Jump to content

pinkprincess

Ramaniасs
  • Коментари

    978
  • Регистриран

Всичко публикувано от pinkprincess

  1. pinkprincess

    Всичко за сръбската музика

    Ето го най-накрая предаването със спорната огърлица. 30 години митове и легенди.
  2. pinkprincess

    Jelena Karleusa - Alpha | Album 2023

    Най-интересното за албума е, че е платен от сръбските данъкоплатци. 1 500 000 € от държавната „Телеком Сърбия”. 350k за албума, 150k за други разходи и 1 млн. за предаване по Първа. Нали се извъртя на 180 градуса и стана Вучичева подлога.😁 Сетих се какво стана в България, като щяха да дават евросубсидии на Пайнера преди 10 години.😁
  3. Ми не е лошо де. Просто прави впечатление, че си има типаж.
  4. Тази овърша почти всички бг певци/рапъри и се прехвърли на сръбските. Вече и тамошните медии пишат. Били ги разпознали заедно в София уж. VOJAŽ SMUVAO ATRAKTIVNU BUGARSKU FOLKERKU! Sve bivše pale u zaborav, evo gde su konačno UHVAĆENI ZAJEDNO! WWW.KURIR.RS Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, potpuno je odlepio za popularnom bugarskom koleginicom Desitom!
  5. pinkprincess

    Всичко за сръбската музика

    Ами разкажи де.
  6. Още един чалгарски нос падна жертва на притежателката си. 😄 https://www.instagram.com/p/CL3-qbDl0OV/?igshid=18i4udk7wq4xg https://www.instagram.com/p/CL1L7Djl2jJ/?igshid=1d4ods252033h
  7. ММА гаджето на Тита плю и удря певеца Меди в култов ресторант на Слънчака https://www.flagman.bg/article/221441 Селяк.
  8. pinkprincess

    Всичко за сръбската музика

    "Жена од Султана" N1 в сръбския Deezer, където нищо различно от трап/поп/регетон не вирее. Падам. 🤣 Дано Ганев я е одрусал яко! 😈🤭
  9. 😱Професионален PR.🙊
  10. Няма ринопластика. Има филър в носа. Определено неуспешно поставен.
  11. "Само с теб" / "Soma mou".
  12. В отговор на стори на Андреа от снощи, което гласи: "Пайнера се разпада май, май.", едно момиче й пише: "Напускат много. Знам кои са, но не е моя работа да казвам." Това същото момиче го следват Галош и Ема - първите, които се отказаха от концерта.🙊 Случва ли се нещо?
  13. Според "Марица" е имало 2000 човека. Залата събира 6-7000. https://marica.bg/lajfstajl/chalga-elitat-vzrivi-kolodruma-za-18-q-rojden-den-na-payner Почти никоя медия не е отразила концерта. https://show.blitz.bg/folk/golyama-gavra-s-galena-preslava-emiliya-i-dzhena-na-kontserta-na-planeta Липсата на едни от големите имена на концерта на телевизия "Планета" в Пловдив не се отрази на посещаемостта. Хиляди хора дойдоха да видят своите любимци, но всеобщото мнение накрая беше, че концертът бил изключително скучен. На сцената на зала "Колодрума" водещият Иван Динев - Устата се подигра зверски с бойкотиращите концерта изпълнители. Той назова имената на Галена, Преслава, Емилия и Джена, включени му в сценария и даде ясно да се разбере, че отсъствието им не е одобрено от боса на димитровградската фирма инж. Митко Димитров. "Галена, Преслава, Емилия и Джена са пели на концертите, когато са били млади", опита се да се пошегува Устата. С това изречение той изпрати в "пенсия" най-актуалните имена от попфолк жанра. И четирите звезди си намериха оправдания да не се появят на общия концерт, но истината е, че просто нямали желание. От зад кулисите на спектакъла разбрахме, че имало и други желаещи да се отцепят, но нямали тази власт като на по-оборотните си колежки, за да се опълчат на шефа си. Изпълнителите не били доволни, че се дава светлина на съвсем нови попълнения във фирмата, които все още нямат фенска маса. На сцената в залата в Пловдив дебютираха доста изпълнителите, сред които Ивета Костова, Малката, Лидия, Десита, Диона, Радко Петков, Данна и т.н. За сметка на това не видяхме имена като Ани Хоанг, Соня Немска, Тони Дачева, Малина и т.н. Безспорно най-аплодирани на сцената се оказаха Денис Теофиков, Цветелина Янева, Емануела и Джулия.
  14. Сигурно нищо не са продали и ги е срам да си признаят. По-малко срамно е да ги бойкотират певачките.🤥
  15. @petya1 Ама какви са тези разкрития?😱 П. знае ли, че Цура има и други? Как изобщо е възможно?
  16. "И после всички следи като кученце ги скрих." "И неговия номер ще скъсам и изхвърля. Само аз ще знам къде точно. Както когато куче заравя кокала си." Не е лесно да пееш за едно и също 50 пъти.
  17. И в текста. https://youtu.be/CJ3uT9jPGuw
  18. Мерси! Никога нямаше да се сетя, че Скелетът е Галин.🙈
  19. Хищникът - Петра (пределно ясно) Скелетът - Галена (скелетът в "Една жена", сухите пасти "Галена" в "Аз съм Дяволът") Фламингото - Юнона (фламингото в "Безразлични", рекламата на "Юнона" снимана по време на клипа на "Скоро") Яйцето - Денис Теофиков (в момента се излюпва - сега става звезда, "Крем Лицемерие" свързвам с разкритията на Николас в YT)
  20. @Beat. Имам въпрос - "Скоро" е улика водеща към Фламингото, а "Крем Лицемерие" към Яйцето, така ли? Или "Скоро" води към Яйцето, а "Крем Лицемерие" към Фламингото?
  21. Най-вероятно ще е някой от Вирджиния. Михаела Маринова или Дара. https://hotarena.net/sponsor-dade-1-milion-evro-na-bnt-za-da-sme-pak-na-evroviziia "...представянето ни ще бъде изцяло финансирано от спонсор. Меценатът предстои да бъде представен пред медиите идната седмица. Той вече бил подписал договор с продуцентска компания, която ще избере кой и с каква песен ще излезе на сцената в Ротердам."
  22. Прочети пак коментара на Александров, преди да пропагандираш глупости за изчерпани тиражи. Наличността на албум в този вид сайтове, не означава тираж на целия албум.
  23. @Fast, ти знаеш ли какво означава думата "тираж", за да твърдиш, че са се изчерпали два тиража? Това, че Емаг са продали бройките, които са купили от Пайнер (които може да са 3, 5, 10 или 20), не значи, че тиражът на албума е изчерпан. Ако беше изчерпан, Пайнер щяха да вдигнат врява до небето. https://rechnik.chitanka.info/w/тираж
×
×
  • Create New...