Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Стига сте коментирали на чалгаджийките мъжете. Коментирайте, че Деса трета седмица мачка Галин, Анелия, Фики, Емануела и Галена в класацията на Сигнал. Направо ме кефи как се завърна а трона без много да ги жали селянките. Хита на 8 декември и на сезона. :whistling:

Сподели в други сайтове

Дано няма награди :3fdb8960598fa63e:

Натам отиват нещата, дано :3fdb8960598fa63e:

Стига сте коментирали на чалгаджийките мъжете. Коментирайте, че Деса трета седмица мачка Галин, Анелия, Фики, Емануела и Галена в класацията на Сигнал. Направо ме кефи как се завърна а трона без много да ги жали селянките. Хита на 8 декември и на сезона. :whistling:

Само че другата седмица Анелия ще е на първо и Деси остава с 3 победи на песен, което не е кой знае какво. Една жена спечели 6 пъти, Пей сърце 5 пъти, МамаУраган 5 пъти.

Сподели в други сайтове

Анелия и Десислава или Емануела и Десислава- тези ще са големите победителки, в случай че Преси не дотича... :1000 (29):

Ще е тъпо да няма награди, само заради нежеланието на Митака да си оценява изпълнителите честно.

Сподели в други сайтове

Натам отиват нещата, дано :3fdb8960598fa63e:

Само че другата седмица Анелия ще е на първо и Деси остава с 3 победи на песен, което не е кой знае какво. Една жена спечели 6 пъти, Пей сърце 5 пъти, МамаУраган 5 пъти.

Една жена е песен, която вече никой не помни и се отъждествява страхотно с характеристиката, която съм подчертал по горе.

Деса е с хита. Анелия гръмна като кометари по повод ситуацията в Турция и отнася яко хейт. Сега с втора песен съвсем трудно ще се вреди на първото място... И отнася двойно повече хейт, че я пуска в траурен ден

Ти миналата седмица се смя като точих Дес за големите статуетки. Какво промеи мнението ти

Анелия и Десислава или Емануела и Десислава- тези ще са големите победителки, в случай че Преси не дотича... :1000 (29):

Ще е тъпо да няма награди, само заради нежеланието на Митака да си оценява изпълнителите честно.

Aз искам да са Деса и Преса , за да гледам как във форума се леят крокодилски сълзи, а аз да злорадствам, писайки невинно "Казах ли ви" :whistling: :3fdb8960598fa63e:

Просто ме кефи как се гърчат като Преса взима Певица. Нека пак я вземе

Сподели в други сайтове

На Преса ще й връчат ли орден "Стара планина" за изключителни заслуги в развитието на плейбека и пропадането на бизнеса? :ддд

Хубаво интервю от Галена, така се прави. Кефи ме как не й дреме - явно може да си го позволи. Другите пак ще са под строй.

Анелия пак ще заплашва със самоубийство. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Aз искам да са Деса и Преса , за да гледам как във форума се леят крокодилски сълзи, а аз да злорадствам, писайки невинно "Казах ли ви" :whistling: :3fdb8960598fa63e:

Просто ме кефи как се гърчат като Преса взима Певица. Нека пак я вземе

А представяш ли си Фокс ако двете му любимки вземат едновременно? :1000 (29): За подобна картинка и аз бих се навил на Преслава. И все пак не мисля, че тя заслужава повече от Анелия и Емануела. Със сигурност е доста голяма като име, има много участия и актуалността й се запазва дори и без да е пускала кой знае какво, но при една обективна преценка лесно може да се види кои са по-масови тази година.

Какво става с клипа на Преслава, няма ли поне да се опита да изглежда като конкурентка? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

На Преса ще й връчат ли орден "Стара планина" за изключителни заслуги в развитието на плейбека и пропадането на бизнеса? :ддд

Хубаво интервю от Галена, така се прави. Кефи ме как не й дреме - явно може да си го позволи. Другите пак ще са под строй.

Анелия пак ще заплашва със самоубийство. :1000 (29):

Къде това

Сподели в други сайтове

Къде това

Галена за наградите на "Планета": Повече никога няма да отида на тази церемония

Това, между другото, лично за мен е голямата победа на Галена в дългогодишната борба с Преслава. Толкова се караха за награди, а накрая едната осъзна, че това е пълна тъпотия и се оттегли с достойнство, решена да си гради кариерата по друг начин, паралелно със семейството. Преслава, от своя страна... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Хаха, брутално изказване от Галена. Ей така се прави.

А представяте ли си какъв срам трябва да е за продуцента, когато най-оборотната певица и лидерът при жените вече 5 години публично принизява церемонията ти? Пайнера сам си го направи.

Сподели в други сайтове

Интересно ми е дали Преслава някога пак ще поиска Певица на годината - ще се окаже върха на безочието от нейна страна, особено в години, в които не е заслужила.

Сподели в други сайтове

Интересно ми е дали Преслава някога пак ще поиска Певица на годината - ще се окаже върха на безочието от нейна страна, особено в години, в които не е заслужила.

Няма да се учудя. Лакомията й е пословична. Тя, ако трябваше да бъде честна, щеше да се откаже от наградата за миналата година, но... пусто его.

Въпросът е дали оттук нататък Преслава ще може наистина да заслужи приза за Певица на годината? Последните години все някой се представя по-добре от нея. Ако си я заслужи - нека си я получи.

Сподели в други сайтове

Галена рулира в това интервю. Разпознах себе си напълно, точно така процедирам с подобни "приятели" тип Преска. Според мен наградите вече са напълно обезличени след това изказване на лидерката в последните години и категорично смятам, че през март видяхме последните такива, поне към момента. Причините са 2 основни. Първо, без най-голямата ти хитмейкърка има ли смисъл от такива награди? И второ, няма да се учудя изобщо, ако още 2-3 пайнерки сега последват примера на Галка и започнат да говорят в този тон за наградите.

Сподели в други сайтове

А дали ако Галена беше получила въпросната награда, заради която стана цялата тази драма щеше да се изказва така?

На всички е ясно, че тези награди не струват и не се раздават обективно... На Галена обаче и трябваха 10 години за да достигне до това заключение. Поздрави за интервюто, алелуя бейбе.

Сподели в други сайтове

А дали ако Галена беше получила въпросната награда, заради която стана цялата тази драма щеше да се изказва така?

На всички е ясно, че тези награди не струват и не се раздават обективно... На Галена обаче и трябваха 10 години за да достигне до това заключение. Поздрави за интервюто, алелуя бейбе.

И това е така ... като взимаше Певица на годината не се е сърдила.

Даже за Идол на 2014 не се разсърди, при все че Преслава пак взе Певица тогава. Но за Идол на 2015 прави проблеми.

Сподели в други сайтове

И това е така ... като взимаше Певица на годината не се е сърдила.

Даже за Идол на 2014 не се разсърди, при все че Преслава пак взе Певица тогава. Но за Идол на 2015 прави проблеми.

Защото несправедливостта се търпи до един момент. В началото можеш да замълчиш и да преглътнеш, но Преслава/Пайнера се оляха.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...