Jump to content



Коя ви е любимата певица/певец и защо?


Коя ви е любимата певица певец?  

129 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Понеже последните теми във форума са с цел хейт, нека има й една по - положителна. Кой е любимият ви изпълнител? Откога го харесвате ? Как ви спечели ?

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 60
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Лично аз харесвам Глория. Обичам хора, които са сдържани и последователни. Имат необходимите качества за да вършат това което трябва. Глория на първо място има гласови качества. И те не са на средно ниво, Глория просто може да пее. На второ място винаги е държала ниво. Като се замисля, всичките ми идоли са по този начин.

 

Харесвам Толкин, който ми е любимия автор, професор в Оксфорд. Харесвам Уорън Бъфет, който е най - добрият в това което върши. Харесвам хора, които си знаят цената, не гонят всичко и не минават през трупове. Глория е изключителен пример за това. Много песни, фенове, хитове, концерти. В чужбина е истински идол на Българите. Отделно то всичко друго, винаги е била на ниво - авторска музика, не се е събличала, не коментира хората публично, слага граници, дипломатична е.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мария ми е била единствената любима певица, може би предимно до 2006-та година. Тогава най-много я харсвах и следях всичко около нея, оттам нататък по-скоро е едно симпатизиране. Смятам, че никога не съм бил някакъв заслепен фен, гледам обективно на нещата и сегашните неща, които пуска са абсолютни помии. Но заради първите няколко албума предимно я харесвах тогава и защото беше различна, с песни като Обичай ме така, Искаш да ме имаш, Всичко си ти и т.н. За жалост, сега няма и спомен от онази Мария. Дори последната й песен, не съм я слушал цялата. Някакво безразличие.

Иначе от новата генерация, симпатизирам най-много на Галена. За мен тя е един завършен артист-изпълнител. Винаги знае кое кога да пусне, никога няма да пусне нещо, което е излишно. Има стратегия и добър екип.

От мъжете харесвам само Галин, заради стилът му. Прави много хубави неща и така.

Link to comment
Сподели в други сайтове

 

От познатите ни изпълнители с кариера харесвам Емануела (предимно песните и от Оцко, десятка, тотални хитове), Галена (завъшен артист-изпълнител - уникални клипове, различни песни, старание да се надгражда и експериментира.

Преслава съм я харесвал с първите и албуми, мега хитове. Това преди да и отекат лигите по мечатаната от нея награда. Многократно и с нахалство.

Камелия харесвам като изпълнител и клипове - също се старае да е различна, винаги има провокация, нещо интересно. Харесвам и за това, че е тотален феномен - 2 години без нова песен може да е в топ 5 по участия и да задминава нейни колежки, които са с по-нисък хонорар , а по-актуални и с песни на 2-3 месеца.

Камелия е от малкото, да не кажа единствената , която десет пъти ще изпее "Луда по тебе" или "Защо повярвах", ама и на десете ще има избухване като на първото. Не знам как го прави. Но успява, принзвам и го.

Алисия също не е зле - доста различни проекти, приятни клипове, доста изпипани и добре направени.

 

От новите изпълнители харесвам Ванеса и Лорена. Първата има добър успех, втората "не е играчка, вече мачка.." :D

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нямам. Може би най-много симпатизирам на Ивана и Камелия заради силните дискографии, до 2013-та обожавах и Галена. Преслава ту съм я харесвал много, ту съм я мразел.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Емилия и Мария, но гласувах за Емилия. Втората напоследък не заслужава гласа ми :1000 (1): Харесвам Емилия първо защото е невероятен талант и то недооценен, и второ защото смятам, че освен певица е Човек...нещо, което някои други не са.
image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

От изброените - Емилия, защото има изключително нежен и атрактивен глас, прекрасно пее както поп-фолк, така и фолклор, а и в последните години особено много се разхубави... :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Екстра Нина - екстра глас и визия. Отличаващ се артист.

Харесвам и Есил Дюран, Мира...

От новите - Теди Александрова ми е симпатична.

 

 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преслава е любимата ми певица. Впечатли ме с гласът си и хубавите си песни. Спечели ме още с песента "Обичам те" която се превърна в една от най-любимите ми песни през 2004 след "Хиляди жени" на Райна, "Присъда" на Глория и "Последна вечер" на Гергана, тогава това бяха любимите ми песни.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пеещите. И ги няма в списъка:

Джена, Сиана и Цура.

 

Защото пеят, могат, правят смислена и качествена продукция и се различават от рестото. Както с текстове, така и с много други качества.

 

Не са ми любимки. Античалгар като мен знае да отсява и преценява изтъкващото се.

"Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"...

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...