Jump to content

alisali1234

Ramaniacs
  • Коментари

    2035
  • Регистриран

  • Последно посещение

1 Последовател

Последни посетители в профила

1331 посещения в профила

alisali1234's Achievements

Изгряваща звезда

Изгряваща звезда (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

628

Репутация

  1. Тамън си мислих за некадърната Петя Радева и ето ти мъжкия и вариант - Гурманов... На този трябва да му се плаща за да НЕ пише... даже май не трябва изобщо да му се плаща.
  2. 1. Кой изобщо е Кирил Кирилов, защо прилича на пенди (освен ако не е ) и какво търси в този "проект"? 2. Нужно ли е всяка песен на Чая Tairovic да има две версии, че и 3. Не може ли всяка жаба да си знае гьола? Това е по-зле от Ивана-Индира. Обаче Ганев добре си прави парички от нейните песни... 3. За какъв ч*п е тоя странен звуков ефект в гласа на Стораро? Идващо от Ганев, а не от Асенов е странно, звучи нелепо. 4. Какъв ч*п търси Умрях в клипа? Разбирам, че татко Мецан бута малкото (бездарно) мече навсякъде, но явно не се сеща да го възпита малко от малко. Чудно колко възпитано момче е Фикрет и какъв простак е този малкия. Лошото е, че докато баща му подкрепя поведението му то няма да се промени. 5. Още колко пъти ще се пее "топ,топ,топ"? И Дамян го пя, и не помня още колко... като видя и Гурманов намесен в текста не очаквам нищо свястно де. 6. Алисия е единственото хубаво нещо в тоя "проект" , да спре да се занимава със Стораро. Очевидно я употребява за гледания. Самия той отдавна не е до там атрактивен. 7. Защо изобщо съществуват "проекти" като този?
  3. alisali1234

    Доника - Ненормален

    Дончо защо се гаври с песента на Тодора? Абсурд, оно е хит и то слушан и до днес, Тодора има бая хитове, абсурд да хванеш един от хитовете и да решиш, че ще станеш успешна с него... Песента на Дилан не беше хит, когато я направи Преслава и стана популярна благодарение на нея, като по известна с поредната 934-та награда за цица (пардон, певиЦА) на годината. Тук направо са хванали готовия хит. Дончо и в Пайнер да влезе ще е същия та*ак. Да се отказва. Това, че леля ти е Галена не значи, че ти си Бионсе.
  4. Какъв е тоя смотан клип? Мацето на шосе по сутиен...отговаря на една друга професия, която не е точно певица... Чувам , че е копие на "Бавария" ама с друга марка, следващата песен предлагам да е да Волга или Москвич? Стораро е излишен, с 2 думи там за да го има и в заглавието да привлича внимание. Това в началото е от тук: Смесено с "Кемал Сойдере" за 500 път. Изобщо Пашев си смесва от всякъде, после Оцко бил крал и се повтарял. А туй какво е? Ще си остане с баварията май...
  5. Този път поне не реве като заклана и не се дере като мечка. Има прогрес. Мисля, че ще е популярна песен, айде не хит, ама заради името на този...
  6. Цвета ако беше заебана от оная свиня досега щеше да има график за участия, нова песен и клип с обръщение в нейния канал как видиш ли вече не издържала да се вижда с феновете си, които толкова зажадняли, примряли и изпоприпадали по тротоарите за нея, тя не искала, ама заради феновете тръгвала по участия! Тия панаири ги Прави Мара през няколко години, която иска като Цуре да забие милионер за цяла вечност, ала се налага често да мени златните кревати, Лияна както някой напомни е другата, но тая поне не е толкова нагла и не се бута по къде що има риалити всеки път като я изгони спонсора.
  7. alisali1234

