Jump to content

SG

Ramaniacs
 • Коментари

  7236
 • Регистриран

 • Победи

  2

Последно SG беше ТОП потребител на Март 16

SG имаше най-харесваното съдържание!

Репутация

1028 Excellent

5 Последователи

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Последни посетители в профила

1764 посещения в профила
 1. SG

  Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

  Точно защото усещането от ерата към момента е някакво такова приключило, затова реализацията не изглежда особено наложителна, ако не безсмислена. Може да се забележат донякъде някои парчета, но друго щеше да си бъде ако бяха подредили ерата както трябва и бяха достигнали нивото на LYTLM с повече песни.
 2. SG

  Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

  Hot 100 стана толкова лесна за манипулиране. И въпреки това вече 10 години никой още не е стигнал рекорда на Майкъл и Кейти. Какво стабилно доказателство колко голяма беше тя в онези години.
 3. SG

  Поп фолк скандали

  Да си отдадем на някои memories от времената, в които Десислава нямаше нужда от хитове и налагане, за да мачка всички. https://www.vbox7.com/play:918dadb4
 4. SG

  Поп фолк скандали

  Все едно пък звучи честно да се правят награди уж за най-големи постижения, а на практика изпълнителите да си ги плащат. А и то не беше само работата с Певица на годината. Заради Преслава се променяха правилата на наградите и така други биваха прецаквани. Проблемът се забелязва дори и в годините, в които по нея наистина имаше истерия, но невинаги беше категоричен лидер, а я натрапваха като такава. Да не говорим как на Ивана й измислиха пенсионна награда, а Преслава се правеше на изненадана. Или пък наглостта при първото награждаване на Галена, което си беше ясна манипулация на публиката на все още гледана тогава телевизия. И за такава певица трябва сляпо да вярваме, че по време на най-големия превес на нова генерация от десетилетие насам не би си уредила някое и друго гледане, за да не завърши като Ивана? Затова казах, че навярно е подценила ситуацията и не е заредила с много. А дори да са й реални гледанията пак не са впечатляващи като за нея и съответно можем да поставим под въпрос дали наистина е чак толкова голяма. Абе да е жива и здрава, а дали към днешна дата наистина е звезда от такава величина се интересуват главно тя и няколко човека в Рамания. Хубаво е поне, че за момент се сети да излезе от треската си за статуетки (защото те спряха) и си направи дете. Има много с какво да се похвали.
 5. SG

  Поп фолк скандали

  Не е никак неочаквано да се говори за нещо такова при певица, чиито манипулации са осезаеми още от преди тя да стане някаква сила в YouTube.
 6. SG

  Поп фолк скандали

  На мен ми се струва, че тя навярно е имала големи очаквания за естествения успех на новата песен и затова си е поръчала толкова малко допълнителни гледания. Нищо, сега ако ни чете да се подготви предварително за следващата песен, все пак в края на годината чакаме традиционната хитачка с рекордни гледания, след която Рамания ще я обяви за номер 1 за цялата 2020 (за радост към днешна дата ще е само Рамания).
 7. SG

  Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

  На този етап реализацията на нови сингли вече ми изглежда безсмислена, освен за да радва феновете, което никак не е малко де. Наистина пропиляна ера, а започна толкова силно. Можеше да й е поне като Revival.
 8. SG

  Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

  Още не е за вярване, че всички последвали видео версии на Daisies са по-добри от официалната. Най-накрая получихме клип и на Walking on Air.
 9. SG

  Поп фолк скандали

  Това имам в предвид- сам като име към днешна дата не предизвиква чак такъв интерес на първо време, също както и Софка. Трудно бихме могли да ги наречем актуални имена, въпреки което е факт, че поне през първото денонощие мачкат. Btw тук големи бъзици с Джен, но и тя май най-накрая нацели хит.
 10. SG

  Поп фолк скандали

  Чак сега забелязах, че има 15 милиона. ОК, да го кажем така- една от 20 песни им е с над 10 милиона. Твърдението ми си важи, защото не всеки ден стари и почти безхитови имена като тях правят 300k+ за първо денонощие.
 11. SG

  Поп фолк скандали

  За мен цифрата им е впечатляваща, защото и двамата са изпълнители на 90-те, които нямат самостоятелни хитове от години. И са в супер малък канал. До едно време си мислех, че само Десислава е достатъчно силна, за да изплува след толкова години на сцена, а то се оказа, че тя просто е повела парада.
 12. SG

  Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

  Много приятно.
 13. SG

  Поп фолк скандали

  Коце и Софка разбиха. Ироничното за пореден път е, че чалгарите ги е страх да правят нови песни с такова звучене и се оправдават, че било друго времето, а междувременно римейкват стари ретро парчета и постигат успех.
 14. SG

  Поп фолк скандали

  Пъзелът се нарежда. Иначе бих предпочел Дес да е безхитова и с проекти като My Pleasure, My Pain и Slavatronika, отколкото безхитова и безнадеждно чалгарска, като в момента. Като спомена Сигнално жълто ми припомни какви тълпи се събираха дори и за най-безизвестната пред студиото на Сигнал в онези години. А Сигналното идваше да чака за интервюта и някои отдадени като Петя ги бориха все едно е битката при Кълоден. Тия чалгарки бяха такива звезди, а продадоха всичко за дискотеки, които вече дори не ги искат.
 15. SG

  Поп фолк скандали

  Весо имаше профил преди години. На другите ще им предам, че ги искате.
×
×
 • Create New...