Видеоклипове
Коментирайте най-новите поп-фолк клипове.
2592 теми в раздела
-
Наталия - Паля Преслава ft. Тони Стораро - Повече не питай Гергана ft. Галин - Твоите думи Тони Дачева - За две минути Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Райна - Лицемери - Има версия и без плочка в официалната и страница. Соня Немска - Като стъкло Емилия - Без въпроси Ани Хоанг ft. Азис - Боли да ме обичаш Мария ft. X & Dee - Любима грешка Мария Петрова - Данък мнение Преслава - Ако утре ме губиш (ТВ Версия) Не ме питайте за линкове. Огромни благодарности на montil за предоставените рипове от обикновената Планета.
Last reply by musicfen, -
Айде честито на новия форум с първия кавър за него Чисто новата песен на кака Ивана е просто поредния кавЪр Sasa Matic - Sve je na prodaju/Ивана - Вържи очите ми
Last reply by mihael, -
- 29 отговора
- 4,5k преглеждания
Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те
Last reply by MaikoMila, -
- 5 отговора
- 99 преглеждания
Last reply by asylum, -
- 42 отговора
- 1,1k преглеждания
Last reply by lucellent, -
- 6 отговора
- 79 преглеждания
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 1 отговор
- 43 преглеждания
Söz: Sasha Riko Müzik: Cansever Aranjör: Ozan Arapoğlu
Last reply by FolkEmpire, -
- 3 отговора
- 52 преглеждания
Музика и аранжимент: Евгени Димитров Текст: Ивайло Вълчев
- 3 отговора
- 41 преглеждания
- 23 отговора
- 427 преглеждания
Music: Diamond Beat Production Lyrics: Diamond Beat Production, Anastasiya Mavrodieva
Last reply by meleto, -
- 24 отговора
- 576 преглеждания
музика и аранжимент: Даниел Ганев текст: Петя Радева и Емануела режисьор: Иван Димитров - Torex
Last reply by DarkChild, -
- 3 отговора
- 77 преглеждания
Last reply by Stela, -
- 6 отговора
- 94 преглеждания
- 9 отговора
- 130 преглеждания
Музика: Лина Аранжимент: Калоян Коцев Текст: Лина
- 8 отговора
- 234 преглеждания
Аранжимент, Музика и Текст - Ангел Проданов (Acho)
Last reply by alisali1234,