Jump to content

Lelqtian

Ramaniасs
 • Коментари

  8597
 • Регистриран

 • Последно посещение

 • Победи

  44

Последно Lelqtian беше ТОП потребител на Август 16

Lelqtian имаше най-харесваното съдържание!

Репутация

11661 Excellent

3 Последователи

Последни посетители в профила

3967 посещения в профила
 1. На тоя етап някой друг да е обявил кандидатура за президент, за да го подкрепят? официално нали
 2. Като никога не е успяла с пеене, днес неуспелите трактористки могат докоснат Луна(та) от близо само с фотошоп!
 3. Анкетата е могъщ дисапойнт, никъде из отциите не видях "умения в забиването на шЪмари".
 4. Именно. Битиви кво се мотаят ами не спретнат един сезон - то се видя как от младежта нищо не става, вече колко сезона а едно име не сме научили от тоя формат, а що пенсионери ще се зарадват да се видят по телевизора, има толкова потенциал. Хем Гюрга, Жоро Христов, Марга Хранова и други техни набори ще се доволни да се видят по телевизора.
 5. На Гюра ще и дойде реда Битиви като решат да направят Гласът на пенсионера с награда абонамент за Трета възраст.
 6. Lelqtian

  Ваня Великова-SEX Учителка

  А чакай, има време Ванчето да надмине себе си и да пусне още 3 гърмежни гърмежи до края на годината, вече го направи колко пъти от Срешнах теб насам!
 7. Дори разкри нов пазар за творчестово си на индийския субконтинент!
 8. След като пореден ден ни облъчвате с тоя нафталин Гюрга обясни ми как мисълта да е трезва??????
 9. Lelqtian

  Маскираният певец 3

  Като гледам кво са качили - и за моя изненада не е с блокиран достъп - във вибокса, начи за отделна маска има да кажем 10на минутно клипче. Въпросните минути горе долу протичат по следния начин около минута с някви нови "улики" за маската журито се лигави около 3 минути, а на Попов е неадекватен, та или някой да му напише сценарий, за да го изиграе, или да връща тапията за екранен инспектор. Водещите също се лигавят,... но поне са Владо Пенев. Не сериозно, тоя специално тази седмица ли беше толкова зле по някъв повод, или си е така по-принцип? Маската пее около 2 минути и полвина какво се случва след пеенето не знам, щото няям нерви повече, но предполагам лигавенето продължава и ако беше по телевизора, ще има 15на минути рекламна пауза. Тоест шоЛто може и да е 3 часа ефирно време, но ако ни вълнува само пеенето 20 минути ти стигат като превъртиш плявата.
 10. Разбрахме. Гюрга е номер едно, ако не другаде, във вашите сърца. А сега да минем на нещо полезно - вече кой ден поред никой не е преброил коя песен на Галена е закръглила някой милион, крайно време е?
 11. Даже са им много 15%. До разходката до урните още ще паднат, надявам се някъде до макс 3.9%.
 12. <Песен от Испания> Ruth Lorenzo - Quiero Ser Valientes
 13. То според мен е очевидно за всички че я сменила реално - освен нали най-запалените кралски фенове. Никой нормален човек не смята как Гюрга си изкарва пари с пеене. Как точно ги изкарва не ми е ясно и реално не ме вълнува, но с половин концерт годишно и някво частно парти, за което не само я оплюха всички, ми и в болницата го лежа, няма как да стане просто.
 14. Lelqtian

  Глория- Балади

  Твърде тълго и не ми се четеше, видях Кръговрат и понеже си я пусках тая седмица, като единствена песен която се сетих гласоподадох за нея. ПС - Приятелката на баба най-добра си я сложил два пъти май.
 15. В раздела за дебютантки, за пръв път чувам имало певица Ендриъ.
×
×
 • Create New...