Jump to content

SG

Ramaniacs
 • Коментари

  10300
 • Регистриран

 • Последно посещение

 • Победи

  15

Последно SG беше ТОП потребител на Април 29

SG имаше най-харесваното съдържание!

4 Последователи

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Последни посетители в профила

4767 посещения в профила

SG's Achievements

Ентусиаст

Ентусиаст (7/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

6,2k

Репутация

 1. Аз наскоро се изненадах, когато разглеждах новите Бг плочи в магазина и попаднах на един фолклорен певец, на който дори не съм му запомнил името, но явно и той е повече в тон с модите от чалгарите и е рискувал човека. Та то дори и Пайнера продължава да си издава безсмислените компилации, на някои от които на преден план вече дори не са големите звезди, а Биляниш, Еви Аспарухов и сие.😄 Meanwhile звездите, някои от които са милионери, НЕ ИЗДАВАТ.
 2. За част от тези неща са си виновни самите изпълнители. Тяхната 'концепция' (и по-скоро липса на концепция) е да пускат по 3-4 онлайн песни годишно и евентуално веднъж на няколко години някои от тях да се излъжат да съберат всичко в CD с евтина обложка. Супер смотано. Не само в световен мащаб, а и в нашите си поп-рап среди оформлението на една албумна ера е доста по-добро - и явно има някакъв интерес щом дори такива като Михаелите Филева и Маринова примерно вече имат повече от един албум. Дори и Павел и Венци с този нашумял тези дни албум, заради който уж спират Замунда, имаха продажби в началото и мисля, че им го бяха обявили за златен. А тия дето даже пълнят огромни зали като Графа и Любо Киров да не говорим, за Лили пък съвсем. Има ли желание - има и начин. А начинът конкретно при чалгарите може да им донесе не само позитивен имидж, а и приходи, при оформянето на една добре скрепена ера по примера: Първи и втори онлайн сингъл преди албума, после албума, разпространен както на CD, винил и дори на касетка, така и по всички платформи срещу монетизация. После евентуално трети клипиран сингъл за допълнителен boost. И току-виж докарали и те някой златен албум и това им се превърнало в бонус реклама за продукта.
 3. Аз дори не мога да си спомня кой беше последния чалга албум, който съм си купил. 😄 Може би един на Ивана. Няма я тръпката наистина, защото почти не се стараят за създаването на някой албум, а го правят като за отчета. Ако си измислят концепция и оформят някоя албумна ера по световен стандарт, ще е много яко и ще върне интереса.
 4. Тъкмо се канех да напиша същото. Тя самата не си го зачиташе за достатъчно скъп и даже от там дойде и причината за следващия голям смях- от Русия уж проявили интерес към песента и тя специално решила да снима за тях нов 'по-добър' клип... а по-добрия клип беше:😆
 5. Аз и до днес бих си купувал на носител, на не издават. Е, вярно че не знам дали бих си взел някакво жалко набързо издадено CD без нови песни, но яко някоя вземе да се сети най-накрая да пусне нещо на винил ще е жестоко. Абе Галс още доста време ще си бъде по-разчупена, но Преслава трябва наистина да има егати късмета, за да ни пробутва успешно нейното си седене по дивани толкова години. Ако това беше 2005 и конкуренцията беше смазваща, считаме я за смазана и нея със стандартните й проекти. Да уточня, че този клип е един от малкото й по-добри от обикновените. Иначе ето ги и Дес и Камс на 32-33... То отдалеч си личи какво помага на въпросните 4 (3) да се задържат повече от Глория, само като им пуснеш клиповете и им сравниш... всичко.
 6. Тя по това време егати е била само на 32 години. С 6-7 по-млада от днешните Преслава и Галена, с 12 по-млада от Десислава и с 20 от Камелия - но вече я зачитаха за баба и я отписваха. 😆
 7. Когато загрееш, че изпадането на Глория зад борда даже вече е пълнолетно... Обаче колкото и бъзици да отнася за този период, повечето песнички си бяха много яки - ето и нещо приятно на борда. Тук в клипа също така е много забавно как си мисли, че Азис й хвърля погледи и й праща целувки но нея, а не на момчето.
 8. Десс и Азо бяха в Брадъра чак 2007, въпросната обложка е от 2005. Да ти кажа не го помня това как са я хвалили за фотосесия, от престоя им там останаха други, по-големи класики.
