Jump to content

foxy_vd

Ramaniacs
  • Коментари

    7180
  • Регистриран

  • Последно посещение

7 Последователи

About foxy_vd

  • Рожден ден 10.12.1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Видин

Последни посетители в профила

9080 посещения в профила

foxy_vd's Achievements

Чирак

Чирак (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

967

Репутация

  1. Не, разбира се. В днешно време концертите са бутикови изхвърляния без бизнес стойност. Ако някой иска да прави бенефиси, за да се гледа на старини, прав му път. Софка примерно с какво и помръдна кариерата като направи концерт миналата година, като пак виси при Сашка да и реди участията? Последния концерт с някакво значение за бизнеса беше на Глория през 2003 година, с половината Пайнер гости.
  2. На панаира само сърби и това, което ни докара Сашка от нашите. То друго тук и не върви. Хитове.... само за Джордан се сещам. Другото минава и заминава. Пеят си старите песни и те така. При Камелия си е същото като в предните 10-15 години. Щом още и вървят старите хитове и прави достатъчно участия, значи всичко е така, както го е искала. Тя и с този малкия май много и не и се ходи по кръчми, но бързо пали. В тази връзка, тя май требва да черпи. Преди малко мернах това нещо с Крум.... по ТВ Планета? Как се е решил дъртия да я допусне не знам. Може би изкуфява. Хората стават като деца в тия години неговите.
  3. Деса "Общата" обиколи целия ГЕРБ и сега отива да опраска ДПС? Нема никаква музика, ей! Хващам се, че започнах да избягвам чалгата. Аз най-дъртия чалгар?
  4. Сега е на тема "деца". Другото, каквото дойде. Някой ден, може и концерти да има, но не сега. Сама си е шеф, работи каквото иска и когато иска. Няма на кого да се доказва и да гони Михаля....
  5. Няма нищо невероятно. Това, че я представих тук покрай напускането на Пайнер от Кама не значи, че не е гравитирала около нея още от 13-14 годишна. Дори текстове за песни пишеше. Оправна мома е Сашето. Малко рамо да стигне до Весна Змиянац и натам стана по-лесно. Иначе, Меди Гогов си е лично нейна разработка. Което ще рече, че има звезда № 1 в чалгата.
  6. Разгеле, реши се най-накрая Галена да се махне от Пайнер. Но по-добре късно, отколкото никога. Требваше загубена кауза като Деса да бъде реанимирана, за да поверва, че навън не е толкова страшно. Но както и да е, много хубава новина. Въобще напоследък всички са едни такива готини в тая чалга, дори отврат като Азис. А дъртия се предаде, този път окончателно. Сега заслужава една назидателна тирада от към Банишора, но там са широко скроени, не гризат от жив труп докато е още топъл, както целия Пайнер по команда правеше с тях през 2014. Странно нещо е живота, винаги в края на всеки цикъл слага нещата на мястото им. Мислех да пиша нещо на панаира тук, но немаше смисъл. Факт е, че дори безсмъртни като Миле Китич и Драгана остаряват. Да, публиката пак е там, но и приблизително не е същото на техен концерт в сравнение с преди 10, 20, камо ли преди 30 години, когато за пръв път пяха на стадиона тук при нас. Меди е абсолютният чалгар № 1 в момента и дори Азис не може даже да го доближи. Имаше най-много хора, заедно с Драгана, приет бе по-добре и от Фики през 2014-15. Всичко, до което се докосне му се получава. От гребена на вълната се вижда чудесно и само може да съжалява, че няма турнета за да бъде коронован. За кака ви Камс нема да досаждам. Последен ден, уж никой на панаира и като излезе, все едно от дупките излезе тоя народ и пее та се къса. Общо взето си е вечна в тоя бизнес и нема мърдане с годините, дори и с носа, замръзнал в кота последен стадий. Не ще да се изправи накрая, но и това е решимо. Иначе, спица и половина. Имам чувството, че се стяга за нещо като Плейбой, щото много у форма, ама много.... и в нова 7-ца си вози гъза. Иначе поздрав с безспорния хит на 2023.
  7. Разбирам те, време е нещо да издаде не защото и трябва, а за да сръчка малко конкуренцията, щото само Галена и Цура Янева опитват да правят нещо в тая чалга. Щом не мога да си сваля 10 песни за колата, значи кризата е повсеместна и всичко стана ниво "Биляниш". Смятай щом Деса и Емануела си връткат песни, за да се похвалят с нещо като хитове, ама правени от друг значи, че идеите са на привършване. Най-лошото е, че и нови млади няма. А преди 4-5 години една генерация загатна нещо, но стигна само до скалпелите на хирурзите и копи-пейст на Камелия 2002.
  8. От 2008 година държа тикче на страницата на Карлеуша в социалните мрежи. Винаги е изкарвала нещо впечатляващо, когато е пускала албуми. Днес обаче слушам, слушам новия и продукт и нищо. Сега започвам да я разбирам що направи такава голяма пауза. Нищо за издаване нема. Да, ще го пробута на медийно ниво, ще залее със себе си социалките, но до там. По-добре да хвърли това в коша и да прави друго. Това не става.... п.п. Камелия си е наша и отдавна е легенда. Ще ти я снимам на панаира тук на 26-ти.
