Jump to content

SG

Ramaniacs
 • Коментари

  6377
 • Регистриран

 • Победи

  1

Последно SG беше ТОП потребител на Май 10

SG имаше най-харесваното съдържание!

Репутация

61 Excellent

3 Последователи

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Последни посетители в профила

1440 посещения в профила
 1. SG

  Поп фолк скандали

  Като качество й е връх на ДС в сравнение с предните. 😂Но като интерес на публиката се срина бързо, за жалост. 40k дневни гледания... А на Джулия щом дори и аз вече не й се кефя толкова, смятайте. Но не мисля, че е нечистоплътна. Виждал съм я на живо няколко пъти и е Ок. Тунинг мацка си е.
 2. SG

  Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

  Искам Селин да скандализира с хит от ранга на старите й. Новата Шер. Личи си, че е на шега, но на мен вече ми пращат линкове за статии за това. Хората са шокирани.😂 Тъкмо тези дни си говорих за нея с една нейна привърженичка, която ми каза, че скоро щяла да издава албум. Аз й казах, че този албум го издава от 2-3 години хах.
 3. SG

  Поп фолк скандали

  Направо собствена скеч постановка да направят. Такава е истерията по песента. Напливът само още повече доказва, че от тази година гледанията от над 500k-600k за поп-фолка са признак за завръщането на жанра като непоклатимата музика на Бг. Дано скоро да стигнат и пиковите цифри на попаджиите от 800k-900k. Още им трябва, за да са както едно време.
 4. SG

  Поп фолк скандали

  Много се кефя на Емилия. Както никой не го очакваше от нея, така извади скрития заек от шапката. Трябва й само една самостоятелна хитова песен и директно я правим Певица на годината. С Певеца Денис ще закрият несъществуващата церемония с микс. Най-добрата й песен след "Ангелите плачат" се оказа първият й титаничен провал след 2015. Може би все пак не бяха далеч от истината онези коментари, че с променения глас и стандартната поп-фолк песньовка вече не може да докосва хората така, както преди. Тъжно й е положението, да вземе да се стегне и сама да си припомни коя е.
 5. SG

  Pop, Dance, Disco, R&B, Rap & Hip-Hop скандали

  Легендата си е легенда. Ти коментирай поста на Селена, че щяла да се омъжва за Бил Мъри. Скандална!
 6. Нашата трябва много сериозно да се стегне. Новата и старата конкуренция постепенно я избутват там, където беше преди да се върне в Пайнер. През 2016 беше ненадмината за своята генерация и в ТОП 3 за жанра цялостно, със сериозен потенциал да я водим дори номер 1. Но през 2019 най-новото поколение вече осезаемо доминира над нея и над почти всички, а и други изпълнители с 20-годишни кариери като Камелия, Емилия и дори Максим имат скорошни по-силни предложения. За онези от средните поколения да не говорим. Искаше ми се да вярвам, че Вторник беше ще се задържи във времето с по-малко дневни гледания на ден, но вече съм сериозно разколебан. Изпусна си тази жена шанса да се завърне още миналата година с нещо на ниво и да наложи доминацията си над жанра. А сега само с прилични поп-фолк песни и клипове явно вече не става да отиде на някъде.
 7. SG

  Поп фолк скандали

  Виждам, че ренесансът на поп-фолка се засилва дори още повече (както някои предвидихме доста отдавна ). Само да не заспят пак, подобно на миналата година по това време. Много ги бива в това с бездействието си да дават поводи да се говори за залез на жанра.
 8. SG

  Поп фолк скандали

  Когато вчера подметнах, че не се знае дали ще разберем истината за Тренда не предполагах, че още на следващия ден ще се доближим до потенциалната истина. ПП: Днешните нови предложения още по-брутално затвърждават доминацията на поп-фолка.
 9. SG

  Поп фолк скандали

  Доста се е обсъждало тук кой или какво командва тренда. Истината не знам дали ще я разберем.
 10. SG

  Поп фолк скандали

  За какво са й... Тренда много гадно я прецака обаче. И Ванеса също. Утре като излязат Джулия и Кристиян те ще са номер 1, а въпросните две песни все едно изобщо не са били трендинг.
 11. SG

  Поп фолк скандали

  Дайте да не я мислим Десислава толкова. Уверихме се, че като само си говорим нищо от това не достига до нея и тя продължава в същия дух. Продължава да си вярва, че трябва да се бори само за чалгата и за дискотеките и че феновете й са разочаровани, че не прави клипове на кючеци. Мнението ни тя ще го разбере по неприятен начин единствено с писмото някой ден. Както преди 12 години я бяхме зарадвали с подписка за Певицата Десислава, така можем и да й отворим очите с нещо доста по-грубо в писмен вид. И все пак може би трябва да се види някъде ще поеме оттук нататък, за да се пише такова писмо. Въпреки, че новата песен е просто стандартна хубава чалга си личи, че я е поднесла със старание и желание този път да е малко повече себе си и да зарадва феновете. Значи все пак вижда някои неща. Да видим и ние дали това е началото на някаква градация.
 12. SG

  Поп фолк скандали

  Гледанията вървят нормално като за Десислава. Тя милионите никога не ги е правила с повече от един-два дена над 200k. Затова истинските й хитове са трайни, а не набързо направени за един сезон. Но и в горния пост на Слави има доста вярно.
 13. SG

  Поп фолк скандали

  Не ми се налага да го ангажирам. Той естествено ги помни щом става въпрос за сектантската Кралица.
 14. SG

  Поп фолк скандали

  Само за първия ден ли? Мога да ти кажа само гледанията по спомен. Гледай да не бъркаш - 243k Ангелите плачат - 267k Дали ще те оставя - около 210k-220k, не помня точно Много съм добра- 257k Да вдигнем шум - към 230k някъде
 15. SG

  Поп фолк скандали

  Може и да ни изненада. Но си прав, да не избързваме да се надяваме. Да се радваме на настоящия проект.
×
×
 • Create New...