Jump to content

Danger.

Rеspеct
  • Коментари

    6474
  • Регистриран

  • Победи

    28

Последно Danger. беше ТОП потребител на Август 4 2022

Danger. имаше най-харесваното съдържание!

12 Последователи

About Danger.

  • Рожден ден 28.06.1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители в профила

27896 посещения в профила

Danger.'s Achievements

Зарибен

Зарибен (6/14)

  • Well Followed Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

9,4k

Репутация

  1. Кой ще я вземе тая песен? Или май вече е взета от някого?
  2. Участието им е в български ресторант с капацитет от минимум 150-200 човека и само входа на човек е 200$, прави си изводите
  3. Браво на Преса. Иначе дано песните до 2008/9 са й с бенда, а другите с нормалният си аранжимент.
  4. Клипче как Галя се инжектира с инсулин съществува ли тогава?
  5. Изцепките на Преслава са в пъти повече през годините - излагациите й с побоища по паркингите, заведения, историите с припадания заради шмъркане, мутри, наркотици, историите с Бирмаъа, прецакването на колежки в комплексарщината си да получи награди, подигравките към не малко хора в социалните й мрежи, после носа, после селяниите на Павел след участия. Ти изкара Преса като добрият ангел и Галена като лошия дявол.
  6. Според вас Гала дали е простила на Гергана към днешна дата? Според мен Гала пазарува от въпросния Lidl и като има 10 стотинки ресто казва на Гергана да го задържи за нея.
  7. Коментирано ли е, че Васил Божков (с когото имам селфи в Дубай by the way) е последвал само Рашия в Threads и следи само и единствено нея?
  8. Дуетите бяха интересни и си бяха тотални хитове и сензации, най-адекватно изхарчените й пари за песни и клипове. Но там е работата, че те станаха мегахитове главно заради Денис. Ако бяха записани с Галин нямаше да имат и половината успех според мен. Тая ми е любимата.
  9. Защо тия неща се обсъждат чак в края на 2023?
  10. С годините идва и акъла на хората ама тоя колкото повече пораства, толкова по-малоумен става.
  11. На Теда кой е последния самостоятелен?
  12. Danger.

    Цветелина Янева - По живота

    Поне като ще пуска през половин/една година да не са толкова слаби песните. Това ще й е най-големият флоп в последните години.
  13. А с автомобил няма как да се закъснее, така ли? Има си куп още фактори там - задръствания, ремонт на пътя, лошо време, проверки и чакане по граници и т.н. Предпочитам да чакам със закъснение на летището, отколкото да се напрягам докато пътувам с колата дълго разстояние в чужбина от сорта на 800-1000 км в посока. И ако случайно закъсаш на такова разстояние какво ще правиш? Като има директен полет до мястото за по-малко от час и хем ти излиза по-изгодно каква ти е файдата от шофиране?
  14. По-голяма простотия от това не бях чел. Как човек ще опази природата ако спре да пътува със самолет? Щото ако не си се качил тия 4 пъти самолета въобще нямаше да излети без теб, нали?
  15. Ама то дори да се появяват от време на време някакви големи хитове в чалгата, то е факт че е тотално скучна вече, абсолютно нищо интересно. И самите изпълнители са безинтересни, нищо не се случва, с което да ги коментират, пускат си песните и ако станат хитове- станат. Аз самият който бях запален чалгар тази година 80% от слушаните ми песни са сръбски и албански.
×
×
  • Create New...