Jump to content

wga..ca

Ramaniacs
  • Коментари

    583
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от wga..ca

  1. Трудно ми е да разбера хейта към Преслава. Факт е, че изглежда супер различно, но в никакъв случай не е грозна. Едно време беше дебела, хората пак бяха недоволни... и за носа е отнасяла подигравки. Няма как всички да я харесват. По- гадното е, че не изглежда щастлива, жизнена и енергична. Само тя си знае, защо е предприела такива стъпки. Слушайте й песните и коментирайте по- млако външният й вид.
  2. 1. Композитор на годината - Даниел Ганев 2. Аранжор на годината - Даниел Ганев 3. Текстописец на годината - Росен Димитров 4. Режисьор на годината - Станислав Христов - Стенли 5. Дебют на годината - Денис Теофиков 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Лорена 7. Успехи зад граница - Азис 8. Оригинално медийно присъствие - Емануела (Участник в Big Brother: Most Wanted) 9. Оригинално сценично присъствие - - Галена 10. Артистично присъствие във видеоклип - Галена в "Дай ми любов" 11. Най-добро изпълнение на живо - Анелия - "Зоопарк / Дай ми още" (17 години Планета ТВ) 12. Баладичен хит на годината - Емилия - "Завинаги" 13. Дискотечен хит на годината - Тони Стораро ft. Галена - "Шефката" 14. Дуетна песен на годината - Цветелина Янева и Денис Теофиков - "Грешка беше" 15. Видеоклип на годината - Галена - "Феноменален" режисьор и сценарист: Алексей и Ана Фигурови 16. Фийчъринг на годината - Джулия ft. Денис Теофиков - "Оп-оп" 17. Албум на годината - Емануела - "Нотариално заверен" 18. Песен на годината - Цветелина Янева и Денис Теофиков - "Грешка беше" музика и аранжимент: Diamond Beat Production, текст: Анастасия Мавродиева и Росен Димитров 19. YouTube сензация на годината - Галена - "Феноменален" 20. Певец на годината - Галин 21. Певица на годината - Галена
  3. Тази седмица и аз бях на нейно участие в Слънчев бряг.Уникална е! Цяла вечер на живо (изключение 2-3 песни) и страхотен подбор. Имаше си и бис даже в дискотеката.
  4. Мария - Единствен "Защото в секса различен", вместо "Защо те взех за различен"
  5. wga..ca

    Евровизия 2018

    Не е така, Израел има повече вот и от публиката, което е нелепо, но факт. Голямо разочарование е този конкурс.
  6. wga..ca

    Евровизия 2018

    Дано поне е Кипър!
  7. wga..ca

    Евровизия 2018

    Духнахме супата, а бяхме най-добри.
  8. wga..ca

    Евровизия 2018

    Нивото ни е ясно, победа искаме!
  9. wga..ca

    Евровизия 2018

    Какво е тва бутане на Австрия?
  10. wga..ca

    Евровизия 2018

    Мале никви точки не ни дават...
  11. wga..ca

    Евровизия 2018

    При букитата паднахме на 17то място..
  12. wga..ca

    Евровизия 2018

    Сега само чакаме да ни обявят първото място.
  13. Ето това й е най-добрата песен!
  14. Някой да има тази версия?
  15. wga..ca

    Online: Галена - #ПростоШоу

    Никога не е твърдяла, че е номер едно или недостижима. Феновете й я гласим така, вие също я усещате така. Ако искаш някой да те вземе насериозно в изказванията ти за Галена напиши нещо повече от "слабо". Аз лично не харесвам Преслава като образ. Изтъркана ми е - не може да ме изненада, безхарактерна ми е- вечно оправдания и молитви за хит и т.н.Не е нужно да изреждам- харесвам страшно много нейни песни.И въпреки, че не харесвам образа й, никога обаче няма да отрека, че Преслава е страшен глас и има невероятна харизма. Направете същото, признайте качествата на Галена. Защо я изкарвате бездарна, след като не е. Колко от "любимките" ви пеят в дискотеките. Миналата седмица бях на Галена, а по-миналата на Анелия. Ами съотношението е 90% към 30% за "бездарната". Как може да се радвате на плейбек певачки?! Как може да не различавате усилия от отбиване на номер?Как може да не различите живо пеене от лайв запис?! Ако Галена имаше самочувствието на Преслава, отдавна щяхме да сме забравили за втората. Ще направите услуга на Преслава ако спрете да ги сравнявате, защото на този етап няма с какво да изпъкнете.Няма! Два поздрава отправям: #ПростоШоу и По моята Кожа(уникална).
  16. wga..ca

    Online: Галена - #ПростоШоу

    Спестете си негативните коментари. Жената за пореден път се състезава сама със себе си. Ако не ви харесва, винете собствените си ниски стандарти.. Да има забележки, но на фона,което получавате от колежките й!? :D Нека продължава в същия дух! Да песента не е "Спри ме" или "Пак ли", но е нещо, което ще се слуша, нещо което впечатлчва и нещо, в което е вложено идея и т.н.. Различно е най-малкото, оценете го! Уникална Галена!
  17. Сравнение с "Не ме заслужаваш" това ми идва слабо, някак незапомяща ми идва песента. Най-вероятно ще стане хит заради имената им и факта, че ДЖ-ите ги въртят по дефоулт.
  18. wga..ca

    Online: Яница - Изкушение

    Харесва ми музиката.
  19. Аз Планета съм гледал само, когато излъчват концерт на живо. Никога не ми е харесвал подбора на песните, който пускат, а предаванията им са останали някъде в 2001 година. За претенциите, които имат са си направо смешни.След като телевизията не струва и никой не я гледа, организирането на участич е единственото, което тая фирма може да направи за изпълнителите. Ето защо за Камелия, като певица, която винаги ще е канена по заведения, най-доброто решение беше да напусне. Същото могат да си позволят още куп други, но не им стиска, което е жалко. Ето, че и Андреа, която не е със статута на Кама се оправя и има доволна бройка участия.
  20. wga..ca

    VIP Brother 2017

    И на Роси Кирилова ли са й шили гъза? е Дано Мария успее да си пооправи имиджа, аз лично винаги съм я харесвал, разбира се с много забележки, но си ми е слабост от дете.
  21. wga..ca

    VIP Brother 2017

    Като един истински Робин Худ. :1000 (29): :1000 (29):
  22. wga..ca

    VIP Brother 2017

    Мария не й се излага и си плаща. Винаги им изопачават думите, дотук аз няма забележки към нея. Дано продължава в същия дух. Много ми харесва чувството й за хумор и самоиронията.
  23. Аз лично не одобрявам поведението и всичко околко въпросната девойка, но тя не е мой проблем, нито ваш. Има си родители, семейство и близки, които да я търпят.Ако за тях това е окей, не виждам причина някой да я плюе, съди и т.н. Колкото до факта, че влияе лошо на младите.. wtf. Едни родители ако са такива в пълния смисъл на думата, би трябвало да научат детето си на някакво нормално поведение, да знае кое е в допустими граници и т.н. Ако един ден неродената ми дъщеря или син се водят от такива индивиди като Сузанита, то значи аз съм пълен провал като родител. Хората трябва да разберат, че отговорността за възпитанието и изграждането на едно дете като личност не зависи от това какво дават по Планета.
×
×
  • Create New...