Jump to content

Сашо

Rеspеct
  • Коментари

    5461
  • Регистриран

  • Последно посещение

9 Последователи

About Сашо

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    uhjkjhj

Последни посетители в профила

8531 посещения в профила

Сашо's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

1,4k

Репутация

  1. Баси простия урод, как говори за Майкъл Джексън, все едно му е светила и е видяла какво е ставало. Ей за това ще е на това дередже - отритната от всякъде, защото е лаладжийка. Както писах и предния път, очакват я гладни времена Диончето. Първите и 2 флопа са на лице, следващите песни ме съмняват да видят по-различна съдба, участията и да ги пуснат след време, никой няма да я вика. До сега знаем как вървеше - или в пакет с Лидия и Десита, или с Галин.
  2. Май няма аналог тая песен. 20 години след премиерата си, да е навъетяла над 60 милиона в ютуб.
  3. Как и връчи всичко и по най-бързия начин се изпари от сцената.. :🤣🤣
  4. Галена още 2010 си сложи фасети.
  5. Брейй! От къде инфо? Много ще се радвам, ако е истина.
  6. 1. Повече работа са имали всички в онея години. Дори и след като Ивана започна да обира наградите. Все пак тя не може да работи на всякъде. И в случая тя трябва да направи 2 пъти повече участия, за да вземе парите, които примерно е взимала Камелия, Деса или някоя друга. 2. За кавърите - така е, но пак е супер индивидуално, защото и на другите кавърите ставаха топ хитове. С композиторите работиха всички, не както стана после примерно с Кости, който работеше само 3-4 дето плащат най-много. За видео да не говорим, Ивана винаги е била с доста слаби и евтини клипове. Единствено за налагането и ротацията си прав, но виждаш, че и това беше с кратък срок. 3. Така е, но отново беше за кратък срок. Особено при нея. Кои са тези дето не искат в замяна нищо? Другото - говорите за турнета. От 8 турнета, Ивана е била едва на 3. 2005,2006 и 2007. Т. Е. по-малко от почти всяка друга. Като вече на последното турне, на което беше тя, си я сложиха направо пълнеж с мега убития микс. Тя тогава беше тотално сгромолясана и с песни, като Дерби. Така, че нито тунертста, нито кавърите, нито парите са си стрували при нея. Защото тя има 2 години на върха и още 3-4 силни. След това е тотална трагедия, и парите които е вадила са били за много кратък срок. А тези пари все някога свършват, особено ако не ги завъртиш. За същия стаж на сцена, нейни колежки от нейното време са все още търсени, както преди и все още искани и желани на всякъде. Нали правите разликата? Едните имат стабилно работа над 20 години, а други като Ивана имат рабпта 5 години и после рязко на долу. Да, тя няма да остане гладна. Но участия по дискотеки няма от години, а те са основен доход на всяка една чалгарка. На сватби канят абсолютно всички, в смисъл не е сериозно да се изтъква че много я канят по банкети и сватби, защото такива участия има всяка една. Х
  7. По-добро описание за Ивана не бях чел. Реално наистина се оказа много проста жена. За малко слава, беше използвана ь употребена и накрая унизена и захвърлена в боклука.
  8. Сашо

    Чалгавизия 27 - 2019-2021

    И аз ще се включа. Евала за темата.
  9. Сашо

    Online: Vessou - Непознат

    Mега, гига, топ! Определено му се получава. Последните му песни са много добри.
  10. Колко е яка Деса тук, направо цепи с тяло. Иначе тая песен супер много ме кефеше, и стабилно я въртяха по сити.
  11. Сашо

    Чат мания

    Хаха брато , ти си най - нелипия, човек в тоя форум. Чета ти глупостите и се чудя, колко ограничени същества има на тоя свят. Кажи кога ще хдоиш да се ваксинираш?
  12. На фона на всички дебюти последните години, това е е направо плачевно. Скоро не бях чувал толквоа обработен глас, направо ауто тюна пръщи в края на всяка фраза. Много зле.
  13. Сашо

    Emilia x Costi - Deals

    И аз мисля, че успеха на Джале е абсурд да го стигне. Но сам по себе си, проекта е добре. И като клип и като визии е на много добро и високо ниво. Музиката е яка, но го няма ефекта уау, английския и според мен има още доста за шлайфане. Адмирирам я, че опитва с различно звучене. От както е с Башур, наистина не цикли и опитва с различни неща всеки път.
×
×
  • Create New...