Jump to content

SG

Ramaniacs
  • Коментари

    11197
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    19

Последно SG беше ТОП потребител на Септември 5 2023

SG имаше най-харесваното съдържание!

5 Последователи

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители в профила

5702 посещения в профила

SG's Achievements

Любимец

Любимец (9/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

8,2k

Репутация

  1. Успешни колаборации си има колкото щеш Лиди, включително 3 пъти по-големия хит: Като ще си фен на някоя Десислава, не може ли поне да е най-пропадналата?
  2. Доста хора зачитат заглавието за гадно, но и аз си мисля, че ще е друга идеята му. Че има шанс да грабне награди винаги е ясно, в този бранш си налагат едно и също, което е одобрено.
  3. Доста се говори за неправилна концепция и ужасно заглавие при Гага, но за мен всичко е точно такова, каквото се очаква от нея. Завръщане към корените от първите албуми, потенциален крийпи вайб точно като за Хелоуин, и неприятно заглавие баш в стил старата Гага, на която не й пукаше дали ще е противна на хората и точно с това мачкаше. Според мен това е последният й голям шанс да смачка соло, после ако наистина се отдаде на брака и семейството като се завърне вероятно съвсем ще е отишла в графата на легендите, които получават хвалби и награди, имат някакви продажби, но хитове - не.
  4. Колкото и да сме й навити ние с Гери фен, всички знаем, че Лиди е почтено момиче и не спи с всеки. Доказателство: не е спала с шефа си.
  5. Имаме си поне Грешници. Оцко отдавна не прави песни за народа, Лиди трябва да пробва да грабне зрелите таргети с нещо възможно най-тежко и кръчмарско, тип Ивана или Деси Слава.
  6. Е, поне ще издава песни и ще дава стимул на такива като мен и @Gerganafen да я бранят от злото в Рамания.😍
  7. Говоря за това как Митака е лансирал лидерките си, а не всички останали. Галин можеше да направи много повече с една Лидия примерно, вместо само да й урежда сезонни комерс дуети с големи имена. Липсва й тежестта сред народа, макар и чисто като име вече да е много известна благодарение на многобройните предавания, в които е участвала. При Пайнерските лидерки, които Митака създаде, толкова незавършени звезди нямаше. Глория беше 5-6 години на върха, когато се появи Ивана и после още 4-5 си вирееха заедно, дори когато Иви мачкаше всички. Самата Ивана си имаше също доволен убедителен връх от 6-7 години. После и Преслава. В Алфите това го няма - потенциал на килограм, забит в дискотеките, за да се изкарват бързи $$$ без да се мисли дали някой извън тези среди им обръща внимание.
  8. Личеше си му, за жалост. И то много. А в 1D годините беше един от най-веселите и усмихнатите. Малко или много си остана такъв до последно, макар и да се забелязваше, че му е трудно да се измъкне от бездната, в която го бяха пратили последните няколко години.
  9. Мирела е с вайб на поредна жестока наследница на Камелия, с тази разлика, че не се доближава дори до Лидия, Десита и Симона по начален интерес. Като си намери някоя нова Гальо ще я зареже на мига, той се оказа по-несериозен и от Митака, който поне изцеди Гло, Иви и Преси на макс преди да тръгне да ги заменя. Лидия трябва да си тръгне от там!
  10. Не знам какво да кажа. Също като при Денис, до последно се надявах, че ще успее да се справи с проблемите си. Още един талант си отиде заради влиянието на гадния Холивуд... Да почива в мир, много хора ще го помнят и слушат и след години.
  11. Ясно е, че албумът на Гага не се води основен, но и за него и промотирането му са хвърлени сумати пари и очаквания. Промото даже е сто пъти по-адекватно от това на Катя, към което включвам и липсата на анти-рекламата да е продуциран от ненавиждан в средите предполагаем изнасилвач. Класациите на Билборд още се водят с тежест, но това е по инерция. Номерата, които се въртят покрай стрийминга и стотиците версии на един и същи албум прецакаха целият престиж. Не че винаги не е имало разни трикове, но това вече е абсурдно. А класации като тази за поп звездите пък са тотално пристрастни и необосновани. Не само спрямо Кейти btw. Лил Уейн, Джей Зи, Еминем и т.н. дори не са поп изпълнители, а рап. Някои имена са стартирали миналия век, а не този. Адел на 10 място? В класацията дори не се очертава да присъства основната ми западна любимка, Аврил, разцепила стереотипа за звучене и визия на поп момиче и вдъхновила куп следващи звезди, включително онази, която вероятно ще е на първо място, Тейлър Суифт.
  12. На Билборд тежестта им вече натежава към никаква, та явно затова постоянно правят някакви странни статии и класации, в които със сетни сили да си налагат каквото пожелаят. Катя за жалост никога няма да може да се надигне отново, че да им припомни защо трябва да я приемат сериозно, но поне класиките и оставената следа си говорят сами по себе си.
  13. Не само, че Harlequin не е на 194 място (където е кралят на рокендрола, половин век след като си е отишъл), а изобщо не е в класацията. 143 също. Сори ама няма как да не ги сравнява човек докато копаят под дъното хванати за ръчичка, това са две брутални флопаджийки. Все още има нещо много съмнително в цялата тази работа tho.
  14. По същество флопът на Гага произлиза от това, че от години се налага каква актуална мега звезда е, което по времето на флопа на 143 стана съвсем нетърпимо, а накрая тя не може да продаде и 30k в САЩ за първа седмица. Сори, но това е абсурдно. Какъвто и да е жанрът, който изпълнява - това е Лейди Гага, трябва първата й седмица да е силна ако наистина е толкова масов изпълнител, особено щом хайпът е подкрепен и от филм на DC. Вече колко зле беше приет филмът и как не е особено успешен е друг въпрос. Но и за нея, също както и за Кейти, ще повторя и другата си забележителна конспиративна теория, че е напълно възможно онези, които дърпат конците в бизнеса умишлено да се гаврят с тях. То това не е моя теория всъщност, защото конкретно за Катя се говори отдавна и наскоро даже я бяхме обсъждали тук без аз да съм я подхванал (което btw ако е истина е само още една причина на нея въобще да не й пука какво ще продаде и да издава продукцията си с други цели). Няма начин Лейди Гага и Кейти Пери да имат по-слаба подкрепа от всевъзможни хора в ТОП 200, много от които са тотално неизвестни за GP.
  15. Лол, човек, само казвам какво са правили някои крайни хора на изкуството... Дали публиката иска или не, но трите флоп ери на Катя са уникални сами по себе си и е напълно възможно след години да се гледа по съвсем различен начин на тях, както днес се гледа примерно на една Blackout на Бритни. Успехът невинаги се изразява само в цифри.
×
×
  • Create New...