Jump to content

Fast

Rеspеct
  • Коментари

    12912
  • Регистриран

  • Победи

    7

Всичко публикувано от Fast

  1. Ютуб ми препоръча странно интервю на Андреа отпреди години, където е говорила на английски. На който му се занимава да извади бисери.
  2. Някои даже имат по три версии. Пр. Мария - Сладко, сладко. 1) С цигарите 2) Със замаглени кадри 3) С подменяни кадри (текущата версия за ТВ ефир) А през периода 2011-2012 вървяха по още по-тънък лед. По ТВ буквално нищо не можеше да се забележи, но предоставяха FTP достъп до големите ъплодъри във VBOX7 с цигарените варианти, за да прокарват тях в Топ 40 класацията, вместо обичайните прекачвания от PlanetaPlay или ТВ рипове.
  3. Страст на кристали е от 2008, но Галена се беше снимала с Емилия в първата реклама през 2007 година. Преслава бе рекламно лице на друг бранд, Карнобатска. Мастика Пещера - Сезона На Дините (2007) WWW.VBOX7.COM Режисьор: Димитър Митовски ; Клиент: Vinprom Peshtera ; Агенция: *** ; Подробности: 35 секунди, 2007-та година
  4. Май Емилия и Галена ги докараха във фолк средите през 2007. С тях бяха първите реклами "Сезонът на дините" ако не се лъжа. По това време, от Пайнер започнаха да им правят компилационни дискове, които лепяха по мастиките си. Започнаха да произвеждат цигарени изделия, когато купиха пловдивската централа на Булгартабак през 2008, а до средата на 2009 почти нямаше клип, който да е без Мерилин и по двете фолк телевизии, а по националите организираха измислени конкурси за красота като Мис Мерилин. Дори когато в самите клипове да нямаше цигари, караха замесените изпълнителки да се обличат като Мерилин Монро и да ходят така на обществени събития. Билбордите им бяха на всяка улица, във всеки хранителен магазин и супермаркет. Нямаше измъкване. Спомням си колко предаден се чувствах от цялото това нещо, и ме отказа частично от чалгата за 2-3 години сигурно. Почти не им обръщах внимание. Доста гадна година. Стоичков, Рачков и компания с хазарта пасти да ядат пред това.
  5. Не е изключено. До 2012 са имали взаимоотношения. Но съм останал с впечатлението, че подобни договорки са ставали под масата, защото по закон рекламата на цигари не е разрешена в ТВ ефир и чак ги глобяваха.
  6. Давали ли са предизборни реклами там?
  7. Fast

    Hidden gems

    Май е една от последните песни от онзи ретро стил, с бузуките и всичко.
  8. Доста по разнообразна аудитория при попа.
  9. Fast

    Hidden gems

    Като спомена Биляна
  10. Определено е имало чистка. Октомври 2007 Юли 2009 @lakibebe
  11. Говорех за най-последните снапшотове от 2009. Не е затварял 2007-8. Местен е адреса. Доста малко потребители Форум на Телевизия ПЛАНЕТА WEB.ARCHIVE.ORG
  12. По това което виждам от снапшотовете са го занулявали, след което са останали 5 потребителя на кръст. Каква е историята зад това? Тогава не съм влизал по форуми. Малко известен факт е, че главния сайт на Пайнер беше сред повлияните от Heartbleed дупката и никога не го оправиха, а направо пуснаха нов сайт на друг сървър когато взеха евросредствата.
  13. О това PlanetaPlay беше ужасно. Клипове с VCD резолюция. Единствено качеството на звука ставаше. Забравил си да отбележиш, че Касъмови първи започнаха със стрийминг платформите, в далечната 2010 или 2011. Пайнер почнаха чак през 2018.
  14. Fast

    Hidden gems

    Нямам спомен много да се е е откроявала. Белегът по-скоро беше хит.
  15. Джордж Буш навярно е страшен комплексар, защото е дърпал килимчето дори на изпълнители от техния си жанр (кънтри) като Dixie Chicks, задето са критикували политиките му, които впрочем с времето ни вкараха във финансова криза..
  16. Fast

    Hidden gems

    Чалгарско EDM ♥️
  17. Азис: "Каааали, кой козите ти ще гали?" "Но поне веднъж с уста направи ми най-любимото ми, заешко е." Константин: "ПИЯВИЦАААА!"
  18. И да не са заедно, вече цяла България е наясно, че няма стандарти.
  19. На мен Illusion ми харесва повече. Направо ме ме завладяла. Не си спомням да съм въртял Dua Lipa толкова от New Rules насам сигурно. Levitating идва най-близко. Цялостно доста качествена продукция изкара последните месеци. Дано остатъка на албума също да е добър.
  20. Не помня да се е коментирало. Най-вероятно нямат достатъчно контент за 3 диска, след като всички се разпръснаха.
  21. Янка май още не е отделна (с KVZ примерно) . Планета 4К логото си стои.
  22. Пайнер ги движат тези неща.
×
×
  • Create New...