Jump to content

foxy_vd

Ramaniacs
  • Коментари

    7180
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от foxy_vd

  1. Не, разбира се. В днешно време концертите са бутикови изхвърляния без бизнес стойност. Ако някой иска да прави бенефиси, за да се гледа на старини, прав му път. Софка примерно с какво и помръдна кариерата като направи концерт миналата година, като пак виси при Сашка да и реди участията? Последния концерт с някакво значение за бизнеса беше на Глория през 2003 година, с половината Пайнер гости.
  2. На панаира само сърби и това, което ни докара Сашка от нашите. То друго тук и не върви. Хитове.... само за Джордан се сещам. Другото минава и заминава. Пеят си старите песни и те така. При Камелия си е същото като в предните 10-15 години. Щом още и вървят старите хитове и прави достатъчно участия, значи всичко е така, както го е искала. Тя и с този малкия май много и не и се ходи по кръчми, но бързо пали. В тази връзка, тя май требва да черпи. Преди малко мернах това нещо с Крум.... по ТВ Планета? Как се е решил дъртия да я допусне не знам. Може би изкуфява. Хората стават като деца в тия години неговите.
  3. Деса "Общата" обиколи целия ГЕРБ и сега отива да опраска ДПС? Нема никаква музика, ей! Хващам се, че започнах да избягвам чалгата. Аз най-дъртия чалгар?
  4. Сега е на тема "деца". Другото, каквото дойде. Някой ден, може и концерти да има, но не сега. Сама си е шеф, работи каквото иска и когато иска. Няма на кого да се доказва и да гони Михаля....
  5. Няма нищо невероятно. Това, че я представих тук покрай напускането на Пайнер от Кама не значи, че не е гравитирала около нея още от 13-14 годишна. Дори текстове за песни пишеше. Оправна мома е Сашето. Малко рамо да стигне до Весна Змиянац и натам стана по-лесно. Иначе, Меди Гогов си е лично нейна разработка. Което ще рече, че има звезда № 1 в чалгата.
  6. Разгеле, реши се най-накрая Галена да се махне от Пайнер. Но по-добре късно, отколкото никога. Требваше загубена кауза като Деса да бъде реанимирана, за да поверва, че навън не е толкова страшно. Но както и да е, много хубава новина. Въобще напоследък всички са едни такива готини в тая чалга, дори отврат като Азис. А дъртия се предаде, този път окончателно. Сега заслужава една назидателна тирада от към Банишора, но там са широко скроени, не гризат от жив труп докато е още топъл, както целия Пайнер по команда правеше с тях през 2014. Странно нещо е живота, винаги в края на всеки цикъл слага нещата на мястото им. Мислех да пиша нещо на панаира тук, но немаше смисъл. Факт е, че дори безсмъртни като Миле Китич и Драгана остаряват. Да, публиката пак е там, но и приблизително не е същото на техен концерт в сравнение с преди 10, 20, камо ли преди 30 години, когато за пръв път пяха на стадиона тук при нас. Меди е абсолютният чалгар № 1 в момента и дори Азис не може даже да го доближи. Имаше най-много хора, заедно с Драгана, приет бе по-добре и от Фики през 2014-15. Всичко, до което се докосне му се получава. От гребена на вълната се вижда чудесно и само може да съжалява, че няма турнета за да бъде коронован. За кака ви Камс нема да досаждам. Последен ден, уж никой на панаира и като излезе, все едно от дупките излезе тоя народ и пее та се къса. Общо взето си е вечна в тоя бизнес и нема мърдане с годините, дори и с носа, замръзнал в кота последен стадий. Не ще да се изправи накрая, но и това е решимо. Иначе, спица и половина. Имам чувството, че се стяга за нещо като Плейбой, щото много у форма, ама много.... и в нова 7-ца си вози гъза. Иначе поздрав с безспорния хит на 2023.
  7. Разбирам те, време е нещо да издаде не защото и трябва, а за да сръчка малко конкуренцията, щото само Галена и Цура Янева опитват да правят нещо в тая чалга. Щом не мога да си сваля 10 песни за колата, значи кризата е повсеместна и всичко стана ниво "Биляниш". Смятай щом Деса и Емануела си връткат песни, за да се похвалят с нещо като хитове, ама правени от друг значи, че идеите са на привършване. Най-лошото е, че и нови млади няма. А преди 4-5 години една генерация загатна нещо, но стигна само до скалпелите на хирурзите и копи-пейст на Камелия 2002.