    Марсо x Биляниш - Ураган

    Много хубаво изпяване от Биляниш... докато не стигнеш до текста и до Марсо. "Ще те натискам, ще те събличам, бясно/ясно, кеша, страшно/страстно, ще те пипам, ще ме пипаш...". Тоя текст от някое ретро 90-те ли е изваден? "Събличам те, обличам те" го пееха по времето на Кати... и да ми римуват "бясно/ясно" за 10000 път е като навремето с "полконвик-подполковник". Само липсваше да споменат любимото на Глория и дъщеря и "кубче лед" и баналността щеше да е на ново ниво. Приятна музика с нежно изпяване ос*ана с отвратителен текст. Тя и "райски г*з" си е много добро R&B в куплетите без мазното, ама с тоя текст ... едва се слуша.
  8. Абсолютно ми беше ясно, че Мария се развежда. След края с гущера се намърда в брадъра, сега от няма и къде в капките. И пак тръгна по участията. Тя, като има пари и кой да и ги дава не ходи никъде, после като остане на 0 изведнъж се сеща , че е "певица". Не и е сефтето това. Сега ще намери (ако не е и намерила) следващия богаташ и пак ще изчезне за 2-3 години от подобни формати. После той ще я набие/изгони (или и двете) и пак ще цъфне в брадъра 27-ма. Мария си е такава от както е Мария.
  9. Майната му на английския, цял живот се е учила да свири с тая уста, вместо да пее и да научи 2-3 думи поне да изговори на английски, ама айде - в България сме, не сме длъжни. Ще и простя английския, макар, че ако направят английски дует със Софка ще надминат "Кен Лий" многократно... Обаче с това "пеене", защо си го причинява, какво и стана на тази? 20 години плейбек и сега се сети да отвори уста на живо ли? Резултата е потресаващ, навремето наистина поне пееше вярно, като не е Адел поне не звучеше чак па толкова фалшиво. Страшно цвилене, и не мога да разбера колко глухи са съществата около нея, вкл. некадърното жури за да и се мазнят и да и обясняват колко страхотно се е представила? Не съм я слушал тази Елени ли е, Сърни ли е, ама Марчелис я чух ... за съжаление. Повече никой да се е оправдал, че не ни искат никъде и, че ни водят прости чалгаджии. Ето ви олицетворението на простата, бездарна чалгаджийка. В цялата му прелест. По-гротесно нещо от Мария за този жанр едва ли би се намерило, освен Васева може би, ама айде тя има и друг вид репертоар, а и времената бяха такива , плюс това колкото и да се разголваше и да се излагаше - поне пее! При това различни жанрове! Ако някой се сеща за по-голямо дъно в чалгата и "кариера" подплатена от парите на "спонсорите" и да каже. И предвид хилядите красиви девойки, тези спонсори какво са видели в тази амортизирана, захабена, износена и пропукана прости****..а не знам. Съжалявам хората, които не и казаха в очите, че таланта и със сигурност е с устата, но не и в действието - пеене. Язък най-вече за Фънки, който очаквах да я попилее и да обясни, че пее като скумрия, както правеше навремето като жури в Music Idol но явно това ще е сезона на мазненето. Повече няма да си пусна нищо, родния шоубизнес наистина пропада тотално и щом случайни силиконки като Гани пеят повече от родни пайнерки с 20 години "на сцена" - проблема е голям.
  10. Абсолютно съм в шок от това, което видях от Мария. Телевизия не гледам, просто ми се появи някъде из facebook (тя каза , че бил за стари хора - instagram ползвала, видиш ли...). Може ли двете к*рви Гани и Райкова да пяха по-добре от нея, с 20-години стаж като "певица"... Мария е олицетворението на родната чалгаджийка - бездарна, джукеста , търсеща богато гадже и с големи претенции. Рядко ще намериш по-близък персонаж. Толкова гадно изпълнение, това фалшиво, като писукане , очаквах съвсем друга реакция от Фънки и журито като цяло. "Добро пеене" е това според Фънки, който от време оно реже пеещи, но леко пълни хора за сметка на такива като Мария, които , извинявай, ама такова квичене не е падало в това предаване от както го има... Поведението на сцена и танците - добре, то поне в нещо криво-ляво я бива, ама сега си връщам всички думи за плейбека и! Продължавай Миме с плейбека и никога, ама никога не отваряй повторно тая уста на живо! Какво ли им е на композиторите и аранжорите в студиото, чувайки това и как успяват да го обработят, евала им давам! Браво Ганев, Манев, и всички там дето са и правили песни! Подлагани сте на жесток терор! Толкова да нямаш никаква преценка колко си бездарна, че хора които не са певци, а актьори или плеймейтки пяха по-добре и такъв "криндж" не е имало досега... Ако тази е станала певица с кариера и висок хонорар, то аз веднага отивам в студиото да градя кариера. После не се сърдете , че чалга гилдията е нападана и гонена от зали! Проблема е в хората, дали път това бездарно същество както и всякакви негови подобия! Изключвам единствено Андреа, защото - първо, прекара почти целия си живот наистина с един мъж, а не по леглата на всеки с 6-цифрена сума с банковата си сметка, бездарна е но вдигна нивото на клиповете, показа ни и в чужбина и направи видеа преди 10 (и повече) години, които са релевантни и до днес! Дето се вика, принос поне откъм визуалното съдържание, като не е откъм гласови данни. Тази освен да допринася в олекотяването на портфейлите на гаджетата си и да се хили като прясно оправена с тия джуки друго не прави. Иначе Фънки е прав за едно - че толкова години не е мръднала! Да, толкова години е все толкова бездарна и пошла!
  11. Защо попадам на това през 24-та ?! Случайно ми изпада в предложенията, абе това е бая добро и като клип и песен, браво бе... Тоя травестит Папи Транс сефте ми харесва, то с не малката помощ на баш травестита Азо де... Но продукцията е на ниво, браво..
  12. Видеото вдъхновено от видеото на Даяна, но не е лошо все пак де. Песента не е лоша, отново този дарк стил, много и ходи на Лорена. Не мога да си я представя в "розовия" свят на Александрова, например. От друга страна този "Супер педал" разваля цялата работа... Хем дебел, хем педи, хем вие... нито песента с Камелия, нито баладата на Емануела се реализираха и основно заради него. Нека прави песни - песента на Емануела пак беше негова, просто да не пее в тях, защото наистина ги разваля. Това е все едно Ганев да пропее, или Оцко... Нека си остане композитор и да не ти трови с педалското си излъчване. Като морско свинче е в лице, и то обратно...
  13. Ария след "Пайнер" де факто, "Хеликоптер" ли и беше последната там, много го свали наистина... Беше и рано да се оттегля от фирмата (тя май пак има някакъв договор за участия и ротация до там) . Имаше потенциала наистина да е новата Андреа - бездарна, но секси мацка със яки хитове и това да я тласне. Уви, много бързо си повярва. Това ще и остане, "Класа" и "Живее ми се", останалото е ниво 0. Тези от Асенов не ги броя грам, тенекии ужасни, то е не слуша това...
  14. alisali1234

    Zaro - Problem

    "Проблем" вика... Проблем е да, проблем е, че си се пръкнал и баща ти не е ползвал предпазни средства навреме... Само бездарни педали и проститутки, аман...
×
×
  • Create New...