Jump to content

Starboy

Rеspеct
  • Коментари

    5594
  • Регистриран

  • Победи

    43

Всичко публикувано от Starboy

  1. Кариерния срив на Кейти се дължи на много причини, които смятам са следствие на основната - нейния съзнателен избор за това. При пускането на Уитнес, като имаше лайф излъчване от дома й, имаше час с терапевт и открито си беше казала, че не иска да бъде образа ‘Кейти Пери’ повече. Не всеки има амбицията, хъса и психиката дори, да продължи когато вече не се усеща като нещо, което обичаш да правиш, а като тежка работа с пълен график за следващите 2 години примерно и нито 1 свободен ден между тях. Интересно е да се види, че след СуперБол Абел е вкарал 14 песни в класацията, а днес има 11 без каквито и да било усилия и трикове. Цифра, която е равна, дори по-голяма от ден, в който артист пуска нов албум.
  2. Rihanna tells British Vogue she wants to release her album this year. “I want it to be this year. Like, honestly, it’d be ridiculous if it’s not this year. But I just want to have fun. I just want to make music and make videos.” Това го повтаря всяка година от 2018 насам, наистина се надявам този път да не лъже.
  3. Изобщо не е обидно, не разбирам защо и трябва да бъде. Показвам, че не само Блайдинг Лайтс се е повдигнала, а целия каталог. И това се случва след всеки Супер Бол, не само след Риана и Гага, но за другите нямам готов материал, затова и не съм дал. Запази си сълзите се налагаше тогава като хит. Като цяло последиците от Супер Бол могат да бъдат много дълготрайни, той си чартва по 9-10 песни от различни ери две години по-късно (след шоуто), и разбира се от арени мина на стадиони. Нямали са подобен инпакт, защото миналата година за пример бяха няколко изпълнителя, когато е концентирано само върху един ситуацията е съвсем различна. Да не говорим, че цялата хоум страница в Епъл е с плейлисти и всички албуми на Риана в момента.
  4. Пак говориш на изуст със селективна памет, както винаги. Само топ 10 на 8.2.21 е изглеждал така: И аз мислех, че ще бие рекорда на Катюша по две основни причини; 1) новия спонсор - Епъл Мюзик изгради много по-голям хайп за шоуто от предни години с Пепси; 2) това е първото излизане на Риана на сцена от 7 години. Само можем да си правим изводите каква сила е била Пери и как е унизявала колегите наляво и надясно.
  5. Сериозни приходи от албум е последното нещо което е притрябвало на Рири на този етап. Просто не иска да пуска, не е въпрос на каквото и да е друго към този момент, освен на желание. Searches for Rihanna’s Fenty Beauty skyrocketed 833% after it was featured in her #SuperBowl halftime show last night. Мисията - изпълнена, да й е честито.
  6. Най-големият фактор, че не и дреме за музикалната й кариера е факта, че не пусна дори един нов сингъл преди това. Смисъл, това е възможно най-голямата сцена, на която артист може да бъде и съответно най-голямата реклама. А тя твърди, че има над 500 готови песни, в което съм склонен да вярвам, защото от 2016 насам в музикалния бизнес са минали векове. Много тъпо за което, защото тя има всичко, за да бъде сред най-най големите днес, ако просто прави минимума. И за да се аргументирам по-добре какво имам предвид под липса на енергия, давам този линк с кратко видео, в което всячески се усеща и вижда хъс, топ присъствие и енергия на един АРТИСТ. Rihanna Fanpage (@rihannaturkiyex) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 122K Likes, 149 Comments - Rihanna Fanpage (@rihannaturkiyex) on Instagram: "BBHMM 💸 via @rihsmybih 🤍 #rihanna #badgalriri"
  7. Аз доколкото знам и минали години е била канена, но е отказвала. Гарантирам, че и да не беше бременна, шоуто щеше да е същото. Под липса на енергия нямам предвид липса на движение. С две думи изобщо не й се занимава с музика според мен.
  8. Никаква енергия не е останала в Риана, усещаше се, че сякаш зорлян е там. Изненадващо разочарован съм, беше тягостно, скучно, вяло с ужасен сетлист… а имаше потенциал това шоу да бъде супер иконик.
  9. Точно в това и е чара на нея, с по-нестандартно поведение достига до хората. Същата беше и като пускаше всички изброени песни.
  10. Абсурдно е Кил Бил да не достигне 1 място, при положение, че мачкоти супер здраво откакто е излязла. Анти-Хиро ако ще цяла година да бъде първа, хит няма да стане. Билборд да си променят правилата, ако искат класацията им да има тежест и да бъде релевантна както е била време оно
  11. Starboy