  8. От 2008 година държа тикче на страницата на Карлеуша в социалните мрежи. Винаги е изкарвала нещо впечатляващо, когато е пускала албуми. Днес обаче слушам, слушам новия и продукт и нищо. Сега започвам да я разбирам що направи такава голяма пауза. Нищо за издаване нема. Да, ще го пробута на медийно ниво, ще залее със себе си социалките, но до там. По-добре да хвърли това в коша и да прави друго. Това не става.... п.п. Камелия си е наша и отдавна е легенда. Ще ти я снимам на панаира тук на 26-ти.
  9. Верно ли Карлеуша е рекла това за българските песни в Сърбия? Честито ни! - 30 години чакам такъв комплимент от тяхна голяма звезда. И ако поводът е Ганев и песните му - евала на пича! И аз много го харесвам. Дори това лигавото на Джордан и Цура из голф игрищата. В тази връзка, това е официално изпускане на нервите в Сърбия по повод кризата при композиторите им. Опитах да си изтегля някаква музика на флашка за колата и след големо търсене преобладават сръбски кавъри, ама на български песни. Теа Тайрович им строши главите с последния албум именно с наши песни. Сашка "Ангелчето" дори е започнала да и прави българска програма из нашите клубове, а цената и върви стремглаво нагоре и за една година скочи от 6000 лева на 8000 евро. И още нещо - в албумите на топ имената в Сърбия Милица Павлович и Карлеуша няма нито един хит.
  10. Е, те бяха решили отдавна, но така дошло. Взели са го април, но го обявиха по празниците, а и Цветко имаше рожден ден тогава и така. Разни баби сега се правят на мераклийки да го гледат и те си обикалят по участия. Като гледам и как правят програмата си със Сашка иде като нещо като 2-3 дни работа, 3-4 без работа, а и повечето са в София, та не са се озорили. Може би трябваше да пробват по-рано, примерно преди 5-6 години. Нямаше да има разлика. Но щом са решили сега, значи е трябвало така да стане. п.п. На панаира като дойде ще видим как го карат с дете....
  11. Вероятно "Милионерче", той я обсеби от Назмилер...
  12. Добър вечер! Що говорите така за Тони Стораро? И двамата му сина си изкарват участията с неговите песни. Това, че тази година е супер слаба за всички не значи, че все така ще бъде.
  13. Точно па ти за моя аргументация да говориш е прекалено претенциозно. Упадъкът на Кама, за който много обичат да говорят такива като теб е басня, която се разпространява от агитките на изчерпани и безперспективни изпълнители. В годината когато Деса уж си би шута (договора и свърши), Камелия бе по абсолютно всички показатели пред нея, а по продажби сравнения не може да има. Но да, през 2003 година Деса бе в пик, който никога повече не достигна. В тази 2003 година дори Глория и Ивана бяха направили пълна реконструкция на кариерите си и някак за Деса и топ и много спорно и това. Нейните проблясъци бяха когато се залепи за Азис. Едни нейни съветници така хубаво я подведоха, че може сама, че пропусна истинското време на турнетата по стадионите и кариерата и логично потъна. Опита много неща, включително да се върне в Пайнер, но нищо вече не бе същото. Мога обаче да ти кажа едно нещо за Деса, което е факт и което иде да покаже след точно 20 години кого трябваше да слуша през 2003 година. Меле, най-успешната част от кариерата Десова след края с Пайнер през 2003 е днес, през 2023 година. Никога не е имала толкова участия и хонорар колкото днес. Никога не е била толкова спокойна и уверена като днес. Дори отслабна до нива, които никой не вярваше, че може и видно и личи, че е доволна. Сега простите въпроси: - Кой менажира Деса днес бре приятелю? Кой и показа как се прави? Кой го правеше същото 25 години? Защо днес слуша, а през 2003 година не го правеше? Ама хайде да не спорим пак кое е първо, яйцето или кокошката? Истинската машина в чалгата е Камелия и всички, които искат да успеят следват нея. Не е нужно да се открива наново топлата вода. На чешмата има кран с червена точка. Пускаш и тръгва...
  14. Да, бърз поглед в изминалите 30 години чалга показа безспорно, че Камелия е най-голямата, най-продаваната, най-иновативната, най-атрактивната и най-медийно реализираната наша чалгарка. Тя е не само топ на всякакви сцени, но си спечели уважението и на най-големите хейтъри на чалгата от БТВ и Нова ТВ, като и те горките като стане въпрос за този бизнес търсят приоритетно нея, за да каже нещо със света, че от колежките много смисъл нема. Е това не можаха да преживеят в този бизнес, особено символите на старата генерация Глория и Ивана. Най-тъжно за троловете обаче бе когато Кама натри носа на Митака и му обясни къде винаги са зимували раците, като първо му каза как ще напусне и нищо няма да последва, а после като го реализира на 100% мазно го запита: - Още ли мислиш, че без теб не може? п.п. От много години съм ви предложил да не влизате в такава полемика, защото е губеща.
