Jump to content

Stela

Ramaniacs
 • Коментари

  9074
 • Регистриран

 • Победи

  9

Последно Stela беше ТОП потребител на Април 26

Stela имаше най-харесваното съдържание!

Репутация

3777 Excellent

About Stela

 • Рожден ден Август 15

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Последни посетители в профила

31943 посещения в профила
 1. Коя е тази новата Чучулига? Харесва ми!
 2. Камелия нали каза в стори в инста, че ще разкрие новина за Гласът. Защо не е казала нищо... Като цяло й е време да е аут от предаването и да се фокусира върху новия си нос. 😁
 3. "Грешници" вече на два бала видях за какво кефене става на въпрос. И вчера казах колко добре я приемат. Хит си е. При това, която видях мисля, че гледанията са заслужени.
 4. Да. Шушана също не се пуска вече, но това не променя факта, че изкърти държавата.
 5. Криско го видяхме колко струва самостоятелно като чалгар. Без Галена "Кавала" надали щеше да има същия успех. С новия си кючек не успя да нацели изобщо. Видимо обаче търсеше същия успех.
 6. Въпроса ми е правилен. Твърдението ви беше, че Кавала е по-голям хит, а Шефката никой не я помни днес. Аз казвам, че все пак е песен на три години и питам дали Кавала ще се помни когато направи 3. Кое е неправилно? Като се спомене Шефката почвате да не разбирате. 😂😂😂
 7. Ако толкова сте забравили Шефката нямаше да сравнявате в момента точно с нея. Припомнете си, че стана най-гледаната песен на НГ с над 250К. Шефката, не Феноменален. Феноменален се задържа повече, това никой не го отрича. Кавала беше ли най-гледаната песен на НГ щом ще ги сравняваме?
 8. Шефката в разгара си беше по-голям хит, отколкото Кавала. Това казвам. Никой не говори колко се помни в момента.
 9. Шефката си течеше от чешмата буквално. Чуваше се отвсякъде - заведения, коли, къщи, телефони. Постоянно я чувах. По мероприятия и банкети я пускаха по няколко пъти. Декември се беше превърнала в химн на фирмените банкети. Дълго време задържа гледанията. Последно бяха над 26 милиона. От излизането и минаха почти 3 години. Ще видим колко ще се помни Кавала след 3 години. Хит си стана, не мога да отрека, но няма база за сравнение. Не носи същата тръпка.
 10. И аз не схващам честно казано. Песните да ги има в два тренда - един път в музикалния и един път в общия... И защо изобщо трябва да има отделен музикален. Все едно да отделят влоговете примерно и всички отделни видове клипове. Ако някой е по-запознат с това нека обясни. Факт е обаче, че се объркаха гледанията по този начин.
 11. Значи третия ден процентно е с по-малък спад от втория. От 110 на 88 не е фрапантно. Доколкото знам мястото в тренда се определя от гледания, коментари, споделяния на клипа. Иначе преди песните в челните места на тренда наистина трупаха повече гледания. Нещо объркаха алгоритмите явно. С този разделен тренд за музика и общия имам чувството, че се прецакват нещата.
 12. Не харесвам песента, както вече казах и не я усещам като хит. Нищо не съм изгубила. Доста от големите имена се сринаха с гледанията. Виж Емануела, Галин, Камелия с дуета. 4-5 песни държат стабилни гледания от новите, другите също паднаха бързо. Ти сравняваш по цифрите на Преслава, Галена и Азис явно.
 13. Не е по-успешна от "Шефката". Никога не е имала същото избухване, което имаше тогава. Нито като гледания, нито пък се чува така масово. Кавала хвана и пандемията, липсата на банкети, затворените заведения. Не мисля, че ще стигне гледанията на "Шефката" за година.
×
×
 • Create New...