Jump to content

HIT

Ramaniacs
  • Коментари

    1165
  • Регистриран

  • Последно посещение

1 Последовател

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители в профила

1206 посещения в профила

HIT's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

4

Репутация

  1. Дали на някой от вас му се е случвал подобен проблем? - разбиха ми акаунта във фейсбук и са пуснали няколко поста, които нарушават правилата. В резултат на това не мога да вляза нито във фб, нито в инстаграм. Когато опитам да вляза във фейсбук за малко излиза съобщение, че съм оспорил решението, след което превключва на въпросните постове и пише, че нарушават правишат и мога да ги видя само аз, но нито зареждат, нито може да се достъпи друго нещо в менюто. в инстаграм също излезе, че се прави проверка до 24 часа, излязох от профила и като се опитам да вляза пише, че няма такъв юзър. Някой може ли да съдейства?
  2. HIT

    Поп фолк скандали

    Сега са го добавили, преди това не го пишеше
  3. ЕЛЕНЪТ - Тони Стораро ПТИЦАТА- Деси Слава ИЗВЪНЗЕМНОТО - Гергана ПАУНЪТ -Джена ПЧЕЛАТА - Емилия РОБОТЪТ - Малина
  4. HIT

    Поп фолк скандали

    С кое да влязат в трендинг, с купени гледания от Китай и Шри Ланка ли?
  5. HIT

    Поп фолк скандали

    Галин има 1 милион за 6 дни, Галена 600к за 2 дни, с тия гледания до сега 100 пъти да го беше изместила.
  6. HIT

    Поп фолк скандали

    Явно Галена купува гледания, няма как Тита да закове второто място след 4-5 часа, а Галя втори ден да не може да влезе в трендинг със същите гледания.
  7. HIT

    Поп фолк скандали

    За 5 минути Тита има към 100 000 гледания на клипа в инстаграм Тия от рапа видяха малко хейт и превъртяха игрите. Нека малко и на тях да им сипят. А и до колкото видях и V:rgo й сипал на малката селянка Тита, някой видя ли какво точно е казал? После тя му отговорила на сторито с "не се занимавай с мен, за твое добро ти го казвам"
  8. HIT

    Поп фолк скандали

    Жалък пи ар! Като нищо Галин и пи арката му да дърпат конците на цялата тая нагласена история.
  9. 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината 4. Режисьор на годината - Валери Милев 5. Дебют на годината 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Камелия 8. Оригинално медийно присъствие - Софи Маринова (Участник в Като две капки вода) 9. Оригинално сценично присъствие 10. Артистично присъствие във видеоклип - Камелия в "Името ти" 11. Най-добро изпълнение на живо - Преслава - "Жива рана" (Шоуто на Слави) 12. Баладичен хит на годината - Емилия - "Завинаги" 13. Дискотечен хит на годината - Преслава - "Да гори в любов" 14. Дуетна песен на годината - Цветелина Янева и Денис Теофиков - "Грешка беше" 15. Видеоклип на годината - Камелия ft. Сашо Роман - "Името ти" 16. Фийчъринг на годината - Малина ft. Галин - "Грехове" 17. Албум на годината - Анелия - "Дай ми още" 18. Песен на годината - Преслава - "Да гори в любов" 19. YouTube сензация на годината - Камелия - "Луда по тебе" 20. Певец на годината - Азис 21. Певица на годината - Преслава
  10. Подкрепям Янева да заеме мястото на Стела!! Заради тия двамата форумът е на това дередже..
  11. HIT

    Какво правим с наглият Кондом?

    Единственото, което тия двамата правят е да обиждат всички наред и да натрапват Шефката от сутрин до вечер. Няма свястна дискусия от месеци, само гледания, обиди и измислени класации. И като си потърсиш правата, пишман модераторката почва с избиване на комплекси. Заради тях тук останаха 10 човека. Първо хората им се противопоставиха, после спряха да им отговорят, после да пишат все по рядко, а така като гледам вече и да влизат.
  12. HIT

    Поп фолк скандали

    Направи ги на луди, а те милите не стига, че няма какво да кажат, ами и както винаги ръсят обида след обида и накрая я заплашват нея с бан :1000 (29):
  13. 100 процента е имало микрофони, на места се чуваха супер стабилно отделни гласове и викове. Много жалка тази Преслава!! Да си изпроси четвъртия бис сама!! Само дето някои даже и един не можаха да си изпросят. Обаче това публиката да те извика на бис и сама да почне да скандира песента, която иска да чуе не е било!! И агитка да е, няма значение- такива като Галена, Джена, Емануела, Анелия сигурно също са имали агитки, но никой не ги извика на бис, камо ли да запеят определена песен. Този 4-5 минутен бис беше най-готиното от целия концерт, това е истинска звезда.
  14. СМЯХ Преслава не само, че е смазала, ами то дори няма и някой да се доближи до нейния прием.
×
×
  • Create New...