Jump to content

Lelqtian

Ramaniасs
 • Коментари

  3281
 • Регистриран

Репутация

1 Neutral

1 Последовател

Последни посетители в профила

993 посещения в профила
 1. Ми то твоето своеволно модериране и цялостнатати мекотелост са си точно грозни и обидни и вместо да ми се правиш на ощипана госпожица като ти се кажат нещата, както са си, е редно да си вземеш бележка за да не ми се налага да ги използвам завбъдеще.
 2. Уж не те вълнуваше, всеки 2ри пост ти е за таз песен обаче, и в същото време на лъжец се обиждаш? И ето, пак си лъжеш най-нагло в жалък и елементарно плосък опит да правиш манипулации - Галена го е поканила да участва в нейния проект. Никой не е натресъл на никого.
 3. Не знаех, че посочването на факти как най-нагло и лицемерно продължаваш да лъготиш е обида или груб език, но той и върпоса ми не беше към теб.
 4. @meleto Гледам че си решил да се занимаваш персонално с модерирането на форума, та да те позанимавам малко и аз. Тука липсва един пост дето сипвах на лицемерното овчарче. Той сам ли го е изтрил, понеже му е трудно да преглътне как беше хванат в крачна с опашата лъжа, или някой друг е взел самоинициатива?
 5. На оправдания си ясен че си обърнеш морала с хастара на обратно, но ще си измислиш нещо.
 6. О йе, определено си личи как не те вълнува тая песен ....
 7. Точно под песни, дето не ме впечатляват, със сигурност не го правя, ама то твойто си е няква извратена обсесия. Мисля, че е врме да си намериш по-здравословно хоби и да вложиш тая енергия в нещо по продуктивно, иначе си зимай брадва и знаеш къде живе омразната ти.
 8. Че то това е още по-зле, бе драги, вманиачено да четеш коментарите за песен. Междудругото изпусна да кажеш как е копирала от Джанет Джексън и как само заради скандалното показване на зърно е минала на Пепа рекорда, щото не сме го виждали обстойно.
 9. Оф, пак ли ша го чоплим тва. Не се ли разбрахме че от оня период най-големия хит е Як мотору с, към момента, 14.5 милиона само от един клип? А Дяволско желание е такъв мегахит, че на съвсем скорошно клипче от участие на Пепа, публиката просто спи.
 10. Мда, мина още цял месец, и никой още не изместил хита на 2019/20! Кралица!
 11. Говорим за оная рекордьорка на Пепс дето вече върви 3ти календарен месец, а клипче на няква избухвация на песньовката така и не се намери из целия интернет?
 12. Ако не друго, коментарите на обичайните запозрени са почти забавно ниво. Крала била визията от клип на Кейти Пери от преди 10на години дето сигурно и тя не помни. Гледам, че е включила и котка в клипа - сигурно е окрала и хитовия филм Капитан Марвел от миналия месец? 4ма текстописци се било подписали под текста - еми явно с 1 повече става номера, щом 3ма най-много да окрадат и преведат текст от хит на броени месеци. Абе изобщо, нищо ново, включително от Галя и Миле Китич, ма айде карай.
 13. Тя анкетата май е кой е най-големия хит за съответните месеци, след този на Клея.
 14. Е тук не си прав - от тебе никой не е изпадал в по-голямо крайно ОТВРАТИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ от когато скачаше на Галя как рекламирала цигари и Пепа никога нямало да почне ОТНОВО ДА РЕКЛАМИРА СИЛНО ТОКСИЧЕН ПРОДУКТ ВОДЕЩ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕ НА МАЛКИ ДЕЦА НА 11-13 ГОДИНИ, но когато си продаде и тя гъза на същата марка при това, я оправда с половин уста и моментално спря да сиголям враг на тютюнопушенето, твое огромно мекотелно лицемерие дето нямаш капка достойнство да си отстояваш заявената позиция или да си признаеш как не си прав. И дори имаше наглостта да злоупотребиш с модераторските си права да затваряш теми, само и само да не обсъждаме не само лично ТВОЯ пълен резил, ами и тоя на Пепа покрай тебе. Щото ти я направи зарезил с тия твои твъдения. И за манипулатори не си отваряй устата дори - по големи и долни от вас Пепови няма. Да ревем месец и половина за клипче, и такова все още няма. Особено след като се оказа че явно умишлено са изразани и представени шепа кадри от цялото клипче, където си се вижда същата стара песен - плейбек и пълно мълчание на песента. И не прехвърляй вината на някой друг - на някои от вас просто не ви изнася да пишете тука, щото вече абсолютно никой извън вашта си агитка не се връзва на "рекордите" и "успехите" на Пепа.
 15. Прайлно. Време е да си пуснем любимо клипче!
×
×
 • Create New...