Jump to content

plambata

Ramaniacs
 • Коментари

  2234
 • Регистриран

 • Последно посещение

Репутация

1103 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male

Последни посетители в профила

847 посещения в профила
 1. plambata

  Sarah и Сашо Роман - Вреден навик

  Тая Сара има ли друга песен? Много добре се е получила тази. Сашо с тоя пияндурски глас и вид прави от всяка песен хит!
 2. А ти как точно виждаш герб да се върне във властта? Изведнъж гласовете им ще скочат двойно ли? Или някой рязко ще си промени позицията и ще започне да иска да работи с тях?
 3. Точно толкова нетърпелив щях да бъда. Всичко друго е по-добре от Боко и компания. Смятам, че герб и схемите им са завинаги история. При едни нови избори Кирил Петков и Асен Василев със сигурност ще станат част от някоя партия и това ще промени значително съотношението на силите.
 4. Надявам се да не съм прав. Но поведението на ИТН ме води към подобни мисли. Ако действително искаха да управляват, получавайки подкрепата на останалите 2 партии, а и на масовата част от обществото, защо трябваше да скачат на най-харесваните служебни министри? Защо им беше тази среща с ДПС като беше ясно какви реакции ще предизвика у ДБ? Защо издигнаха първоначално за премиер старата муцуна Ники Василев, управлявал в коалиция с ДПС? Защо се инатят и не желаят да подпишат някакво споразумение с останалите? Много са въпросите и неяснотите. Но въпреки всичко това съм склонен да им дам шанс за няколко месеца да ги видим колко могат. Стига самите те наистина да го искат този шанс, разбира се.
 5. И според мен атаката на ИТН към Кирил и Асен беше тъпа, необмислена и ненужна. Напоследък ми се струва, че Слави наистина не иска да управлява. Поначало целта му беше да размъти водата и успя, но с тази огромна отговорност не виждам как ще се справи. Въпреки това смятам, че днес на срещите ще се разберат и до края на седмицата ще гласуват кабинет с хоризонт около година.
 6. Галена за трети пореден ден с 11 (!) песни в Popnable. 2 от тях в топ 10, вкл. първото място. Такова мачкотене имало ли е някога от някого?
 7. На Преса изобщо не стигам до 10 слушания примерно. Може и да ме зариби с времето някоя нейна песен, но просто не ѝ давам шанс. Не искам да ѝ дам шанс на тая кучка проклета. Капиш?
 8. Слушанията през първия ден - "Слабичко ми идва" Слушанията през втория ден - "Абе не е толкова зле" Следващите слушания - "Голям парцал! Дай ножа да гръмна." 😁 Малко като при "Феноменален" се развива отношението ми към песента с времето. Няма да лъжа - на този етап имам поне 3 по-любими летни песни от Галче, но с това темпо нищо чудно до 1-2 седмици да ми се преобърне тотално класацията. Иначе за есен-зима също съм на мнение, че трябва да гръмне с нещо не толкова комерсинално - тип "Сърце" или "Дай ми любов".
 9. Какъв е този ренесанс при "Кой" - 68-мо място в Popnable? Някой знае ли на какво се дължи?
 10. plambata

  Галена - Ти не си за мен

  Галче е имала и по-силни летни парчета със сигурност, но е зарибяващо парчето. Изпълнението е топ! Аранжиментът ми е леко постен, ако беше по-ударен щеше да е 6 точки.
 11. Да, твърде вероятно е ГЕРБ и ДПС да подкрепят този кабинет. БСП не виждам как ще го направи - просто, защото е супер десен. Ако не постави на преден план махането на Гешев, за който днес и думичка не обели Славчо, мисля, че и ДБ няма да го подкрепят. Как Слави ще обяснява после, че ще управлява с подкрепата на герб и дпс нямам идея.
 12. Не вярвам да се опълчи на човека, който го назначи. А и явно имат различия във възгледите със Слави, за да е кандидат на ИТН.
 13. Ходът на Слави мен лично не ме изненадва. Логичен е на фона на поведението му до момента. Да сте го чули някъде да казва, че ще прави коалиция с останалите 2 партии? Аз не съм. Казваше, че може да работи с тях като по-малкото зло, но нищо повече. Името на Николай Василев също не е изненадващо - още миналата седмица излезе в медиите като вариант. Интересното е, че явно ДБ и ИСМВ са изненадани, ако съдим по това, че мълчат от сутринта. Като фен на Христо и Мая, разбира се, би ми се искало и техни експерти да има в кабинета, но до голяма степен разбирам Слави. Първо, понеже показва, че може да носи отговорност, за което го упрекваха. И второ - бяга от термина "коалиция", който в България е мръсна дума. Като цяло мен лично (като несимпатизант на Слави) този вариант ме устройва. Първо, защото повечето от имената в проекто-кабинета звучат обещаващо. Е, има и недоразумения като Саня. И второ, защото само по този начин може да се постигне някакъв национален консенсус. Резултатите показват, че може би дойде времето, в което конфронтацията трябва да отстъпи на някакво разбирателство с ясно очертани цели пред страната. С подобно правителство на малцинството има шанс това да се случи, най-малкото, защото то ще е постоянно на тръни колко време ще оцелее. Във всеки момент могат да му гласуват вот на недоверие. Така че, подобно управление малко или много ще трябва да се съобразява с поне част от приоритетите и на останалите партии в парламента, т.е. наистина да се търси някакво съгласие. Единственото, което не ми допада в цялата работа, е твърде десният уклон на хората в кабинета, но все пак съм склонен да им дам шанс да поработят известно време и да видим.
 14. Доста глупости изговори за няколко реда. Първо, активността не е чак толкова ниска, колкото я изкарваш. Със сигурност е над 40%. Второ, ГЕРБ не са първи, вече официално (при 99% и непреброени гласове само от чужина), което е голямо събитие само по себе си. Трето, прави ти път към Китай, щом ти харесва повече.
 15. След цялата тази корупция, гнусотия и откровена простащина в последните 12 години се радвам страшно много, повярвай ми. Ако и тези не стават, и тях ще сменим, но това вече не се търпеше.
×
×
 • Create New...