Jump to content

DevilWish

Moderator
  • Коментари

    18666
  • Регистриран

  • Победи

    50

Всичко публикувано от DevilWish

  1. DevilWish

    ЕРГЕНЪТ 3

    Ако сега е във форума: "Ти на мене ли ще казваш , че не съм Горджъс" "Не ми слагай думите в устата" Иначе си говори нормално в подкаста, не е типичната истерия като там.
  2. Кречетало го помня. Свалял съм музика от там. Форума на Планета също, но не ми беше интересно особено там. Имаше и друг форум от който сваляхме, но не се сещам... Тогава бяха много.
  3. DevilWish

    ЕРГЕНЪТ 3

    Не й слагайте думи в устата!!!
  4. Клише. Александрова е зациклила, само дуети, само фийтове, една самостоятелна песен няма от 6-7 години сигурно. Последното ми любимо нейно парче беше "Влизам и гърмя", но си остана някъде в 2021 и тя. За Саби може би е една от най-интересните му песни, като това не е комплимент, защото е второто най-поносимо нещо след дуета с Галена. Друго не ми е допадало. Иначе пее, повече ми допада от Меди, но няма правилната самостоятелна песен. Има нужда от това, не от дуети.
  5. music: Tedi Aleksandrova Deyan Asenov arrangement: Deyan Asenov rec | mix | master: Deyan Asenov lyrics: Tedi Aleksandrova
  6. Оранжевото ли? На тоя дали ако му забия един шЪмар под звуците на "Влюбена в живота" ще се влюби? Предполагам даже може и да свърши... В мое лице!!!
  7. DevilWish

    ЕРГЕНЪТ 3

    А, дано! Аман от нея.
  8. DevilWish

    ЕРГЕНЪТ 3

    Това не се очакваше. За Криси - ясно, сега поне няма да й го слагат където и да било. "Няма да ми слагаш думи в устата" "Ти на мен ли ще ми казваш?" Руската салата най-накрая я разкара. Тук не може да се каже коя е 7-ма и коя 8-ма. Т.е. на едно ниво са. Другия път да маха мъжкото лице и топче йо-йо или пък клюкарНадя. Финалът май тази година ще бъде по-рано, може би около 9-ти?
  9. Може, но все пак е по-голям хит. Според мен и песента с Криско е с купени..... няма логика да е с 10 М. "Нямаш мене" 100% беше по-успешна доколкото си спомням. Хареса се песента, не мога да отрека. Даже на фона на песните които пуснаха Анелия и Константин лято 2023 тази им беше най-успешна.
  10. Насладете се на Киара! И на всички кучета , най-вече далматинци и Крюела Девил ❤️
  11. Същински набори. Кой е по-стар? Данюша или Коцето?
  12. Видях, а "Нямаш мене" е с 16. Къде, къде по-успешна. ❤️
  13. Нямам търпение! ❤️ Още съм си със "Свекървище" ! ❤️ Дано е нещо яко!
  14. Музиката е много добра. Текста е по-отвратителен от всякога! Истината е, че едва ли ще си я пусна пак. Видеото слабо, пак се мята, пак разперва двуметровите си ръце. Песните с Преслава и Анелия са къде, къде по-силни!
  15. Тотални флопове. Тоя Криско потъна като титаник. Да, за Криско може да се каже, но за Константин.... ? Тя Непослушен от 2022 или миналата година беше, че съвсем забравих? Песента с Анелия ми се струва по-успешна.
  16. DevilWish

    ЕРГЕНЪТ 3

    Според мен пък тя послъгва, за да не се чувства унижена, че не й е дал роза. Иначе разбрах , но ме съмнява точно тя да не е искала.... Някъде беше казвала, че още има чувства към него. Това за чувствата изобщо не го вярвам. Според мен се говори само защото са в шоуто..... Все пак той излиза с толкова много жени, флиртува, кани ги на среща и е от ясно по-ясно, че отиват за известност. Със сигурност има доза сценарий, да не кажа - голяма.
  17. DevilWish

    ЕРГЕНЪТ 3

    И аз мисля, че ще е Криси Фитнеса. Аз даже се чудя как не я изгони преди Киара и Виктория например? Той си харесва Магдалена, Надежда и Йоана. Валерия също му допада. Мисля, че тези ще са в 4-ката, колкото и да не харесвам Йоана. Надя му допада, но само като приятелка според мен. Там няма химия..... С Руската салата имат химия например. А пък Катя ми е безлична. И там не виждам нещо особено. Така, че - да. Ред е на "НЕ МИ СЛАГАЙТЕ ДУМИ В УСТАТА". Явно иска нещо друго да й сложат.
  18. Той все пак пее отдавна. 1999? Но не съм сигурен. За Галин, Фики, Стораро и Джордан съм съгласен. Може би само Азис ми е по-хитов, защото и Константин се е случвало да не уцели, например песента му с Криско?
  19. Това го бях забравил. Аз мислех, че не е пускал самостоятелна песен от Предишната. Ама от дуетите не може да отречем, че си улучва големи хитове - Не си ти с Алисия, Проблем със Софи Маринова, Сладкото зло с Преслава.... втория дует с Алисия беше добър. Това с бабушкера Данче очаквам да е нещо супер скучно. И тая няма свястна песен от 2020-та сигурно.
  20. А преди нея нещо самостоятелно? Може би от 2014 не е имал?
×
×
  • Create New...