Jump to content

Fast

Rеspеct
  • Коментари

    12922
  • Регистриран

  • Победи

    7

Последно Fast беше ТОП потребител на Април 5 2022

Fast имаше най-харесваното съдържание!

About Fast

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители в профила

25472 посещения в профила

Fast's Achievements

Наставник

Наставник (8/14)

  • Well Followed Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

7,3k

Репутация

  1. В тази тема формално е разрешено да ги нареждате. Това е идеята (поп фолк скандали), жлъчта да бъде изолирана на едно място. Проблемно е когато се случва в други части на форума (напр. онлайн темите, тези на изпълнителите и тн.), или замесвате техни роднини. Аз лично бих забранил само обидите въз основа на защитени категории (като етнос, сексуалност, полова идентичност) Гей/транс шегичките са безвкусица.
  2. Тя не пуска кавъри принципно.
  3. Fast

    Hidden gems

    2012-14 периода е някакъв златен фонд за скрити хитове. Не знаех че тази песен на Мелиса е от Ганев.
  4. Все пак говорим за човека, който изхвърли драг персона, благодарение на която държи най-гледания български клип за едни изкуствени косми, които даже не му отиват.
  5. Не си спомням точно. Май не беше дошъл за снимки, и е трябвало да се търси друг режисьор в последната минута, или това е друг случай?
  6. Ютуб ми препоръча странно интервю на Андреа отпреди години, където е говорила на английски. На който му се занимава да извади бисери.
  7. Някои даже имат по три версии. Пр. Мария - Сладко, сладко. 1) С цигарите 2) Със замаглени кадри 3) С подменяни кадри (текущата версия за ТВ ефир) А през периода 2011-2012 вървяха по още по-тънък лед. По ТВ буквално нищо не можеше да се забележи, но предоставяха FTP достъп до големите ъплодъри във VBOX7 с цигарените варианти, за да прокарват тях в Топ 40 класацията, вместо обичайните прекачвания от PlanetaPlay или ТВ рипове.
  8. Страст на кристали е от 2008, но Галена се беше снимала с Емилия в първата реклама през 2007 година. Преслава бе рекламно лице на друг бранд, Карнобатска. Мастика Пещера - Сезона На Дините (2007) WWW.VBOX7.COM Режисьор: Димитър Митовски ; Клиент: Vinprom Peshtera ; Агенция: *** ; Подробности: 35 секунди, 2007-та година
  9. Май Емилия и Галена ги докараха във фолк средите през 2007. С тях бяха първите реклами "Сезонът на дините" ако не се лъжа. По това време, от Пайнер започнаха да им правят компилационни дискове, които лепяха по мастиките си. Започнаха да произвеждат цигарени изделия, когато купиха пловдивската централа на Булгартабак през 2008, а до средата на 2009 почти нямаше клип, който да е без Мерилин и по двете фолк телевизии, а по националите организираха измислени конкурси за красота като Мис Мерилин. Дори когато в самите клипове да нямаше цигари, караха замесените изпълнителки да се обличат като Мерилин Монро и да ходят така на обществени събития. Билбордите им бяха на всяка улица, във всеки хранителен магазин и супермаркет. Нямаше измъкване. Спомням си колко предаден се чувствах от цялото това нещо, и ме отказа частично от чалгата за 2-3 години сигурно. Почти не им обръщах внимание. Доста гадна година. Стоичков, Рачков и компания с хазарта пасти да ядат пред това.
  10. Не е изключено. До 2012 са имали взаимоотношения. Но съм останал с впечатлението, че подобни договорки са ставали под масата, защото по закон рекламата на цигари не е разрешена в ТВ ефир и чак ги глобяваха.
  11. Давали ли са предизборни реклами там?
×
×
  • Create New...