Jump to content

SG

Ramaniacs
  • Коментари

    10926
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    19

Всичко публикувано от SG

  1. Десислава да се вдъхнови от хубавите събития и да издаде най-накрая фолклорен албум. Не е истина колко хитови фолклорни песни правеше някога и колко зациклил е интереса към новите.
  2. Мисля, че големият шок за всички от цялата тази история е фактът, че Ара-Диапазон още са действаща фирма.😲
  3. Не и през 2024 ДесиСлава да стане вайръл точно с този мийм...😆 ПП: Мира е брутална императрица.
  4. Стефчо е най-актуалната тийн генерация. Алекс ще е с Паола, Борис, Деси Слава II, Гло 2, второто на Емануела, детенцето на Гери и т.н. Wow какъв бум на деца и внуци в чалгата в последните години.😆
  5. Освен ако не последват пътя на генерацията на Симона, Ивон, Дениз и т.н. и не предпочетат да са кифли вместо певици. Но към момента да гледаме по-скорошните потенциални лидерки. Марая ли ще е първата, която качествено ще измести Преслава и Галена или ще е щерката на Сашка? Или бабите ще се разминат и в средната си възраст и пак ще изгрее генерация на мъже и Стефчо и Иван (на Емилия) ще са новите Галин и Фики?
  6. Само не знам повечето от тези изредени работи от къде ги измислиха монстърчетата. Кейти сама си каза, че новата ера ще е весела и позитивна. Звучи доста като предните й, изкл. Witness, но си мисля, че ще е нещо по-различно.
  7. Едната дори е с няколко години по-малка от другата. Тъкмо когато Паола си мисли, че е седнала на трона, ще дойде новата по-млада сензация New Dess. Мисля си обаче, че и Глория младша не е за подценяване. Имам очакването да пропука флоп проклятието от поколението на Симона и да мачка като баба си през 90те.❤️
  8. За да се пораздвижи жанра (и форума) някой трябва да се сети да направи турне получай 20 години от първото. И догодина награди. Вече ги няма границите между компаниите и може да стане интересно, като в ранните години на Нов Фолк.
  9. Вече има Покахонтас 2, ще трябва да се пробва за 3. Btw Гергана наистина е родила в края на миналата година. Основната й професия е свързана с геологията, не с Лидл. Чувства се щастлива, защото от години е искала да бъде обикновен човек със семейство.❤️
  10. Просто скандални цифри тук.😆
  11. Новата на Преслава е типично за нея отбиване на номера. Много тъпо да я издаде след Улицата (и след също доста яката Ако ти върна), и то навръх юбилея. Само заради името ще се наложи в чалга средите и точно по тази причина след някоя и друга година в Рамания ще бъде сочена като някакъв огромен български хит, като други подобни балони тип Беден в сърцето. Но проблемът не е само при Преслава. Тази година е поредната, която е минала почти на 1/3 и още няма почти нищо наистина успешно. Но пък е кеф, че към момента фалшивите цифри от надцакването на няколкото останали помпащи пращат хита на годината при Алфа, и то при Лиди.❤️
  12. Някъде по средата е, но според мен с течение на времето ще наклони повече към maga. Отгледана е от религиозно семейство с определени принципи и след като на практика си изживя пълноценно бунта в ранните години би било съвсем очаквано в напреднала възраст да пожелае по-различно бъдеще за дъщеря си и за потенциалните следващи поколения. Особено след като сама изживя и кошмара на шоубизнеса зад кулисите.
  13. И аз попаднах на тази новина. Не че винаги не съм виждал нещо съмнително в спада й. Същото се твърди и за Кристина Агилера. За нея не знам, но Катя винаги си е била скрита фенка на Тръмп, колкото и да се прави. Поне в този си статут 'по средата' постигна нещо изключително дори в най-големия си залез някога - да е единствената, пяла и на встъпването на US президент, и на коронацията на UK крал.
  14. Още една Witness ера.
  15. И на Кейти, и на Гага, също като Бионсе, им предстоят големи завръщания тази година. Независимо дали с музика, с филми или и с двете. Не само защото Катя този път сериозно е решила да се завръща, а и защото след титаничния провал в създаването на убедителна нова поп генерация, на САЩ на есен ще са им нужни възможно най-много на брой силни звезди в шоубизнеса, за да се наклони общественото мнение към победа на Байдън.
  16. То тук арабското съвсем се губи из дебрите на махалата. За мен трябва да експериментират с нещо по-умерено в този стил или да измислят някакви съчетания, има някои песни, които звучат много тайнствено и красиво.
  17. И то още не са го осъзнали като хората. От поне десетилетие се акцентира предимно на едно и също изтъркано и възможно най-пошло звучене от арабската и ромската гама, а то особено в страните от близкия изток има още тооолкова много нюанси. В последните години буквално само в Еуфория се усеща някакъв опит.
  18. Тези дни стават 20 години, откакто разбихме теориите, че след Пайнер живот няма. Иронично, след тези 20 години още сме някъде там в играта, въпреки усилените опити да е друго. Също толкова иронично, към днешна дата вече е по-логично да си извън останките от Пайнер.
  19. Носталгична чалга вълна тези дни... Няма ли да вземе да се появи поне един истински хит, към който масата хора да имат сантимент и след години?
  20. Брей, брей, Десси изненадващо стартира годината по приличен начин с фолклорна песен и доста приятна акустична версия на дуета... Сега ако наистина пусне и една хубава балада може и да й простим предстоящия неизбежен ромски кючек.
  21. Ето така се започва една година от певица като нея, а не с Kemano Basal e Romenge. Честит национален празник!🇧🇬
  22. Най-накрая едно нормално и смислено интервю, без излишни обещания.
  23. Нови обещания от Десислава: - Балада за рождения ден - Двоен поп-фолк албум - Двоен фолклорен албум - Концерт 30 Години на сцена през 2026😆 - Ще гледа внучето, когато е възможно
  24. По-добрата версия!
  25. Твърде смела мечта е, та да дръзвам да си го представям. По-големия процент от западните звезди по някаква причина още се дърпат от чалгийките и ориенталското, източното, въпреки че тези нации вече са навсякъде по света. Големи хитачки изпускат поп чалгарките.
×
×
  • Create New...