Jump to content

ENJOY

Ramaniacs
 • Коментари

  2220
 • Регистриран

 • Последно посещение

11 Последователи

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Последни посетители в профила

4072 посещения в профила

ENJOY's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

53

Репутация

 1. Неадекватен избор на песни по DM SAT, особено "Докосването има памет". А "Кръговрат"? А "Феникс" или "Ненастина"? Кулите също бяха по-добър вариант от "Любовта настоява". Дори "Дар от Бога" или "100 % жена" от концерта щяха да се впишат много по-добре от "Докосването..." Екземплярът до нея беше излишен, Пачо и Стефимир щяха да превеждат много по-добре и нямаше да промотират "Жените са цветя"... Можеше да й подсигурят адекватен преводач, все пак тя видимо се вълнуваше и притесняваше, иначе разбираше водещата на 99.9 %.
 2. ENJOY

  Глорија - Данас ми је дан

  Песента е супер, на сръбски звучи по-добре дори.
 3. ENJOY

  Камелия-Двама непознати

  Много зле... Само с п*тка не става... Новият й велик нос е по-зле от песента и видеото обаче!
 4. Аранжиментът на 2 сърца е зле, учудващо за Драганински, но... Изпълнението очаквах да е много зле, но явно е паднала яка обработка... Като цяло нито има същия заряд, нито блести повече от оригинала. С "Казваш, че ме обичаш" се получи, но с тази песен не.
 5. По-добре Куку Бенд, на Азо е много циганейшън 😃
 6. Азис не изпя нищо освен кючеците си, а има толкова хубави балади. Поне Целувай ме да беше изпял. Глория едва ли щеше да издържи цяла вечер. А можеше и Прави любов, а не война да изпее вместо всякакви там ММА и още какви ли не цигании.
 7. Две сърца и Птица-скитница ги е пяла до повръщане и вече и тя се чуди как да ги извие, изрецитира и изръмжи🤣🤣🤣 Виж Сто парички и Попа ги пя вълшебно 😂😂😂 В Мистерия я готвеха за Селин Дион и студийните записи от тогава са убийствени, но беше и млада сърна тогава и извисяваше глас. Трябва хигиена на гласа, както и храната 🤣🤣🤣
 8. Каква хитовост като не помните предния сингъл на повечето. Хитовете се проверяват през годините.
 9. От фейса и то не от типичен чалгар:"Един демократизиращ ефект от пандемията: малко хора могат да си позволят да празнуват Нова година на живо с Azis и Azis group Official. Не знам каква е била така обсъжданата новогодишна програма на БНТ, но азисовият лайв във фейсбук, с гости DesiSlava и Medi, го препоръчвам с две ръце. (Без пандемия, всичките те щяха да са по клубове и частни партита, поне на три за вечерта, за избрана аудитория, която може да си ги позволи). Прекрасен бенд, талантливи музиканти, забавни разговори, без десетки продуценти, редактори и водещи, но с високо качество на продукцията. (По едно време Азис се чуди публично защо два часа носи слушалка, като екипът му нищо не казва в нея). Отдавна се знае, че поп-фолк изпълнителите най-добре знаят как да си радват публиката - с това си изкарват парите. По-малко его и претенция (свободно се обсъждат слабостите и странностите на всички на сцената) и с повече усет, с повече саможертва. Измежду песните в един момент рецитират стихове на Шекспир. Пеят ги в поп-фолк вариант, джам сешън стайл. Изнендващо добре се получава. В един момент се обсъжда съдбата на поп-фолка. С голяма болка Азис говори за това кой е започнал войната срещу жанра - естрадните изпълнители, които водят не музикална, а идеологическа война, слагайки етикети за пошлост. И въпреки огорчението, следват изпълнение на песни на Васил Найденов, Мими Иванова, Лили Иванова, с коментари за класата и иконичността им. Прекрасни изпълнения. (Преди това Десислава е изпяла "Я кажи ми облаче ле бяло" - защото тези артисти си дават прекрасна сметка каква част от публиката им ги гледа от чужбина. Разплаква се) Естрадният сегмент завършва с коментар на Десислава, че публиката от Факултета вероятно вече чака някой кючек. Азис отбелязва "А, все едно в Надежда не чакат кючек". След всички кючеци, чалга хитове, естрадни, джаз и поп изпълнения и интерпретации пеят "Кой уши байряка", включва се израза "Да живее България". Следват пожелания за благоденствие на всички българи, роми, турци. Това да го чувате другаде на Нова година? С тия почти три часа полуимпровизирана програма поп-фолкът отбелязва морална победа."
 10. По Нова ли е била със "Забрави за мен"? Тотално неадекватно облекло снощи при Азис и е време да спре да пуши. Народната песен я изпя мн хубаво, но сме я чували и по-добре да звучи. "Поне един живот" беше супер, импровизациите също. "Джелем, джелем" за първи път да ми хареса. Но като цяло изобщо не си пази гласа. Ако Глория беше добре и там, щеше да се види разликата в грижата за гласовете.
 11. ENJOY

  Джена- Mashup 2021

  Не е зле, но на Преса и някаква Цветина скоро гледах два такива, в които имаше и бг поп и ми допадна много повече. Джена си изпя песента сякаш.
 12. Коментарите под клипа са предимно за изпълнението и гласа й и то масово одобрение, тъй че не знам какъв потенциал отписваш и как не ги грабва хората. Предполагам, че точно баладата ще изпее и нещо народно с Азис. Иначе тя не си пази гласа, може би и още пуши, но и вече не е на 20.
 13. Не знам дали е най-слабата, но лош коментар под клипа почти не виждам. Иначе е въпрос на вкус разбира се, но пред това изпълнение няма как да си равнодушен 🙂
 14. Това е тотал щета, дори в Ези-тура имаше по-хубави парчета сред пълнежите 🤣🤣🤣
 15. Какъв клип искате като нямат почти участия тази година и едва ли ще влага в продукция и хонорара от Маскирания певец като не се знае още кога и колко участия ще имат пак. Много сте забавни, клип искали 🤣🤣🤣🤣 Деса за жалост няма ресурс на Янева или Галена... Е този на Галена можеше да го има 🤣🤣🤣 Изпяването е брутално, дори неспасяема песен звучи добре като я изпее тя. Особено въздействаща е преди последния припев. Текстът можеше да се барне още малко, обаче и така звучи добре като го пее Деса. Определено започва да ми харесва доста, дори повече от "И това ще преживея". С "В друг живот" не я сравнявам, защото са в различна стилистика.
×
×
 • Create New...