ".. и г*за ще гори, а ти гаси"
 3. Помислих че хоста има затруднения с четенето на базата. Форума на няколко пъти прекъсваше, неща се разваляха.
 4. Нямах предвид това, а че подкрепата й е доста радикална (пусни си клипа от цитата), и може би заради това са я дръпнали от спотлайта. Към момента Демократите са по-приемливи, защото републиканците са фашинизирани. Не виждаш ли в какво са се превърнали от ерата на т.нар. чаена партия до сега? Установили са култ към личността около превратаджия, а ако спечели имат план за 2025 година, в който целят да смачкат Американски устои и преправят 200 годишно законодателство, за да му осигурят малко допълнителна власт, и отнемат секуларни права от населението. Бащите основатели се обръщат в гроба.
 5. Охо, 88. Тях също не ги бяха излъчвали от 15+ години. Коя песен е това?
 6. Галена определено не е изпадала от борда, но в предишни години й се носеше славата че била експериментална, новатор и тн. а в днешно време го кара само на дискотечни балади.
 7. Факта, че Преслава не се бъхти толкова прави успехите й да (изглеждат) по-органични някак си. По-добре е пускат песни за кеф, пък каквото се хареса. Ето, вижте Андреа наля толкова пари за песен на Оцко със скъп клип и всичко, пък нищо не стана.
 8. Най-якия сингъл от Radical Optimism до момента. Трябваше да бъде лийд.
 9. Не точно. Всичко при нея крещи че е доста крайна, ride-or-die демократка. Проблемът е че подкрепата която е изразявала в публичното пространство няма вид на активизъм, а по-скоро на simp-ване, а това е доста отблъскващо като за щатска аудитория, защото преди всичко е личност, а не ходеща политическа програма. Трябва да се спазват някакви граници. Спомням си че веднъж беше гласувала за бивш републиканец в междинните избори или нещо такова, което само по себе си не означава нищо, защото и там (като във всяка партия) има центристи, които са склонни да менкат партии, когато нещо не им изнася. Не изключвам просто да го е харесала като мъж предвид характера й.
 10. Бренда й поразвали малко партито тази година.
 11. Тези дни се натъкнах на новини че според някои журналисти, спадът на Кейти не бил органичен, а планиран защото уж не ставала за "woke" певица. Ако е така, донякъде ги разбирам, защото както съм констатирал и преди, третира Демократичната партия все едно е БКП. И Beyonce май е малко такава, но поне е low profile. Добре са я напътствали да стои далеч от интервюта.
 12. Толкова се дразня всеки път като го видя това. П.С. и ТикТок са започнали да слагат авто руски субтитри на БГ видеа. Срамно е уж едни от най-добрите алгоритми да не могат да различават два коренно различни езика.
 13. Е ако се изтърси че ще участва, това ще бъде в нарушение на договора. Отделиха й доста ефирно време и натисна бутона на късмета. Това предаване е доста изчерпано откъдето и да погледнеш, макар и рейтингово и мисля, че са замислили следващия сезон като финален, или ще направят дълга почивка като с Биг/Вип Брадър. Личи си по предстоящия концерт в Арена Армеец че са започнали да развързват кесията. Галена е с хонорар за трима-четирима участника сигурно.
 14. Днес подразбрах че Гергана, подобно на Камелия си триела сама клиповете с милионите в Ютуб.
 15. Помня колко оплювахте Преслава че уж била западнала задето приела да участва в Капките, а сега Галена върви натам.
×
×
 • Create New...