 9. Обаче и Примата как се беше разгони/лила тогава. И то не за мъжко списание, а за обложка на албум. И до днес се опитвам да си представя как се е разхождала така, с цялата си класа, пред екипа! Искам @Willyда коментира, убеден съм, че не го е виждал това!
 10. Аз го търсих 1 мин и после се сетих, че каквото го няма в YouTube- винаги го има във Vbox7. Този клип между другото го въртяха през 5 минути по тъкмо засилилата се Фен. Един от първите Ара хитове, направени по формулата на Пайнер чрез безумна ротация по собствена телевизия.
 11. А тук е чисто гола и пак нищо не стана (освен сезонен хит). Кали Другата (+ Субтитри) High - Quality VBOX7.COM За още по - голямо качество гледай клипа на цял екран натисни копчето с звезда на плейъра
 12. Опитва се и тя да е със силните на деня, но просто не го прави като хората и изглежда лицемерна. Защото едновременно се опитва да го играе и груб съдник, и приятел.
 13. Тя и Кали поначало би трябвало да е от онези изпълнители, които биха похвалили Глория и не биха й отказали дует (слагайки настрана личните им истории, разбира се). Ама не е. Затова и още по-малко трябва да очаква някой да гледа по този начин на нея - първо, защото на въпросните тя не е била същия пример за подражание и второ, защото никога не е имала дори кариера като техните. При Кали обаче го има и този момент, че може би се чувства и недооценена като творец. Тя действително е имала много опити да направи нещо различно от тоя жанр и накрая всичко е завършвало или с провал, или не се е запомняло достатъчно, че да остане във времето. Докато междувременно други по-малко разнообразни (като Глория, не ме нападайте) са били най-обичаните. И това си е все някакво основание за подразнение, не че е оправдание да се държи толкова нелепо. Десислава примерно е била дори повече разнообразна, повече мачкана, повече недооценена в някои отношения, но не си е позволявала такива изцепки (освен може би "Толкова много цигани ли има в България?" ама то дори и това не е като целенасочения хейт на Кали). Такива изпълнители са по-симпатични на народа - които и да имат критика, не си позволяват да се правят на Виж ме кой съм, а я поднасят деликатно и градивно. Но Кали това ако го знаеше нямаше и в Брадъра да се изложи така.
 14. На Глория песента с Кеба си е хит, макар и не от най-големите. И като участия е доста добре вече, пък и песента със Стораро, макар и без да е хит, има повече милиони от стандартните Глориеви. Постигна си и тя това, за което нечии други фенове сме се закачали с нейните през годините - успя да направи някакво завръщане дори и след години на забвение. Щеше да е добре да направи и поне един соло хит, де, но то днес почти никой вече не прави истински хитове. Е да, като включим и евентуалните лични причини, определено има на какво да й се дразни точно на нея. Но не я знам Кали какво е очаквала - и изобщо такива изпълнители, които идват по-късно и се възгордяват твърде бързо и твърде много. 1998 Глория е мега звездата на България и Кали може само да си мечтае да е като нея. Оттам нататък няма какво да се цупи, че на Глория всичко й се получава по-добре, дори и връзките с един и същи мъж. Тя Кали поначало какво може да е очаквала от някакъв такъв мутряга като Илиев? Много ясно, че ще иска да го виждат с Най-голямата. Иначе за мен такива като Кали, Роман и сие имат някакви основания да ги е яд на по-успелите, както често се случва във всякакви сфери, не само на изкуството. Малко или много по-успелите са им взимали и техния хляб - както обаче беше и с естрадните, когато дойдоха такива като Кали, Роман с тяхната дива кръчмарска чалга. Но на въпросните проблема им е, че показват своята неприязън твърде нелепо, като в случаите с Тото и затова само още повече сами се прецакват, защото хората им се смеят.
 15. Тя Глория няма ясна концепция от 20 години и затова е толкова зле. Затова дори и такива като Кали изпъкваха с по-завидни позиции от нея за едни 10-15 години. Но времето малко или много си отсява нещата и днес Глория си е върнала статута да е над нея и над други. А това, че и на двете не им се е получило по 20-30 години да поддържат все някакви позиции само показва, че това не е писано за всеки - затова с такова постижение сред жените могат да се похвалят само Камелия, Десислава, Анелия и Софи Маринова, а и Преслава и Галена отиват вече натам.
×
×
 • Create New...