Jump to content

amor_mio

Ramaniасs
  • Коментари

    490
  • Регистриран

1 Последовател

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female

Последни посетители в профила

2580 посещения в профила

amor_mio's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

70

Репутация

  1. Интересно как ще се развие кариерата и след като се крепеше основно на дуети с Денис. Няма да се учудя този лицемер да накара изпълнителите си да изпеят някоя песен посветена на Денис.
  2. В интервюто Пашев казва, че му предстои среща с родителите на Денис. Искрено се надявам да им даде всички негови записи, за да може да ги чуем.☹️
  3. А аз си мислех, че не е отишла на погпебението, защото не може да понесе гледката и сигурно го преживява много тежко.... Няма ли кой да го пречука този изрод Простата Глава?
  4. Наистина Емилия се показа най-човечна и адекватна от цялата гилдия. Сякаш и тя самата се промени към по-добро, откакто е със сериозен човек като Жорж. Грозно впечатление прави отсъствието на много негови колеги и най-вече на Анелия и Цв.Янева. Използваха го да си посъбудят замрелите кариери, а сега никакви ги няма...
  5. Дано им западнат посредствените кариери и никой повече не ги слуша тия лешояди... Нали Пашев е приятел с Цв.Янева, това е достатъчно, за да прави заплахи. А това,че Ванеса му е любовница може и да е истина , тя изглежда доста деградирала и готова на всичко за да "успее".
  6. Страшно ми опротивяха всички от Даймънд след тази трагедия. Вместо "продуцента" му да фокусира върху негова успешна самостоятелна кариера го използваше да вдига рейтинга на всякакви лелички с всевъзможни дуети и фийтове. Но това не е нещо ново. Фики ,Меди бяха по същият начин...появи ли се ново и интересно лице поувехтелите пайнерки се вкопчват като пиявици в него, защото не могат да греят със собствена светлина и да бъдат интересни за най-малките фенове.
  7. Не ми зарежда снимката. Какво пише?
  8. https://www.youtube.com/watch?v=J9uOLG_y_0c Ето това е як машъп. Желязно пеене и репертоар. Нашите чалга певици са доста далеч от истината с обработените в студио записи, придружени от изкуствено и позьорско поведение.
  9. Ах, тази мАрия...Разбуни форумските духове...
  10. Набутали противният Емрах в оркестъра , който акомпанира на Фики в Капките. ☹️ Фики обаче е най-добре се представя в шоуто , но вероятно победата е обещана на Саня Дара.
  11. Какво се случва с лицето на Алисия? Никога не е била хубава, но сега съвсем е заприличала на Донатела Версаче, а няма 40г.
  12. "Любовта за мен винаги е била най-голямата сила. Ако един човек може да обича и да дава любов, значи, че е удовлетворен и реализиран във всяка област от живота си. С човека до мен сме заедно от една година. Разбира се, че понякога е имало и недоразумения, но точно тези леки спънки са ни давали възможността да оценим колко сме си нужни един на друг и какво означава единият за другия. Моята мисия е любов и съм щастлива, че мъжът до мен ми я показва ежечасово. Когато чуваш, че си любовта в живота на мъжа, който обичаш, това ти дава криле. Когато мъжът до мен иска преди всичко аз да съм щастлива и спокойна, значи това е онзи мъж, за когото съм мечтала като дете", споделя пред "Галерия" певицата. И допълва: “Имала съм доста трудни моменти в живота си, за да съм спокойна днес. Жена на честта съм, на морала. Имало е много неща, с които съм се преборила със зъби и нокти - и в кариерата, и в личен план. Тези трудности обаче са изградили това, което е в момента Татяна".
  13. Вече няма такива култови интервюта. Тук счетоводителката пръска с откровеност: "Животът е скапан!". 😃
  14. amor_mio

    Джулия - Чужда

    Много добра песен! Отдавна нищо от чалгата не ме беше зарибвало така.
  15. Малката и Ивета да вземат да направят един дует. И двете са от един град. Но ще е малко нелепо,че Малката е 10 години по-голяма от Ивета. 😁
×
×
  • Create New...