Jump to content

petya1

Rеspеct
  • Коментари

    1618
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от petya1

  1. Галена сподели, че има над 10 нови песни, които са почти готови за албума, но ще отсее тези, от които е удовлетворена от крайния резултат. Не ми се връзва да пусне толкова много песни през май и лятото песен от Кости. Доста грешна стратегия ще е това. Напоследък е доста разпиляна. Най-добре е да отложи албумът за лятото. Така ще може да пуска по песен на месец и вече с излизането му да добави още 2-3 нови мелодии, за има шанс да се забележат повече песни. В България не върви да се пусне албум с повече от 4-5 нови песни. Зимата или началото на другата година може да си издаде и един албум с топ хитовете през годините, за да ни подготви за концерта.
  2. Ох,Галена никакво старание не е положила в Белград. Как може да излезе като за участие на толкова голям концерт, където може още повече интерес да привлече към името и творчеството си? Сърбите я харесват доста, а тя никакво старание за шоу не е направила. За 3 песни можеше да научи 3 хореографии и да викне балет. Да я бяха направили интересна като стайлинг, а тя ми облякла пайетите и сложила конската опашка като всяка втора чалгаджийка. Едно яко кратко интро с най-големите й хитове и постижения да бяха барнали да я представят. Никаква мисъл отново. https://youtu.be/oIvKbS80_1k Последното ѝ яко представяне на концерт. А има и много по-добри на предишни сборни концерти. Нещо токова трябваше да ѝ е шоуто снощи. Миналата година в Созопол беше същата работа. Нашата не се беше бръкнала и стотинка, а пък после очакват да има интерес към тях. Няма как да стане.
  3. Брутален проект! Видеото е най-доброто в жанра от много време насам. Не е за вярване, че Галена работи по авторска песен с Фивос. Дано не е единичен случай и започне да влага повече и в музика от добри композитори. Колкото и да ме кефи "Горчиво" , разликата между двете песни е огромна. Жескока музика им е направил Фивос. Само като чуеш акондите и знаеш коя е песента. Така се създава трайно творчество. Теа има много добро присъствие пред камерата. Много яка женска енергия има и в песента, и във видеото. Браво!
  4. Нали си на ти с психологията, образовай се първо какво е обсебен, че тези опити за затапки 1 клас са мега смешни. 😂😂😂 От дъжд на вятър пиша в този форум, но иначе съм била обсебена. Дето само днес сигурно имаш повече коментара от мен за месеци на тема Галена. 😂😂😂
  5. А бе и двете пеят по празници на градове и там е пълно с доста деца, които им пеят песните. В дискотеките да кажем са основно тийнейджъри и студенти. Ама в заведения като Джанам или C'est la vie, където само една пържола ти е над 100лв, малко трудно да ходят студенти. В механите също повечето хора са над 30год. Пък и там се пускат нови песни, не ся замръзнали в 2008г. Далеч не ги слушат само цигани и тийнейджъри, както се изкарва тук.
  6. Преска като избухне с някоя хитачка в скоро време, друга песен ще се пее, знаем го това. 😂 То човек се включва, защото такива небивалици се пишат, пък те ще те изкарат с психически отклонение, защото с 2 клика можеш да намериш всичко, което твърдиш и имаш социален живот, а не киснеш денонощно тук да плюеш.. Думи нямам вече 🤐😂
  7. Вие излизате ли, хора? 😂 Няма как някой да ме убеди, че излиза по заведения и "Ергенът" не е тотален хит. В инстаграм, тик-ток, фейсбус е същата работа. Песента гърми навсякъде, ама у Рамания щом не я харесват и хайде веднага тъпотията с купени гледания (доказателства пак няма, нали) . Само тук успехите на Галена могат да се принизяват, само защото при други към момента липсват. И "Горчиво" се очертава голяма хитачка, но просто с "Ергенът" избиха рибата. То само като чуеш парчето, става ясно,че ще е голям хит. Само от 1 качен саунд има над 5000 тик-ток клипчета. Някой, ако намери и другите, нека ги добави. https://vm.tiktok.com/ZGJQk4BUF/ Другите неспирни глупости,че не могла да пее и каква лидерка е, даже не си заслужава коментар.
  8. petya1

    Тони Дачева - Mashup 2023

    Страхотна! 🌹 Тони е много добър изпълнител и невероятен човек! Преди време бяхме заедно на няколко семейни сбирки и впечатленията ми от нея са изцяло положителни. Рядко такъв чист и готин човек да видиш в днешно време! Дано този машъп се забележи и хората си припомнят какви хитове има и да я канят по-често но участия. Успех!
  9. Според мен дори една колаборация между Драганински и Ганев/ Оцко и Ганев пак ще е крачка напред за жанра. Самата Галена използва Оцко като музика и Ганев като аранжимент за "ВНЛ" и резултатът е най-големият хит в жанра за последните години. Ако и за "Паника" беше използвала тази комбинация от двамата, нямаше да звучи така заглушено в песента и щеше да стане много по-голям хит. Оцко въобще не е изчерпан, но просто трябва някой друг да му довършва песните. Повечето големи имена могат да си позволят да работят и с чужди екипи за авторска музика, но там ще стават и по-бавно нещата заради пътуванията, езиковата бариера и предпочитанията. С един конкурс за автори и у нас могат да направят интересни неща, но и това отнема време и най-вече желание. А повечето ги мързи да гледат.
  10. petya1