  15. Не визирам конкретно никой. Просто те двете са болни за актуален хит и нямат скрупули да направят дует дори с Митко Пайнера, ако това ще им донесе мъничко моментна слава. А за Преса и дуетите и с Кокаина се бях обаждал в Сигнал+ когато гостуваше Кокаина и лично му казах, че прекалява с дуетите с Преслава. Той нещо замота, смени темата, направи се на духовит, малко шегички и до там. После верно спряха с дуетите с нея.
  16. Да, доста гнусно изглеждаше това на Преса и Галена с Фикрет. В смисъл, пунтираха се една-друга, но на сметка от това бе Галена. Пайнера пък бе доволен, че не харчи пари, а гледа цирк като всички останали. Когато обаче договора на Фикрет свърши, най-прекаран се оказа Митака. Щото Тони Стораро излезе по-голям хитрец от него. След сръбските дуети и Преса взе да гледа Сашка в очите като Галена, но те двете по принцип са всеядни. Направят някой удар с някой дует и докато не омръзнат с втора, трета част, не се спират. Ударите обаче все по-рядко са истинско попадение. п.п. Всеки месец ли сменяте темата за дискусията бре?
  17. Добре де, нали имат продуцент? Той за какво е бре да ги в патките? Най-мразя да гледам това в ефир. А от всичката тази гавра винаги най-голяма е със Софка, винаги. Тя добродушна и не много умна и даже не зацепва когато я бъзикат тънко. И те понеже знаят, давай да гаврим. Нема да забравя един "Брадър" как я извозиха прилично пияна да си признае, че е абортирала с близнаци от Коко Динев. 10 дена въртяха тези 2 минути от извадката. После вкараха за 4 дена Кама с там някакви си техни идеи, но Софка пак подкарана заговори за силикон с нея. И стана един разговор, 100 пъти го въртяха. В смисъл, да се покаже колко проста и неграмотна е циганката.
  18. Това в горния пост е един от поредните изнасилени театрално-поп-рок опити на официалната пропаганда в държавата да наложи определени имена от шоубизнеса за звезди, като ги пришие за някаква благотворителна инициатива. Всъщност, ако забелязвате в последните 10 години се направиха безброй опити по този начин да се изхвърли чалгата от текущия тренд, като се пробутват на публиката псевдо имена с недоказана стойност, но пък горещо налагани във всички медии с кратки репортажи и дебилска упоритост от редактори и ПР стратези. Само не разбрах през тези години едно нещо. Чалгарките като знаят, че са викнати там за да бъдат гаврени и при неуспех на събитието заклеймени, че точно те са причината за провала, защо им се връзват на провокациите? Разбирам, че не им достига ефир, защото в декадата 2000-2010 бяха преекспонирани, но тези, които са канени поне имат достатъчно опит да преценят тези елементарни неща.
  19. Не е нужно нищо да правя вече. Аз само седя, чета ви и ви се радвам. Едно време през 2004-2005 години в първите форуми бе несравнима лумпениада, в следствие на промитите мозъци и легенди аранжирани от Маргарита Лозанова. Днес от "кралските" си ми останал само ти и Стефчо от Пловдив! А аз си пиша същото, ама опонента го нема. От "десовите" все още се мяркат двама-трима, но са далеч по-читави и култивирани в сравнение с оная побесняла секта, която бяха. И пак сме там, че си говорим за участия, хонорари, концерти и аджеба един такъв у НДК или "Арената" избива ли години в миманса и кой е правилния избор на кариерна стратегия? п.п. Кажи им на тия тук, че от "Проект 13" минаха повече от 10 години и Пайнер нищо нейно не държат.
  20. Да видиш ти, "You Tube" поколението* е сърдито, че Камелия му е сложила пълен игнор и не ще да прави пари от трафик в любимата им платформа? Ами може да си го позволи бре хора. Вече е на 8000 на участие. Какво повече да иска от 15 участия и някоя друга сватба на тия пари? И това без You Tube? Как смее? За коя се мисли? Какъв "срам" само, че не е качила авторската песен на Стефан Статев "Ангелска жена"! Тя даже е изпълнена на "Тракия фолк" по настояване на Митака. Направо е невероятно колко тъпа песен може да харесва г-н Пайнера. От срам повече никога не я е пяла и никакви такива компромиси не е правила до.... "Всичко дадох". Но, никой не е застрахован да уцели греда след години прекарани във вкарване на гол след гол. Обикновено това се получава когато пазаруваш няколко песни от един автор или екип. С хубавите взимаш и някоя тъпа, като правиш умел политически ход да дадеш възможност на авторите да захлебят с повечко пари, а ти да си отсееш качеството. п.п. "You Tube" поколението* - Меле, ти не си от тези, вече си дърт.