  9. Верно ли Карлеуша е рекла това за българските песни в Сърбия? Честито ни! - 30 години чакам такъв комплимент от тяхна голяма звезда. И ако поводът е Ганев и песните му - евала на пича! И аз много го харесвам. Дори това лигавото на Джордан и Цура из голф игрищата. В тази връзка, това е официално изпускане на нервите в Сърбия по повод кризата при композиторите им. Опитах да си изтегля някаква музика на флашка за колата и след големо търсене преобладават сръбски кавъри, ама на български песни. Теа Тайрович им строши главите с последния албум именно с наши песни. Сашка "Ангелчето" дори е започнала да и прави българска програма из нашите клубове, а цената и върви стремглаво нагоре и за една година скочи от 6000 лева на 8000 евро. И още нещо - в албумите на топ имената в Сърбия Милица Павлович и Карлеуша няма нито един хит.
  10. Е, те бяха решили отдавна, но така дошло. Взели са го април, но го обявиха по празниците, а и Цветко имаше рожден ден тогава и така. Разни баби сега се правят на мераклийки да го гледат и те си обикалят по участия. Като гледам и как правят програмата си със Сашка иде като нещо като 2-3 дни работа, 3-4 без работа, а и повечето са в София, та не са се озорили. Може би трябваше да пробват по-рано, примерно преди 5-6 години. Нямаше да има разлика. Но щом са решили сега, значи е трябвало така да стане. п.п. На панаира като дойде ще видим как го карат с дете....
  11. Вероятно "Милионерче", той я обсеби от Назмилер...
  12. Добър вечер! Що говорите така за Тони Стораро? И двамата му сина си изкарват участията с неговите песни. Това, че тази година е супер слаба за всички не значи, че все така ще бъде.
  13. Точно па ти за моя аргументация да говориш е прекалено претенциозно. Упадъкът на Кама, за който много обичат да говорят такива като теб е басня, която се разпространява от агитките на изчерпани и безперспективни изпълнители. В годината когато Деса уж си би шута (договора и свърши), Камелия бе по абсолютно всички показатели пред нея, а по продажби сравнения не може да има. Но да, през 2003 година Деса бе в пик, който никога повече не достигна. В тази 2003 година дори Глория и Ивана бяха направили пълна реконструкция на кариерите си и някак за Деса и топ и много спорно и това. Нейните проблясъци бяха когато се залепи за Азис. Едни нейни съветници така хубаво я подведоха, че може сама, че пропусна истинското време на турнетата по стадионите и кариерата и логично потъна. Опита много неща, включително да се върне в Пайнер, но нищо вече не бе същото. Мога обаче да ти кажа едно нещо за Деса, което е факт и което иде да покаже след точно 20 години кого трябваше да слуша през 2003 година. Меле, най-успешната част от кариерата Десова след края с Пайнер през 2003 е днес, през 2023 година. Никога не е имала толкова участия и хонорар колкото днес. Никога не е била толкова спокойна и уверена като днес. Дори отслабна до нива, които никой не вярваше, че може и видно и личи, че е доволна. Сега простите въпроси: - Кой менажира Деса днес бре приятелю? Кой и показа как се прави? Кой го правеше същото 25 години? Защо днес слуша, а през 2003 година не го правеше? Ама хайде да не спорим пак кое е първо, яйцето или кокошката? Истинската машина в чалгата е Камелия и всички, които искат да успеят следват нея. Не е нужно да се открива наново топлата вода. На чешмата има кран с червена точка. Пускаш и тръгва...
  14. Да, бърз поглед в изминалите 30 години чалга показа безспорно, че Камелия е най-голямата, най-продаваната, най-иновативната, най-атрактивната и най-медийно реализираната наша чалгарка. Тя е не само топ на всякакви сцени, но си спечели уважението и на най-големите хейтъри на чалгата от БТВ и Нова ТВ, като и те горките като стане въпрос за този бизнес търсят приоритетно нея, за да каже нещо със света, че от колежките много смисъл нема. Е това не можаха да преживеят в този бизнес, особено символите на старата генерация Глория и Ивана. Най-тъжно за троловете обаче бе когато Кама натри носа на Митака и му обясни къде винаги са зимували раците, като първо му каза как ще напусне и нищо няма да последва, а после като го реализира на 100% мазно го запита: - Още ли мислиш, че без теб не може? п.п. От много години съм ви предложил да не влизате в такава полемика, защото е губеща.
  15. Не визирам конкретно никой. Просто те двете са болни за актуален хит и нямат скрупули да направят дует дори с Митко Пайнера, ако това ще им донесе мъничко моментна слава. А за Преса и дуетите и с Кокаина се бях обаждал в Сигнал+ когато гостуваше Кокаина и лично му казах, че прекалява с дуетите с Преслава. Той нещо замота, смени темата, направи се на духовит, малко шегички и до там. После верно спряха с дуетите с нея.
×
×
  • Create New...