    Преслава - Мълчете си

    Пикня, както винаги от 2019 насам. Също като тази със Софи, не я изтърпях цялата. текста е мн неадекватен на първо място, а на второ е странно подреден, сякаш аз съм структурирал тая песен. Закривай!
  12. Водеше, демона пусна още ремикси снощи. Нахалница и безсрамница, гнусна!
  13. Туца е демоница, която за съжаление или не - слушаме ежедневно. С риск да изненадам, или точно обратното - Кардиган по мое мнение е най-силната й песен цялостно.
  14. Тейлър е сатанистка, зачената чрез ритуал.
  15. SYT гръмна много масово именно след ремикса, преди това също си беше голяма, но ремикса я направи гигант. Затова я броя за хит на двамата, не е като да е било ремикс, който е бил с живот 1 седмица за Хот 100. А Пъзишънс не може да се сравни с ТУН на първо място поради огромната разлика в маркетинг действията на Ариана и екипа й. Всичко, което направи тя за Пъзишънс беше просто да го пусне, докато при ТУН имаше лайф изпълнения, интервюта, промо къде ли не, по-добър роуаут като цяло, даже перфектен такъв. А за Позиции не си е мръднала пръста и въпреки това се сравнява с албуми, за които всичко е било направено както трябва от комерсиална гледна точка.
  16. С прискърбие трябва да кажа, че е вярно. Има голямо влияние и към Ариана.. мислех, че си е изчистила енергията със Save Your Tears Remix, но в момента всички коментират колко различна изглежда (не в добрия смисъл), че сменя расите всеки месец и какво ли още не.. силно се надявам да успее да се спаси от това тъмно влияние, защото ще е разхищение на толкова яка изпълнителка.
  17. Тук нали имаше един нейн голям фен Боби, дето сега се занимава с политика? Не гласувайте за него, повтарям НЕ ГЛАСУВАЙТЕ за него, че ще започне да пуска нейнтие албуми из цяла София и ще отвори портите на Ада. 2020 ще ни се стори почивка на Малдивите.
  18. Самия Лейди Гого е изтъкан от негативна енергия. Който и видеоклип да си пуснеш усещаш тъмнина и чернина, и това не го казвам за шоуто, а е тотален факт като усещане. Тя буквално е целувката на Юда в индустрията. Какво да каже клетия Тони Бенет, дето на старини място не може да си намери, за да се скрие от чудовището.
  19. Направила го е, разбира се. За това , което причини на Лина Моргана ще плаща във вечността.
  20. Точно, кратко и ясно. PERIOD Нека се оттърсим от негативната енергия, която се създаде пишейки името ѝ макар и не ръкописно, с нещо сладко. Някой от екипа на Бионсе да и каже, че е пуснала албум, че тя явно не знае.
  21. Роди се Уродка не беше втори връх, ами най-големия в кариерата ѝ (на този етап с риск да ни изтормози с нещо още по-голямо, способна е нахалницата), Кейти е бита карта от 10 години вече. Да се твърди, че са на (почти) едно ниво е неадекватно.
  22. Вещицата Гага не е съвсем залязла, честно казано. Името ѝ за съжаление предизвиква интерес и към джен зи поколението, докато това на Кейти е никое. Което е супер иронично, защото Кейти има много повече световни хитове от уродката.
  23. И аз я мразя тая боклучка, но пък всеки ден и слушам песните, помощ! Много изкуствено и изнасилено мачкотене в момента, 78 версии на албума, отделни сингли пуснати за продажба в сайта й, инструментали и какво ли още не.. Дрейк без нито едно от тези неща се прогнозира да има 8/10 песни в топ 10 на Хот 100, органик крал. Туца сигурно рухна и е в истерия.
  24. За това че не може да пее не става дума тук, а че се възползва от всеки удобен случай да бъде жертва в очите на хората, дотегна ми, разбери.
×
×
  • Create New...