Jump to content

Glamdring

Ramaniасs
  • Коментари

    1510
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Glamdring

  1. Не знам за тогава особено, когато започнах да слушам си имаше "Хищна хиена", "Няма 6-5", "100 мерцедеса", "Черно БМВ". На мен не ми пука дали е била лидер или не. Аз я харесвам заради песните й и гласа й.
  2. Знаеш ли кое е най - жалкото нещо, че Глория и Камелия са големи звезди с голям стаж и големи *****. Но въпреки спора за хитове, фенове, продажби нито едната от двете няма статус да закара хората в Армеец. За мен Графа е много по - малка звезда от ТЯХ ДВЕТЕ специално, но ако направиш допитване до народа и погледнеш концертно, ще ги размаже.
  3. Не мисля, че можем да говорим за едноличен лидер. Какво значи едноличен ? Винаги е имало я Цветелина, я Петра, я Камелия. По времето на лидерството на Глория, нещата бяха по - балансирани. Имаше развитие и пазар за всеки. Вече за едноличен лидер, по - скоро може да говорим при Преслава. Дори Ивана имаше една Гергана или Анелия, които я биеха по дадени критерии. Преслава от друга страна, биеше всичко и всички В ОПРЕДЕЛЕНИ години, после и там нещата бяха на кантар.
  4. Вземи си го за теб. И не, проблема с Деси Слава не е че е слаба или дебела, както и темата не е за мен. Проблема е, че кара да я разтягат, което вече е смешно.
  5. OK, Kaмелия е продала повече тогава. Анелия е продала повече от "Крепост". Има ли значение ? Нали й Глория е продала достатъчно, какво се спори ?
  6. OK, Kaмелия е продала повече тогава. Анелия е продала повече от "Крепост". Има ли значение ? Нали й Глория е продала достатъчно, какво се спори ?
  7. Ми остаря, няма пари и я тъпчеше боса на тия. Бтв, и Деси Слава се е прала там. Но това да не е повод за гордост и не намесвай майка ми, за да не намесим и твоята.
  8. Не, не знам, защото не ме вълнува. Баба или не, факт е, че като цяло си е ОК. Повече няма какво да кажа, гледаме, че пълни зали баба ти и това си е постижение. Ти понеже си толкова адекватен, отрече и омаловажи и този факт. Злобей колкото искаш, хората се радват на Глория, а Сашо от Варна да я плюе колкото иска.
  9. Ми не е само до децата, Глория обикаля света непрекъснато, докато Камелия работи нон стоп. Глория я снимат папараци как влиза в книжарница, Камелия я снимат в секс шоп. Кво има да обяснявам, то ти си толкова озлобен към Глория, че квото и да ти каже човек си знаеш само твоето и сновеш из темите. Освен това обвиняваш Глория, че има комплекси, но същите комплекси ги има й Кама. Остаряват и си личи, че и на двете не им е готино.
  10. Е това си е до лични качества, няма как характер като нея да го търпи нормален човек Сега което си е ебало майката, си е ебало майката. Аз не казвам, че Глория е светица или номер 1 във всичко.
  11. Глория не е Камелия да поставя условия за награди, никога няма да го направи. Истината е, че Глория има й други неща в живота си освен кариерата и затова си гледа и тях.
  12. Правилно е да се пише абитуриентка, мн.ч. абитуриентки. И не знам кои световни звезди, но звезда номер 1 в момента излиза така:
  13. Така е, това никой не го отрича. И двете страни имат ползи, тя спи с деца и се чувства млада, те са в непрекъснати силови тренировки и това ги държи във форма. Тази любов е толкова голяма или "едра", че дори филм беше инспириран от нея:
  14. To тя е написала и за платитения на Камелия, ние друг източник за него нямаме. И това не е Лозанова.
  15. Глория си имаше успехите навремето. Беше най - голямата с най - много хитове. Но изпусна няколко поколения и днес те я нямат за нищо. Това си е лично нейн проблем, че липсваше от концерти и се правеше на обидена. Но да я изкарвате нищо е ваш проблем, защото говори колко малко знаете за жанра. И ако искате концерт на който Глория е разбивала, гледайте нейният собствен или този тук:
  16. Glamdring

    Online: Преслава - Пада звезда

    Ми не й е лоша песента, но можеше и нео по - добро да избара.
  17. Много е тъпа песента й. Дебели певици се чекнат по столове, не е само тя, ами и някои актуални. Общо взето тоя бухтолин е едно нищо!
  18. Не мога да те разбера какво си тръгнал да се обясняваш на филшивия ник с цел "да хейтим Глория". Нека пишат квото искат, пука ли ти ? Миналата година пръсна в НДК, ти поне си бил там и песните й се пееха. Все тая от там насетне.
  19. Толкова кретенизъм в една тема, то ще рече човек, че Глория няма нищо. Жива да я ожалиш.
  20. И нещо важно към феновете на Глория, защо не приемете, че Глория не може да е НАЙ във всичко. Толкова ли е лошо, ако не е номер 1 във абсолютно всичко. Тя си има неща в които е непобедима, но няма изпълнител който да е номер 1 във всяко отношение. Понякога просто много добре е достатъчно. Като глас, хитове и сценично поведение нашата любима изпълнителка не е НАЙ. Тя е просто от ОК до много добре и това стига. В други неща като концерти, продажби, репертоар, живо пеене е отлично. Стига сте се опитвали да я изкарате най - добрата във всичко, не е нужно, а и дразни.
  21. И понеже трябва да ти пука, нека се заяжда. Неговото мнение за Глория не би следвало да има значение, особено като се има предвид, че той гласовите данни не ги цени особено.
  22. Махни го него, винаги ще намериш някой да отрича някой. Това е без значение, ти нали я харесваш. Ама много се палиш и си малко пристрастен. Не са според мен, просто съм питал. Но както казах няма значение, Мадона няма кой знае какъв глас, а фенове бол
  23. Моят съвет е, хвани някой музикант и го пипай, коя е по - талантлива: Глория или Преслава / Деси Слава. На мен Глория ми харесва повече от тези двете, но фактите са си факти. Както е факт, че Клинтън е по - образована и умна от Тръмп, говорим за нещо доказано. Но Тръмп спечели, щото хората без висше образование гласуваха за него. Това е въпрос на вкус. Не виждам за какво си губим времето да спорим за глупости. Глория си е Глория, талантлива, успешна, самостоятелна. От там насетне, нека всеки си пише и говори квото иска. Мен не ме ебе грам.
  24. Мисля, че Васил ти е отговорил: Не съм пил, просто си знам каква е истината и я приемам.
×
×
  • Create New...