Jump to content

Cally-Pressyfan'

Rеspеct
  • Коментари

    7635
  • Регистриран

  • Победи

    11

Последно Cally-Pressyfan' беше ТОП потребител на Октомври 8 2019

Cally-Pressyfan' имаше най-харесваното съдържание!

10 Последователи

About Cally-Pressyfan'

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители в профила

73212 посещения в профила

Cally-Pressyfan''s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

2,3k

Репутация

  1. Аз израснах основно с Планета и не съм имал много наблюдения върху имената извън Пайнер А и изпълнителите от други компании в онези години нямаха толкова големи трибуни за изява като турнетата на Пайнер.
  2. Топ 3 го формираха Ивана, Преслава и Анелия в онзи период. Оттам нататък ми е трудно да ги подредя, но да кажем че Кама се е класирала в топ 5 през 2004, 2005 и 2006. То и нямаше кой друг - Деса беше в безтегловност, Глория тръгна надолу ... силни бяха Гергана, Емилия, Райна, Малина, Вероника и др., ама те бяха в топ 10, нямаше как да се наредят по-напред.
  3. Не си съвсем прав. Някъде в периода 2004-2007 топ 5 го изграждаха Ивана, Анелия, Преслава, Камелия ... и още 1-2 имена като Райна, Гергана, Малина и др. периодично влизаха до тях. В този период Камелия имаше хитове като "Стрелките спират", "В сърцето си ми ти", "Някой ден", "Целувай ме", "Забранена зона". Сега не знам до колко са били мегахитове, но не е била изпаднала от топа в никакъв случай.
  4. Няма изход от това вечно ти си любовта .. нещо такова беше Беше я пуснала като пилотен сингъл за турне 2004.
  5. Преси започва и завършва десетилетието като лидерка. Кралица!
  6. Андреа може и да е вкарала Кости и Оцко в Пайнер, но те години преди това пишеха песни за Ара, така че е спорно каква заслуга има точно тя в случая.
  7. Андреа никога не е била лидер. В топ 3 или в топ 5 - да, но чак лидер .... Никога не са я скандирали по концерти и не е била с най-големи агитки в концертните зали, например. Да си лидер не се става само с два хита и пет скъпи клипа.
  8. Ама скъпа, аз бях убеден че като си оперира носа ще събере хейта на цялата страна и ще я намразят и това ще е краят, а тя взе че пусна хита на годината. Думи нямам с нея!
  9. Хората не я харесват от поне 15 години. Освен че е дръпната и арогантна, и заради слуховете че е мутреса и че си е оперирала ребрата и удължавала краката. Това й повлия много негативно на имиджа след 2004/2005. А в същото време Ванча настъпваше към върха в образа на дебела лелка от народа, на която не й бяха чужди скарите, кебапчетата и разврата, но същевременно проповядваше морал и пееше тежки текстове. Беше по-близо до народа някак. Но Преса например е мутреса, гаднярка, интригантка с пластични операции и незаслужени награди, но хората още не са я намразили масово - съдба! Даже при нея има някакъв чар във всички мръсотии, които притежава.
  10. Мисля, че Глора повече лъха на нафталин от Ванча. Факт е, че и двете са на срамно позорно ниво в последните 10 години, спрямо пиковите им години. Не знам за какво спорим въобще.
  11. За някои от тези песни си прав, че имат по 1,5 - 2 млн. гледания, но не променят факта че всичко с марката Глория е по-клиширано от песен на Оцко и от текст на Петя Радева взети заедно. За тези е ясно, че бяха хитове, но те са от преди 7-8 години. Ако броим и тях, трябва да сложим още "Уникална", "Падни на колене", "По дяволите Рая", "Остави ме" .... Глория като хит от онова време имаше само "Ненаситна" и след нея "Пясъчни кули".
  12. Абсолютно! Новата песен на Ивана е с шансове за сезонен хит. Преди това масово популярна песен беше "Твое копие". До преди т.н. "възраждане", което направи като отслабна също имаше някои популярни песни в последните 5 години - "Ало мамо", "Благодаря ти Господи", "Ще ти взема всичките пари" ... всичките имат по 2-3 милиона гледания в Ютуб канала на Планета. Глория масово популярна песен не е имала сигурно от "Пясъчни кули". Може и след това да е изкарала нещо по-така, но трябва да се напрегна, за да си спомня. Цялата й продукция в последно време ми е толкова еднаква, безлична и шаблонна, че не различавам кога какво е пускала.
  13. Знам за тези клипове, но дори да сумираме гледанията от каналите на Глория и на Планета, след пет дена Ивана пак ще ги е минала, така че все едно.
  14. Джена също е в отбора на отпадащите от А групата. Изпраща може би единствената година в кариерата си без нито един хит.
×
×
  • Create New...