  21. Така де, още малко и ще и връчиш бухалка да подрежда децата в клубовете. Безсмислено е да се продължава този спор в тази елементарна плоскост, но няколко неща за нея са ясни като бял ден: 1. Камелия има супер продължителна и бляскава кариера, която е перфектно менажирана. 2. Успехите и не са плод на перфектните и форми, а на десетилетия упорит труд и правилна самооценка. 3. Мястото и в шоубизнеса е запазено защото, почти гениално умее да не досажда със себе си.
  22. Ти не си ми в категорията пич. Немаш и 10% от необходимата ерудиция за да стоиш сериозно в спор с мен. Разбирам, че фантазирането върху подочути изказвания и тяхното напълно погрешно тълкуване са те накарали да изпаднеш в глупавото положение, да приемеш за даденост една обикновена своя халюцинация. Камелия мен няма как да ме нахока, нито пък аз да и слугувам. Ако така си представяш отношенията между хора, които по някакъв начин се познават е твърде плоско и елементарно като теза. За последното ще си замълча. То прекрасно показва къде стоиш в скалата на прогреса. Горните изказвания и езикът, който използваш кореспондират много добре с мнението ти за професиите. Един наш публицист бе дефинирал този нов вид появил се по улиците - поскомунистически запъртък.
  23. Разбира се, че келеш като тебе няма да чете. Че ти с твоите 3 изречения псувни и 2 остатъчна селска гъзария под формата на опит за дерибействане зад комфорта на компа кога си написал 2 реда смислен текст? И понеже никоя друга чалгарка не се задържа и на 10% от пребиваването на Кама в телевизионния ефир е някак хашлашко баш в тази насока да се движи селската вечеринка. Всъщност, това с телевизията е другата болна тема на чалгата. Щото никак не възприеха нито 3-те години в "Споделено с Камелия", нито 4-те в "Гласът на България". Но и това със смените са дълги теми. Няма да обиждаме Галена с нейните години в "Гласът" само щото се е усетила навреме, че трябва да си бие камшика, за да се освежи ефира, с което ще си спести примерно последната досадна година на Кама там, когато не искаше да участва, но Галена още не беше готова. Мога да ти преподавам още дълго време шоубизнес и все Камелия ще се озовава горе. В крайна сметка и другите имаха шанс. Едни се възползваха, други не, а масовката просто няма харизма за такова място. Сега обърни смисъла последните изречения и ще видиш кой отива в топа и кой само може да го сънува.
  24. Е да де, знам, че много пречи с тази действаща кариера. Особено на фенчетата на пикливите дебютантки като Ария, известна с това, че при първото си появяване някъде по морето направо роди "от раз" на брат Динко Динев, който е по-дъртия и по-грозния от двамата. Глория се шибаше с другия - Данчо Динев, там по времето на едно клипче "Сезони". В неговия хотел го снима. Още една кифла подобна мислеше, че е набарала на баницата мекото - Емануела. Тя пък със синчето на големия Динев, което ви е по-прясно заради сеирите с детето. Въобще страшно котило, в което ония имат по 3 жени с общо по 6 деца, а чалгарките бяха за разнообразие, Ария най-вече. Такава баш, в едно изречение с Камелия е несериозно. Та някои си пеят, забавляват, правят купона на хората, а кифлите от що да се докарат метреси са забравили кога за последно се видели своя пълна дискотека. При нас тук когато Камелия дойде си кара по 2 часа. Не знам какви 6 песни по 6 пъти ви гонят, но да кажем това е традиционна злобичка към ходещата история на чалгата от Чипровци.
  25. На Кама и малки и големи знаят всички хитове и без да ги качва някъде. Никога не схванахте тази тънка разлика. От оня ден обяснявам тук на 2-3 лица, които явно са повечко защо се получава така. Да, знам, че и вие броячите не можете да си го обясните и като идете някой път на клуб и пуснат нещо старо на Кама седите ококорени, но какво да правим сега, като жената и супер изпълнител с хитове с които може да срути всяка дискотека вече 25 години и това не се променя? Кое да качва? Защо да го качва? Какво ще спечели като го направи? Един вид ще си дооправи биографията или дискографията? На 10 песни да се дере публиката е напълно достатъчно. Никой няма толкова, това е положението. А когато имаш поне 10 вечни тупалки ти си действащ изпълнител, който е оборотен, актуален, касов и носещ кеф на поредното поколение, а не пенсионер пишещ биографии и антологии за да си спомни някой за теб. п.п. Фокси стил, разбира се. Нещо ми се видите странно надъхани, защо така?
×
×
  • Create New...