    Галена - Горчиво

    Страхотен проект! Текстът е много добър. Като цяло тя и там винаги обръща внимание, за да има разнообразие от изразни средства. Клипът е топ. Там поне има изобилие от добри екипи, за сметка на композиторите. Музиката е добра, но е време да си даде малко почивка от Ганев, поне докато не и направи песни тип "Еуфория" , които да се отличават от всичко излязло на пазара. Като цяло, въпреки критиката за авторите, с "Ергенът" и "Горчиво" успя да се реваншира за тъпото трио и "Името ти". Просто към нея винаги очакванията ни ще са за повече, защото е Галена и знаем какви неща може да предложи и го е правила десетки пъти.
  11. Ми аз не видях да има нещо съмнително при гледанията им. Ако има такива - покажете ги. Другото е само предположения.
  12. Няма кво да внушават, защото песента за 2 дни гръмна като тотален хит. Не виждам и нищо съмнително при гледанията. В Тик Ток също вече разбива. Няма как такова зарибяващо парче да не стане хит. Това е клипче на песента на 1- ви ден. https://streamable.com/cusj24
  13. Утре в 18:00 Галена - "Горчиво" Премиера в неделя и 3 дни след тоталния хит с Емрах.. Аз като ви казвам, че е много неадекватна напоследък. Трудно ще пребори "Ергенът" , но дано парчето е добро и успее.
  14. Много яка циганийка. 😄 Тестът е топ. Много ме кефят такива по-лежерни текстове. Музика е много ударна. На мен Емрах ми е приятен като тембър и песни, така че и тук ме кефи изпяването му. Галена доста разчупено и различно си е изпяла частта. Една от причините да е толкова време на върха е точно това,че не пее всяка песен по един и същи начин. Сигурна съм,че това ще е огромен хит. Ако и самостоятелната на Галче за лятото е топ, ще и простим за онова нелепо трио и кавъра на Илиян.
  15. Робов има шанс да стане голяма звезда, но Пашев трябва да смени концепцията за кариерата му. Прекалено дълги паузи му правят между песните и излишни дуети. Това се е получило готино, но му трябват и самостоянелни хитове.
  16. petya1

    Джия - Проверено

    Не е зле, но настина липсва заряд. Като първи клип в канал е доста прецакана премиерата. На мен въобще не ми излиза в търсачката.
  17. Галена е мега неадекватна в последно време.Сега беше момента да забие някое свежо лятно парче.. А тя ми се съгласява да участва в този смешен ПР на Антония и Азия. Единствено, ако песента е добра, бих я разбрала, но силно се съмнявам.
  18. Какви неща? Всичко ли е от Ганев или има и други автори? Галена и Кости правят страхотни и запомнящи се неща,но рядко си го позволява. Дали има шанс за парче от него това лято? Цурето дано пусне нещо добро. Жанрът има нужда от свежи идеи. Такава е скука от всички в последно време.
  19. Галена няма ли да пуска нещо скоро? След онази кариерна грешка с "Името ти" , трябва много да ни се реваншира.
  20. В световен мащаб - Тейлър Суифт ми е най-неприятна. Бионсе също, но при нея поне концертите ми харесват. Преди години ми беше непоносима и Ариана Гранде, и хич не разбирах как стана такава звезда с някакви лигави песньовки и поведение. Като глас също не я харесвах, но после се появи "God is a women" ❤️ и ми промени предоставите за нея.
  21. petya1

    Галин - Обратно броене

    Музика е страхотно попадение, обаче Галин тотално разваля всичко с припева и мънкането си. Много ме яд, когато такива готини мелодии попадат на изпълнители, които не знаят как да ги развият с изпяване и текст. Клипът е тотал щета.
  22. petya1

    ЕМАНУЕЛА - Първа Лига

    😂😂😂😂😂😂😂 Няма смисъл да продължаваме дискусията. Половината жанр значи редят хит до хит, щом това са абсолютни хитове. 😂😂😂
  23. petya1

    ЕМАНУЕЛА - Първа Лига

    И на дискотеки ходя, и с хора под 30 общувам. При Емануела има голям спад, и това е факт. Дай ми пример за голям нейн хит в последните години, защото аз не се сещам за такъв. Тези, които пазаруват гледания, също го правят по същата причина като нея - видим спад към тях. Това само показва,че нямат никакъв мозък да осъзнаят къде им е проблемът и от страх пръскат пари за фалшив интерес, който с 2 клика се разкрива от хората.
  24. petya1

    ЕМАНУЕЛА - Първа Лига

    Няма истински голям хит от години. Това показва точно, че интересът към нея е спаднал. А и тя го осъзнава, щом и напазарува последователи, за да се води някъде най в нещо.
×
×
  • Create New...