Jump to content



Online: Фики - Ако искаш


Препоръчани коментари

  • Отговори 39
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Тъпа песен, с ужасен текст, лишен от всякакъв смисъл. Такива текстове продават - факт, но са готини когато в тях има някакви яки лафчета, а тука няма кое да харесаш. На Фики времето май изтича, време е за нови попълнения.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Изобщо не ми хареса на първо слушане- нито музика, нито текст. Клипът е много дразнещ с тия момичета, които си отварят устата все едно пеят, какъв е смисъла? :mf_surrender:

Не му отиват такива песни, по-добре му лежат от типа на Кой и Беше обич, с по-качествени тестове. Защо се опитва да взима нишата на Галин не мога да разбера.. той Галин ако можеше да пее и той щеше да прави песни като Кой и Беше обич, но гласовите му възможности стигат само до боботенето в 5,6,7,8 и е доста ограничен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Клипът е уникално тъп и смешен. Най-много се дразня на хора, които имат възможности, а предлагат посредствени неща.

Песента има хитов потенциал, за разлика от предишните му, но го няма онзи стар Фики. За мен той трябва да прави песни тип Горе-долу, Беше обич, Стига и т.н. Този стил да си го остави за Галин.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Дори не я изслушах. А Фики по принцип не пуска слаби песни. Очаквах нещо модерно и готино като "Малката" или "Джале, джале". Опитал е нещо различно, но тази ниша не му отива. Той има глас, който трябва да показва, а не да рапира.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това на кой е? - Фики, Галин.... вече не правя разлика, ако не погледна клипа и надписите. Ако това наистина се харесва, да си го слушат. На мен ми е първо и последно пускане и то не цялото. Последното на Фикрет, което можех да слушам е онова дуетче с Галена. Беше някак свежо с балетите и т.н. Това не е, ама никак.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мии мен ме изкефи, ще стане хит, и Фики някак си е много по-приятен в тази роля, отколкото Гейлин.

+1

Веднага ми се наби песента в главата. И Фики изглежда брутално...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента е ТОП. Музиката кърти.

 

Иначе си личи колко се е комплексирал от Галин, принуден е да пуска песни в стила на Галин, понеже именно той въведе тая вълна бийта в песните. Няма лошо, по-добре така от колкото турските му цигании и извивки. В клипа отновое с мега нелепите движения и танци.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Супер е. Първата чалга, която ми хареса тази година. Не откривам нищо галиново в изпяването. Типична чалга си е, малко по-различно изпята и с това интересна. Браво!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

На припева наистина не се разбира, че пее той. Немелодично и скучно ми идва парчето - много наблъскан текст, никаква хармония. Този стил нещо не ми се връзва с Фики.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...