Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
2378 теми в раздела
-
- 29 отговора
- 4,2k преглеждания
Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те
Last reply by MaikoMila, -
Айде честито на новия форум с първия кавър за него Чисто новата песен на кака Ивана е просто поредния кавЪр Sasa Matic - Sve je na prodaju/Ивана - Вържи очите ми
Last reply by ribaton, -
Наталия - Паля Преслава ft. Тони Стораро - Повече не питай Гергана ft. Галин - Твоите думи Тони Дачева - За две минути Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Райна - Лицемери - Има версия и без плочка в официалната и страница. Соня Немска - Като стъкло Емилия - Без въпроси Ани Хоанг ft. Азис - Боли да ме обичаш Мария ft. X & Dee - Любима грешка Мария Петрова - Данък мнение Преслава - Ако утре ме губиш (ТВ Версия) Не ме питайте за линкове. Огромни благодарности на montil за предоставените рипове от обикновената Планета.
Last reply by ceco, -
- 7 отговора
- 165 преглеждания
Last reply by Lelqtian, -
- 2 отговора
- 69 преглеждания
Музика: Sefer Osmanov Аранжимент: Спас Лазаров Гост китарист: Robby Ametovski Текст: Йордан Гергов, Бони
- 21 отговора
- 319 преглеждания
Музика: Весела Думанова Текст: Весела Думанова и Николай Гурманов Аранжимент: Никола Томов
Last reply by i810, -
- 20 отговора
- 431 преглеждания
• Milo Moe • Звезди ли искаш да ти свалям • Губя те бавно • Най, Най, Най • Тvoj pogled • Смешна цена • Още • Лъвица аранжимент | Сандрито Даниелов @sandritomusicofficial запис, микс и мастер | Теодор Ташев видео | Николай Скерлев
Last reply by Gerganafen, -
- 2 отговора
- 62 преглеждания
Last reply by FolkEmpire, -
- 45 отговора
- 936 преглеждания
Last reply by DenFevgo, -
- 1 follower
- 6 отговора
- 156 преглеждания
Last reply by Emanuela.Carey, -
- 8 отговора
- 114 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 10 отговора
- 296 преглеждания
Last reply by hrsata, -
- 9 отговора
- 407 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 follower
- 10 отговора
- 343 преглеждания
Lyrics: Sarah / Текст: Sarah Music: Egli Marini / Музика: Егли Марини Arrangement: Egli Marini / Аранжимент: Егли Марини
Last reply by asylum, -
- 6 отговора
- 237 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 4 отговора
- 244 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 1 follower
- 1 отговор
- 94 преглеждания
Здравейте ,хубави хора Защото виждам и такива тук ! Разгледах внимателно коментарите ви под моите видеа и реших сама да кача новата си песен тук . 💋💋💋 PS! Слушайте и се забавлявайте ! На сериозно се взима само училището 😋 https://youtu.be/27khOovvDsI
Last reply by pechenko, -
- 1 follower
- 16 отговора
- 327 преглеждания
Музика и Текст: Маджуна Аранжимент: Павел Казаков
Last reply by payner_tv, -
- 2 отговора
- 71 преглеждания
Музика: САМАР Аранжимент: Никола Томов Текст: САМАР и Росен Димитров
- 2 отговора
- 110 преглеждания
- 8 отговора
- 133 преглеждания
Last reply by RumyanaFen, -
- 6 отговора
- 161 преглеждания
- 6 отговора
- 125 преглеждания
Продуцент: Ивайло Иванов Парпулов - Майло Автор на музика: Деян Асенов Автор на аранжимента: Деян Асенов Автор на текста: Лора Димитрова
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 15 отговора
- 285 преглеждания
музика: Деян Асенов текст: Джулия и Анастасия Мавродиева аранжимент: Деян Асенов режисьор и сценарист: Иван Димитров - Torex
Last reply by Сцената обичам лудо, -
- 14 отговора
- 270 преглеждания
Музика: Ариа, Деян Асенов Аранжимент: Деян Асенов Текст: Ариа, Лора Димитрова
Last reply by Сцената обичам лудо,