Jump to content

Danger.

Rеspеct
  • Коментари

    6499
  • Регистриран

  • Победи

    28

Последно Danger. беше ТОП потребител на Август 4 2022

Danger. имаше най-харесваното съдържание!

12 Последователи

About Danger.

  • Рожден ден 28.06.1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители в профила

28001 посещения в профила

Danger.'s Achievements

Зарибен

Зарибен (6/14)

  • Well Followed Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

9,5k

Репутация

  1. Стораро винаги са били подмолни във всяко едно отношение и впечатляващо добре го крият пред хората, само Емрах им е откритата излагация от фамилията, а баща му вероятно е същия, но просто се опитва да си запази имиджа.
  2. Имаме нужда от такава песен наистина Адриана Форца Биолчев Презентс
  3. Ааа, и моя си беше. Беше ме кълняла през 2016-та яко
  4. Какво прави моята приятелка Адриана?
  5. От “Галена знае за форума” до “Галена има регистрация и пише във форума” има балкан разлика
  6. Погледни какви простотии пишете само - Галена влизала във форума с VPN с айпи от Русия, пишела в мъжки род, лайквала положителни коментари за нея Това да не ти е някоя треторазрядна без участия, която да се чуди как да си запълва времето. Все едно да кажа че онзи Hurricane е самата Преслава. Много им дреме на топ изпълнители като Галена и Преслава с милиони левове в джоба и с толкова ангажименти какво пишат сульо и пульо за тях в някакъв форум.
  7. И каква е идеята Галена да си прави никнейм и да лайква коментари вместо просто да влезе като гост и да чете ако нещо я интересува? Каква й е ползата от това?
  8. По време на концертите беше най-яко тука. Аз бях на повечето на живо, но после влизах да чета темите, имаше по 100 страници за 2-3 часа. И не само за концертите, за всякакви премиери на песни тук беше страшна лудница. Иначе аз съм тук от 2015. Даже първите ми банове бяха от Стела. Но в Дубай си простихме за всички грешки.
  9. Галена и Преслава си нямат друга работа, ще влизат да четат форум с 10 пишещи потребителя, че даже и регистрация ще си правят. И да са влизали, според мен е било преди много години, когато форумът наистина беше в пика си и беше и по-яко и ставаха добри дискусии и интересни скандали.
  10. За мен лично е скучна и умряла, не ангажирам никой с мнението си. Може и да стане някакъв хит, но отникъде не я чувам до момента, нито е гръмнала и в Тик Ток дори. Според мен е много по-слаба от В твоето легло. Преса тая година трябва да си пусне буквално най-силните песни (ако пази някакви много силни). Друг е въпроса защо се направихте на ударени за купените лайкове, които Томе вчера показа, ако се беше случило с песен на Галена щяхте да го раздумвате поне няколко дни
  11. Или самата тематика се изтърка?
  12. Е ти имаш и коментар за новата умряла песен на Преслава, че е яка и че имала шанс да е хитът на пролетта, амаа..
  13. Режим неприлична е една от най-бруталните й песни за цялата кариера, срамота е да не ви е в топ 10
  14. 15 млн. има Абракадабра. Може с нея да сте се объркали.
  15. Имаш ли скрийншот как е имала над 15 милиона или си го сънувал?
×
×
  • Create New...