Jump to content

SG

Ramaniacs
  • Коментари

    10911
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    19

Последно SG беше ТОП потребител на Септември 5 2023

SG имаше най-харесваното съдържание!

5 Последователи

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители в профила

5317 посещения в профила

SG's Achievements

Наставник

Наставник (8/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

7,6k

Репутация

  1. Брей, брей, Десси изненадващо стартира годината по приличен начин с фолклорна песен и доста приятна акустична версия на дуета... Сега ако наистина пусне и една хубава балада може и да й простим предстоящия неизбежен ромски кючек.
  2. Ето така се започва една година от певица като нея, а не с Kemano Basal e Romenge. Честит национален празник!🇧🇬
  3. Най-накрая едно нормално и смислено интервю, без излишни обещания.
  4. Нови обещания от Десислава: - Балада за рождения ден - Двоен поп-фолк албум - Двоен фолклорен албум - Концерт 30 Години на сцена през 2026😆 - Ще гледа внучето, когато е възможно
  5. По-добрата версия!
  6. Твърде смела мечта е, та да дръзвам да си го представям. По-големия процент от западните звезди по някаква причина още се дърпат от чалгийките и ориенталското, източното, въпреки че тези нации вече са навсякъде по света. Големи хитачки изпускат поп чалгарките.
  7. За мен няма нищо изненадващо в спада на Дуа. Твърде дълга пауза + завръщане с нови денс комерси с ниско-средно бюджетни клипове. След предната ера от нея се очакваше да се докаже с нещо зверско, а не да продължи по същата линия. Добрата новина е, че нейните най-големи световни хитове New Rules и Levitating също не гръмнаха веднага, а се развиха с времето, тъй че не е изключено ако в албума има някоя мега тупалка да й се получи.
  8. Анелия обаче се върна скандално към имиджа си на брюнетка - с Котка и Влез, Влез.😆 Чак в годините след това ни припомни качествено оригиналната си същност.
  9. Е, ако хит означава песен, която поне временно да е била що-годе наложена и разпознаваема из чалга средите (като почти всичко по-ново на Преслава и Галена встрани от баш смашовете им из същите среди тип Улицата, ВНЛ и т.н) - имала е такъв в почти всяка година от кариерата си.
  10. Песен на Токича от 2024 върви по-добре от комерса на Кости от 2023. Може и наистина да има искрица надежда за жанра, но трябва много работа, за да се развие.
  11. Силен старт на годината, дори и без нито един убедителен успех. Приятна балада от Галена, песен на Анелия от Токича, а Преслава обяви концерт в Арена и се продава добре. Да видим как скоро ще прецакат всичко за някой и друг сезонен флоп. ПП: Супер саш им урежда някаква заетост, доколкото знам, затова му се връзват като луди.
  12. Като се сети човек, че тези песни навремето бяха наричани бози... а дори не предполагахме какви гадории предстоят. Завръщането на голямо име към Токича е чудесна идея, дори и песента да не се наложи. Подобни изпълнители трябва да държат ниво над масовката. Самата Анелия изглежда супер, а носталгичните препратки в песента и текста грабват. По-ритмичните части я правят подходяща и за клуб, но не знам как би стояла сред другите комерси.
  13. Нещо, което вече не правят дори за Глория в НДК, камо ли в Арена. Митака може би най-накрая разбра как качествено да избие дългогодишната инвестиция в кариерата на Преслава с нещо повече от кръчмарски купони.
  14. Билетите за концерта на Преслава са целите с логото на Пайнер и Планета?
  15. Убеден съм, че Преслава почти няма да си пее комерсите от след ретрото. Жесток концерт сам по себе си ще си се получи дори и само със златните евъргрийни.
×
×
  • Create New...