Jump to content

чушка.

Ramaniасs
  • Коментари

    3649
  • Регистриран

  • Победи

    5

Последно чушка. беше ТОП потребител на Май 24 2021

чушка. имаше най-харесваното съдържание!

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители в профила

23598 посещения в профила

чушка.'s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

5,3k

Репутация

  1. Не знам дали е коментирано, но Яница и Палома са бременни. По темата: Преслава с флоп.
  2. Има първоначален интерес заради имената, но няма да се задържи, до седмица ще сме забравили, че изобщо такава песен е била пусната. Пореден флоп, вече не знам кой поред..
  3. И аз не разбирам защо й се дава акъл. Та това е жена над 40 годишна възраст, която живее по възможно най-удобния за нея начин. Няма никаква самостоятелност, живее с родителите си, от години е свикнала да бъда "втората", по собствено съгласие. Обича лесното и да не си дава зор, това е.
  4. Това са неговите истини, а неговата, има вероятност да не е реалната, а изгодната.
  5. Петя много добре отговори и каза: "защо да пея друго?". По принцип тя е избрана с народна песен, такъв е стилът й, това й харесва. Оставате хората да правят това, което най-много обичат и очевидно умеят. Това, че ти не можеш да възприемеш тази идея, не означава, че тя не е правилна. Има много изпълнители, които могат да пеят поп песни, различни по жанр, но такива, които ще те докоснат и ще провокират различни емоции като нейния глас, малко са. Уважавайте таланта, защото нейният е космически. Още повече, че това е Гласът на България. Нали всички се оплаквахте как не са се пеели български песни, изведнъж някой прави това, отново го критикувате. Това дали ще я чуем занапред или не, няма значение, хората интересуващи се от този жанр, ще я виждат по всякакви мероприятия, предназначени за такива като нея. Тя изпълни своята мисия и стана участникът, който пее българска народна песен и победи. Тя е родена да докосва хората. Запазила е традицията и българското в себе си, от което мнозина днес бягат.
  6. Страхотна двойка! Излъчват много невинност и любов. М+М = ВНЛ
  7. Простира се според чергата си.
  8. Галин: Вече не се правят гледания. Галена: Кой Галин? Моя е при децата ми.
  9. чушка.

    Галена x Азис - А+Г=ВНЛ

    Съвършена, ненадмината, перфектна, това е просто Галена. Само тя може да е толкова недостижима. Изпраща една от най-успешните си години, със страхотен завършек и мегахит.
  10. Дебют на годината - @AndreaForever Раманиак с най-интересни коментари - @Willy @Danger. @Starboy @asylum @penakavalli Раманиак - Най-голям фен - @WindWalkerMonk @Willy @Danger. @Starboy Най-забавен потребител - @penakavalli @Blueberry @Starboy @Willy - Respect на годината - @asylum - Модератор на годината - @pechenko - Потребител на годината - @asylum @Willy @Danger. @penakavalli @Starboy - Потребителка на годината - @Blueberry
  11. Не си упълномощена да му задаваш въпроси!
  12. Дано има и щанд с анцузите й, някой да вземе да се излъже и купи.
  13. Не знам, но чуйте как Галин пее в сторитата си, Мило мое и новата на Симона. Просто е нетърпим, ужасно фалшивее, отвратително.
×
×
  • Create New...