Jump to content

чушка.

Ramaniасs
  • Коментари

    3649
  • Регистриран

  • Победи

    5

Всичко публикувано от чушка.

  1. Не знам дали е коментирано, но Яница и Палома са бременни. По темата: Преслава с флоп.
  2. Има първоначален интерес заради имената, но няма да се задържи, до седмица ще сме забравили, че изобщо такава песен е била пусната. Пореден флоп, вече не знам кой поред..
  3. И аз не разбирам защо й се дава акъл. Та това е жена над 40 годишна възраст, която живее по възможно най-удобния за нея начин. Няма никаква самостоятелност, живее с родителите си, от години е свикнала да бъда "втората", по собствено съгласие. Обича лесното и да не си дава зор, това е.
  4. Това са неговите истини, а неговата, има вероятност да не е реалната, а изгодната.
  5. Петя много добре отговори и каза: "защо да пея друго?". По принцип тя е избрана с народна песен, такъв е стилът й, това й харесва. Оставате хората да правят това, което най-много обичат и очевидно умеят. Това, че ти не можеш да възприемеш тази идея, не означава, че тя не е правилна. Има много изпълнители, които могат да пеят поп песни, различни по жанр, но такива, които ще те докоснат и ще провокират различни емоции като нейния глас, малко са. Уважавайте таланта, защото нейният е космически. Още повече, че това е Гласът на България. Нали всички се оплаквахте как не са се пеели български песни, изведнъж някой прави това, отново го критикувате. Това дали ще я чуем занапред или не, няма значение, хората интересуващи се от този жанр, ще я виждат по всякакви мероприятия, предназначени за такива като нея. Тя изпълни своята мисия и стана участникът, който пее българска народна песен и победи. Тя е родена да докосва хората. Запазила е традицията и българското в себе си, от което мнозина днес бягат.
  6. Страхотна двойка! Излъчват много невинност и любов. М+М = ВНЛ
  7. Простира се според чергата си.
  8. Галин: Вече не се правят гледания. Галена: Кой Галин? Моя е при децата ми.
  9. чушка.

    Галена x Азис - А+Г=ВНЛ

    Съвършена, ненадмината, перфектна, това е просто Галена. Само тя може да е толкова недостижима. Изпраща една от най-успешните си години, със страхотен завършек и мегахит.
  10. Дебют на годината - @AndreaForever Раманиак с най-интересни коментари - @Willy @Danger. @Starboy @asylum @penakavalli Раманиак - Най-голям фен - @WindWalkerMonk @Willy @Danger. @Starboy Най-забавен потребител - @penakavalli @Blueberry @Starboy @Willy - Respect на годината - @asylum - Модератор на годината - @pechenko - Потребител на годината - @asylum @Willy @Danger. @penakavalli @Starboy - Потребителка на годината - @Blueberry
  11. Не си упълномощена да му задаваш въпроси!
  12. Дано има и щанд с анцузите й, някой да вземе да се излъже и купи.
  13. Не знам, но чуйте как Галин пее в сторитата си, Мило мое и новата на Симона. Просто е нетърпим, ужасно фалшивее, отвратително.
  14. Анастас Герджиков е срам за Софийския университет, много жалка подлога на ГРЕБ. Борисов се скри под тогата му. Явно умишлено не издигна директна кандидатура от своята партия, за да не загуби за втори път. Тъжно е.
  15. Андреа е бездарна и това няма как да се промени, акс ще и 100 успехи да е имала.
  16. Новата песен на Симона ще е голям хит. 1/11/2021 г.
  17. Бракът на Джулия и Кристиян е с цел ПР. Цяла София знае, че той прави секс за пари, а лятото е в Миконос да заработва.
  18. Престанате с малоумните въпроси за бащата и майката. На вас, винаги родителите ли ви знаят всяка подробност за вас, всеки ден ли се виждате и обсъждате всеки проблем, който е личен и деликатен. Просто минаване границата на лекомислието.
  19. Това е удобен момент за статуквото, но това решение на КС ще се върне в положителен вариант при Кирил Петков.
  20. Всеки на негово място би се чувствал по подобен начин. Нека не забравяме, че е бил твърде малък и влезе в бинес, който ако не си достатъчно обигран, машината те мачка. Това е подигравка с неговите мечти и цели, искал е само да пее, прави музика. Спомням си, когато излезе за първи път на голямата сцена с Цветелина Янева, беше сензацията на концерта и всеки за него говореше, че един ден ще е голяма звезда. Да, стана много популярно име и рапознаваем, но не му дадоха щанса да бъде онази голяма звезда, която той заслужаваше да бъде. Вярвам и съм сигурен, че един ден, всеки ще си получи заслуженото и ще го върне на всички, които са се държали и имат отговорност за това, което му се е случило.
  21. Въпросът е защо си пуснала Планета?
  22. Разбира се, че биологичният пол са мъж и жена, от там нататък, всеки има свободата да се самоопределя по какъвто начин пожелае, но по официални документ ще си едно от двете. Корнелина Нинова ме изуми с нейното послание и как подхвана темата за "джендър идеологията" и Истанбулската конвенция, както и всички хора, които не се запознати с нея, а прихващат някакви думи, които са използвани от медиите. Във въпросната конвенция съдържа много ценни и важни неща, които за жалост не бяха приети, останалото са измислици на хората, вярващи на някакви подмятания и "сензационни заглавия".
  23. https://news.lex.bg/кс-постанови-указът-за-назначаването/?fbclid=IwAR1vNIVi2S5YL-7HZFksQ3j-XJU_zUsrZcGhOftNyfnVk4kkXmy8RF_Z6Lk КС постанови: Указът за назначаването на Кирил Петков е противоконституционен
×
×
  • Create New...