Jump to content

Danger.

Rеspеct
  • Коментари

    6505
  • Регистриран

  • Победи

    28

Всичко публикувано от Danger.

  1. Пресовите рязко спряха да спамят с гледанията на новата песен. Май някой последва успеха на Мъко моя
  2. Смятайте колко скучен е жанра щом през 2024 темата на скандал е как двама изпълнителя водят битка за две малоумни песни, които така или иначе няма да са хитове.
  3. Блокира ме през 2019, защото в един чат на майтап бях казал че е грозна. Написаното достигна до нея, след което бях блокиран и точно след това си залезе.
  4. Е защо си го причинявате да се унижавате сами
  5. Стораро винаги са били подмолни във всяко едно отношение и впечатляващо добре го крият пред хората, само Емрах им е откритата излагация от фамилията, а баща му вероятно е същия, но просто се опитва да си запази имиджа.
  6. Имаме нужда от такава песен наистина Адриана Форца Биолчев Презентс
  7. Ааа, и моя си беше. Беше ме кълняла през 2016-та яко
  8. Какво прави моята приятелка Адриана?
  9. От “Галена знае за форума” до “Галена има регистрация и пише във форума” има балкан разлика
  10. Погледни какви простотии пишете само - Галена влизала във форума с VPN с айпи от Русия, пишела в мъжки род, лайквала положителни коментари за нея Това да не ти е някоя треторазрядна без участия, която да се чуди как да си запълва времето. Все едно да кажа че онзи Hurricane е самата Преслава. Много им дреме на топ изпълнители като Галена и Преслава с милиони левове в джоба и с толкова ангажименти какво пишат сульо и пульо за тях в някакъв форум.
  11. И каква е идеята Галена да си прави никнейм и да лайква коментари вместо просто да влезе като гост и да чете ако нещо я интересува? Каква й е ползата от това?
  12. По време на концертите беше най-яко тука. Аз бях на повечето на живо, но после влизах да чета темите, имаше по 100 страници за 2-3 часа. И не само за концертите, за всякакви премиери на песни тук беше страшна лудница. Иначе аз съм тук от 2015. Даже първите ми банове бяха от Стела. Но в Дубай си простихме за всички грешки.
  13. Галена и Преслава си нямат друга работа, ще влизат да четат форум с 10 пишещи потребителя, че даже и регистрация ще си правят. И да са влизали, според мен е било преди много години, когато форумът наистина беше в пика си и беше и по-яко и ставаха добри дискусии и интересни скандали.
  14. За мен лично е скучна и умряла, не ангажирам никой с мнението си. Може и да стане някакъв хит, но отникъде не я чувам до момента, нито е гръмнала и в Тик Ток дори. Според мен е много по-слаба от В твоето легло. Преса тая година трябва да си пусне буквално най-силните песни (ако пази някакви много силни). Друг е въпроса защо се направихте на ударени за купените лайкове, които Томе вчера показа, ако се беше случило с песен на Галена щяхте да го раздумвате поне няколко дни
  15. Или самата тематика се изтърка?
  16. Е ти имаш и коментар за новата умряла песен на Преслава, че е яка и че имала шанс да е хитът на пролетта, амаа..
  17. Режим неприлична е една от най-бруталните й песни за цялата кариера, срамота е да не ви е в топ 10
  18. 15 млн. има Абракадабра. Може с нея да сте се объркали.
  19. Имаш ли скрийншот как е имала над 15 милиона или си го сънувал?
  20. Едва ли купуването на лайкове ще й помогне да стане хит, като се има предвид, че още на вторият ден в събота вечер вече е под 200К.
  21. Абе само на мен ли целия форум е обсипан с реклами? Ама говорим за яко реклами Преди сякаш не беше така.
  22. 2016 беше преди 8 години. Няма как да се вълнувам от предстоящи премиери и да се карам за чалгарки както беше преди десетилетие. Просто ако излезе яка песен си я слушам с кеф, като не ми харесва я скипвам и дотам. А въпросните нови имена които щели да детронират Галена от върха ги чакаме от години, но така и не се появяват и не вярвам скоро да се появят Време било за нови лидерки и в същото време слушаме песни от Деян Асенов…
  23. Е това, че харесвам по-мазни не значи, че не мога да преценя коя балада ми харесва и дали има потенциала. Къде беше ти я слушах доста например и прогнозирах голям успех, който беше и факт.
  24. Това пък е най-приятната зарибявка за тая година, въпреки че ми омръзна и тя
  25. Е вие да не сте очаквали точно Мъко моя да навърти 10 милиона за 3 месеца Мен лично не ме грабна като песен, за няколко дни ме беше зарибила, но си усетих, че не е моето просто. Не стана хит, но не е и флоп. Най-вероятно е най-слабата песен от албума й, очаквам другите да са истинският гърмеж вече.
×
×
  • Create New...