Jump to content

Христина'

Rеspеct
  • Коментари

    1396
  • Регистриран

Всичко публикувано от Христина'

  1. И аз се колебаех между двете. За момента са му най-добри. В интерес на истината, малките му книжки не ме впечатлиха. Иначе аз почти никога не съм ревала на книга (или на филм). Последно се трогнах и пророних 1-2 сълзи на Няма да получите омразата ми.
  2. "Баба праща поздрави и се извинява".
  3. В момента чета скандалната "Стопанката на Господ". Умишлено я избягвах, даже и сега някак на сила я започнах. Приятелка от танците ми я даде преди два месеца и реших преди да я върна, да разлистя. Някой чел ли я е и какво ви е мнението за нея? Иначе и аз съм голям фен на Бакман. Имам всички негови книги, издадени на български и ги обожавам.
  4. Христина'

    Чат мания

    Здравейте. Астролозите на форума ми трябват. Запознати ли сте кои камъни за коя зодия са подходящи и как влияят? Подариха ми гривна с оникс и аметист, както и висулка с обсидиан. Ок ли е да ги нося? Водолей с асцендент рак съм. :Д
  5. Христина'

    Чат мания

    Да разведря темата: сигурно не съм споменавала, че кучето ми е бременно, но днес роди и имаме 5 малки мишлета!
  6. Христина'

    Чат мания

    Ужас! Къде изчезнаха всички?!?
  7. Христина'

    Чат мания

    Въй!!! Защо само Таня пише? Как върви лятото? Похвалете се нещо.
  8. Христина'

    Чат мания

    Ако решиш, че ти се ходи на някой от концертите, пиши. Бих си направила една екскурзия.
  9. Христина'

    Чат мания

    Айде да ходим в Будапеща или Прага. Кога е концертът? Не съм фен на Рики,но нали не искаш сама на непознато място... пък на мен ми се пътува така или иначе.
  10. Христина'

    Чат мания

    Нямаш ли си по-приятно занимание? Да ти подаря едно кученце - като го разхождаш може да си обогатиш социалния живот и да излезеш малко от тъпия форум и всички социални мрежи, в които стоукваш всякакви известни и не особено известни хора.
  11. Христина'

    Чат мания

    Не знам кой работи и кой не, но 90% от коментарите в чат мания са твои. :1000 (29):
  12. Роди на 17-18 години, малко след като се хвалеше, че е девствена. :1000 (29): :1000 (29):
  13. Христина'

    Чат мания

    Да. Ще почета малко и ще лягам. В бабешки режим съм - към 10;30-11 почти винаги съм заспала, днес даже окъснях.
  14. Христина'

    Чат мания

    Просто не ми се пие. Като ми дойде музата, ще си сипя. За сега я карам само на вода и чай. Що се отнася до работата, мисля, че вече дори и вие знаете, че като спре да ме кефи, ще я сменя отново.
  15. Христина'

    Чат мания

    Зарибих се да ходя на езда. Една бивша съученичка има малка конна база и ходих 3-4 пъти при нея. Един час разходка с кон през гори и поля се оказа доста релаксиращо. Мисля да отида утре пак. За виното, няма второ мнение, въпреки че съм станала необичайно трезвена, примерна и добра - не знам кога ще изпуша и ще направя някоя глупост. Работата ми харесва. Mалко е натоварено, на моменти се изнервям доста, но като цяло съм мотивирана и искам да се получат нещата.
  16. Христина'

    Чат мания

    Една от най-близките ми приятелки роди в 16 часа и майка ми каза, че и тя ме е родила тогава. Нещо не сме се разбрали като съм я питала преди. Е, добре, успокоих се, че поне твоите хороскопи, планети и прочие са ок. Май пасва донякъде или донякъде си признавам, че пасва.
  17. Христина'

    Чат мания

    Поредната нова работа, която вече не е особено нова, де - 3 месеца станаха, и нищо друго. От работа - вкъщи, разхождам кучето, чета и спя. Само през уикендите мърдам тук-таме и си разнообразявам живота. Ти как си?
  18. Христина'

    Чат мания

    Голяма тъпотия. А беше забавно и се събирахме доста хора. Голяма драма: разбрах, че съм живяла в голяма заблуда, огромна - не съм родена в 17 часа, а в 16 и асцедента ми е рак. Всички хороскопи, които си ми правил и всичко, което съм чела в разни сайтове, не е вярно.
  19. Христина'

    Чат мания

    Аз съм с друг, оставила съм ви го още преди 2-3 месеца.
  20. Христина'

    Чат мания

    Опи, как сте, приятелчета? Нещо ново?
  21. Христина'

    Чат мания

    Дядо ми беше беше летец, а после учител по история. Винаги беше с книга в ръка. Брат ми също чете адски много, той пък е дипломиран истории с педагогика, но има агенция за недвижими имоти. Просто обича историята и за това завърши тази специалност. Аз също обичам историята, обичам и Търново, защото там ми минаха студентките години, така че вярвам, че ще ми допане въпросната книга.
  22. Христина'

    Чат мания

    Звучи интересно, но ще започна с 'Антихрист'. Дядо ми, Бог да го прости, беше много начетен човек и имаше огромна библиотека. Та оказа се, имаме и двете книги.
  23. Христина'

    Чат мания

    Според всичките ми гаджета и приятели, аз съм безчувствена, така че сигурно за това поезията не ми е чак толкова на сърце. :1000 (29): Аз много харесвам руската история, култура, език, музика, народопсихология даже и не чувствам литературата им чужда. Допада ми, дълбока и многопластова е. Не обичам плоски, елементарни и бозави романи. Случвало ми се е да хвана да чета някой лигав любовен роман уж да се оттърся от някой по-тежък, а всъщност да се натоваря и изнервя. Единственото изключение е "Гордост и предразсъдъци". Разбира се, в никакъв случай не може да се каже, че е боза, но си е нещо като любовен роман. Това е единствената книга, която препрочитам почти всяка година и всеки път изграждам ново мнение за някой персонаж. Чрез книгите може много лесно да разбереш в какъв аспект и до каква степен си се променил ти самият във времето. Не съм чела Анархист и Следите остават, но ще видя за какво става въпрос още днес.
  24. Христина'

    Чат мания

    От българските Димов и Талев са ми топ! Не съм голям фен на поезията, но Вапцаров, Яворов и Далчев имат страхотни стихове. Съвременната българска литература нещо не ме грабва, липсва ѝ дълбочина сякаш или поне мен не ме докосва. Иначе имама да наваксвам с някои руски класики, но Ана Каренина доста ми допадна. Образът на Левин е впечатляващ.
  25. Христина'

    Чат мания

    Янева, кои са ти любимите книги от така наречените класики? Български, руски, западни...?
×
×
  • Create New...