Jump to content

Senhor

Ramaniасs
  • Коментари

    4646
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    4

Всичко публикувано от Senhor

  1. Съдейки по плейлиста This is Prelsava в Спотифай, старите песни (до 2014, айде да ги разделим първи 10 и втори 10 години), които най-много са останали във времето и трябва да чуем, са (в този ред): 1. Моето слабо място 2. Дяволско желание 3. Като за финал 4. Лудата дойде 5. Режим Неприлична 6. Пия за тебе 7. Как ти стои 8. Водка с утеха 9. Лъжа е 10. Бутилка 11. Не ми пречи 12. Ако утре ме губиш 13. По моята кожа 14. Новата ти 15. Нямаш сърце 16. Добрини 17. Нямам право 18. Мръсно и полека 19. Последен адрес 20. Хайде, откажи ме 21. Разкрий ме Като цяло доста интересни песни присъстват тук за сметка на други. Например Бутилка и Хайде, откажи ме се съмнявам да ги включи, както и Добрини, Мръсно и полека, Разкрий ме, По моята кожа. За сметка на това Горчиви спомени, И когато съмне, Не съм ангел, Безразлична са задължителни. Абе като цяло ще бъде интересен подбор, има много какво да се изпее, но се надявам да не прекали с миксовете. Иска ми се повечето песни да са цели.
  2. Senhor

    Всичко за сръбската музика

    Страшен глас има тая жена, голяма е. Веднага настръхнах на припева. Първа песен от 7 години насам, направо не е за вярване.
  3. Според мен пък точно тая практика да се дават награди не на най-заслъжилият категорията, а на “любимците” и “златните кокошки” е това, което е смачкало психиките на толкова много. Ако отиваха по заслуги, нямаше да има повод за сърдене. Но така разбира се, че е имало.
  4. Senhor

    Емилия - Прощавам ти

    Най-после нещо приятно за слушане в тази клоака, наречена чалга. Не е нещо уау, но 100 пъти го препочитам пред почти всичко, което е пуснала в последните години. Да прави по 5 такива песни на година и пак ще си говорим.
  5. Като гледам и предните години, последно съм бил чалгар 2020, когато имам цели 24 песни в топ 100. От тогава нататък всяка година са по 5, но винаги е имало 1 или 2 в топ 25-30. Тази година нищо в топ 50 даже. И аз го имам това видео, а не ми е в топ 5, странно.
  6. От година на година чалгата има все по-слабо присъствие в Wrapped-а ми. Тази година за първи път нито една чалгаджийка в топ 5 изпълнители, а песните се свеждат до: 58. Къв си ти, бе? 67. Ти не си за мен 82. Да си плащал 93. Горчиво 98. Еротична машина Три от пет дори не са от последните 15 години, лол.
  7. Долен кючек. Поне да имаше и текст като за кючек, пък то някакви лигни. Отделно гласът й е обработен потресаващо.
  8. Senhor

    Саби х Галена - Не си ме давай

    Една от най-добрите песни, излизали в този долнопробен жанр в последно време. Много приятно съм изненадан.
  9. Това не е баш така. 1997-1998 повечето й песни си бяха чисти плагиати на Цецините. Та чак до 2003.
  10. Senhor

    Всичко за сръбската музика

    Не е Мили, по-скоро издателската й къща от 90-те. Албумите Фатална любов, Емотивна луда и Маскарада ги няма, а най-първите й пък са яко окастрени. Яд ме е, защото 1995-1997 Цеца са най-силните й години евър, в тия три албуми само класики, няма слабо.
  11. Senhor

    Всичко за сръбската музика

    Цеца вместо да прави смешни риалитита, да се стегне малко и да си оправи бакиите със старите песни. Половината й албуми са свалени от платформите, даже в ютуб не са налични видеата. В днешно време ако нещо го няма за стрийминг, все едно не е съществувало.
  12. Хитов хит!! Изглежда да се правят кавъри на стари гръцки песни вече е единствения начин да чуем нещо качествено в помийната яма, в която се превърнс чалгата.
  13. ПП, разбира се. А ако се явят заедно с ДБ, още по-добре.
  14. Senhor

    Галена - Еуфория

    Лол, ужасно тъпа песен, Галена не се сещам да е имала толкова слаба. Вече и тя яко издиша.
  15. Senhor

    Евровизия 2022 - Торино

    Съмнява ме. Шведите много ги е страх да пратят песен на шведски. Това сигурно ще стане най-големия местен хит от тазгодишния Мелфест, но за победа слабо да се бори. И журитата не виждам да ги подкрепят. Ще е или Корнелия (която би била най-силната шведска песен от Еуфория насам), или Андерш (който пък дори не го виждам да се класира на финал).
  16. Пайнер са направили огромна чистка в Спотифай. Стотици песни са изчезнали, във всеки стар албум ги няма по 3-4-5 песни, да не говорим, че и цели албуми липсват. Усетиха се, че не минават номерата с неплатените права. Жалко.
  17. Senhor

    Евровизия 2022 - Торино

    Италия последно място? Италия се бори за победа и предвид по-слабото издание, което се очертава, няма да се учудя, ако спечелят отново. Песента вече е номер 1 в две държави, освен в Италия, в Спотифай беше в топ 5 в света и влезе в чартовете на едно 10-15 други държави. Аз лично не съм голям фен, но определено се харесва страшно много. Да не говорим, че досега никога не се е случвало песен от Евровизия да направи такъв фурор три месеца преди самия конкурс - може би Euphoria и Satellite се доближават, а знаем какво се случи и с двете.
  18. Senhor

    Евровизия 2022 - Торино

    4-те нови песни, които най-вероятно ще бъдат избрани утре: Литва: Естония: Латвия: Украйна:
  19. Гръмна Сашка, много ме кефи нейната версия. Много по-ударно звучи с нейния глас!
  20. Ауу, Сашка скри шапката на Галена. Страшно звучи в нейно изпълнение!
  21. Senhor

    Преслава - От утре

    Защо? Това е кавър на друга песен на Деспина. Това ми е една от най-най-любимите гръцки песни в оригинал. Естествено, на Преслава не може да се сравнява, но тази мелодия е достстъчно силна сама по себе си. Този път и текстът е много силен, нетипично за Преслава в последните години. Само ме е яд, че Ганев е сложил тия малоумните отсвири вместо да остави оригиналните, които са една от най-яките части от песента.
  22. И все пак НИКОЙ в българската музика в последните години не е правил толкова брутални песни колкото Савршен пар, Ране, Волим те. And those are just facts.
  23. Представете си да е взела нещо на щерката на Цеца. В България можем само да си мечтаем за толкова мидерна и яка чалга, де, сигурно е взела някоя кръчмарска и мазна, като гледам накъде залита.
  24. Малко се преувеличава с тези кавъри. Болшинството от тези песни не бяха познати на младата аудитория, изключае "Спомен" и "Хиляди слънца". Преслава ги върна в публичното съзнание, да не говорим, че от нея тръгна един цял нов тренд, който може вече да е до болка изтъркан, но беше нещо ново за времето си (и да, преди веднага да ме поправите, че не е била първата с машъп - не беше, но тя го направи хит).
  25. Мен много ми хареса, много е groovy и същевременно перфектен за сезона - студен и нощен. The Weeknd ми беше много анти до Blinding Lights, но трябва да си призная, че ми става все по-любим.
×
×
  • Create New...