Jump to content

-A.

Rеspеct
  • Коментари

    6730
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    3

Всичко публикувано от -A.

  1. И песента си има хитов потенциал, не виждам странно да почне да се развива няколко дни след премиерата в чисто нов канал. Абонатите също почват да се качват. Дано и се получи на Янка, заслужава го.
  2. Човек напоследък ми прави впечатление, че си пишеш малко нещата ей така, колкото да отчетеш коментар или да се правиш на експерт. Песента вчера вечерта имаше над 90к. Излезнаха мемета в инстаграм и доста сърби дойдоха да коментират проекта и гледанията почнаха да скачат. Яница никога не е купувала гледания да почне да го прави сега. Да не говорим, че и лайковете скачат доста. На 90к бяха около 4к, сега са 6к.
  3. Нищо общо. Като напишеш в ТЪРСАЧКАТА на youtube Яница, Биляниш, Яница и Биляниш ти излиза само първия им дует или самостоятелни песни. Ако напишеш пък Сипвай излиза само проекта на Тони Дачева. Явно има някакъв бъг защото както ти казваш канала е нов. Яница ако има малко маркетинг стратегия ще плати за платена реклама в тубата за да си популяризира и профила.
  4. Стига! Йетер! Яница е в нов канал. Ивка има много последователи и покрай интервюто с Азис набра много скорост!
  5. -A.

    Яница x Биляниш - Сипвай

    Веднага се набива. Според мен ще е хит.
  6. Не съм съгласен. Всичко зависи от песента. Виж Борис Дали в чисто нов канал Кога за последно беше правил той 2 милиона на самостоятелно парче ? (топика има около 800 хиляди).
  7. Яница току-що обяви вече собствен youtube канал. @Emanuela.Carey коментирай. От големите имена само Райна, Ивана и Теди Александрова им останаха да си качват там проектите.
  8. -A.

    Преслава - Да й приседне

    Нормално е. Вече почна да се показва под други клипове. Яка песен, виждам я на нивото ''В твоето легло''.
  9. Преслава не е това което беше защото самата тя не си дава зор. Галена е много по-продуктивна и амбициозна, много повече си изпипва проектите и инвестира тройно повече пари. Извинете, но Преслава сама си качва клиповете в Youtube и т.н. За какво изобщо говорим ? Аз мисля, че при нея след пандемията и раждането на Паола приоритетите се промениха и почна малко по инерция да работи. Не е тази Преслава от 2011 дето за два месеца ти пусна две различни песни, после лятото избухна с още 2 топ проекта и накрая финишира годината с добър албум с доста нови песни.
  10. Този още ли има фетиш към крака?
  11. Не мисля. Те са едно адски примерно и добро семейство. Не се занимават с подобни глупости да купуват гледания като един друг (Галин). Валя Али се гордее с участието на Емрах в Денсинг Старс! Праща яко смс-си.
  12. На Тони Стораро новата песен за последните 24 часа е направила 300 хиляди гледания. Аз съм в шок!
  13. ''Лудница'' за един ден пада с над 110 хиляди гледания. Колко ли са реалните гледания на този проект ? Може би макс 3 милиона?
  14. Галин - ''Така, така'' 29 март - 18к гледания 30 март - 104к гледания. Пак е паднало силно пазаруване. Очаквам днес ''Така така'' и ''Лудница'' да имат по 50к в спотифай.
  15. Коментар, че е минала 1 милион в спотифай.
  16. Колко са реални е друг въпрос. И в спотифай за един ден са минали от 17к на 12к което е много брутален спад. При другите няма подобни аномалии. пс Актуализираха пак спотифай. ''Лудница'' скача с 8 хиляди а на Галин боклука с около 9к. И там се научи да купува трафик боклука.
  17. Адам видял ли е това стори ? Сигурно вчера е бил щастлив!
  18. Брутални са новите песни на Шакира. Това е топ! Но спешно да си сменява екипа и фирмата. Толкова много грешки при издаването на албума ме потресоха. Не е нормално лийд сингъла да ти дебютира на 24 място в TTH.
  19. След този мой коментар (т.е. за 3 часа) са скочили със 150к!
  20. Лидия и Азис сутринта - 507к Лидия и Азис 10 часа по-късно - 561к (а са номер едно в тренда). Как е възможно за 14 часа да направиш над 500к и после да не може почти 50 да завържеш за следващите 10-тина часа ? Хъхъ
  21. Не беше достатъчно Галин да набута Лида в дует с Дебора (сензацията на годината) ами сега и с Азис. За греховете си ще плаща във вечността!
  22. Гледам инстаграма на Глория и ако продължава така става една от най-добрите от старата генерация. Добри песни, живо пеене - нищо общо с това което виждаме от Деса и Кама в последно време. Доста и участия е почнала да приема. Ако и се занимава повече и намали хонорара като нищо да прави по 10-15 участия като двете споменати преди. пс: Странно е защото гледаш хората на плюс 30 примерно се раздават на ''Звезда на вечерта'' (дуета с Тони Дачева) а реално по критериите не е никакъв хит.
  23. топ трак! Поздрав за @Gerganafen & @fengergana.
×
×
  • Create New...